Infinity

2008-10-29@09:10:08
 
Hej på er alla! Idag är det onsdag och jag har fullspäckat schema! Ska snart bege mig ner på staden och uträtta lite ärenden. Köpa klistermärken, lämna in foton, köpa ny lampa, besöka Systembolaget m.m. Gosh, längtar som en tok till fredag! Emma, Malin och Alkoholen. Hoppas att de tre har saknat mig med! Men det tror jag. Och imorgon blir det K&V-dag. Vi ska käka ute och sen gå på Rallybrudar. Jag antar att ni inte känner att ni behöver fråga vem som gjort filmvalet direkt, men jag vill faktiskt också se den! Har hört att den ska va riktigt rolig! Så det hoppas vi på!

Nu till en lite tråkigare sak. Jag är på väg att bli förkyld. Igen! Överdosering av Kan Jang verkar inte alls fungera. Är trött hela tiden och flera dagar i rak har jag sovit två tre timmar efter lunch. Men det är bara att stå ut.

Det bäst-bäst-bästa just nu är att resan är bokad och klar! Handpenningen är betald och nu är det bara att starta nedräkningen! 59 dagar kvar idag! Hipp hipp hurra hurra hurra!

 

Lunes

2008-10-27@08:15:08
Jag fick ledigt! WOHO! Så nu är det bara Ankis chefs beslut vi väntar på, sen blire...BOKA! YESYESYES! Längtar ihjäl mig! Jag och Anki i Playa del Ingles! Gud, jag saknar det stället alltså! Jag saknar solen, partylivet, stranden, shoppingen, Pepe och Moises, den goda maten och att bara ha semester och vara ledig! Man är så avslappnad där så det är inte sant, och dessutom ska vi vara där i två veckor. Alltså helt underbart! Nu har jag börjat längta på riktigt!

Jaha, helgen blev precis så mys och slappig som jag hoppats på. På lördagen åkte vi ut till Gesala och bytte till vinterdäck. Jag fick dessutom lära mig att tanka, AHA. Mkt bra. Igår höll jag på hela dagen med Asien-fotoalbumet och jag har fortf nästan hälften kvar. Men roligt är det må jag säga. Man upplever allt ännu en gång bara genom att titta på alla bilder. Kuligt.

Men nu har det dykt upp ett litet problem. Becca och jag skulle ha träffats idag för att komponera våra outfits till fredag, halloween alltså. Men nu visade det sig att den fröken jobbar, så jag har inte längre någon outfitspartner. Så jag får väl hitta på något själv. Det verkar lite svårt dock. Alla dräkter är i princip slut och om man beställer ngt på internet så hinner det inte komma innan fredag. Jag får väl åka ner på stan och gå bärsärk och hoppas att jag hittar något för jag vägrar gå o-utklädd. Det är ju det som är hela grejen liksom. Jaja, det får lösa sig. Det måste det göra.
 



Min favvo
 
 

Freitag

2008-10-24@18:19:28


Godkväll kära vänner. Äntligen fredag och helg! Vilket för mig betyder total slapparhelg och ledighet ända till söndag kväll. Helt otroligt bra. Dagen har jag spenderat med Anki-Karin. Vi knatade runt på stan, shoppade på Elgiganten och tittade på utlandsresor. Jättemys. :-) Hoppas verkligen att allt kommer gå som planerat nu, det skulle göra mig SÅ SÅ lycklig!!

Nu kom precis Inger hit, K och jag har käkat tacos och snart är det Idol. Hur mys som helst. Ska springa iväg till affären nu och handla lite smått och gott, sen blir det att krypa ner i soffan och njuta av att bara vara ledig. Imorgon ska vi fixa vinterdäck, ta en promenad, jag ska baka bröd och kanske kanske om jag hinner och orkar, dona lite med fotoalbumet och min garderob. Och inte att förglömma Stjärnor på is förstås! Med Markus som gör min lördagskväll!

peace y'all!

 


Duffy - Scared

2008-10-20@10:38:16
 
Gud, vad min mage ska krångla. Är det inte det ena så är det det andra. Nu kan jag inte ens dricka mitt älskade kaffe på morgonen utan att jag ska få helt sjukt ont i magen. It sucks! Thé är ju också gott, men inget går upp mot den där känslan av att vakna som man får av kaffe. Läste lite i nya SOLO imorse, och så ser jag att dom har ett helt uppslag om Markus Fagerwall! Det ska jag spara till ngn gång jag känner mig low och behöver något uppiggande. Nu ska jag hoppa in i duschen. Har varit ute och joggat/promenerat igen, och jag bara älskar det SÅ! Jag älskar det varma flåset mot hakan. Jag älskar hur kroppen blir varm. Jag älskar att låta tankarna flyga runt helt fritt inne i skallen. Jag älskar att i princip vara helt själv ute, förutom några enstaka som är på väg till jobbet eller skolan. Och jag ÄLSKAR att göra och känna allt detta med min favoritmusik i öronen samtidigt.

Hörde på TVn imorse att gröna tapeter gör en harmonisk. Hahahahaha!!!
 
 

I'm still standing

2008-10-19@10:13:45
 
Åh, blä vilken morgon. Jag går runt halvdöd, med uppknäppt gylf, hickar och mår illa. Dessutom ska jag åka till jobbet om circus en timme. Lyssnar på Elton John's 'I'm still standing' och fantasiåker skridskor med Markus Fagerwall, min nya förälskelse. Åhå, jag orkar inte. Men sen ska jag bege mig hem till Carola och softa. Hon lagar säkert nån gottig mat också, typiskt henne isf. :-) Fredagskvällen blev vild och överförfriskad för många, mig inkluderat. Det blev BMB istället för strike, varför vet jag inte. Grymt var det iaf!! Jag bara önskar att jag inte ska trassla in mig i så mkt hela tiden, det är inte bra för psyket eller själen min. Att mitt rum ser ut som Beirut hjälper inte direkt heller, jag vill ha städat och cleant. Hoppas jag blir piggare på jobbet nu då. Annars blire inte kul för Carola!!! pözzZZzz

 

Fredag

2008-10-17@15:12:19
 
GT25-dvdn går för fullt här hemma. Har varit en mys-fredag hittills. Åkte till Becca mitt i flyttstädningen och snackade och hjälpte till lite. Dom flyttar idag! Så det var sista gången man satte sin fot i den partylyan. Man har ju lite minnen därifrån, haha. Sen har jag gått en liten prommis, eller jag gick min vanliga runda såklart. Är sååå mys att bara vara ute och gå i solen och kolla på alla löv som man bara vill kasta sig och leka i. Nästan iallafall. Åh, nu spelar dom Tuffa tider! Då fuktar sig ögat lite sådär omedvetet. Men nu ska jag dricka thé och vänta på att K kommer hem. Fast han ska iofs åka nästan på direkten igen, till Köping som vanligt. Buhu, jag är ensam den här helgen också. Fast imorgon ska jag till M&M och på söndag till Carola. Så det så! Ha en trevlig fredagskväll och glöm inte bort skyddet! PözZ!!!!

 

Städerskan herself

2008-10-16@10:27:18


Slam your body down and wind it all around!

Slam your body down and wind it all around!

Yes! Lyssnar på Spice Girls och städar för fullt. Man blir så städpeppad så det finns inte! Fast nu tog jag mig en liten paus med en kopp engelskt frukostthé och funderar på vad jag ska ha för sängkläder, ha. Jag har dammsugit, dammtorkat, gjort rent speglar m.m. så nu ska jag bara dona lite till i mitt rum och sen äre klart! Sen har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra mer idag förutom att jobba. Kanske fortsätta på Asienalbumet så det blir klart ngn gång och jag slipper ha en massa klipp-och-klister-saker ligga överallt på golvet. Nu har jag ju fixat nytt limstift och allt. Det går åt en väldans massa. Hah, intressant. Hade ju faktiskt tänkt att ta en promenadis, men om det fortsätter att regna såhär blir det nog andra planer. Hörs! Kysskyss.

 


Heeeeelg

2008-10-14@09:56:24
    

 
God morgon nissar små. Lite väl sen helgrapport, men här kommer den. Började fredagen med jobb, blev upphämtad av Elin med körriktning Morkullan. Väl hemma hos mig blev det lite vinsippande, snicksnackande och ännu lite mer vinsippande. Sen missade vi bussen och tog taxi till stan (jag gjorde bort mig som vanligt) och Pluto där vi såg Björn G och gänget, Paul Tilly mfl. Tänk när jag och Marre var så fruktansvärt förtjusta i ICA-Ulf att vi nästintill övertalade Sandra att fixa oss varsin autograf. Ja, tänk. Efteråt övervägde vi att antingen hinna med bussen eller en macka. Det blev det sistnämnda. Lördagen började med mys hos mig, vi käkade lite överbliven uppvärmd sub och sen blev det att åka ner på stan igen, den här gången för en mysig liten middag med Johanna på Tabasco. Mmm, åt världens godaste pasta med oxfilé, fläskfilé, champisar och grejer med jättegott vin till. Vi satt där och tog igen lite saker, eftersom vi inte träffats på, som det iaf känns som, några år. Och efter det åkte jag hem igen och gjorde mig iordning för kvällen, då Emma skulle komma på besök. Men som vanligt (som det alltid blir när jag ska ut?) så blev det aningen kaosartat från min sida. Men som vanligt så löste det sig också. Jag och Emmisen satt i köket med gamla godingar på högsta volym och hade allmänt skitroligt. Vi spelade vändtia, (som jag bara INTE kan vinna på) pratade med halvlulliga Kenneth och Inger på telefon (dom var på fest?!), skrattade och hade mysigt. Sen när vi kom ner på stan träffade vi på en mindre rolig typ som i princip följde efter oss överallt på stan. Full som en kastrull lutade han sig fram vid oss och var väl på tippen att lägga en liten räv vid våra fötter, när vi fick lov att säga ifrån. Hans svar var: Jag skojar ju bara. Jaha, haha. Nu märker jag att jag skenar iväg här, men iaf så blev det en jättejätterolig kväll utan att vi ens gick ut. Vi satt ist på Subway i några timmar och pratade med alla roliga som kom förbi. Och efter det tog vi en taxi hem och jag satte igång att städa. Mitt i natten. Märkte sen på söndagsmorgonen att det inte riktigt blir samma resultat som att städa nykter, så ska väl satsa på det i framtiden ist. Ohoj, det var en riktig helg må jag säga. Är helt slut. Nu väntar jobb sex dagar av sju, inlämning av bil till Volvo, bio med Marre, höstpromenader och mys hemma. Hörrni, vi hörs. 
 
 

Rubrik

2008-10-09@16:22:25


Hej på er. Har precis kommit hem från en liten roadtrip on my own i Västerås. Var först ner till stan och lunchade med Matilda. Vi smider planer på att starta eget företag, haha. Så fort vi träffas ska vi trigga varandra till en massa saker. Så nu har vi planer så det räcker och blir över om man säger så. Sen åkte jag en sväng till lilla mormor och hälsade på. Vi snicksnackade lite, sen skulle hon ner på kaffe med de andra tanterna, som hon säger. Små gullgummor hela högen. Fast en av dom som såg dåligt körde över min väska med rullstolen, haha. Sen åkte jag vidare till ICA Sjöhagen och shoppade lite tills ikväll när jag och K ska laga korvstroganoff. Mmmm, det är så gott, och det var så längesen vi käkade det. Skit, nu kom jag på att jag skulle åkt till systemet också, men det hinner jag väl senare. När monsieur kommer hem ska vi ner och titta till olja och alla vätskor i min bil, så att allt är påfyllt tills den är besiktad. Då blir det att tuta och köra kan jag lova! Sen ska vi ta en promenad. Jag vet inte var, men hoppas på Rocklunda. Det är så skönt skogigt där. Nu ska jag dricka upp mitt thé, lyssna ännu en gång på Britney's nya och sen krypa ner i sängen med min bok. Åh, älska höst!


   

Dagens.

2008-10-07@15:41:49
 
Intensiv bloggning, jag vet, men jag fick lust.

DAGENS VILL HA: En aning om vad jag vill plugga!
DAGENS KLÄDSEL: Mysdress
DAGENS FRISYR: Uppsatt krull
DAGENS HÄNDELSE: Har börjat med Asien-fotoalbumet!
DAGENS ORD: "kärlek är vådligt. bäst att gå i celibat. jag menar, bättre leva pungen full än dö av ljuvligt knull." haha, repeat repeat, please!
DAGENS ROLIGASTE: Titta på Asienbilder. :-)
DAGENS FUNDERING: Vem är den snygga killen som jag ser från min balkong titt som tätt?
DAGENS PLANER: Promenad med Kajsa!
DAGENS DROG: English Breakfast Tea, thihi.
DAGENS KRAM: Får krama Kajsa :-)
DAGENS KÖP: Inget. Och så ska det förbli!
DAGENS GODIS: Falukorv 8-)
DAGENS HUMÖR: Gladis!
DAGENS LÄNGTAN: Nästa vecka, då jag jobbar alla dagar utom fredag (Y)
DAGENS MUSIK: Uggla
 
 

The light over London

2008-10-07@09:41:42

 

Hej hutt hallå! Wzup bitches?! Hemma hos mig är det höst och jag njuter rumpan av mig. Klar himmel och fint promenadväder, himla tur att jag just ska ut och promenera lite senare. Ja just ja, jag har varit i London! Himla fint serrni! Nu är man dock luspank utan att ens ha så mkt saker med sig hem. Men det kostar ju att vara på topp.

Londonsammanfattning: Notting Hill. Paddington. Kramandes med självaste Mr Beckham. Utgång bland 100 negros. Baksmälla. God mat. Äcklig mat. Feltagning av dag/datum/tid (vilket resulterade i 500 spänn i sjön och musikaltittande bakom pelare istället för första parkett). Felvridande av håll på kranen till duschen (vilket resulterade i två dagars iskallt duschande i onödan). Irrande i tunnelbana. Lipplumbers som svider/kliar satan. Piccadilly Circus. Förföljande (och hembjudning på champagne) av en viss Sherlock. Förälskelse i vriden personlighet (också kallad Fantomen på Operan). Benny Hill-charader. En jävla massa Frappuchinos på Starbucks (det du Elin!). Och ja, lite mer saker såklart. Men det där var höjdpunkterna.

Jaha, vad händer här hemma nu då? Nej, ingenting såklart. Men skönt är väl det också kan tänkas. Gud, vilket mongosätt jag skriver på just nu. Det får räcka sådär. Kram,

Ps. Oreo's är gottaste kakan ever.

 

RSS 2.0