GISSA BILDEN

2010-07-17@08:35:31
Rätt svar: Frulle à la Sandra

Japp, jag sitter och mumsar loss på äggmacka. Snart ska det städas, diskas och duschas. Om två timmar kommer Marvin hit, för tydligen måste hon "piffa till sig" innan hon åker hem och möter stora tjocka släkten. Jag borde förstått detta med tanke på att hon var på whiskeykväll igår. Hon har börjat använda min lya som sitt andra hem, den tjejen. Det började med några krogövernattningar då och då. Sen fick hon ett par egna nycklar och efter det har det bara eskalerat. Hon hänger till och med här när inte jag är hemma. Sen lämnar hon små hälsningar i form av kläder och hattar i mitt älghuvud, så jag ska veta att hon varit här. Tur för na, that I don't mind. Nej, I actually enjoy having her here.

LOVELY LAZY THURSDAY

2010-07-16@23:29:30
Hemkommen idag från en härlig tvånättersvisit i Eskilstuna. Gott sällskap, Ingers utsökta matlagning, sol, lek, chill och skitsnack. Jag brukar sällan reflektera över min kondition, men igår blev faktiskt avsaknaden av den väldigt tydlig. Vi spelade basket, fotboll, ruta, gungade och sprang 60 meter. My Lord. Jag har inte återhämtat mig än.

Det allra bästa med att hälsa på hos dem är att allting blir så spontant och oplanerat och det slutar ändå alltid i asroliga och händelserika dagar som verkligen känns semester. Japp, glädje-boost på hög nivå!


7-kamp i Torshälla


Midsommarrester

I väntan på lottdragning

Mys-Kecke

Frulle i trådgården med egenplockade hallon

Fotomodellen

Chillar'n #1

Chillar'n #2

Mys-Nea


A BUG FREE ZONE

2010-07-14@08:41:16
Bild

Igår hade jag myskväll med mig själv, B&J's och senaste Wallanderfilmen Indrivaren. Fan, vad Krister Henriksson är bra alltså! För att inte tala om Lena Endre som är världens sötaste. Förut tyckte jag att Wallanderfilmerna var lite B och att Beckfilmerna var mycket bättre. Nu tycker jag precis tvärtom. Håller stenkoll på jobbets Filmtoppen-dator när nästa film släpps och när den väl gjort det får jag ingen riktig ro förrän jag sett den. Nu kommer nästa rulle den 21 augusti, dvs dagen efter vi åker till Barca (attans!), men då har jag i alla fall något att se fram emot när vi kommer hem! ;)

I eftermiddag tar jag den röda faran till Eskilstuna och hälsar på Inger, Leopold och busungarna. De vet inte om det än, så det blir en nice surprise! Men först ska jag jobba och träffa Conny och doktor Elfner (blink blink, Emma!). ;) Så nu är det hög tid att hoppa in i duschen, äta frukost och måla naglarna. Till tonerna av Oskar Humlebo, såklart.


LIEBLING

2010-07-13@00:07:16

Det blev ingen Sommarbingo. Det blev Gropen och ett sjukt välbehövligt kvällsdopp. Det var så underbart skönt! Att komma ut ett litet tag ur min svettiga bubbla där jag jobbar heeeela dagarna och heeela kvällarna i en pikétröja som andas sämre än en astmaskadad.

Thank you, liebling!


ONE NIGHT TO SPEED UP TRUTH

2010-07-12@01:13:55
Jag är trött, men kan inte sova. Så jag lyssnar på Deep Cuts och kedjeröker så jag får ont i halsen. Försöker sittligga i sängen bekvämt med datorn, men det är fan svårt. Antingen får man sitta med krökt rygg och nackspärr eller så sjunker man så långt ner och ifrån datorn att man inte kan behärska tangenterna.

Såna här sena kvällar när jag är klarvaken och utan att tänka mig för känner efter på olika fronter brukar det ploppa upp en massa skumma idéer och planer i min hjärna. Som att jag vill åka själv till något konstigt land eller typ köpa en bautastor matberedare i nån rolig, gammal och gul färg. Vad fan ska jag med en matberedare till liksom? Jag lagar ju typ inte ens mat. Och konstigt land? "Hej hej, Uzbekistan, här är jag! Love me or hate me!" eller vad? Ja, heltokigt. Men det är kul att grunna på.
RSS 2.0