Viva la vida

2008-06-30@09:22:46
Tjohej!
Känns lite tjatigt att skriva 'wow, vilken helg' men what to do? Har haft såååå kul denna helg. Igen. På fredagen drog jag och Sandra våra ass mot huvudstaden och jag måste säga att vi fyndade grymt bra saker! Vi var så effektiva att vi hann med alla affärer vi skulle till och tom hade tid över! Bra jobbat av oss. Och grymt kul. Sen på kvällen drog vi oss ut i Västerås och hade om möjligt ännu roligare. Jag stannade hos Sandra hela helgen och kom inte hem förens sent igår kväll efter jobbet. Nu har jag lite att stå i, mitt rum ser ut som jag-vet-inte-vad. Påsar och kläder överallt, men hälften är faktiskt Sandras. På lördagen skulle jag jobba stängning, så vi hyrde en film som vi såå skönt somnade till. Jag har typ bott i hennes sköna liggfåtölj och jag funderar att återbesöka den inom snar framtid. Hon har det så fint i sin lägenhet att jag blir avis och nästan funderar på att skaffa mig en egen. Men det får bli sen, allt har sin tid, haha. Gud, nu bara babblar jag. Men det här kommer jag leva på den här veckan som kommer bestå till största delen av arbete, arbete, arbete. Men, jag har även kommit fram till att det inte är så hemskt det heller. Speciellt inte nu när det är en massa sköna sommarjobbare där som man kan snacka skit med. Gud, så positiv jag är. Nästan lite läskigt. Jag blir inte ens sur över att det spöregnar ute. Och jag ska cykla till jobbet.





Uppis

2008-06-26@08:58:34
Whatahell. Haha. Jag suger på att blogga. Bara att konstatera. Men inte fan tänker jag sluta bara för det. Idag vill jag berätta för er att jag gillar livet. Då menar jag alltså mer än vanligt. Det mystiska är att det inte finns nån speciellt anledning. Vädret suger, jag skjuter upp viktiga saker och det mesta är lite halvkaosigt. Men detta till trots mår jag prima. Bara att tacka och ta emot.

Imorrn är det jag och Sandra som åker på spontanresa till vår fina huvudstad. Vi ska spendera upp hela lönen, det kommer gå som smort. Köplistorna är skrivna och nu är det bara tågbiljettsbokning kvar. Fint.

Och ikväll ska vi (med vi menar jag allt som oftast jag, Anki, Elin och Kajsa) äntligen se den där jävligt omtalade satc-filmen. Can't wait. Man ska väl inte vänta sig för mkt, men jag vet att det spelar ingen roll om filmen suger, jag kommer älska den ändå. Så är det. Så innan dess ska jag hinna med en lunchis med Becca, lite övningskörning och doning här hemma. Det ser ut som det blir en fin dag.

Eftersom uppdateringen varit kass kommer en klunga bilder som antagligen är lite slumpmässigt sorterade. Det bästa av det bästa, skulle man kunna säga. Fotbollstittande på Löga och midsommar hos söta Inger till exempel. So long!

         
      

 

Liten lägesrapport

2008-06-18@08:52:22
Jo, men hej! Godmorgon. Som vanligt är jag uppe med tuppen, men idag blev snooze-knappen flitigt använd kan jag berätta. Har haft så mkt att göra på sistone så att blogga har inte ens funnit med på schemat. E-tunaresa, fotbollstittande, barrundor med Elin och annat roligt har tagit all min tid. Vilket jag är riktigt glad över, det har varit en rolig vecka! Har unnat mig lite vardagslyx också, med frisörbesök, nagelfixning och storshopping så allt är på topp skulle man kunna säga! Ikväll blir det ju en (hoppas man) rejält spännande Sverigematch igen, så festandet fortsätter. I eftermiddag kommer Marre, Elin & Jessica hit så jag hade tänkt städa lite på rummet innan dess, damerna till ära. Har redan tagit en svängom med dammsugaren så nu återstår bara lite småplock. Enligt Elin ska det bli sol med moln idag/ikväll, observera ljusa moln, icke sådana mörka med blixtrar i sig. Fint! Heja Sverige nu då!


jag älskar att cykla

2008-06-10@13:34:35
Jag har bara en liten förvarning för de som (precis som vi) ger sig ut i sommarnatten på sina cyklar. Det kan resultera i ungefär något liknande det här:



+



+



+



=




Så då vet ni. Lär av andras misstag och försök aldrig ta kort medans ni cyklar! Bra.

långhelg

2008-06-09@08:29:45
Hoho, vilken helg som sagt. Var dessutom rätt så ledig från jobbet, så det har blivit en hel del tid utomhus och i solen, wonderful. Torsdagen var otroligt rolig! Att se Emma så lycklig och glad värmde mitt hjärta så sjukt mkt, hihi. Var på Sveriges troligen ballaste studentmottagning med helcoolt folk och tre überglada studenter. Jag måste bara säga att hela släkten Damm gör stort intryck på mig, dom är SÅ avslappnade och bara glada hela tiden, och det smittar av sig som bara den! Jag hade farmors gamla klänning som jag sytt om lite och kände mig så somrig så! Efter utspringet och mottagningen så fick vi skjuts ner på stan för att fortsätta festandet och det blev en grymt rolig kväll. På fredagen jobbade jag men när det blev lördag blev Anna-Karin och jag sugna på att sitta ute igen så det blev Lögarängen på dagen och uteserveringar på kvällen. Grymt rolig kväll igen! Nu väntar jobb ikväll, sen ledighet i sju dagar. Jag åker ut på landet till Bergslagen och hälsar på Kristian och Linnea och åker sen vidare till E-tuna för några dagar med faster och farbror. Myspys! Nu ska jag äta klart min frukost, sen träffa Sandra på stan och sen, mina vänner, är det jag och Elin som bokar Barca-resa. Mihihihi.

      Emma var SÅÅ fin!   Elina likaså!
         

Lördag

2008-06-07@17:42:27
Hallå där. Vilken dag! Helt underbart. Började med en ordentlig joggingrunda, åkte ner på Löga med Anki för lite sol och bad (väldigt lite bad). Sen tog vi oss ner på stan och inhandlade lite nödvändiga saker. Väl hemma slog vi oss ner på balkongen för att svettas lite i den skitskitskitvarma solen och jag kom på att jag var sugen på vin. "Öl" sa Anki och innan vi visste ordet av så satt vi där med varsitt glas i handen. Sol, vin, öl, jordgubbar, balkong och en mysig vän är allt man kan önska en dag som denna. Klockan är inte ens 6 och jag är antagligen för onykter för att överhuvudtaget skriva blogg i detta tillstånd, men det är nu min kreativitet flödar. Vi ses.









5 juni

2008-06-05@08:30:27
Idag är det den STORA dagen för ungefär en tredjedel av Västerås gymnasieelever!


image11

Studenttider

2008-06-04@14:59:38
Imorgon tar min lilla fia Emma studenten, så självklart ska jag fira henne! Ska vara med ända från utspringet tills jag blir den sista gästen som lämnar hennes studentmottagning har jag tänkt. Sen vette tusan vad det blir, men det blir säkert något ultraroligt. Det smittar liksom av sig på mig att alla är så glada, det fina vädret och allt mys. Känns som att det var igår det var vi som sprang runt på stan och sjöng och var så där supernöjda med livet.

Hade dubbelkörlektion imorse som gick piss piss piss, men jag klarade iaf av att fickparkera. Tvivlar dock starkt på att det fenomenet kommer ske igen. Sen fick jag en chock när dom sa att nästa lediga tid var v 28 så jag fick hybris och bokade in 5 lektioner den veckan. Samma vecka som jag jobbar 6 dagar. Åh, vad roligt. Blä.

Ikväll har jag massor att dona med. Har lufsat runt på stan med Elin och Kajsa och lyckades självklart göra av med en massa pengar (kom jag på nyss), men en del av de sakerna var faktiskt viktiga, försöker jag inbilla mig. Nu blir det en lång dusch, sen ska jag slå in paket, sy upp en av farmors klänningar, städa i köket, packa inför imorgon, färga ögonbrynen (!) och om jag hinner måste jag kolla lite på sex and the city så klart. Eller läsa bok. Glömde att jag ska laga mat också. Ska sätta på nån jättetechno-låt så det blir lite fart för just nu är jag så slö som man bara kan bli. Adíos.

Gesala

2008-06-03@21:15:12
Idag vaknade jag tidigt för vi skulle bege oss till Gesala, Kenneth och jag. Självklart var det jag som körde. Först körde vi till OKQ8 och körde bilen i en sån där rolig biltvätt som åker över en och på sidan och gud vet var. Det var lika spännande som när jag var liten. Sen vaxade K bilen ute på landet medans jag låg och jäste i solen bredvid. Helt slö, slapp och likgiltig som Kenneth beskrev det. Man kan inte annat än älska stället där man vuxit upp, iaf inte det här stället. Inte en kotte i sikte och kanske en passerande bil/timme. Det var skönt. Sen blev det att vi åkte till Hälla i bara farten och storhandlade på ICA Maxi. Jag tror Kenneth var på shoppinghumör för jag fick hjälpa honom välja ut lite nya kläder också inne på Dressman. Jag ville köpa en skjorta där inne jag med, men what to do när man precis bestämt sig för att spara lite på sina surt förvärvade slantar. Jag menar, hellre köpa en skjorta i Barcelona än på Dressman i Västerås. Ja, ni fattar.

        

Sen var tanken att vi skulle gå 5-kilometersslingan på Rocklunda men när vi väl kommit hem somnade Kenneth i soffan och jag sjönk in i satc-trans. Det var den promenaden. Nu har jag kollat på repris av Äntligen hemma och orkar inte vänta på att få inreda min egen lägenhet. Den som väntar på något gott.

Ps. för er som inte fattar så kan man klicka på bilderna för större versioner ,-)

min helg

2008-06-02@10:17:56
Efter jobbet i lördags cyklade jag otippat till skrapan och kajsas lägenhet som var full av partyglada tjejor! Det blev att gå till Bill och Bob's uteservering, som verkligen är skitmysig. Väldigt mycket folk och trångt utav bara den, men vi knixade tills vi fick oss ett bord. Där blev det såklart en massa tjejsnack, sen gick några av oss och käkade korv (en liten ölmänniska hade redan gått hem) innan vi gick hem och la oss. Jag våldgästade Kajsas och Sebastians säng och vi pratade, garvade och käkade glass innan det tillslut blev sovdags.

image4


På söndagen gick jag, Anki och Elin och raggade fik, men eftersom allt var stängt fick Pressbyrån duga. Det blev en skönig frukost i solen med lite tidningar, kaffe och glass. Sen jobbade jag, hur obakis som helst och på kvällen blev det mys med satc. Nu är det snart bara 2 veckor kvar till premiären! Jag l-ä-n-g-t-a-r.

Nu tror jag att jag ska ordna lite i mitt rum, jag har massor med idéer om hur jag vill fixa till det, sen tror jag att jag ska läsa lite nya tidningar ute i solen. Mys.

RSS 2.0