pushing the shift

2011-10-31@10:38:33

 

Jezuuuuuus. Tokbra lördagskväll. Jag och Zandy gjorde ett besök på Bellmansgatan och blev halvt ihjälskrämda av världens bästa bemötande när vi klev in i festmörkret. Så jävla bra styrt! Det var clowner, Crazy Frog och gud vet vad. I brist på tid och planering hade vi två dock inga andra utklädnader till hands än våra gamla vanliga som fyllehäxor. Men det fungerade rätt bra det med. Det är ju faktiskt den utklädnaden vi sportar allra bäst. Puzz!

 


hipster porn

2011-10-28@00:09:14






















thathipsterporn

 


such a reciever

2011-10-27@13:35:01

 

 

Morsning korsning! Idag ska jag plugga arslet av mig. Egentligen skulle jag ha börjat plugga arslet av mig redan för två timmar sen, men istället har jag suttit och laddat hem en massa typsnitt. Att hitta en sida med snygga gratistypsnitt är fasen nästan bättre än självaste julafton (Becca: bara nästan sa jag)! ;-) Och är man inte så jäkla krass räknas det ju nästan som plugg det med eftersom jag kan använda mig av dessa till kommande uppgifter, haha.

 

Over and out, kyzz, kramz och allt såntdärnt annat på k! ;-)


and crimes that were never defined

2011-10-26@00:35:16

 

Ikväll har min kusse Therése varit här. Jag ser upp till henne så jävla mycket, hon är så himlans klok. Om fem år är jag lika gammal som hon är nu men jag känner att jag kommer aldrig hinna bli så vis på den korta tiden. Dessutom blir jag så himla lugn och sansad bara av att umgås med henne. Kan vara för att hon är så trygg i sig själv och att det smittar av sig. Nu ska jag snart krypa till kojs, men måste klämma två nattavocadomackor med perfekt brända kanter ihop med lite SATC först för att lugna mig ännu lite mer. Har dragits med så många hemska mardrömmar på sistone och inatt slog jag mitt eget rekord med tre svettiga och vettskrämda uppvaknanden inom loppet av åtta timmar. Därför känner jag ingen större dragning till min nya fiende sängen just nu. Men letar jag fram mina gamla favvogosedjur och har båda nattlamporna tända blir det nog lite bättre. ;-)


just a day or two

2011-10-22@02:45:25


Eftersom det har sugit i vintarmen hela dagen lång och eftersom jag inte kände för att sova efter stängning har vi kört en liten mini-aw här hemma - jag, ritpennan och Fleetwood Mac. Hann dock inte köpa något snaskgott så jag fick lov att moffa ett par dussin gamla pepparkakor istället. Nu sitter jag och funderar lite på år, tider och årstider. Hur konstigt det är att vi gärna vill dela upp allt i vår, sommar, höst och vinter när våra liv egentligen består av perioder som inte har ett dugg att göra med vilken dag datumet säger oss att det är. Vi kan ju känna oss underbart uppvärmda under vintern och totalt frostbitna mitt i sommaren. Och när vi tänker på alla våra år ser vi ju till exempel inte en vår eller höst, utan en tid som stod för något speciellt eller som hade en viss betydelse eller känsla. Men det kanske är lättare att göra så. För våra egna årstider kan ju vara lite läskigare att fundera på. Dom har ju oförutsägbara slutdatum och vi vet aldrig vilken årstid som kommer ta över efter den vi befinner oss i just nu.


silly baby lama smile

2011-10-21@14:03:30


 

Ibland vaknar man bara och känner att fan, det här är en bra dag! Helt utan egentlig anledning. Jag har haft ett sånt här fånigt flin på läpparna hela morgonen och jag vet inte varför. Men det är ju det som är så mysigt. Att man kan känna lycka i att bara leva.


slappdeg

2011-10-21@00:23:01

 

 

Jaha. Det här var en extremt effektiv dag. Precis lika effektiv som halva förra och hela den här veckan. Jag tänkte att det skulle nog faktiskt vara skönt med tio dagar utan varken jobb- eller pluggstress. Bara chillidilla liksom. Så det nyttiga jag gjort sen i måndags är 1. Jag har dammsugit. 2. Jobbat i fyra timmar. 3. Pluggat i två. Och 4. Klippt håret på mig själv. Sen har jag slappat, träffat vänner, ätit godis, målat naglarna typ två gånger om dagen och efter det har jag slappat lite till. Det är inte det att det inte är übertrevligt, men det blir liksom inte lika übertrevligt om man gör det hela dagen, varje dag. Nu kryper det i min kropp och själ. Och så sitter jag och tänker att jag aldrig mer ska sukta sådär avundsjukt när någon berättar om hur långtråkigt de har. För det är ju fan värre än tvärtom.


sabali yonkontê (ni kêra môgô fê)

2011-10-20@14:00:01


Jag tycker om när man inte fattar vad låtar handlar om för då får man bestämma helt själv. :-)

sweet synthia

2011-10-18@11:22:22


Jaha. Då regnar det igen då. Mig kvittar det egentligen, det är bara det att jag blir blöt om fötterna när jag går ut på balkongen. Idag ska jag plöja alla andra kursares feedback på de två sista uppgifterna, sen ikväll ska jag på sushidejt med H som i Henric och i samma veva hämta ut mina nya glasögon! Exciting! Igår sökte jag och Kajan distanskurser till våren som vi ska läsa samtidigt som franskan på plats. Åhååååååå! Orkar. Inte. Vänta! Nu ska jag käka min hemgjorda pizza som jag rycklagade sent igår kväll med parmaskinka, lök, färska champinjoner och ruccola! (Eller Rock-Ulla som Inger säger! :D) SMASK!

they were closer now, fernando

2011-10-17@12:12:59

Off to E-tuna i torsdags!

Söt-Marre med sina snyggbrillor i hennes och Filips nya lya!

Såhär blir man när man stirrat på och suktat efter Rob Pattison i typ fem timmar i sträck. "Repeat repeat!"

Förmiddagsfika med Lellepol dagen därpå. <3

Asta, Inger och Messi nere i källaren medan jag hjälpte Leopold med lite datatekniskt som vanligt. ;-) På kvällen drack och åt vi gott ända in på småtimmarna. En av deras grannar kom förbi och skulle egentligen bara lämna något, men blev kvar på ett par glas och lite nattprat. Hon delade bland annat med sig av några för mig konstiga delar ur hennes livshistoria. Intressant med folk som upplevt annorlunda saker som man aldrig ens skulle drömma om att vara med om själv.

Kissarna på deras utegård där de spanar på fåglar och jagar insekter. :-)

Kramkalas i "bulan"!

Vidare till Sthlm på lördagen och föris med Kajan och hennes sköna buddy och exvästeråsare Madde!

Rödvin.






Och off to Berns.


Tokbra helg med andra ord. Igår mådde vi dock apröv, så vi köpte pizza, möblerade om hela Kajans vardagsrum och kollade på film på deras projektor. Bland annat såg vi Tillsammans. Hade helt glömt bort hur sjukt bra den filmen är. Har lyssnat på ABBA Gold since then bara därför, och kommer antagligen fortsätta med det hela dagen medan jag städar och diskar. En helt sjuuuukt spännande dag som väntar alltså!


doot doot doo doo

2011-10-13@10:34:08


Aihe, är sjukt sugen på att färga hårtopparna som på sista bilden. Nu håller jag på och packar här hemma tillsammans med Alcazar och BWO. Skitbra packmusik! Om ett par timmar ska jag sätta mig i bilen och brassa iväg till E-tuna och till Marre och Hakans nya lägenhet. Det kan bli intressant för om mitt lokalsinne är dåligt i Västerås så är det obefintligt over there. Vi ska på afterwork på Grappa tillsammans med några av hennes klassisar. Sen imorgon styr jag kosan mot faster och farbror på Champinjonvägen. Leopold ska ha inspirationssnack med mig, han tycker nämligen att jag ska bli konsult precis som han. Haha. We'll see about that. ;-)

fire away, fire away

2011-10-12@12:07:13


Ligger två veckor före i plugget, äter hembakad och extra kladdig kladdkaka, lyssnar på Titanium, ska ut och promenera i solskenet, åker till Marre torsdag – fredag och till Kajan lördag – söndag. Det gör mig ungefär såhär glad!

something about just knowing when it's right

2011-10-10@20:53:13



c",)

2011-10-07@16:27:18

 


det bor en vilsen specialist där inuti (ja, strax under ytan)

2011-10-07@12:16:21


Igår efter lunch drog jag en fuling och åkte till Kenneth för att rota igenom förrådet efter alla våra fula hattar och mössor. Hittade en hel jävla flyttkartong. Alltså det kan ha varit den roligaste eftermiddagen någonsin. Och den sjukaste nostalgitrippen. Varje hatt har ju liksom en egen historia bakom sig. Så jag stod där själv i hans lägenhet och testade och garvade i mer än en timme. Till slut kändes hela situationen väldigt skrattretande i sig, så jag fick säga till mig själv att sluta. Men jag kunde ändå inte bestämma mig vilken jag skulle ha så jag tog med en hel ICA-kasse hem för säkerhetsskull. ;D

Idag har jag varit i glasögonhimlen igen (tre besök på två dagar) och sen fick jag lov att promenera hem i skyfallet. Det är verkligen något visst med regnet. Man vill helst inte ut i det, men när man väl hamnat där och liksom inte har något annat val än att bli dyngsur och bara fortsätta traska så njuter man så in i norden och helst vill man bara fortsätta gå för alltid och aldrig mer gå in. Nu. Blir det våfflor och skiss på tidningslogga. Puzz!

I-J-W-F!

2011-10-06@11:45:38

 

Gårdagskvällen blev jättemysig. Bruschetta till förrätt, oxfilépasta till huvudrätt och capuccino med choklad efter maten. Det gäller att passa på när man blir bjuden som Marita riktigt påpekade. Nu sitter jag och myser med tända ljus och Russian Red och ska snart göra mig iordning för en lunch på stan med Beccazinen. Fy fan alltså, det är hårt att vara student. ;-)



the sun the trees the moon the seas

2011-10-05@11:50:20

 

Från och med i lördags är Kattas fönsterbleck ett av mina favorithängställen. Väldigt bra för skitsnack och filosofering. Just nu håller jag på och tvättar och donar lite här hemma. Ikväll är jag utbjuden på middag av Marita, Therése och Jenny som försenad examenspresent. Väldigt gulligt av dom! Innan dess ska jag försöka bli klar med min textredigering om den mexikanska författaren Guillermo Arriaga. Och nu tänker ni att vem fan är det, och tro mig, det tänker jag med. Längtar tills på lördag, då kommer Marre-Murf och Sara hit och så blir det hattfest! Alltså så jävla tokroligt uppstyrt med en tokrolig inbjudan av den alltid lika tokroliga Nypan. "Tja! Ta med er en rolig/ful hatt och kom på förfest hos Nypan. Utgång sen! Om det krisar (damn you!) så finns det lånehatt på plats. Meddela detta i så fall! Det viktigaste: KOM I FUCKING TID SÅ DET HINNER SPÅRA INNAN VI DRAR TILL KROGEN!" Haha, love it. Speciellt slutklämmen. Zandy säger att hon ska ha en osthatt (jag fattar fan nada, men hon ska ju alltid vara lika störd) och jag ska försöka leta reda på våra gamla mössor vi köpte utomlands när jag var liten. Har en med en massa tyg-spikes på och en skitstor jävel med två ben som sticker upp ur toppen, haha. Hittar jag inte på dom får jag väl dra till med min gamla goding - den illrosa kondommössan! ;D Puzz.


320 GB

2011-10-04@11:52:55


Jag tror att många förstår vad jag menar när jag säger att jag gått omkring med en slags rastlöshet ett tag nu. Den sorten som, fast man har mycket att göra, gör att man känner att man nästan står lite och stampar. Det är inte det att man vantrivs, men känslan att nu måste det fan hända någonting snart vill inte riktigt ge med sig.

Och så plötsligt en dag plingar det till i telefonen. "Tjena bruden! Ska vi flytta till Paris?" 10 sekunders övervägning. Så jävla T A G E T!!!

RSS 2.0