YOU DO IT CRAZY, THAT'S HOW YOU TALK TO ME

2011-04-26@18:51:08


Bra dag. Precis hemkommen från stan. Lunch på Gränden, lite shopping och frisörbesök tillsammans med Anna-Karin. Vi satt och mös i varsin frisörstol bredvid varandra. Men 410 spänn för att klippa sig! Herregud, jag höll på att tuppa av. Kostar det så mycket nowadays? Jag brukar betala 800 spänn för klippning och färgning av hela håret hos Tove. Lite mer kompispris än vad jag trott alltså. Men det var värt pengarna ändå för tydligen ingick det en sjukt bra hårbottenmassage inne i ett mörkt svalt rum innan självaste klippningen. Är det också något nytt påhitt månne? Lite tom känsla såhär nu efteråt i alla fall. Slitna toppar har ju liksom blivit en del av min image. Nu? Hemtenta!

Your vibrato is like vulnerable leaves:GOODBYE, HORSES

2011-04-25@11:15:01

Åh, världens bästa projektavslut i torsdags. Jag blir som alltid lite töntvemodig vid såna här tillfällen. Nu sitter jag och väntar på tvätten. Ska ha en nyttighetsdag (tråkighetsdag) idag och fortsätta med disk och räkningar. Sen är det dags för den sista knegarkvällen av detta fyradagarsintervall. Sweet! Imorgon ska jag träffa A-K-H för lite lunch. Sen ska hon till frissan så jag tänkte att det ska nog jag med! Och så kanske kanske shoppa lite granna, för det var alldeles för längesen nu. Ska spana efter det perfekta orangea läppstiftet! Mhhmmmm jag vet, tokfierce! PUSS.


SELLING SECRETS TO THE SKY

2011-04-17@21:32:20


Livet är bra lustigt. Jag tänker in particular på alla dom överraskningar det bjuder på.

Många är sådana som bara händer utan egen insats. Man kan först gå runt i evigheter och försöka övertala hjärnan till en förändring, men så länge hjärtat eller kroppen inte följer med kommer det alltid vara och förbli en omöjlighet. Så till slut ger man upp. Sen plötsligt står man där en dag, överraskad av sig själv och av känslan att ha förändrats. Man kanske inser att jävlar, jag har gått vidare. Bara som ett exempel.

Sen finns det dom gånger då man blir överraskad, men egentligen så har man faktiskt själv påverkat denna händelse till att ske. Man kanske får ett "Det vore trevligt att träffas på en intervju" som svar på några enligt eget tycke usla arbetsprover. Bara som ett exempel.


ANDE I EN FLASKA (GABBA GABBA GABBA, COME ON!)

2011-04-15@09:36:58

-

Min primitiva plan var full av hål. Funderar nu starkt på att lägga ner praktiksökandet totalt och leva livet istället. Åka på en långresa med Lill-Björne. Köpa biljetter till resterande Rox-turné och campa i timmar utanför insläppen. Eller flytta hem till Marre och bara njuta av hennes av mig sjukt efterlängtade sällskap.

Jag låg och drömde när det bankade på dörren. Vilken tur det var att det visade sig vara sant. Det kom en rök och en dimma som en hägring. Det kom en man som verkade vara lätt bekant. Först så trodde jag att det var Elvis, sen så trodde jag att det var Brian Jones. Men hela rummet fylldes av en sång om Kina. "Det är lika bra att börja om från början, det är lika bra att säga som det är. Här kommer chansen att spänna dina sinnen, här kommer möjligheten att få följa med. Hey, kom med hem till mig! Jag har en ande i en flaska hos mig. Jag har en ande som väntar på dig!"HONEY-BUTT, KEEP YOUR BIG MOUTH SHUT?

2011-04-12@23:27:41


Idag var jag hos optikern i femton minuter. Sen åkte jag till Kenneth och bytte till sommardäck i trettio. Egentligen var det mest han som bytte och jag agerade rökande socialt stöd. Men lika viktigt det. Och någon måste ju vara arbetsledare, som Kenneth så riktigt menade. Att vara hos optikern och byta däck på samma dag är att ta i lite väl, så nu är det verkligen sovdags. Över och ut för idag. Godnatt. :-)


MOSHPIT LOVERS

2011-04-07@19:17:55


En människas kropp består till 90% av vatten. Eller i Homer Simpsons fall öl. Eller i mitt fall snor och var. Snart kommer Elin över med lite vin och en oblat eller två. Imorgon ska vi spela in filmer med Henric i damkläder och sen åker jag till E-tuna och till min soulmate Maria. Trevlig helg. :-)


MUSTASCH OCH BARFOTAHÄNG

2011-04-06@07:45:03

Back to school. 21 avsnitt av DH på två och en halv dag och det kryper i mina ben. Nu ska det produceras. Finns det något tröttare att klaga på än SJ så måste det väl vara vädret, men seriöst, jag orkar inte. Ge mig sol! Jag vill blompynta min balkong lite grann, men behöver mer till motivation än ett ständigt pissregn. Hihi, den här veckan ska jag och Malin iaf beställa vår bröllopstårta nere i bageriet. Jag hoppas på en meeeegastor cuppis.


ÅHÅ, ÅHÅ-HÅ

2011-04-05@16:04:21


Parkliv-DVD'n från -81 kan vara det enda positiva med att vara hemma sjuk. 1:52 är till dig, Rebecca. ;-)


UHNTS UHNTS UHNTS, BABY!

2011-04-02@14:32:33

KARTOFLER, CHOKOLÄÄDE & BESTEFAR

2011-04-01@08:47:04

Igår morse vid 06-tiden rullade vår sovvagn in på centralstationen i Sthlm efter två intensiva men ack så roliga dagar i Köpenhamn. Vi hann med jättemycket även fast tiden bara toksprang förbi. Picassoutställning på Louisiana ute i bushen, Dansk Design Center, ett sunkigt vandrarhem med en ännu sunkigare frukost och shopping på Ströget varvat med uteserveringsbarhopp inklusive goda daquiris och irish coffees bland annat. Tyvärr dröjde det ända till onsdag kväll innan jag fattade hur man gör när man fotograferar, så har endast lyckats få med mig några enstaka snapshots hem.

Nu sitter jag i min soffa med ett tungt huvud fullt av snor/var/vad-det-nu-är. Men jag har varken tid eller lust att vara sjuk, så jag tänker helt enkelt bara ignorera det. Ikväll får vi finbesök från Stockholm så det blir vin- och buzzkväll på Skallberget och imorgon blir det inflyttningsfest! Fair enough, hairy muff!


RSS 2.0