YUM

2010-02-24@09:33:54

Mmmmm! Älskade sovmorgon!

JUST ONE PART...

2010-02-24@09:03:06
...of your loveliness.

IT'S IN OUR HEADS?

2010-02-23@09:07:21
Det är lite lustigt hur man prioriterar sin tid när man har oturen att försova sig. Dusch och frukost? Nja. FarmVille, kaffe och cigg? Ja, tack.

Nu kickstartar jag min dag med the Cranberries' "in your heaaad, in your heeeeeaaaad, zoooombie, zombiiieee-ah, e-ah, e-ah, e-ah, ooouuhh-eeeaaah!" Sen tar jag mitt kollegieblock och åker till m.a.o marknadsföring på studiebesök. Hoppas att hon inte lägger märke till mitt flottiga hår.


YOU REALLY TURN ME ON

2010-02-21@15:08:22
Det har hänt mycket den här helgen. Jag har gått från att hata Darin till att bli helfrälst, bland annat. Det har druckits, dumpats och bakats. Jag stod dock inte för bakandet, men jag var mer än mycket delaktig i ätandet. Och i och med att jag nyss diskade bort alla läppstifts-smittade vinglas gick jag så också vidare till en ny vecka. En nykter sådan. Stod och glodde på några fulla människor nere på gården inatt samtidigt som jag tackade mig själv för att jag stannat hemma. Antar att festa-i-flera-dagar-motivationen sinkas i takt med åldern. Eller så är det bara så att jag är en vek person, som min vän Rebecca så snällt påpekade igår. 

Ikväll är det återigen dags för en av våra våffel-och-skitsnacks-kvällar. Dom behövs. Nu ska jag göra mina visitkort och läsa min direktreklam. Tummen upp!


JOJO

2010-02-17@20:38:02
Satt och halvglodde på Halvåtta hos mig. Det kan vara rätt trevligt ibland och Helge Skoog är lite skojsig sådär. Damen som dom käkade hos ikväll samlar på penisar. Hon till och med hällde upp drycken ur en penis. Gästerna gick husesyn och halvt förskräckta, halvt nyfikna kände och klämde de på den gamla tantens penissamling. Sen blev det svart. Någon hade släckt lampan genom att dra i en liten liten snopp-strömbrytare. Tanten sa: "Det är såhär vi gör i Kalmar!" Nu måste jag dra mig ur min sköna soffa och gå och köpa cigg och avocado. (Grön, inte brun.)

REASONS IN THE SKY

2010-02-16@23:43:28
Nu sitter jag här med min lilla fina MackisBookis. Älskar den! Inte för att jag är så jävla haj på den än, men jag har i alla fall lyckats installera de nödvändigaste programmen med bara yttepyttelite hjälp. Så nu är jag redo för lektionen imorgon. Ögonen börjar dra mer och mer åt det fyrkantiga hållet av alla olika sorters burktittande de har fått utstå idag. Det är dags att sova. Imorgon blir det frulle på skolan. Väldans mys.

INGET ILLA MENT

2010-02-16@08:20:57

Jag ska dra. Det är lika bra för ny dag är tydligen samma dag. Vi har haft och vi har vart, men nu är vi som hund och katt. Ringer dig? Nej nej. Väljer lätt nån annan tjej. Nån som ser och nån som har skillnad mellan ge och ta. Det är goodbye goodbye-bye för du står helt offside. OFFSIDE!


MATINÉ, NATTSUPÉ, LÖRDAG KVÄLL, GRAND HOTEL?

2010-02-16@08:17:41
Jag har fastnat i Oboy-träsket. Förjävla gott är det. Finns inget godare just nu. Eller det skulle vara smaken av min nya MacBook då. Jag har inte smakat på den, men skulle den vara en dryck skulle den vara min varma choklad deluxe. Imorgon ska jag inviga den, och ska jag vara ärlig är jag lite nervös. Vet inte riktigt hur man använder det vackra fanskapet, men det är väl det man har sin klass till hoppas jag.

Idag ska vi alltså på studiebesök. Två stycken. Besöket på Turbin igår var häftigt. Både jag och Malla-Jalla blev frälsta. Det är alltid alltid så flashig inredning på såna där byråer. Farbror Per satt i ett rum på övervåningen med bara skrik-lila möbler, ill-grön matta och sen en gammal öppen spis. Och i mitten hade han sin fina Mac, såklart. Emellan studiebesöken idag ska jag på date med Idis på Donken. Jag MÅSTE sluta äta där så jävla ofta! Sen jag såg Supersize me för några veckor sen har jag varit där minst 3 ggr i veckan. Som om jag har ett undermedvetande som längtar efter att bli ett "Texas-fetto".från


YOU TASTE GOOD BUT YOU MAKE ME LOOK OLD

2010-02-15@11:27:17
Guten morgen!

Älskade måndag! Ja, faktiskt. Den här veckan kommer bli GREAT!
Veckans planering à la BlondinBella (inte hon i klassen, utan Isabella L ni vet):
STUPID

2010-02-14@10:40:21Greven, Flaxaren & Post-tutte in da hood.

eh eh eh - Snart helg igen!


AKTÖRER OCH EFFEKTMÄTNING

2010-02-11@07:46:24Nu får jag snart psykbryt här. Har gått upp extra tidigt så att jag ska hinna skörda och mjölka min ko. Men när jag går in på min farm blir allt bara svart! Jag hör fåren bräka och jag VET att rosorna är plog-redo, men icke. Suck.

Idag ska jag och min kära grupp repa inför redovisningen imorrn. Vi ska stå och prata om direktreklam i 30 minuter. Jag ska ha min osynlighetsmantel på mig för säkerhets skull. Klockan 11 idag ska jag återigen på studiebesök, denna gång hos Ellens Byrålåda på Kopparlunden. Ska bli trevligt!

Det är jävligt mycket att göra just nu, men jag älskar't! Det flyter, som min kära vän Rebecca skulle ha sagt. Ikväll ska vi ha våffel- och skitsnackskväll enligt vår nya tradition. Varannan gång hos henne (ICA-våfflor) och varannan gång hos mig (Kungsörnens fras-kejsar-våfflor). En blandning av det bästa helt enkelt!

Peace out. :-)

NÖRDERI

2010-02-09@11:48:53FV-status:
Nu är några av jordgubbarna snart klara, då jävlar ska det skördas som bara den! Måste casha in lite coins så jag kan bygga fler hagar och fylla dem med fler djur. Dessutom börjar kossan bli redo för lite mjölkning, mwuhaha.

Nu?

dammvippa + lady G = STÄDRÖJ!


EH EH EH EH EH EH

2010-02-08@08:10:20

Idag ska jag och min grupparbetsgrupp sitta och studera på biblioteket. Visst känns det vuxet? Tycker jag iaf. Och ikväll ska jag till Kajsa och kolla på Gone with the wind. Jag är tveksam till att gilla den filmen, men både hon och Elin insisterar. Den sistnämda sitter tillochmed och plöjer den engelska versionen på flera tusentals sidor. Vi får se, jag kanske blir lika frälst som dom!

Gud vad jag älskar att äta frukost! Inte själva ätandet egentligen, utan mer att det är så mysigt att göra iordning och sen sitta och slö-äta samtidigt som man läser nån tidning eller blogg till. Jag går mer än gärna upp lite tidigare för att hinna. Idag blev det päronyoghurt med skivad kiwi i. Mumsi! Nej, nu måste jag göra mig iordning.

Jag säger som Dolph: "A little less conversation, a little more action please!" ;-)Och A-K.H:
du dissar väl inte mig som partypartner för all framtid nu?


WITH THE PEDAL TO THE FLOOR

2010-02-07@13:08:30
Okey. I fredags var det röj, minst sagt, och jag var den största förespråkaren av alla till en tvådagare. I lördags? Inte lika mkt. Jag blev det svarta fåret, partypoopern, kalla det vad ni vill. Är det att man börjar bli gammal eller handlar det egentligen om motivationen? Det kan nog diskuteras. Jag tror nog på en blandning. Iaf så sitter jag här nu, nästintill lika bakfull som igår. Men ännu mer bitterfittig. Henric säger att dundervickan är falsk marknadsföring och jag måste nog hålla med. Jag är svettig, stressad och har en andedräkt värre än en huggorms. Dessutom pratar jag ofrivilligt och högt med mig själv och tycker (inbillning?) att det luktar främmande människa i min lägenhet. Åh, nu måste jag rycka upp mig. En sväng med dammsugaren kanske fixar't. Jag håller tummen allt jag har (bara höger).Vem som var fullast?
Kolla bruden i bakgrunden som inne i sin egna lilla värld står och fixar med håret. ;-)


WRONG WAY ON A ONE WAY TRACK

2010-02-07@12:33:49

Satt och zappade på tv'n för några dagar sen. Hamnade på 3:an och Efterlyst, fem minuter innan slutet. De visade en kortfilm de gjort tillsammans med Kent, Hjärta hette den, och den uppmärksammade åtta fall där människor i Sverige försvunnit spårlöst. Usch, vilka iskalla kårar. 

Varje år är det ett stort antal personer som försvinner. Mer än 90% av dem hittas inom 30 dagar, levande eller döda. Sen finns de som aldrig hittas. Ingen vet om de försvunnit frivilligt eller om det är någon som berövat dem på deras liv. Och de som blir lämnade kvar står hjälplösa och kan ingenting göra. Vad har hänt? Var ska man leta? En massa frågor, men inga svar. Hur fan kan en människa bara försvinna? Poff, sen bara borta? Sjukt."Det finns de som aldrig slutar hoppas.
Och det finns de som aldrig slutar leta"


HEADLOCK

2010-02-03@11:40:33


I'M ALREADY GONE

2010-02-03@10:56:23

Dricker mitt kalla kaffe och väntar på att det ska sluta snöa så att jag kan gå till jobbet och handla lite mat samt bjuda in några av tantorna till min partylite-kväll jag ska ha på tisdag. Käkade på Donken igår så min fina matlagningsplan gick alltså i stöpet första dagen. Men jag ger inte upp utan ger det en chans till. Lyssnar på Umbrella-ella-ella-ella, för den är så sommar och det är precis vad jag vill ha. Igår vid midnatt hade jag ett angeläget telefonsamtal med min vän Rebecca. Samtalet varade i 14 minuter. 4 av dem bestod av diskussioner angående falukorvar, Harry Potter och hans osynlighetsmantel, de resterande 10 av gapflabb. I helgen blir vi good girls gone bad och jag längtar stjärten av mig. Bara 3 dagar kvar!

Säg hej till Marres katt Sune!


(Jag blev också förvirrad vid första anblicken) :-)


I'M FINE, BABY. HOW ARE YOU?

2010-02-02@22:40:18
Jag har myspreparerat mig själv med myskläder, mysthé och mysmusik. Men den där riktiga myskänslan infinner sig inte. Utan istället är det bitterfittans närvaro som börjar göra sig märkbar. Hennes mörka skugga drar sig fram genom rummet mot mig som sitter ihopkurad vid skrivbordet. Hon är snart framme vid min off white-vita stol. Znark. Jag tror att jag gillar djupa samtal om livet, eller det gör jag. Speciellt med likatänkande människor som man kläcker ur sig någonting skruvat för (tycker man själv) och så svarar dom "Exakt så känner jag!" Och sen efteråt sjunker allting in och sätter sina små spår. Och det är faktiskt fint. Känslor om livet och eftertanke är fint. Och att försöka motverka bitterfittan är ingen idé. Hon kommer alltid finnas där. Ibland dold bland upptagna tankar, ibland ute i det fria. Då är det bara att låta henne breda ut sig. Tillslut flyger hon sin kos.


Godnatt ;-)


DON'T GO WAISTING YOUR EMOTIONS

2010-02-02@07:48:16

Mmmmm, världens godaste frukost = smuttie på björnbär, conference-päron och sojamjölk. Godis! Idag ska vi ha första lektionen i marknadskommunikation. Spännande! Sen ska jag hem och handla. Ska börja med en ny idé för att laga mer mat - matschema en vecka framåt. Aptråkigt, men känner att studiebidraget borde gå till annat än bara äta-ute-mat. Ikväll kommer det bli räkpasta med avocado, det ni. Jag kör stenhårt från start.

OCH VET NI VAD! Rox1 ska spela i Sverige i höst för första gången sen 2001! Min heliga Gud. På en racerbana i Småland! Och jag och R ska vara där, förhoppningsvis träffar vi på Juanito också! :-D Åhhhhhh.+= SANT!
Lucky me :D


FILMAR DU????????

2010-02-01@13:55:08


Det enda riktiga och sanna sättet att skrämma bort bitterfittorna. :-)


VOICES THAT CUT LIKE A KNIFE

2010-02-01@11:42:00
Vaknade i lördags med en konstig doft i rummet. Det luktade party.
Nu är théet färdigkokat och frukosten uppäten. Alla lampor tända och musiken är på tillräckligt hög volym. Då är det dags att sätta igång med städandet!


RSS 2.0