det bor en ängel i mitt rum, hon har sitt bo ovanför mitt huvud

2011-11-30@15:31:10

 

Åh, är lättnad en av världens bästa känslor? Eventuellt kan det faktiskt vara så. I lördags morse försov jag mig (återigen) när jag skulle öppna kiorren. Men den här gången var jag liksom hemma kvällen innan. Hemma och spiknykter. Ändå gick det åt skogen. Så jag försökte lägga mig skittidigt igår kväll (skulle öppna idag igen) men var så jävla nervös att jag skulle försova mig så jag kunde inte somna bara för det, och så växte paniken mer och mer ju längre tiden gick, och ja, ni fattar. Så efter att jag klivit upp i god tid imorse (hade ställt tre klockor på olika strategiska platser i rummet) har jag nästan flutit omkring hela dagen. Av lättnad. Phew. Så från och med idag ska en ny och bättre trend utvecklas. Jag menar, ska jag få kicken så ska det fan vara för någonting roligt, inte för en så töntig sak som att inte kunna komma upp ur sängen på morgnarna.

 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag med nya tidningar, peppisar och glögg. Har ju egentligen för längesen redan uppnått min magasinbudget för den här månaden, men fick några gratispaket klick-ciggz av kiosk-Henke (egentligen är det konstigt att ciggleverantörerna ger oss varuprover på allt som är nytt i deras sortiment, tycker dom att vi ska provröka dom på arbetstid eller?) så då kan man ju säga att tidningarna var gratis istället. ;-) Sen ska jag ut till Hökbyn och umgås med Mats, Marita, Jenny och Arvid. Lite family time. <3


some things we do for money, some things we do for free

2011-11-29@12:00:15

 

Satte nästan frukosten i halsen (fast på ett bra sätt) när jag såg det här uppslaget ur Bingos fotobok imorse. Det blev inte mycket julklappsshopping igår direkt. Det var bara Malin som handlade. Hon köpte en väska. Till sig själv. Det är väl som med allting annat, att man måste känna stressen och pressen för att det ska bli av. Jag är så jävla trött på Berit just nu. Hon snor alla mina fimpar ute på balkongen så nu är jag tvungen att ta in dom vilket gör att hela lägenheten luktar askkopp. Men det är tydligen inte bara mig hon practical jokar med för det har flugit omkring både mössor och tidningar här på innergården i veckan. Yäeh yieeäh, bla-blah - nu är det back to work. Puzz!



heavy entertainment out on the pavement

2011-11-28@12:33:54


Så friggin' satisfied. Status: nyvaken, vimsig och hungrig. Ska slänga i mig lite frulle, sen skynda ner på stan och möta Mallefrassan, försöka hitta lite julklappar och eventuellt hugga en sen adventskaffe i solen. Snacka om att julstämningen går i taket!

det är fest (chips och grill), du är bäst (näst intill), kom och visa mig vägen fram!

2011-11-25@23:26:14

 

Okeeeeeej. Varken jag eller Sandra kunde hålla oss tills imorgon så vi tjuvstartade och körde hårfärgningen idag istället. Som vanligt blev det inte exakt den färg som jag tänkt, men nu är jag helt salig för jag är verkligen så galet nöjd! Och jag längtar tills imorgon för jag kan inte komma på en roligare eller bättre anledning att fira än att vi är lyckliga och att vi har färgat barret! :D En annan skitrolig nyhet: under avslutningsdagen på Berghs om två veckor ska vi på studiebesök på tidningen STYLEBY. Så jääääävla exciting, för det är en av de absolut snyggaste tidningarna i Sverige enligt min mening! :D

 

Sen måste jag bara säga att jag inte fattar varför så många klagar på att jag "bara lyssnar på en sorts musik hela tiden"? Det gör jag ju inte alls det. Till exempel: den här veckan är det GT som gäller, förra veckan var det Rox1 och veckan innan det PG solo.


red coffee

2011-11-25@08:44:23

 

Åh, biokvällen igår blev precis så mysig som jag hade föreställt mig! Jag tror alla i sällskapet blev positivt överraskade av filmen också, om än lite lite frustrerade över att man måste vänta ett tag nu på fortsättningen. Men det bästa av allt var nästan filmmusiken. Den är alltid alltid så jävla bra i twilight-filmerna. När jag sen kom hem vid niotiden var jag så jävla trött att jag däckade i säng på en gång. Sen vaknade jag upp pigg för någon timme sen och har dessutom hunnit titta lite på Vakna med the voice för en gångs skull, så himlans sweet! Idag ska jag betala räkningar, hälsa på hos Connyboy och jobba lite grann. Inte så värst spännande dag med andra ord, men ikväll däremot kan det komma att hända intressanta saker! Mihihi. :-)

 


mest en massa prat om plugget och pop (och bio såklart)!

2011-11-24@14:06:21

 

Haha, ja ni. Veckans konstaterande: ibland är det tur att man har väninnor som kan säga till en lite på skarpen när man drabbas av extrem närsynthet och dåligt omdöme. ;-) Well, idag tittar solen fram och ikväll ska jag, Elin, Johanna och Tomas gå på twilightfilmen. Värsta gosiga dubbeldejten! :D Dessutom har jag äntligen fått mitt nya fungerande headset. Det är den enda räddningen att ta till om man vill dunka på ordentligt med Sommartider (hej hej!) efter klockan ett en novembernatt och slippa grannar som tycker att man är efterbliven eller gravt missanpassad. Tro mig, jag vet. Och igår kväll tog jag och Beccz ett glas vin på Sky Bar, ETT glas. Sen skulle jag promenera hem och kom på mig själv med att vara helt och fullkomligt lullig. Tänkte att men vafan, på riktigt?! men sen hann jag inte hann tänka så mycket längre på det innan jag bestämde mig för att gå förbi jobbet och köpa yoghurt till dagens frukost. Så jag vinglade omkring där i mjölkkylen och fick fnissattacker vid köttdisken. Bokstavligt talat. Och det hela slutade med att jag kom hem med en full ICA-kasse innehållandes allt ifrån ytterfiléer och skumma kryddblandningar till tre förpackningar disktrasor med fyra trasor i vardera förpackning, det vill säga totalt 12 stycken disktrasor. Nog för att det var "ta 3 betala för 2", men idag känns det ju som att det där med att handla när man är onykter kanske inte är världens bästa drag. Fast ser man det från den ljusa sidan så har jag ju disktrasor nu så jag klarar mig i typ ett år! XD Nu ska jag duscha bort mina lökar, slå en pling till min moster och börja på kursens sista inlämningsuppgift! Fick en skön komplimang imorse btw. "Seriöst, du skulle ju kunna få en bög att konvertera". Haha, tack för den! ;D

 


long gone before daylight

2011-11-23@01:16:50


Ouhwee! Nyss hemkommen från Zandy. Kvinnan kunde inte motstå en dejt med mig. Hon verkade dessutom uppskatta mitt besök så mycket att hon till och med lagade en tvårätters LCHF-middag till oss båda. Mycket fet och mycket mycket god! Nu sitter jag här småberusad och fnittrar för mig själv. Vi ska nämligen styra ett hårfärgningsparty i helgen med facebook-inbjudan och allt! Det betyder att alla som kommer måste färga håret, men färg och ställe är valfritt. Det blir väl antagligen bara hon och jag som kommer tacka ja till detta event, men det räcker gott och väl för mig. Sandra ska färga håret på stortån och jag tror jag ska slå till på raggarranden. Den kan behöva en liten uppiffning.

slam your body down and zig-a-zig-aaaah

2011-11-22@11:49:11












Lördagskvällen med mina mysmongon. På riktigt, dom är störda i huvudet. Antagligen därför jag trivs så bra i deras sällskap. Det här kan nog bli en mycket bra vecka. Ska kanske träffa Zandy ikväll (hon vet inte om det än), vindejt med Beccasinen imorgon och på torsdag ska jag, Elin och Johanna gå på twilight-filmen. Becca rapporterade dock att det bara var max två minuter porr totalt i hela filmen (och dessutom en väldigt väldigt mjuk sådan) så jag förväntar mig inte allt för mycket. Egentligen är det väldigt konstigt hur dom prioriterar för typ 98% av alla som går och kollar på filmen vill ju se den bara därför? ;-)

life on the nickel

2011-11-19@08:48:34


Igår hände något revolutionerande. Jag hade ett val. 10 minuter kvar innan instämpling. Omålade naglar. Antingen kunde jag promenera i lugn och ro till jobbet eller snabblacka och antagligen komma några minuter sent (inte direkt för ovanlighetens skull). Men så av någon konstig anledning beslöt sig min hjärna för alternativ ett. A small step for man kind, a big step for me. ;-) Idag kommer Marre-muffs till stan och till mig! It makes me a very happy monkey! B-)

torches

2011-11-18@14:27:39

I onsdags körde vi ju på bakafton, jag och Elin! Man skulle spritsa ut makronsmeten till runda ploppar ungefär lika stora som femkronor. Gissa vilken smet som hör till vem? Haha.


Men dom blev så jävla goda så ni kan inte förstå! :D


Hallonmakronerna var tvungna att stå i 30 minuter innan ugnen så då passade vi på att göra en browniekaka med mörk choklad, cream cheese-smetstopping och hallon!




Sötjäveln.



Sen skulle jag göra pizza och glömde tiden. Well. Man kan ju inte lyckas med allt liksom. ;-)



Och igår kväll blev jag äntligen klar med två veckors arbete med att redesigna delar ur VLT. Jag är ju helt lost på dagspress så lite referenstidningar var välbehövligt. Mitt tangentbord har gått från vitt till kolsvart av all trycksvärta från fingrarna, stackarn.


Huu, nu sitter jag vid datorn med pälsen på. Måste ha den på mig typ tio minuter efter att jag har varit ute och blossat bara för att det är så himla helruggigt ute. Härom dagen gick jag med på att bli fotad av min föredetta klasskamrat Matilda på lördag till ett modejobb på hemsidan Vad händer i Västerås?. Först tänkte jag aldrig(!) för sånt här varken kan eller vågar ju jag (Kattisgrejen var skitläskig), men så kom jag på att det kunde ju säkert bli rätt kul ändå, och det är ju bara Matilda, henne känner jag ju. Men så skulle vi träffas igår hemma hos en tjej som är ansvarig för hemsidan för att gå igenom allt och när jag kommer dit så är det typ en klunga av folk där som ska vara med och fixa. En till tjej som ska fotas, Matilda som ska fotografera, hon som är ansvarig och som bestämmer kläderna, skribent, sminkös och hårstylist m.m. Herregud. Jag som trodde att det skulle vara jag och Matilda. Och jag ska köra bil dit så jag kan inte ta mig en hutt innan heller. Dessutom vaknade jag upp imorse med ett återbesök av förkylningen inklusive skittjocka bihålor och vi ska fotas utomhus. Jag känner liksom att en bihåleinflammation vore så himla ogosigt just nu, men det är ju en aning sent att backa ur idag, när vi testat ut kläder och allt. Well. Det får gå som det går. Dom säger ju att "man ångrar inte det man gjort, bara det man inte gjort" så får hoppas på det (även fast det kanske inte riktigt blir aktuellt i det här fallet). ;-) Nu ska jag äta upp andra halvan av den brända pizzan, göra mig iordning för work work och lyssna lite mer på Foster the People - my new addiction!


everyday that you wanna waste you can & everyday that you wanna change you can

2011-11-16@11:47:57


Wooop, sprängde precis morgonkaffet i micron. Den stackars muggen fick nog stå lite för länge. Ikväll kommer Elin hit på bakafton, så himla gosigt. Vi ska ge oss på att försöka knåpa ihop lite hallonmakroner, men det är some pretty advanced shit så man får inte hoppas på för mycket. ;-) Hujedamig, vad mina fönster är skitiga btw! Grose.

man varnade för halka

2011-11-16@01:44:12


Nu är det spikat, den 2:a mars drar vi. Och vi har hittat vår drömlägenhet (en übercentral med diskmaskin, tvättmaskin, bäddsoffa och BALKONG som bara kostar 1100€/mån - som hittat!) så nu måste ni hålla alla tummar och tår ni får tag på att vi får den! Jag är dock oväntat lugn inför resan och allt fix som måste göras innan. Well, okej, lite panikkänsla har man väl över att tvingas välja ut kläder och skor som ska få plats i två resväskor, men annars är det chill. Måste vara Kajsa som har smittat av sig med sitt mañana mañana. Kom på att vad jag kommer sakna när vi åkt (förutom nära och kära) är älsklingsballen och den kvällsliga kvalitetstid som jag har med mig själv ute på den. Det brukar inkluderas en och annan cigg, span över horisonten, lite dagsreflektion och en aning livsfilosofering. Guld med andra ord.

augusti 2006

2011-11-15@11:15:45

Fyra unga och fräscha gals in France! ;-)

back to the future 2

2011-11-14@10:18:29

 

 

 

 

 

 

 

 


Hej på er. Pretty häftigt this back to the future photo thing. För övrigt försöker jag fortfarande hämta mig från fredagens incident. Inte helt lätt dock. Utan tvekan en av de läskigaste händelser jag varit med om. Och så fort jag inte tänker på något annat sitter synen av den livlösa mannen med lila ansikte, tom blick och fradga runt hela munnen som fastnaglad på min näthinna. Det har varit lite väl mycket trauman här nu kan jag tycka. Välkomnar lite lugn och ro ett tag framöver nu, tack. Ikväll ska jag slå igen kiorren igen, fjärde kvällen i rad som jag kör stängning, vilket också inneburit två vita helger i rad. Kan vara nytt årsbästa. Ska hinna med lite småfix idag också, fylla mitt tomma kylskåp, fixa e-fakturor, kolla fler lägenheter och slänga ihop lite god lunch.

Puzz.

i thought i could swim but i'm drowning in the pool

2011-11-10@11:36:23


Guten morgen! Har precis käkat frulle och skulle egentligen ha spenderat senaste timmen med att hitta på nya vinjetter till VLT men fastnade i ögongodisdjungeln istället. Well, lätt hänt! Idag ska jag luncha med Peccisen och hon hintade även om att det är 50% på hela Bik Bok så det blir nog lite spaning där också. Dessutom ska jag försöka hämta ut nya iPhonehörlurar eftersom mina har pajat. Efter typ en månad. Har en rackarns otur med Applehörlurar överlag, fjärde paret som checkar ut i förtid. Det måste vara jag som gör något fel med dom? Typ har för mycket vax i öronen eller något. ;-) Det skulle inte förvåna mig iofs, för dom säger ju att ju smartare man är, desto mer öronvax producerar man, haha! Min förkylning verkar vara på övergång iaf. Nästäppan och hostan börjar ge med sig lite. Har använt nässpray fast jag egentligen inte får (överdoserade Otrivin Menthol varje dag i två års tid någon gång i tonåren och fick någon kronisk slags irritation på slemhinnorna i snoken och måste därför snyta mig flera gånger om dagen nu för tiden) och känner verkligen nu hur stark skiten är! Inte konstigt att man blir beroende, när man andas efter att ha dragit några såna där sprayar blir man typ hög på frisk luft och det känns som att man drar in luften ändå ner i tårna. Och på tal om beroendeframkallande medicin så var A-K och Fillingen här igår. Inte så mycket nytt på den fronten dock, jag vann på Nisse Hult och allt spårade ur i okontrollerade gapflabbattacker som vanligt! ;-)

just a little to much

2011-11-09@12:15:19

 

 

Meet my new pet Earnie Örn och min nya fina kamera. Jag har verkligen ingen koll på hur jag fotar, knäpper bara av lite sådär på känsla. Men skitkul äre! Och mygawd, denna onsdag alltså! Det spelar ingen roll vad man nojar eller oroar sig för, hur mycket man har att göra, eller vilket humör man är på - det går inte att undgå att den här dagen är helt underbart vacker! Och till det sitter det fint med denna lika fina låt!

 

Everybody hurts just a little to much

Everybody hurts but it's never enough

It's wonderful to fall

Let's love and risk it all

Because even if it hurts just a little to much

I'd rather love just a little to much

 


silver blue

2011-11-08@00:10:45

 

Är tröttklutt och klockan har bara slagit midnatt. Det firar jag med en tidig sänggång. Och ett trevligt litet citat.

 

"Det är inte så lätt att vara från rymden alla gånger." - Thomas Di Leva.

 


presens

2011-11-07@13:25:54

 

God morgon, dear friends. Ja, som min vardag ser ut nu för tiden är det här morgon för mig. Har ändrat dygnsrytmen en aning de senaste veckorna (månaderna?). Morgonmyser till noon, äter kvällsmat strax innan midnatt och är som mest aktiv sent på eftermiddagarna. Min föredetta morgonpersonlighet har fått ge vika för min nya slappa livsstil och jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är positivt eller negativt. Hur som. För övrigt är jag fortfarande lite halvhög sen konserten i torsdags. Jag menar karln hade nagellack, svartglittriga creepers-skor och tonade jeans. Vad mer kan man begära? Som Ken mycket riktigt påpekade hade det inte suttit fel med varsin haklapp på mig och A-K. Efter konserten var vi helt stissiga och på tåget hem satt vi med varsin iPhone och varsina hörlurar och glodde på klippen vi filmat. Mycket suktande, stönande och suckande resulterade i många arga blickar från våra medresenärer, men vi couldn't liksom care less. Och egentligen hade vi ju inget val heller, eftersom det är ett väldigt naturligt beteende när man varit med om något så magiskt. ;-)

 

I lördags fick jag finbesök av Kajan. Vi hade planeringsdag och nu har vi intresseanmält oss till åtta olika lägenheter och kollat upp vilka skolor vi kan tänka oss att gå på. Så himla skönt när man kommer igång och känner att nu jävlar kommer det här bli av! Fyra månader (minst) mellan februari och juli som, efter vad min magkänsla säger mig, kommer bli några av de bästa månaderna någonsin. Vet faktiskt inte om jag någonsin längtat efter något såhär mycket förut. Senare på kvällen körde vi en Buzzkväll hemma hos hennes papi med Fia och hennes kompis (ja, klart jag spöade dom). Det var tokmys, men när det gick upp för mig att det skulle bli en vit lördagskväll blev jag helt konfunderad. Vad skulle jag då göra på söndagen om jag inte skulle vara bakis? Hinna med en massa andra trevligheter visade det sig. Som fika på stan med Zandy, hårfärgning och supergod matlagning. Oväntat bra söndag med andra ord. :-)


november

2011-11-01@00:19:59


”I believe in karma, what you give is what you get returned. I believe you can't appreciate real love until you've been burned. I believe the grass is no more greener on the other side. I believe you don't know what you've got until you say goodbye. I believe you can't control or choose your sexuality. I believe that trust is more important than monogamy. I believe your most attractive features are your heart and soul. I believe that family is worth more than money or gold.”

Fint! Godnatt och puzz.


RSS 2.0