FINAL EXHIBITION

2011-08-31@09:57:13


Nu ska naglarna bara torka sen drar jag iväg för att fixa med kvällens slututställning. Det ska pannåas och krokas och jag ska agera alkoholförare (=langa priten från systemet till lokalen). See ya later!

ALL THE SMALL THINGS

2011-08-30@11:55:28


Shit, är inne i ett bra flow nu! Allt känns så fint! Går min kurs i tidningsdesign, har nya fina skor, nymålade tånaglar, asbra musik i bilen och ja, ni vet känslan! Så himla helmysigt!


BLUNDAR MEN JAG SER ÄNDÅ

2011-08-29@17:26:23


Att man hela året varje år väntar på juni, juli och augusti (eftersom att allt känns mycket bättre då, allting verkar lättare då och vindarna är varma då) är förvisso 100% sant. Men jag har kommit på att hösten inte är så pjåkig den heller. Den brukar kunna innebära en tid för förändring eller förnyelse och nästan alltid tar man återigen tag i saker den här tiden på året. Och det brukar kännas mycket bra det med.

VIEW FROM A HILL

2011-08-22@01:24:35


Bra dag. Fikat med smulor två, bytt ut trasig dammsugare, ätit frasvåfflor och precis cashat in ett VG i grafisk produktion. Nu sitter jag återigen och filosoferar. Det är riktigt skönt. Reflektion är riktigt skönt. Ibland blir jag konfunderad över att jag trivs så himla bra i mitt eget sällskap. Men hellre det än att alltid behöva en annan människa för att känna sig tillfreds med sig själv.

TRUE MAGIC.

2011-08-20@22:34:37


Har haft två superbra veckor i Sthlm. Nu sitter jag hemma och vilar mina fötter. Fest, jobb och full fart i all ära, men Rox-mys med Brio, Fruxo och Gräddkola är himla underbart det med.


HALLON

2011-08-07@12:02:34


God morgon! Regnar som fan gör det. Men inte mig emot, det blir bara mysigare om man ändå ska vara inne. Sitter och påtar med CV och personligt brev till min drömkurs i höst. Det är alltid lika drygt, men den här gången tror jag inte att jag har någon chans att komma in, så det lättar faktiskt på trycket en aning. Igår kväll tog jag min solo-tacos-oskuld! Har aldrig lagat det till mig själv sedan jag flyttade hemifrån. Blev i alla fall grymt gott! Älskar när man har tid och lust över att käka hemlagad mat. Ikväll ska jag eventuellt träffa Beccazin och sen ska det packas ordentligt eftersom jag ska spendera hela nästa vecka hos Thaien & Sara. Nu: våffelfrulle!

Puss.

DONE

2011-08-07@01:33:24


2007. Bara fyra år sedan, men jag känner inte den tjejen längre. Minns henne gör jag däremot väldigt väl. Ibland hinner man inte med att upptäcka det i farten, men life does change. <3

WENT TO SLEEP ALONE, WOKE UP TO A SUPRISE

2011-08-06@08:14:16


Jaha, då var det lördag morgon klockan 08.04. Mobilalarmet ringde för en och en halv timme sen och första tvättmaskinen är nu laddad. Det här är tänkt att bli en vit och effektiv helg med tidiga kvällar och morgnar. Borde inte bli några problem nu när Zandy-asshole har dragit iväg med nån stekarbåt till Sandhamn (aset mms:ar typ varannan timme och visar/berättar hur trevligt de har det) och Emma ska på den där Plutogolf-grejen. Det är alltid dom pinglorna som brukar ställa till problem när jag bestämt mig för att inte gå ut.

Och nu är första veckan avklarad på nya praktiken. Jag känner mig redan som hemma. Skön stämning och världens snällaste tjejer som jobbar där. Helt great med andra ord. Och Ida Sjöstedt-plåtningen som jag joinade i torsdags var jättespännande. Kul att se hur dom jobbar. Ska sätta igång med lookbooken redan idag. Men först ska tvättmaskinen få käka lite mer smuts.

Puss.


RSS 2.0