AN IMITATION OF LIFE

2009-07-30@16:46:25


made a meal and threw it up on sunday
i've got a lot of things to learn
said i would and i'll be leaving one day
before my heart starts to burn

times are hard when things have got no meaning
i've found a key upon the floor
maybe you and i will not believe in
the things we find behind the door
 


KEEP CRYING THOSE PURPLE TEARDROPS OR MOVE THE FUCK ON

2009-07-26@14:23:42
 
Hojs! Inatt var jag ute i Karmansbo på besök. Ett välbehövligt besök för jag har ju saknat K&I så mkt. Inger är nästan världens roligaste människa. Väldigt rolig iaf. De berättade om den dramatiska tömningen av utedasset och Inger kunde knappt berätta för att hon skrattade så mkt. Sen höll vi på att kikna av skratt igen när vi skulle kolla på film och dvdn strulade. Jag kan inte riktigt förklara det roliga, men ibland blir det ju sådär när man är några trötta människor med samma dåliga humor. Synd på filmen bara, för det var ingen mindre än Twilight och den är ju alltid synd att missa när tillfälle ges. Nej fasen, nu måste jag dra mig mot Ettan och stänga kiosk-fan. Jag vill inte. För det är ju mys-söndag idag, då ska man inte vara på jobbet! Först måste jag bara lyssna på Brittans Shattered Glass några gånger till. För den är så bra!
 

ARE WE GONNA GO THE WHOLE WAY?

2009-07-24@11:00:32



before we take off all our clothes
and get close together
before it gets to serious
both of us need to know
are we gonna go the whole way this time?
before all secrets are revealed
old scars must heal or wither
but it's getting very late
and i can't wait anymore
do you wanna go the whole way now?
we're taking it easy
do you wanna go the whole way babe?
kick it in, kick it in slowly
do you wanna go the whole way?
do you?


Porrigt bra!
 

UNO, FIA & CO

2009-07-24@10:47:53
 
Onsdagen blev en fin dag. Lite morgonjobb, sol på Lögarängen med Beccs och Day-Zee, IKEA och avslutningsvis lite partaj. Där rök min vita månad. Men två veckor är inte heller illa pinkat tycker jag allt. Idag är jag le-le-le-ledig! Så ikväll ska vi ha spelkväll hemma hos Marres Martin. Jag håller tummarna för att någon tar med Twister. Och imorgon åker jag till Karmansbo över helgen. Ska ta med mig min bok och lite korsord så jag är redo för inomhus-mys eftersom det nämligen ska bli regn. Jag hoppas på uppehåll though, för det finns bara utedass därute. Men det är så det ska va i en riktig sommarstuga!






Var är bullen? Där är bullen.




Var är boxen? Där är boxen.






Var är Becca? Där är Becca!
 

GOD, GIVE A LITTLE LOVIN'? THE MONEY IS IN THE OVEN

2009-07-21@11:57:24


Kom precis hem från morgonjoggen. Fan, vad jag joggade, rent utsagt! Jag har nog aldrig joggat så hurtigt förut! Jag joggade nästan hela vägen! Regnet föll så skönt i mitt ansikte också, inte öste ner som det gör nu. Perfekt tajming alltså. På något vänster kom jag nyss in på min gamla blogg jag hade förut och nu har jag suttit här och fnissat för mig själv ett bra tag. Jag var rätt rolig där en gång i tiden! Nu ska jag duscha, peela och smörja in min torra kropp. Gud, så skönt det ska bli! Sen tänkte jag att Elin skulle svara på mitt sms så jag kan tvinga ner na på stan för en liten fika. Men innan det måste jag hem till Råby och hämta min post. Kenneth nämnde något om ett handskrivet brev och ett från E-tuna. Mkt spännande.
 


LOVING YOU IS CHERRY PIE

2009-07-21@10:01:44


Jag längtar tills imorgon när jag får träffa min lovergurrl Rebecca aka Signe! Hon kommer ta fram de där hundögonen för att övertala mig att dricka vin med henne. Det skulle bryta min vita månad totalt, men de hundögonen är inte att leka med. Vi får se hur stark karaktär jag har. Troligtvis inte så värst stark när hon väl sätter igång. Nu: morgonjogg! 
 


GOT DEAD FLIES IN MY SCOTCH WITH ICE

2009-07-20@11:52:14


Förra veckan roades jag av Elins PMS-besvär när vi fikade på Cornetto. Åt hur hon mumlade "fetto" åt en trängandes fikagranne och dampade på pesto-wrapsen för att de "bara rann och fan inte gick att äta". Idag är jag ett monster. Både mitt skrivbord och min mobil har fler hack i sig än vad de hade igår och kan inte den där Daniel Lindstöm hålla käften på Spotify? Jag vill inte höra hans äckliga uttal eller dåliga "Saturday Night, no need to worry..!" Mats och Marita är fortfarande lyckligt ovetandes om mitt hetsiga humör. Men snart kommer jag sitta där i deras kök och klaga på allt och alla. Stackars satar.
 


A PLEASANT VALLEY SUNDAY

2009-07-19@12:08:39
 
Diskat, joggat, målat naglarna röda, ätit gröt med jordgubbar, städat och lyssnat på BWO. Nu ska jag gå och köpa avocado. Sen kommer en barndomskompis hit på fika som jag brukade leka Pocahontas med när jag var liten. Kommer ihåg att hon var tvättbjörnen och jag Pocahontas kompis. :-) Igår kväll hyrde jag en Wallanderfilm och köpte frysta bär att knapra på till filmen. När jag kom hem var det ständigt hack i filmen och bären var ruttna. Tröstlöst. Tror jag ska åka till Karmansbo på tisdag. Saknar K very very much. Vi brukar vara så söta tillsammans.


 

DAGMAMMORNA S&V

2009-07-17@15:53:28

Bland all vampyrhysteri glömde jag berätta om vilken rolig dag det var igår! Jag och Sandy låg och njöt på Löga när Engla ringde och frågade om vi ville vara barnvakter åt henne. Vi tänkte att hon lägger sig väl här med oss och myser och lyssnar på musik, men så blev inte fallet eftersom hon hade 10 gånger mer energi än vad alla andra på Lögarängen hade tillsammans. Vi spelade kort, badade, käkade vattenmelon och sprang runt och lekte. Sandra fick sin bikini nerdragen ett flertal gånger och jag fick jordnötter inpetade mellan tårna. Sen cyklade vi och spelade minigolf på Hälla, men jag tänker inte berätta resultatet för det är för pinigt. Men jag kan säga som så att vi klargjorde iaf att Sandra var dopad. Efteråt var jag och Sandra helt totaltrötta som de pensionärer vi är. Jag höll på att somna på väg till ICA. Där köpte vi iaf ingredienser till vår sushilagning som resulterade i de godaste sushibitarna jag nånsin ätit. Klämde nog 15 stycken. :-)
 














 

BITE ME

2009-07-17@11:39:31


Vid ungefär 20:45 igår kväll smällde det. Det vi väntat på i flera dagar. Det vi knappt kunde bärga oss inför. Ett knapptryck på fjärrkontrollen. Play. I två timmar satt tre tjejer i 20-årsåldern helt fastklistrade framför en TV-ruta. Lite nervöst fnissande, lite pirr i maggropen och lite pilskaktigt suktande. Efter en vampyr. Skrattretande men åh, så sant. Och nu kan vi knappt vänta till november då uppföljaren kommer. Fram till dess kan det hända att det blir några små avvikelser i vissas sänghalmar. Några vampyrtänder kanske lite oväntat dyker upp. Lite vitt anssiktssmink och svarta linser. Eller en Edward-mask att trä på sin älskare.


 

ETT REGN SOM BLÖTER NER NATT SOM DAG

2009-07-16@10:19:55


De här fossingarna spenderade jag eftermiddagen och kvällen med igår. Nåväl, deras ägare iaf. Jag följde med A-K och Ken till Media Markt för att titta på mobiltelefoner, men vi fastnade mest för alla de söta supersmå datorerna som var och en av oss skulle vilja lägga vantarna på. Det blev varken telefon eller dator inköpt utan istället beslöt vi oss för att köra en grill-minigolf-och-kubb-kväll. Våra planer höll på att gå i stöpet när det började spöregna och folk bangade ur, men (tack vare Kens entusiasm?) hamnade vi till slut på Djäkneberget med portabel grill, korvar, kotletter, potatissallad och filt i högsta hugg. Ingen kubb eller minigolf blev det men vi hade turen att få livemusik från dansbanan till maten. Folk buggade som bara den och jag fick några frågande och snea blickar från sällskapet när jag sjöng med i nästan alla låtar. Men vad kan jag säga? Dansband for life!
 

WE WAVED THE CLOUDS OUR BUH-BYES

2009-07-15@14:44:44


Tjing!

Precis hemkommen från ett dygn i E-tuna. Det skulle ju bara bli en dagsvisit, men vi hade så trevligt så jag kunde inte förmå mig att åka hem igår kväll. Vi har alltid så jäkla mysigt. Idag låg jag, Inger och kattorna ute på gräsmattan i varsin solstol. Jag löste korsord, Inger läste DN och kissarna bara stekte som de lyxkatter de är.

När jag höll på att ta körkort kommer jag ihåg att det jag längtade efter mest var att bara sitta och köra långt själv och lyssna på asbra musik. Och det är fortfarande det jag tycker är det allra bästa. Som idag när jag brassade hem på motorvägen med Juni, Juli, Augusti på hög volym och fick lyckorus genom hela kroppen. Det är fint det. Nej. Nu måste jag ta mig i kragen. Börjar bli lite hungrig. Det luktar våfflor i trappuppgången, men jag luktar bara löksoppa, så en snabbdusch, lite kaffe och melon och sen skynda skynda ner på stan för att träffa A-K-H!

Tjong!
 


FAST DET ÖSER NER ÄR HIMLEN GALET BLÅ

2009-07-14@09:09:02
 
God morgon!
Idag tar jag min lilla otvättade, ovaxade och opolerade bil mot Eskilstuna, min blivande studentstad. Fast idag är det inte pga plugg jag åker utan jag ska hälsa på mina favvisar Inger & Leopold. Inger har fyllt år så det måste firas! Igår lagade jag och Sandra mat. Lax i ugn i dillsås med kokt potatis! Vi improviserade. Men satan vad gott det blev! Duktiga oss. Sen jobbade jag kvällspasset på Ettan och är nu ledig i hela tre dagar innan det är dags för jobbhelg igen. Planerar för fullt inför nya lägenheten nu, vill bara flytta på en gång! Det kliar i fingrarna av alla fina saker jag vill köpa men det gäller att hålla sig i skinnet ett tag till, sen ska det shoppas loss! Jag saknar Kajsa! Och Emma! Kan ni komma hem ngn gång?!


Höhö, jäkla tyskar.
 

OOH LA LA

2009-07-12@21:19:09
 
Är bara tvungen att visa hur snygg Marre blev på hiphop-festen häromdagen! Jag fixade flätorna och hon utstyrseln. På frågan varifrån hon fått skorna valde hon att inte kommentera. Men jag vet nog att hon köpt dom en gång i tiden när hon var wannabe-gangsta på riktigt ;-)






  

I JUST WANNA HEAR YOU SINGING IN MY CAR

2009-07-12@15:22:47
  Jag vågar knappt tänka det av rädsla att det då ska försvinna, men jag mår så bra just nu. Jag känner lugn, tillit och yada yada, allt det där ni vet. Och jag tänker bannemej njuta av det, för blir det andra bullar så blir det. Inget att oroa sig över nu alltså! Har spenderat nästan en vecka hemma hos M&M i Hökbyn, och jag säger er, det är rena rama rehaben för själen. Det finns inga bättre människor på denna jord och de har hjälpt mig så sjukt mkt. Tusen tusen tack, kära. Veckan har varit fin. Läst som en tok, käkat mums-god mat, varit ute på promenader, spelat basket i ösregn med Marre, kommit in på högskolan, skrivit kontrakt på min första helt egna lägenhet, jobbat lite och umgåtts med några av mina söta vänner. Ikväll ska jag och Elin på bio. Vi skulle se Baksmällan, men det blev Brüno istället efter lite övertal från Elins sida. Hon måste tycka att han är skitrolig den där Sacha, eller vad han nu heter, för hon gapskrattade i telefonen bara av att höra mig kolla på trailern, haha. "Det blir nog bra." Nu ska jag göra mig iordning, sen hoppa upp på cykeln mot Ettan och handla. Första gången på typ en månad som jag kommer handla annat än kaffe och toapapper för nu ska det lagas mat här hemma framöver! 
 

Back in the days :-)
 

FISKPINNAR

2009-07-05@10:08:07






























 
I love!
 

PÄRLOR PÅ MIN PANNA

2009-07-03@16:13:40


Fy fan. Min kropp är i chock. Det är knappt så jag står ut mer. Jag brukar verkligen inte klaga över att det är varmt, men nu är det fan OUTHÄRDLIGT. Jag får tillochmed såna här vallningar eller vad fan det heter! Dricker typ 15 liter vatten om dagen och allt utsvettas på alla tänkbara ställen, i mustaschen är det värst! Kanske är på g in i klimakteriet, vem vet. Min lägenhet är en bastu utan luft och på jobbet är det cirkus 40 grader i kiosken. Jag dööööööööööööör!
 


FAVORIT-GODISAR

2009-07-03@09:46:53
 
Här kommer lite favoriter från vår underbara trip till Båstad!
 

Redo för avfärd!


6 timmars bilresa utan ac är minst sagt HETT.


Äntligen framme!


Vackra vackra Båstad.






Farmor och sondotter.






En rolig syn. Han kämpade på bra däri.


Sveriges godaste räkmacka?


Båstad är en blåsig stad. Knappt så vi fick behålla salladen på tallriken ;-)


Sommarfrukost med färska bär!




Suntrip-orkestern.


Och deras fanclub?


Spegelbollar!


Vi är lättroade. :-)


Skitsnacks-hänget!


Trots alla avancerade show-offs...


Kammade jag lätt hem segern. Ni ser ju bara sving-känslan jag har i kroppen.


Slushis.


En kassörska gick på att jag var gravid och att vattnet gick. När vi berättade att jag bara var gravid med en pizza blev hon besviken. :-p


Krabbis.




Bye bye, Båstad. ;-(






I hope to see you again soon!
 

RSS 2.0