ROUGH

2010-04-29@08:02:07

Fyfan, idag är jag lika pigg och fräsch som resterna av min frukost. Hu, vill inte ut i detta regniga helvete. Men jag ska pallra mig till skolan för vi har lektion och efter det ska vi ha projektmöte där jag ska vara ordförande så jag bara måste infinna mig helt enkelt. Men efteråt blire happy-time för jag ska hälsa på Smula R. Hon har beställt en muffin som jag ska ta med till na. Nån tröst måste hon ju få, stackarn, som sitter med fossingen i ett paket.

Vi gick förbi öppningen av nya G-Star Raw i Punkt igår kväll. Inte alls vår klädsmak överhuvudtaget. Jag tycker det var roligare att hälsa på DJALE.COM och smygtitta på alla coola och snygga modemänniskor, än på själva kläderna.

Ikväll ska det brännas skivor till vår mini-road-trip imorgon till U-sala! Kommer bli så jävla great! Malle-Frasse och jag ska välja 20 låtar var och lägga dom om vartannat på 2 skivor. Smart va?! Förjävligt smart. Nu blir det stress.

Frid!


WAYNE'S MY ASS

2010-04-26@17:56:32
Smaklig måltid till mig själv, JAPP! :)


FINALLY!

2010-04-26@10:49:55
Känns weird, but still - AMAZING! :D

ROUND ROUND, BABY, ROUND ROUND

2010-04-25@14:41:54


Totalspontan utgång igår! En timme innan mitt arbetspass var över fick jag värsta festrycket. Till Elin: "Är du inte lite sugen på att parta? ;-)" En halv minut senare fick jag "Jag tar med dricka!" till svar. Halvspring hem, snabbdusch, calzonepirog och sen lite uppkorkning innan vi hoppade upp på cyklarna ner till stan och Plutto. Rebeccas min när hon kommer upp från trappan och hittar oss i baren var oslagbar! :D Vi hann till Madonna, sen dog kameran. Så jag hann inte ta kort på vår nya homie Swingfly.

Imorse vaknade jag av att Elin (fortfarande onykter) springer runt i lägenheten och gallskriker. Över en jävla geting som surrar runt vid soffan och som tydligen är SÅJÄVLA farlig! Lite senare cyklade vi ner på stan igen och tog en utomhusfika och Waynes-lunch. Kallt som bara fan, men är det vår så är det. :-)


SEPTUM

2010-04-24@09:30:49
Ärligt talat. Desto mer jag funderar på det, desto mer vill jag.


Är jävligt sugen på en sån här nu alltså.


I'M ON A BOAT, MOTHERFOCKER!

2010-04-23@08:33:48
Plötsligt blev jag en skitlycklig tjej. Jag får nämligen 5000 kronor mer i lön än väntat! Hallelujah! Det måste nästan firas, ska bara komma på hur! (Nej Rebecca, inte utgång.) ;-) Nu ska jag strax ta en sväng till Conny-boy, sen blir det en promenad i solen. Efter det ska jag klura på något mysigt smultronställe att marknadsföra i min broschyr. Bra idéer tas tacksamt emot! Ska dessutom försöka brainstorma på lite kampanjidéer mot nedskräpning i vårt avlånga land och läsa om projektplanering i Lillemors bok. Allt det här kommer bli med båt-låten i bakgrunden. Är helt såld, och det är totally Malle-Frasses fel! ;-)



JAG HAR BLIVIT MED HUND

2010-04-22@07:40:01

Gunnel heter hon. En terrier. 5000 spänn - värsta rånet! Om jag inte matar henne varje dag i 14 dagar kommer hon att rymma. Nu snöar det också. Det var Marre som sa det: "Om det är ett skämt, så äre fan inte kul!" Jag äter frukost som ger mig kväljningar. Tar mina vitaminer och tittar på Vakna. Helst av allt skulle jag faktiskt bara vilja stanna hemma idag och bygga fina hus i The Sims. Får inte glömma att packa ner min ögonbindel till projektledningen. Undra vad vi ska göra med dom?

DUDE NEED'A EASE ON UP (DUDE!)

2010-04-15@11:01:57
Idag är det fullspäckat schema! Nagellacksmålning, typografiska lekar, disk, matshopping, pumpning av cykeljäveln och ta den ner till stan för lite annan shopping och kanske lite solning. Sen får jag inte glömma bort att ringa och rädda en person från en efterhängsen karl. Jag ringer, hon svarar, jag säger: "Det har hänt nånting hemskt", hon svarar: "Åh nej, har det hänt nånting hemskt?" Jag säger igen: "Ja, det har hänt nånting hemskt, så jäääävla hemskt!" Hon svarar: "Okej, jag kommer på dirren!" Sen lägger vi på. Då säger hon till sin efterhängsna karl: "Det har hänt nånting så jävla hemskt, jag måste rycka in, så du måste åka hem!"


Nu jävlar ska det pumpas!


VÄLKOMMEN TILL KLUBB 22

2010-04-14@07:08:52
Ett stort jävla
GRATTIS
till världens bästa, snyggaste och härligaste smula!


MMHHMM, IT COMES NATURALLY

2010-04-13@09:30:39
Åhåååå, igår var världens mysigaste dag. Efter skolan drog jag och Malin ner på stan, hon tog cykeln och jag bilen men hon kom ändå före mig (som vanligt, jag fattar inte vad jag gör för fel). Köpte cosmopolitan-shakern och rosévin i en rosa påse, värsta girlilicious, som kassören på Systemet också påpekade! Sen gick vi till smulan R och satt ute i solen i flera timmar och drack kaffe. Så himla underbart! På kvällen tog jag och Sompa en prommis, och jag vet inte hur, men nu har jag träningsvärk. Så jag tar bilen ner på stan idag också, så jävla latmaskigt. Gruppstudier i biblioteket väntar, och nu jävlar ska det bli resultat!

Utvidgade produkter, konkurrenter och resultatbudget - here we come!

Så jävla kul, freaking tuesdays!


FIERCEILICIOUS!

2010-04-12@19:15:19


Snart helg igen! :-)


DOBI DOBI DAM DAM

2010-04-12@08:02:50
Hjärnan satt mig i en Jumbo och jag landade på Kennedys mark. Ändrade klockan, tog en taxi, frågade föraren om han visste var hon fanns? Han släppte av mig och sa bara: "Ta en promenad". Två röda läppar på 42nd street sa: "Kom med mig, jag är den som du vill ha". Men jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång. 

Kom tillbaka i november efter Rio, Rom och Rotterdam. Köper tidningar och ringer runt och läser små annonser när jag kan. Mina gator ligger kalla och grå. Det finns ingenting att tveka på. Jag måste hitta henne, henne han sjöng om i den filmen jag såg. För jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång. Bara känna den där flickan i en Cole Porter-sång.

Dobi dobi dam dam. Dobi dobi dam do.


I HOPE THAT YOU'RE COMING TO STAY

2010-04-06@10:42:26
Efter dagens morgonkaffe fick jag en snilleblixt - jag skulle ut och promenera i förmiddagssolen! Det var nog mitt bästa beslut på länge. Fy farao, vad skönt alltså! Kändes som att jag skulle kunna fortsätta gå för evigt! Jag har inte tankat på ny musik till iPoden på ett helt år, så det blev en riktig deja vú när jag gav mig ut. The Kinks Lola, Melody Clubs The Only Ones, Basic Elements Touch You Right Now, Soulja Boys Kiss me thru the phone, Maskinens Pengar, Wheatus Teenage Dirtbag, och gud vet vad! Och för att inte tala om Rap das armas-låten! Hihi, förra våren all over again. Och inte kunde jag låta bli att ryckas med i musiken heller, de mötandes undrande blickar till trots. Får man lyckorus så får man! Haha :-)



Solen är utan tvekan världens bästa lyckopiller! :-)


CIGARETTE STAINED LIES

2010-04-05@19:56:29
Alltså man kan ju lugnt säga att lördagen blev crazy. Ett och ett halvt glas vin, sen vare klippt för min del. På väg till Becca satt jag och härmade taxichaufförens dialekt och hittade på egna smarta ordböjningar. Väl där käkade vi pasta carbonara och drack mer vin. Och mer. Till slut kom Beccas snygga två-barns-pappa till granne och klagade på basen. Då tog vi våra apostlahästar till BMB och skakade våra lurviga. Och om vi skakade!

Det absolut bästa på hela kvällen var att min numera favorit-DJ spelade ett 20-minutersmaraton (minst!) med GT-låtar. Snacka om lycka! Vi dansade och sjöng så svetten rann. Det absolut sämsta på hela kvällen var dock att bartendern (han som var med på Västerås Tidning-plåtningen) spillde ut ett glas vin över hela mig. Fem minuter efter det var det någon annan som hällde ut sin ölflaska över mitt högerben. Så jag luktade en smaskig blandning av öl, vin och svett. Så jävla top notch.

Nu ska jag titta på nya Wallander och försöka komma på något gott att äta till. Det är så fruktansvärt deprimerande det här med vädret. Man får upp förhoppningarna och sen blire bara piss av allt. BLÄ!


DEN SOLIGA LÖRDAGEN I ETT SPÖREGN AV BILDER

2010-04-05@18:25:05


SILICONE, SALINE & POISON (INJECT ME, BABY)

2010-04-03@07:54:54
Tidig lördagmorgon, bara tuppen är mer vaken än jag?

För trekvart sen satte jag igång min första tvättmaskin, men jag upptäckte ganska snart till min förskräckelse att bara den ena tvättmaskinen fungerar. Känns dock lite halv-sjaskigt att ringa och väcka fastighetsskötaren (eller vem fan det nu är man ringer) klockan sju en lördagsmorgon och klaga. Jag får helt enkelt prioritera och tvätta det viktigaste. Det är nämligen lite brådis, eftersom jag ska träffa min smula Emma nere på stan elva o'clock och innan dess ska jag både ha tvättat och dammsugit. Jag har egentligen inga pengar, men jag ska fan shoppa. Jag BEHÖVER shoppa. Och jag är av den åsikten att det man behöver, det ska man ska få!

Sen.. PAM-PARA-PAM.. är det lördag kväll! Och det vet vi alla vad det betyder - MEGAPARTY!



Ses i dimman!


ANDEDRÄKTEN BLIR EN VIT PARFYM

2010-04-02@15:35:16

and off we went, me & my flowering shoes!


L'AMOUR TOUJOURS

2010-04-02@10:04:05

Tjoho! Underbara sol, underbara morgon! Jag dansar runt som ett freak till Gigi D'Agostino, dricker kaffe, kedjeröker och bläddrar i nya ELLE om vartannat. Gårdagen vart inte alls som planerat, men still en sjukt rolig dag! Det blev varken alfapet eller vinpimpel, utan istället sushi, flytt, lek i solen utan ytterkläder, alldeles för mycket shopping och en hel drös med aprilskämt. Alla som försökte lura mig lyckades. Jag blev till och med lurad av en icke-levande varelse - min klocka. Den hade stannat så jag lurades till en lite väl lång sovmorgon. Till och med Marre som hade varit ute dagen före var uppe före mig.

Idag ska jag på påsklunch hos M&M, sen ska jag jobba. Och imorgon, då jävlar, blir det P.A.R.T.Y! Är nästan för taggad, om man nu kan vara det. Först stan med Emma, efter det middag hos Becca och sen en hejdundrande utgång. Det kan inte bli annat än sjuuuuukt bra!

HONUNG OCH GULD

2010-04-01@09:26:47


ALLTID SAMMA OJÄMNA LAG

2010-04-01@08:46:40

Frullis och Vakna med the Voice. Actimel för maggen och kaffe i världens finaste mugg för flera av mina sinnen. Snart bär det av till optikern för att skaffa nya linser. Sen är det tänkt att jag ska träffa Marvin, men om jag gissar rätt så ligger hon och är bakis ungefär just precis då. Ikväll ska det bäras kartonger till Peccis nya lya och sen ska det bli alfapet och vitt vin för hela slanten uppe på Kyrkbacken!

Åh, älskade ledighet.


RSS 2.0