VECKANS SNAPSHOTS

2015-04-19@13:42:57
Förra fredagen var vi ute och käkade flankstek på Folkets! Himlans trevligt.
 
Sen drog vi vidare och spelade bowling. Tyvärr blev det som förutspått – Sprtl-Sonny fick storpisk (efter denna bild gick det, som man kan säga, BARA UTFÖR).
 
Sen var det någon vardag nu i veckan som vi tyckte det var lämpligt att mötas upp på stan och ta en härlig sushilunch i solen. Vi käkade Sushi Yamas Flying Salmon (avokado, lax, inlagd rödlök och wasabimajo). Det var nom nom nom kan jag berätta!
 
Igår invigde jag min utomhusspringarsäsong, mwuha. Det var GÖTT!
 
Sen hade vi kvinnokväll hemma hos Malin. Vi åt himmelska tacobåtar och snackade skit till midnatt, sen åkte vi hem och sov. Curt var trogen vakthund hela kvällen.
 
Idag vaknade jag 12.00 (!). Lite ångest på den, men vafan, det är ju ledig söndag. Dagen ska dock gå i pluggets och träningens tecken, men inte mig emot. Eventuellt att vi kanske åker och storhandlar också, det är jag lite sugen på kom jag på nu (jag ÄLSKAR att handla mat, fan – så himla roligt), så vi håller en tumme att karln är lika pepp på det som jag, heh.
 
Puss och trevlig söndag! :*

BLINK BLONK

2015-04-18@13:04:42
Hej hopp! Gudomliga lördag! Gudomliga lediga lördag! Och lediga helg! Herrejösses.
 
Min man har precis gett sig iväg mot huvudstaden och jag sitter här med min morgonsmoothie klockan ett på dagen – HÄRLIGT. Då vet man att man är ledig. Idag segade vi lääääänge i sängen – sånt som man får göra när man inte ska upp och jobba. Snart ska jag ta en springtur utomhus i solen (första gången i år!). Ikväll blir det kvinnomiddag hemma hos fröken Stenmark. Tacos och vin och snygga brudar, halelujah.

SHOPPINGSPREE MED MARRE

2015-04-17@16:38:00
Woop! Igår efter skolan gittade jag och Marre ner på stan och köpte loss på en massa roliga saker. Jag handlade en hel del, men BARA bra saker. Älskar att jag har blivit så KUNG på att shoppa, haha. Det som fick följa med hem var en blåvitrandig skjorta från Vero Moda, en svart superfin vardagströja från Lindex, lyxmysdressen nummer ett och två halsband från Gina Tricot, två nagellack från Kicks och lite annat smått och gott. Men det allra bästa köpet? Ett helt nytt påslakanset i satin från Hemtex. Bästa skiten! Vill bara byta och gossa ner mig i det på en gång, men tydligen måste man tvätta det först (snark). Blivit helt frälst i blått alltså, helt sinnessjukt fint.

Jaha, nehe, off to work! Trevlig helg! :*

UTAN JACKA

2015-04-10@09:38:57
Springeling is in the friggin' air – halelujah! Igår var jag till och med utomhus utan jacka, oj oj oj.
 
I tisdags gick jag, Rebecca och Winston (japp, han gick också) till parken och drack kaffe i solen. Sen mötte vi upp våra karlar på stan, tog ett glas på Brasseriet och sen gick vi vidare och käkade middag på Hatten. Supertrevlans! Kan inte få nog av deras moules frites, nom nom nom.
 
I onsdags fick vi finbesök av Matts och Marita så då passade vi på att inviga den fina pajformen vi fick av dem i julklapp. Dessutom fick vi en anledning till att lyxa till det med carpaccio till förrätt. Fan det godaste jag kan komma på just nu! Dubbelnom!
 
Nog om mat. Jag har äntligen kommit igång med träningen igen. (Vet inte hur många gånger det uttrycket trillat ur min mun?) Men det går trögt. Känner mig sjukt svag för tillfället. Måste kötta på med löpningen så att jag kan hålla Ankis och Beccas tempo på Vårruset och Midnattsloppet. Det är i alla fall en bra pepp!
 
På tal om fritidsintressen så ska jag till Rebecca idag efter lunch och dricka vin (den bästa hobbyn av dem alla). Men först ska jag ta tag i några vettiga, nyttiga, braiga saker. Bland annat ska jag försöka välja vilka kurser jag ska läsa nästa termin. Beslutsångest deluxe! Ikväll kan det komma att hända lite spännande grejer. Mer om det sen.
 
Puss och trevlig helg!

RSS 2.0