HEY SOUL SISTER

2010-05-25@16:19:00
Vi är som ett nykärt par, hon och jag. Idag har vi delat mat á la Lady & Lufsen och gått tillsammans under ett paraply på promenad genom en regnig stad. Nu ska vi åka och veckohandla.



Just in time,
I'm so glad you have a one track mind
like me

You give my life direction
a game show love connection
you can't deny

:-)

PLING PLONG

2010-05-17@22:59:53

Här kommer solen, jag har sett den förut. Här kommer sommaren igen, men vi är äldre nu. Och vi har hört allt, men aldrig hört nåt, för själen var nån annanstans. Vi har sett allt, men aldrig sett nåt, för världen var nån annanstans. 

Jag har sålt min själ, det har min mamma sagt. Jag har sålt min kropp, det har min pappa sagt. Jag har försökt allt, det har förstört mig, piller gör dig inte frisk. Jag har somnat och vaknat, snälla, ge mig någonting nytt!

Jag gör vad som helst för att känna som du.

YOUR PUNCH LINE IS JUST A JOKE, BABE :)

2010-05-17@20:33:49
Okeeeej. Hemma efter en skoldag som varade från 09:00 - 19:00, det vill säga tio timmar. MYGOD. Så jävla trött och förkyld att jag fick lov att hoppa kvällens kubbspel. Känns hårt. Hela min hjärna vill vara ute och leka lekar i solnedgången men hela min kropp vill sitta här nersjunken i soffan för att aldrig mer resa sig upp.

Måste bara säga att klassen min är så grym! Vi är som en liten familj på 30 pers. :D

Beware of grupp 2 tomorrow, bitches! :-)



YOU GOT ME SO I DON'T KNOW WHAT I'M DOING

2010-05-14@08:33:25
Kanske världens bästa springa-runt-och-packa-med-musik-i-bakgrunden-låt:



A DAYDREAM BELIEVER AND A HOMECOMING QUEEN

2010-05-13@21:31:27
Den här jävla riverside-låten får mig i ett konstigt mood. Dessutom kommer jag på mig själv med att andas med hela magen och inte bara halsen när jag lyssnar på den. Och det är underbart för ibland brukar jag lyckas andas helt totalfel så det gör ont i hela bröstet. Då kan det ju vara skönt att ha hittat ett botemedel.

Jag har fått en reskompis till hufvudstaden imorgon! Nämligen världens bästa Emma. När vi går på tåget ska jag ringa och väcka världens bästa Marre, när vi kommit fram ska jag ringa världens bästa Malle och när världens bästa Rebecca kommit efter tvåtiden ska hon ringa oss. Det kommer bli tvunget att resultera i en ordentlig gangbang-fika!


Marre hittade sin festoutfit idag, och jag börjar redan känna en uns av press. Jag menar, vad kan jag leta upp i min garderob, alternativt shoppa imorgon, som platsar bredvid detta?


CAN'T STOP STARING IN THOSE EVIL EYES

2010-05-11@08:33:31

För en gångs skull är jag färdig i förtid. Idag är det sol. Nu ska vi jobba stjärten av oss. Lady G och SPW är bäst. Ha en bra dag. Över och ut.

TOGETHER WE'LL DANCE IN THE DARK!

2010-05-06@08:33:02
Yiiiiiii, I can hardly believe it! :D

RSS 2.0