IN THE TWINKLE OF AN EYE YOU ELECTRIFY

2009-05-31@10:08:55


Tänka sig :-)
 

YOU MAKE MY HEAD GO POP!

2009-05-30@07:28:27
 
Ah, sommar sommar sommar. Underbara sommar. Jag är nog den enda som är vaken i stan nu? Helt dött här i huset, alla ligger nog och sussar sådär bakis-skönt. Men inte jag, jag är uppe med tuppen! För jag ska snart bege mig mot ICA Maxi Erikslund och möta upp min älsklingsfaster och åka till en bygdegård någonstans i Fagersta/Norbyn/Skinnsberg. Jag vet inte exakt var den ligger, men på ett ungefär. Vi ska på 50-årskalas! Wee, det kommer bli så mys. En massa barn, roliga vuxna och en hel del överraskningar! Dessutom kommer Line också som jag inte träffat på jättelänge. Kuuuul! Så nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen göra mig sommar-fest-fin!

Dessutom: igår badade jag för första gången i år! Och tänka sig så var det inte alls så värst kallt heller! Vi smög oss ner bland de coola kidzen och försökte smälta in, men helvete vad gammal man blitt. Moppar, skrik och hög r n'b-musik är mer skrämmande än man kan tro. Men det är iofs kul att minnas tillbaka. ;-) Nej oj, nu måste jag skynda mig!

Ha en super-helg allihopa! :-)
 

 

SWEET HARMONY

2009-05-28@22:37:15
 
Hej. Sitter och dricker lite kvällsthé och myser. Röd Sommarlycka heter théet. Passar väl rätt så bra. Försökte nyss knepa ihop ett snitsigt 50-årskalas-grattis-rim, men det gick inge vidare. Rimmen hittar inte fram idag. Och så lyssnar jag på Luka med Suzanne Vega. Har lyssnat på den i flera flera dagar men inte förräns nu fattar jag vad den handlar om. My name is Luka, I live on the second floor. I live upstairs from you. Yes, I think you've seen me before. If you hear something late at night, some kind of trouble or some kind of fight, just don't ask me what it was. I think it''s because I'm clumsy I try not to talk to loud. Maybe it's because I'm crazy I try not to act to proud. I think I'm OK, walked into the door again. Well, if you ask that's what I'll say, it's not your business anyway. Guess I'd like to be alone with nothing broken, nothing thrown. Just don't ask me how I am. They only hit until you cry. After that you don't ask why. You just don't argue anymore. Hu, jag får kalla kårar. Och ändå vill jag lyssna mer mer för tillslut känner man för henne så mkt att det inte går att sluta.
 
 
Idag har jag fikat med Beccisen, mkt givande möte. Vilda diskussioner, jobbiga erkännanden och ventilation av oroligheter. Plus en hel del härliga skratt. Inte ens haglet som öste ner kunde störa oss. Vi fick dessutom besök av en gammal bekant (?) som ville vara mer än en gammal bekant. Men vi skötte det fint. Sen hade jag lurat med mig Kajsa till Hökåsen eftersom jag i princip slagit vad med M&M att jag VISST DET kunde laga mat. Så vi slängde ihop lite kyckling, nån gottig sås och lite överkokt färskpasta, och jädrar vad gott det smakade. Det behöver helt enkelt inte vara svårare än så!

Nu ikväll ska jag äntligen börja läsa, efter en hel del tjat, Om jag kunde drömma. Den boken som Twilight är baserad på. Tveksamt om jag kommer bli lika frälst som vissa andra, men man ska aldrig säga aldrig. Jag och Joanna lekte ju vampyrer i lågstadiet så det kanske inte blir något helt främmande!

Lite mer spännande saker som hänt på sistone:
 

Marre tyckte det var tråkigt att ställa colaburken som man brukar,


jag har fått blombud,


och äntligen hittat mitt borttappade lego-hänge!
 
Godnatt!
 

VÅLDSAMT STILLSAMT

2009-05-20@08:54:01


Jag tvättar - WOHO! Jag kan inte bli mkt stoltare över mig själv just nu. Vårruset och tvätt, på mindre än 24 timmar! Jag tog tyvärr inte hem den interna kutar-tävlingen igår, men istället gissade jag rätt på sånär 6 minuter om hur lång tid det skulle ta för alla oss tillsammans att komma i mål. Priset: en PLOPP-väska! Weeee! Alltid bra att ha.

Nu ska det bli en hejdundrande städardag i den här lägenheten, för har jag väl kommit igång går allt i en jädra fart! Dammsugning, dammtorkning, byte av sängkläder - you name it! Det måste skina när Carola kommer hit och hälsar på. Så att hon vill komma tillbaka.
 


Haha Marre: esteten med jodrgubbs-dyslexi!
 

HONEYBUTT, KEEP THAT BIG MOUTH SHUT

2009-05-19@17:10:15
  


Såhär blev det alltså efter frisörbesöket. Inte så stor skillnad. Lite rödare, lite mer lugg och det viktigaste av allt: absolut noll äcklig utväxt! Och sen (det syns inte på bilden, men jag ska visa er sen) så har jag dessutom införskaffat i polisonger! Asgulliga.

Nu är jag lite stissig här. Börjar sakta inse vad jag gett mig in på ikväll. Det där jävla Vårruset alltså. Det är inte uttalat, men jag vet att det är en intern tävling på jobbet om vem som kommer först i mål. Och grejen är att alla som ska vara med från Ettan är ungefär dubbelt så gamla som jag. Bara det att de varit ute och sprungit flera gånger i veckan (!) i flera veckors tid så jag kommer få storpisk. Fast jag känner att tävlingsinstinkten börjar krypa fram så jag ska nog ge dom en match!


Vi kommer bli så jävla snygga i våra gulröda outfits!
 

BESLUTSÅNGEST

2009-05-18@11:42:49
Ska till frissan imorrn. Vad ska jag slå till på? Svart? Vitt? Blått kanske!
 

 

VARFÖR INTE

2009-05-18@11:19:00


















 

LOVE PROFUSION

2009-05-17@10:36:10
 
Kanske kryper sommaren sakta men säkert fram nu? Utanför mitt fönster ligger ett kärlekspar på en filt under det rosa trädet och äter frukost. Han fingrar med hennes hår och hon dricker saft. De har legat där sen jag vaknade imorse och jag tjyvkikar på dom varje gång jag går förbi. Nu ska jag ta en dusch och sen måla naglarna ljusrosa bara för att det är så somrigt. Sen ska jag hoppa på bussen till Hökåsen och äta lunch med mina bästa M&M. Vad resten av dagen bjuder på återstår att se. Gud, så härligt! :-)
  

 

HON SKÖT MIG MED SIN KÄRLEKSPIL

2009-05-15@13:18:06


Powerlunch med M alldeles nyss. Powerlunch i den meningen att jag fick en sån härlig energikick av henne! Och snart ska vi till Båstad! Tjoho, nu ska jag jobba sen är det heeeeeeeelg!







 

A NEVERENDING LOVE

2009-05-14@14:58:36
 
Marre, när kan vi dra till Båstad? Säg imorgon!
 



 

THANK YOU

2009-05-13@09:49:36


Oh yes! Jag menar OH YES! Malena gick vidare! Fy tusan vad roooooligt! Can't wait till lördag! Då smäller det på riktigt. Jag håller på Sverige, Finland och Bosnien Hercegovina än så länge, men hälften är ju kvar. Lite dåligt av mig att jag inte ens hört Norges omtalade bidrag än, men jag ska bättra mig inför finalen på lördag, det lovar jag. Då blir det att ladda upp med båda kvällstidningarna och ett fulltankat kontantkort. Weho, jag längtar!

Igår var jag på aloe vera-massage (gudomligt) och sen hälsade jag på Lellepol på lasarettet. Alltid lika roligt, han är SÅ duktig och gör framsteg hela tiden. Och han har redan bestämt att den 16 augusti, när jakten börjar, då ska han springa runt ute i skogen igen. Tror faktiskt inte att det är helt omöjligt. :-)

Sen tog jag min bicicleta i motvinden till Sandy med grillskivor och rosévin skumpandes i cykelkorgen. Vi käkade godaste maten jag ätit på hur länge som helst, grillat kött, tsatziki, ruccolasallad, fetaost, klyftpotatis och avocado. Hu, jag blir sugen nu. Sen satt vi på balkongen och väntade på att ESC skulle börja, glömde helt bort tiden och kutar in tjugo minuter efter att det börjat och precis då går Malena på scenen. Åh, det var så bra, BUHU. Det blev en så underbart mysig kväll, fast nu känner jag lite prestationsångest eftersom hon väntar sig en brakmiddag här nästa gång. Men det ska jag nog klara!

Dags att göra sig redo för jobb nu. Sen kommer Carola på fika vid åttasnåret och då ska det snackas skit! Vi har lite att ta igen :-)

  
 
Syrligt australienskt vin skulle det vara, väldigt viktigt tydligen!


Sandys kyckling och min stackars utmobbade kotlett.




Jag älskar hennes vardagsrum! Eller hela lgnhten!


Malena-frillan


och Malena-lover-look-a-liken!
 

JUST A TEENAGE DIRTBAG, BABY

2009-05-11@13:08:34


Ett hett tips för att nagellacket ska torka fortare - vädra genom fönstret.
Mindre hett tips: smörj in benen och dra på leggings fort som fan. Framkallar något som läskigt mkt liknar manlig ben-behåring.
 

her name is Noel
I have a dream about her
she rings my bell
I got gym class in half an hour
Oh how she rocks
in Keds and tube socks
but she doesn't know who I am
and she doesn't give a damn about me
 


I DREAMED I COULD FLY

2009-05-11@11:17:17



























Då: Fredag. Gesala. Sol. Vackra faster Inger. Abbe & Asta. Kyckling-grillspett. Äkergräsklippare. Tulpaner. Dunjacka. Promenader. Bullar. Frisk luft. Uppstoppade djur. Lugn och ro.

På hemvägen ringer en gråtfärdig Leopold och berättar på högtalartelefon att en läkare fått honom att röra på den innan så motvilliga vänsterhanden. Lycka på Salavägen!

Nu: Måndag. Stan. Moln och skurar. Oöppnad post. Odiskad disk. Halsont. Försovning. Kallt kaffe. Jobb.

Men jag är absolut inte bitter! :-
 

PERFECT VISIONS IN THE KITCHEN

2009-05-10@13:28:20


S + V + Dammsugis = En ultrabra trio!
 

LATTJO LAJBAN

2009-05-09@07:38:52
 
Uppe med tuppen idag igen! Världens segaste jobbkväll igår, inte en kotte till kund. Kan kanske ha varit hockeyn. Nu är det Postman Pat på tv'n och idag kommer K hit och hjälper mig med gardinerna - ÄNTLIGEN. Sen kommer Sandy och då blir det rajraj! Mmm, mitt Columbia-kaffe smakar gudomligt såhär på morgonkvisten. Var så jäkla seg igår kväll, bara längtade efter att få somna in, och hade precis lagt mig jäkligt skönt till rätta när jag slog ut mitt överfulla vattenglas på golvet. Översvämningen var liksom frustrationen ett faktum. Visste inte riktigt hur jag skulle avreagera min irritation.

Alternativ 1 - köra en Elin: Klippa sig själv framför spegeln. (Inge vidare, eftersom jag ska jobba och träffa folk idag.)

Alternativ 2 - köra en Kajs&Seb: Ha pannkakskrig som slutar med pannkaka i ansikte, kuddar och tillslut underbyxor. (Inge vidare, eftersom jag inte hade någon att kasta pannkakor på, och inga pannkakor heller för den delen.)

Alternativ 3 - köra en Henke: Sparka in foten i en byrå så att det minsta benet i stortån får en spricka och man får gå med bandage och sjukskrivning i sju veckor. (Inge vidare, eftersom jag snart ska springa Vårruset, herregud...)

Eller Alternativ 4 - Skita i det och somna om.

Det blev det sista alternativet. Ganska tråkigt. Hade varit roligare med pannkakskrig eller en ny frisyr. Dessutom knastrar den vattenskadade fjärrkontrollen till varje gång jag nu byter kanal. ;-)
 

B-ANY-1-U-WANNA-B

2009-05-07@10:12:14
 
Oups! Glömde nästan dagens outfit!



kimono - second hand i Barcelona
strumpor - gucci (limited edition)
tandborste i munnen - ICA
scary eye - gåva från mami & papi
 


YOU WEAR YOUR IMAGE SO BULLET-PROOF

2009-05-07@09:54:59
Hej Hopp! Idag ska det grejas kan jag lova! Ska bara vakna sen ska jag träffa en barndomsväninna på en fika, köpa en dammsugare och suga opp alla rester efter gårdagens kladdkakeparty med Marre. Åh, får rysningar av hur mkt jag gillar kvinnan. Hon spurtade hit på sin gula moppe, vi begav oss ner på stan för att inhandla kvällens svull på Mc Donald's, Munk & Muffin och ICA. Sen satte vi på dåliga Burn after reading som vi i princip babblade sönder. Pitt var rolig though! :-p På lördag ska vi till Viksäng på White Trash BBQ. Någon skulle köra mjukisbyxor, magtröja och string upp på halva ryggen. Tycker jag låter fint! :-) Och ikväll blir det Berlinreunion hos pappa Björkholm!


OH MAMA CAN'T YOU TELL

2009-05-05@09:51:33
Godmorgon!

Om två timmar ska jag ner till optikern på stan och checka läget med linserna mina. Har ju fuskat lite, och skulle egentligen gått dit för tre veckor sen (!) men som mkt annat har det inte blivit av. Bättre sent än aldrig. Det blev nästan storhandling igår efter jobbet. Två stora och tuuuunga kassar mat på varsin sida av styret, men det gick! Och vilken känsla! Att bara lufsa runt där bland hyllorna och titta på alla varor och ba: "Hmmm, det här ser gott ut, det vill jag ha! Men hmm, Kenneth gillar ju inte det hära. Nej men just det! Han ska ju inte ens ha!" Hihi. Och jag älskar att kylen och frysen äntligen är helt packade med en massa gottis-mat! Då blir jag laga-mat-taggad! Men det var knappt så att jag hann. Skulle slutat kvart över nio, eftersom de ska dra ner så mkt som möjligt på personalkostnader, men de fattar inte att det är helt omöjligt. Kö ner till pantmaskinen och så ska jag bara vandra förbi kön där och vinka hejdå? Skärpning skärpning. Men en rolig sak: vi har en tävling på jobbet den här veckan. Den som får flest kunder att skaffa spelkort vinner. Vet inte vad dock. Men huvudsaken är att jag leder! Tjoho!

Nu spelar jag Lili & Sussies Oh Mama tusen ggr på repeat här. De borde ha fortsatt att köra på den gamla stilen, de var ju hur coola som helst!
 



 

KAN VARA DET ROLIGASTE I ÅR

2009-05-04@22:54:04




 
 

HOPKOK

2009-05-04@13:27:42
 






























































 
 

READY FOR THE FLOOR

2009-05-04@11:04:29
 
Hej.

Ny dag och ny vecka. Det här blir nog en lugn vecka, men inte mig emot. Massor med jobb, "möten", och så har jag tänkt bocka av en hel del saker på min att-göra-lista! Det känns inte som hela världen att det är ruggigt ute idag också. Då kan man mysa inne utan dåligt samvete! Och jag ska försöka mig på att sätta upp dom där jäkla gardinjäklarna och draperiet, skriva matköplista, handla maten, vattna blommorna, lägga upp en budget, läsa söndagsbilagorna och fortsätta titta på fyran och Malou. Det blir fint! 
 

Kotte Grön och Font Vella!
 

WHEREVER YOU GO I WISH YOU THE BEST

2009-05-03@19:57:58

Idag är en sorgsen dag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som är fel. Men man känner igen känslan när den sakta men säkert smyger sig på. Allt är grått, utomhus är det öde. Antingen är det en svag bakisångest eller så är det bara inspirationen som tryter. (Åh, så poetiskt.) Men dippar är bra, dom gör en tillslut starkare. Bara att härda ut. Jag och en kär vän kom idag på meningen med livet; att tillåta sig själv att leva det. Inget safe'ande, bara kör. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska fortsätta filosofera iväg, gråta en skvätt eller röka ännu en äcklig-men-ack-så-underbar-cigg.
 


"Blåa jeans och röda läppar" sa jag och tryckte på fyran i hissen. Hon sa "jag älskar dig" och jag sa "ja". Dörren vek upp mitt i kyssen. Allting var inget utom klockornas takt. Månen lyste som en gloria. Och den söndag som stilla sagt godnatt var för längesen historia. Hon tände ljuset i en cigarett och sa "är du lika vilsen här som jag är det synd om dig. Kom håll om mig". Och jag gjorde som hon sa. Att vara varm en så kall kall vinter trodde jag ingen kunde vara. Så all den värme hennes mjuka kropp gav kan jag inte förklara. Jag släckte ljuset och stängde en dörr. Slängde en blick i spegeln. Med trötta ögon och med bilder från förr gick jag genom kvarteren. Här var det måndagmorgon, nyfödd och blid. Solen tvekade över viken. Snart kommer molnen från fabrikernas liv. Snart kommer trafiken.
 

RSS 2.0