get down deeper and down, get down get deeper and down, saturday night!

2012-01-29@17:02:33






























Galet bra kväll. Exclamation point!

yeah. i want to be with you all of the time (all day and all of the night).

2012-01-28@16:58:54


Oh, Lord. Har kanske aldrig förr känt mig lika snygg. Nej, det är inte Photoshop. Men det är inte på riktigt heller. Snarare ett trevligt litet partytrick och ett test för att se om jag verkligen ska slå till på riktigt. Det har nyss varit några nissar på besök i min lägenhet och donat lite överallt så nu har jag en sån där kran i kökshandfatet som man kan vrida på så vattnet kommer åt i alla hörn och en duschslang som gör att schampoot löddrar mycket bättre. Så jävla high tech! Nu ska jag äta upp mina äggmackor och sen blir det Zandy's, Alvora's och Hemligheten! Har ni tänkt på att ibland smakar ägg som fågel? Då tänker jag att äggulan egentligen inte är en äggula utan ett rått kycklingmissfoster. Blä.

papa herbie, mr. magoo and i? well, we're just in the right type of mood!

2012-01-27@10:11:07


Sängen bäddad, mobilen laddad och tandborsten nerpackad. Nu gittar jag till E-town! Trevlig helg-puzz! :-)

dr. alban says that ”everybody is looking for something” and who am i to disagree with him?

2012-01-26@11:50:18


Morsning korsning! Fy fan. Redigt seg. Men måste shape'a up för idag ska jag betala räkningar, lämna in andrahandskontrakt till hyresvärden, hjälpa Astrid på våning fem med gardinstängerna, sprätta och rivjärna hål i ett par jeans, kapa ärmarna på min militärjacka och jobba. Evetuellt plugga lite också, men det är mindre troligt. Fick nämligen veta att jag har ända till september 2013 (ett och ett halvt år) på mig att lämna in mina uppgifter till de två nya distanskurserna.

Hähä.

handikappade sate

2012-01-25@23:43:55


Haha, ja. Jävlar i min lilla blåa låda så lyckligt ovetande man kan vara. Om vad som komma skall. Att jag i söndags klagade över en ond nacke måste ju ha varit ett skämt. Ett skämt som inte ens var roligt först men som blev ännu sämre i måndagsmorse när jag skulle käka frulle och med alla mina krafter öppna en ny syltburk till müslin. Knak/pang/brak sa det någonstans där bak i nacken och så satt jag orörlig som ett paket på golvet. Kunde inte röra en fena utan att det dödsilade genom hela ryggraden. Ännu ett bevis på min underbara tajming eftersom jag dom kommande dagarna skulle jobba extra som bara fan och dessutom få besök av min nya blivande hyresgäst och dennes mamma. I ett bombnedslag till lägenhet. Men skam den som ger upp för det! Nog fan jobbade jag och nog fan städade jag. Att jag fått smeknamnet "Kylskåpet" på jobbet och att dammsugningen tog tjugo minuter längre än vanligt till trots. Och ska man se det från den ljusa sidan så har mina ögonbollar faktiskt aldrig varit så viga som dom är nu. Känns nästan som att dom kan gå hela varvet runt. Dit synradien inte når är det dock lite knepigare. Som när man ska raka sig under armarna, knyta skosnörena eller se vilken frukt eller grönsak kunderna lagt upp på kassabandet. Då får man chansa och hoppas på det bästa. Nu är det nästintill över. F-I-N-A-L-L-Y. Kan ha varit dom två semlorna som jag klämde igår kväll, för efter dom kändes nämligen hela livet lite lite bättre.

stormy seafoam/matte about you/cute as a button

2012-01-22@14:03:32



I am no longer an Essie virgin. Den persikofärgade upplevelsen levde dock inte upp till mina skyhöga förväntningar. Däremot var topplacket som gör nageln matt istället för shiny (som jag har velat ha toklänge) galet snyggt. Jaja. Ni ser ju. Och så är jag glad för nu behöver jag inte springa runt och leta glittriga lack i coola färger längre, eftersom jag kom på den briljanta idén att köpa ett genomskinligt med bara glitter i som jag kan använda uppepå vilken färg som helst. Ja, jag vet, genialiskt. Ibland när man minst anar det smäller det till!

Spelkvällen igår blev såå lyckad! Kom inte hem förrän vid tvåtiden någon gång, helt uppe i varv. Fastställande 1: Tjejer är bättre än killar. Fastställande 2: Johan, Victor och Ken är supersöta i hårband. Höjdpunkt 1: Grevens hummande/nynnande och (vad man skulle kunna kalla) dansande till Let's twist again. Höjdpunkt 2: Ken mobbar Rebecca när hon gissar att mellanöstern ligger i Europa för att två minuter senare själv bli införstådd i att Ryssland faktiskt gör det.

Nu lullar jag omkring här hemma och försöker värma upp nacken som freakat ur under natten och idag bara vill hålla ett läge (typ 90˚), äter spicy-rester och kör 90-talstrance på tinnitusnivå. Hamnade nyss på en jättetacky sida med en massa blingblingsmycken och annat krams och beställde hem en ascool liten sak. Åh. Härliga helg!

Puzz!


money honey

2012-01-20@20:19:37


Var på shoppingspree med Frasse häromdagen. Skulle egentligen mest agera råd- och stödperson till henne och bara köpa två förbestämda och viktiga saker men jag kom hem med en födelsedagspresent, ett skrivbordsunderlägg, en ascool snorgrön dammvippa, en t-shirt, ett par svängiga shorts, fem ringar, ett örhänge och tre stycken nagellack. Så går det när man ska spara pengar. Man slösar bara mer så det är ingen idé att ens försöka för det blir bara värre. Mest av allt ville jag ha den här tjockt perfekta klänningen, men tydligen så har jag typ tre decimeter längre baksida än framsida så det gick åt skogen. Den får vara perfekt på någon annan lycklig/stjärtbefriad människa.

Nu har jag varit så sjukt effektiv hela dagen (stolt) så nu är jag förtjänt av lite chill i dill (med potatis till). Typ GG, de tre sista avsnitten av säsong 2.

G'nite!

silver & gold

2012-01-20@10:47:25

 

 

Guuuuuten morgen! Idag har jag en massa saker att göra på min to-do-list. Installera "nya" DVD-spelaren (gosh, jag är alltid sååå snabb på att packa upp mina julklappar), slå in paket, öppna paket (som egentligen är från mig till någon annan men nu är jag så trött på den personen att jag tar presenten själv istället), kolla igenom nya jobbschemat, börja på min kära skog- och viltkonsults visitkort och en m-a-s-s-a frankrikefix. Som några exempel. Det är verkligen helt galet hur mycket tid jag spenderar framför datorn. Jag har ju tre olika sorters musar (låter mycket gulligare än möss) och jag har fått musarm av alla, på tre olika ställen. Hah. Och nacken ska vi inte tala om. Kommer få tvinga Elin att göra en insats på den imorgon kväll när vi ska till Becca och Grevish på spelkväll. Som förövrigt kommer vara en helvit lördag, och som tillsammans med denna vita fredag jag ska ha kommer bilda en helvit helg! Waowzzzz!


recently

2012-01-17@12:12:05

kvällsstretch/klarat favvokursen


svarta perioden/gullig present


hattprovning hos H/ny kurslitteratur


party med vår gamla homeboy David/galet såld på kvinnan


potatis! (potatis!) purjo! (purjo!) löök! löök!

2012-01-16@11:17:03



Vår kära hostess och nyblivna lärarinna. Hurra hurra hurra hurra!





Presentöppning.


Kvinnan blev överlycklig för espressomaskin, kläder, smycken, kokböcker och bubbel i mängder!


Partypjucksen på!


OBS! Bild tagen med en iPhone.


Gooooood Kaffe Karlsson med 70 dl socker!


Skönaste bildspelet! Sandra håller en fryst snyggpose och jag? Well, I blame the photographer! ;-)






Remind me again, varför satt vi på golvet?

red wine, cheap perfume and a filthy pout

2012-01-14@11:59:22


Tjopp! Shoppingrundan igår gick awesome. Jag fyndade en kjol för under hundringen och Sandra fyndade popcorn på Konsum. Idag ska jag träffa min kära stockholmska som är på besök i stan. Har inte så mycket mer att rapportera om just nu, mer än att livet är helt fantastiskt för tillfället (utan att jag riktigt vet varför, kanske är det för att solen skiner) och att jag vill önska er en trevlig helg! Puzz!

she's got nothing on but the pineapple? :O

2012-01-13@14:14:51


Hej hej hej! Imorse var jag uppe med tuppen och tvättade. Halv sju närmare bestämt! Nu har jag ätit så mycket tacos att jag måste röra mig i slow-mo för att undvika kväljningar. Och så har jag fotograferat och vikt ut min stackars lilla apartemento. Kom precis på att det är fredag och det är ju alltid trevligt. Till och med ännu trevligare än vanligt eftersom jag har ledig helg! Ikväll kommer Ella_pella_88 hit på lite rödvinsmys. Nu måste jag skynda mig ner på stan och hämta upp Zandy för att ragga outfits till hennes examensfest imorgon. Lämnar nog ananashatten hemma dock. Känns lite väl exotiskt för denna årstid. Puzz!

you/me/lotta/berthidoffs/förevvah

2012-01-13@08:25:08





damplycka

2012-01-11@22:19:08
ALLTSÅ KÄNSLAN NÄR MAN SITTER OCH KÖR HEM PÅ TOMMA GATOR FRÅN EN SJUKT LYCKAD ALKOHOLFRI FEST, HAR STJÄRTVÄRMEN PÅ, VRÅLDUNDRAR EN TJOCK LÅT OCH SJUNGSKRIKER MED ALLT MAN BARA HAR!!!!!!! AAAAAAH!!!!!!!

kix–cha–cha

2012-01-07@12:41:31


Kära vänner! Möt min efterlängtade nyinflyttade kompadre, Mr. Lavalampa. He is amazing. Ibland fastnar jag med blicken i flera minuter av ren fascination och ibland tror jag att det är någon annan som rör sig i rummet, men inser rätt snabbt att det bara är Mr. Lavalampa som gör fina ljusmönster på min vägg.

Vaknade nyss upp efter elva välbehövliga sömntimmar och blev helt förbryllad. Är det vår alla redan? Well, det visade sig att det är det, i alla fall på min balkong. Har nu suttit ute utan jacka och druckit kaffe i solen, luktat på vårdoften och inte frusit en endaste minut. Underbart! I förrgår var det spontandags igen. Gick ner på stan för en chokladbollsfika men gick hem som en av de sista dansgolvsanhängarna. Exceptionellt bra kväll och exceptionellt bra sällskap! Vad som inte är lika exceptionellt bra är när man tar en taxi hem, tar hissen upp och precis ska stoppa in nycklarna i låset för att inse att man inte har dom med sig. Well, det är ju tur att det är som för han som satt sig i badkaret och sket: allting löser sig! Ikväll ska jag stänga kiorren, sen springa våldtäktsbacken hem för att släppa in Emzie och vodkacompany, sen får vi se hur det slutar. Om jag får gissa? Exceptionellt bra! Puzz!

a little bit of love

2012-01-04@11:59:04




















Glömde visa er vilken mysig jul jag hade. Tog bilen till mitt andra hem i E-tuna på torsdagen och sov kvar till fredagen. Lekte med katterna, öpnnade paket, åt kardemummapeppisar och mös. Inger rimmade och jag åkte på att bygga ihop det nya änglaspelet. Det visade sig vara knepigare och ta längre tid än väntat, men skam den som ger sig! På fredagen och lördagen hängde jag hemma hos Kenta K. Vi åt så mycket god julmat och godis att vi knappt kunde röra oss, kollade på film och spelade Bingolotto i samklang klagandes över hur mycket bättre det var förr. ”På Lokets tid var det svängiga dansband, roligare vinster och man kunde vinna på lotten istället för att vara tvungen att ringa in till en hutlös kostnad för att ens vara med och tävla. Nej, fy fan. Aldrig mer.” Så låter det varje år. Men likt förbannat sitter vi där igen året därpå med varsin lott. Jag och Kenneth i ett nötskal typ. Och det är en av grejerna jag gillar så mycket med honom. Han tycker också om att sitta och klaga på saker och ting bara för klagandets skull, så när jag är med honom får jag ur mig all överdriven cynicism och pessimism som jag håller tillbaka när jag är med alla mina optimistkompisar, och han likaså. En win-win-situation med andra ord. ;-)

ska vi göra nåt äckligt, baby?

2012-01-03@15:47:08



Två nya addictions. Pax för honom i solbrillor, tights och platåpjucks.

tolvan

2012-01-02@11:28:21


Jaha. Nytt år. Jag har alltid varit ett stort fan av nyår. Jag gillar tanken på att man undermedvetet tvingas reflektera lite över sitt liv och var man befinner sig. Eftersom 2011 var det år som vi på riktigt hittade varandra, jag och min soulmate/sister in crime/sanna vapendragare, kändes det naturligt att fira ut årets sista kväll tillsammans som det kärlekspar vi är. God middag, utsökta (kanske en aning för starka) drinkar och en genomgång av det gångna årets milstolpar, bakslag och uppgångar. Men mest av allt visionerade vi för det som är framför oss. Våra drömmar och hur vi ska ta oss dit. Vad vi ska omfamna och ta med oss till andra sidan och vilket gammalt skräp vi ska göra oss av med för att få plats med alla nya utmaningar som komma ska. Så. Tack 2011 för vad du lärt oss. Och välkommen 2012. Jag ser fram emot att upptäcka vad du har att bjuda på!

RSS 2.0