att lukta som sin favvo-drink

2008-05-31@10:51:06
Godmorgon! Vilken underbar dag, va! Strålande sol och helg, kan det bli bättre? Jag ska ut nu, till gräsplätten utanför Morkullan och mysa i solen med min bok och lite ny bra musik. Kenneth spenderar sin helg i Ingers stuga så jag är ensam hela helgen. Men det är faktiskt skönt! Lite mer egentid som är SÅ behövligt ibland.

Igår svängde jag förbi BilloBob på vägen hem från jobbet och hälsade på Marre och Marre. Becca var tydligen också på väg dit. Mysigt en varm sommarkväll! Ska försöka få med Marre dit nästa lördag kanske. Har fått mina jobbtider ända fram till v33 så ätnligen kan jag börja planera min sommar lite! Awesome!

Ha en underbar dag!

ps. Kolla roligaste parfymerna jag shippat hem! De luktar verkligen precis som man tänker sig! Hihi.

image3

sebastien tellier

2008-05-30@12:43:14
måste bara börja med att bjussa på den absolutaste bästa skönaste låten just nu, för dem som det har undgått, nämligen sebastien tellier - jordklotets coolaste snubbe.
nytt inlägg

2008-05-30@11:37:32
Jaha hej. Jag kunde inte hålla mig ifrån bloggandet speciellt länge visade det sig. Jag har nog ett behov av att folk får gotta sig i vad jag tänker, håller på med och filosoferar om. Eller iaf att jag tror att dom vill det. Lite skillnad kanske. Iaf så kändes det liksom bättre med en slags nystart istället för att börja om på den gamla som känns lite uttjatad. Så nu får vi väl se vad detta leder till. Troligtvis en blogg liknande den gamla, med inte så värst intressant innehåll, för dåliga uppdateringar och bilder, och tråkig design, eftersom jag inte är så haj inom det området. Men skam den som ger sig! Lite roligt ska det bli faktiskt. Nu ska jag bara försöka förstå mig på det här lite. Fattar inte ens hur man lägger upp en bild än...

RSS 2.0