BLA BLA BLAJ

2009-10-23@16:06:32

 

Haha! Det här måste ju vara världens roligaste bild!

"Vänta, ska bara klia muttan lite granna"
Och sen världens nöjdaste min. Ja, jag säger då det.

Roligaste midsommaren också förresten!
Kolla bara fyllona! Kenneth tar täten ;-)
 


TÄND ETT LJUS

2009-10-19@18:09:45

  
 

Hur gulligt? Nu längtar jag till julen! ;-)          
 


THE MORE YOU GO, THE MORE WE LOVE YOU BABY

2009-10-19@16:46:38

 
nu är det för mkt sorgligheter häromkring idag känner jag. för grått i luften, för blött på marken. för många olyckligheter och för mkt respektlöshet. för många bilolyckor och brustna hjärtan. för mkt avsmak, kväljningar och bakfylla. alldeles för mkt missunnsamhet och för lite kärlek.


 


EN LITEN SAGA

2009-10-15@15:35:22

 
hon har solat, hon har lagt sitt hår. hon är blond och hon är nitton år och hon tar ett glas vin när hon gör sig fin i sitt rum. den röda klänningen är ny för dan. nu ikväll så ska hon ut på stan och hon spelar musik medan hon målar sin mun. dom sjunger: "hold me, hold me forever! hold me, it's now or never!" och hon dansar ensam i sitt rum. dom sjunger: "hold me, hold me forever! hold me, it's now or never!" hon ska ut och kvällen den är ung. hon tar taxi till en nöjeskrog, dit hon ringt ikväll och bokat bord. när hon sätter sig ner kommer någon och ber om en dans. han verkar trevlig så hon svarar ja. hon följer lätt, han dansar bra. och hon kryper intill och känner sitt hjärta mot hans. orkestern spelar: "hold me, hold me forever! hold me, it's now or never!" och dom dansar tryckta mot varann. dom spelar: "hold me, hold me forever! hold me, it's now or never!" nu ikväll finns bara hon och han. hon följer honom hem för hon vill dansa natten lång och i mörkret i hans rum hörs en sång. dom spelar: "hold me, hold me forever! hold me, it's now or never!" sången spelas hela natten lång.

Åhå, minnen minnen minnen!
Hihi.
 


ORMSKINN IS THE WAY TO GO

2009-10-15@13:47:52

 


Idag har jag tagit upp kontakten med den här hetbullen!
 


NÅGON SOM VILL GE DIG VÄRME NÄR ALLTING KÄNNS KALLT

2009-10-07@09:48:43

 

 
Nu åker jag iväg och besiktar bilen. Sen snor jag med mig en av de här brudarna och åker till hufvudstaden. Hon som skrev till mig igår:

"Stockholm i mitt hjärta, låt mig besöka dig nu! la la la La lala la, shoppingens stad det är du. Text och musik: Rebecca Andersson"

:-)
 


OCTOBER CLOUDS SHAPED JUST LIKE SHELLS

2009-10-05@20:04:54
 
Jaha, nu sitter jag här med tre timmars oavbrutet plugg bakom mig. Och resultatet? 1 A4 inklusive styckesindelning! Helt sanslöst. Det här måste vara den flummigaste uppgiften jag någonsin skådat. Ingen verkar fatta ett jota och alla frågar febrilt varandra "vad fan menar han?!" Läraren alltså. Det är ju tur att han är så förjävla snygg annars hade man nog inte klarat av att pallra sig till alla dessa föreläsningar han håller i.

Nyss kom min pensionär-granne och plingade på dörren också. Hon ville bara ge mig en liten tidning av något slag. Vakna! hette den. Och jag började läsa för jag tänkte att, ja, varför inte? (och ja, jag är sen som inte fattade att det var från Jehovas vittnen). Det roliga är att på de första sidorna verkade det vara som en vanlig tidning. Rubriker som "Blick på omvärlden", "Från våra läsare" osv. Sen när man kommer några fler sidor in så kommer "Vilka problem har unga idag?" Intressant tänkte jag. Så börjar jag läsa:

Problem 1? Ökad isolering. Problem 2? Splittrade familjer.
Jaha OK.
Problem 3? Pressen att ha sex. Och där står följande förslag på lösning:

"'Fly från sexuell omoral. Alla andra synder en människa begår är utanför kroppen, men den som syndar sexuellt syndar mot sin egen kropp.' (1 Korinthierna 6:18) Be Gud om hjälp att hålla fast vid hans moralnormer. Maggie, som bor i England säger: 'Jag ber alltid till Gud för att få styrka att säga nej till sex. Jag tänker att jag inte kan klara av situationen själv. Jag pratar också med mina föräldrar om det och ibland med andra mogna vänner.' Enligt en undersökning löper pojkar som är sexuellt aktiva tre gånger större risk att drabbas av depression än pojkar som inte är det."
Där ser man.

Dags att sluta nuppa alltså, killar!
 

BRUSTNA HJÄRTANS HÖST

2009-10-04@15:07:08

 

Helt jävla genialiskt, L. Kan. Inte. Sluta. Lyssna. Vill inte sluta lyssna. Blir så varm i hjärtat av det här!
 


GRATTIS BULLEN

2009-10-04@14:22:48

  
 

Jag älskar mina tokiga små!
Vi är så väldans bra tillsammans. 
 

 


DANS MED SVÅRA STEG

2009-10-03@17:04:57


Hej.


Jag vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg. Men nu har jag fallit för Lars ordentligt här, så han får inleda.

Men fy fan vilken grå dag det faktiskt är idag. Bildligt och bokstavligt talat. Har iaf varit iväg och köpt strykjärn, skrivare och mobil. Men mobilen saknar täckning och skrivaren usb-sladd. Min vanliga tur alltså. Fan, vad trött jag blir! ÅÅHHHGHGHFGFF-RR## jag är så trött på en massa saker. Lättirriterad, negativ och TRÖTT. Och inte fan orkar jag plugga heller. Skoltrött efter bara ett par veckor, det är fint det!

Nej. Jag måste få lite styrsel på den här dagen och kvällen. Kanske tar till flaskan iaf? 
 


ETT KÄNSLOBRUS SÅ RENT FRÅN SVÄRTA

2009-10-03@10:15:00

 
Det här kan man skåda från min balkong denna morgon. En grå himmel bland annat. Men det gör inte mig något. För idag ska jag vara inomhus. Plugga lite granna och kanske, om jag har tur, åka till nya Elgiganten på Erikslund och fynda skrivare/scanner/kopiator samt en ny mobil. Ska försöka ragga med mig K&I när de kommer på fika lite senare.
    Lyssnar om och om på två stycken låtar som är helt perfekta en dag som denna. Varmt igen med P och så Brustna hjärtans höst med L.W. som Emma gillar. Jag är inte så winnerbäckig av mig, men denna gillar jag också!
 

I GOTTA FEELING

2009-10-01@10:02:07

 


that tonight's gonna be a goodnight. Mazel tov!
 


RSS 2.0