HOT RODS READY TO RUMBLE

2011-06-28@05:53:49


Puss och ses snart!


DET BÄSTA NI HÖRT

2011-06-27@22:47:35

Mygaaaaaawwwwwwwd!

I DANSHIMLEN

2011-06-26@21:17:28
OK, jag är officiellt sämst i världen på att packa. Tur att jag hade lite Rosie kvar igår kväll, för med lite Rosie innanför västen går allt lite lite bättre. Och tur att man har fullt upp idag så tiden förhoppningsvis går fort, för jag orkar inte vänta längre, jag vill åka nu nu NU. Det spelar tydligen ingen roll hur mycket jag reser omkring för jag blir alltid lika resfebrig. Fast iofs på ett positivt, pirrigt sätt.

Midsommar var så jävla bra så jag finner knappt ord, haha. Först åt vi godaste grillspetten och klyftpotatisarna ever hemma hos Damm & Grönvalls, sen åkte vi till golfklubben. De som var där snittade typ 55 i ålder, men desto gladare blev vi, för vilka kan musik om inte dom? Herregud, dansband och P.G. hela natten lång. Om jag och Emma var i himlen? ;-D Haha.
SOLSKEN

2011-06-24@11:32:02

Vi för ett par år sedan. Sommaren är vår årstid. I eftermiddag kommer hon och Patte och hämtar mig. Det blir grill, jordgubbar och mys. Jag har till och med rotat fram mina gamla snapsvisor, hähä! Sen bär det av mot Västerås Golfklubb. Och dealen för ikväll är såklart ALL IN. (Som om det någonsin är något annat!) ;-)


EN STRAND PÅ EN PLATS I EN STAD

2011-06-22@11:35:21


OH YES
, då är vi snart på väg! Jag ska dränka mig själv i sangria och kanske till och med, om jag har tur, bli lite brun. Eller mer troligt röd. Men det kvittar vilket. För fan vad kul vi ska ha! Iiiiih-yieee!

GETTING AROUND

2011-06-20@10:54:13


Hur säger man? The end of an era? OK, kanske inte en era, men en väldigt bra tid. Nu väntar tre veckors semester med början idag. Kan bli fucking fabolous det med.

DANCING ON A PRAYER

2011-06-10@18:52:59


Här sitter jag i fönstret bland orkidéer, banjos och staflin med gipsmålningar och chillar i sällskap av fru Gaga. Den andra kvinnan duschar i vad som verkar bli ett årtionde om inte mer. Rosétjutet är på kylning för ikväll blire rajraj!

MAYBE THEN

2011-06-07@23:54:55


Min magkänsla säger mig att när vi drar iväg i sommar kan det komma att bli en av dom bästa resorna någonsin. Nu är jag färdigpackad och klar inför imorgon. Kör ännu en härlig våldgästning hos Thaien och Sara. Det blir Grönan och Bryan Adams (Beccas allra mesta lyckodag på hela året), ledig helg, kära vänner, sommarluft, flytt av gamla möbler och kanske om dessa kära vänner har (o)tur(?) en och annan liten bakad kaka!

Och just det. Sökte praktik idag och fick den. Tjipp! :-)


WHEN PUNKTIUS COME...

2011-06-06@14:35:45


I'll dance with my hands above my head,
just like Jesus said.
But I won't cry for you
I won't crucify the things you do, see,
when you're gone I'll still be Bloody Mary


BOTTLENECK BARBITURATE

2011-06-05@09:40:24


Bara en liten fördel med att vara på en sjyst tidningsredaktion. Knappast den största. Har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på härnäst. Velar och velar, är inne på olika spår varje kväll. Kanske ska köra på min och Mallans idé i alla fall - starta en ny tidning om hästar och P.G. Hälften hälften liksom. Några förhandsbokningar månne?

Nu sitter jag och käkar äggmacka, snart dags för sista knegdagen för denna helg. Efter varje häng med Zandy blir jag konstigt nog sugen på ägg. Kan det vara så att hon smygsänder ut små äggferomoner? Efter jobbet ska jag träffa Marre. Vi planerar att kidnappa hennes pappas nya fina kärra och köra en sommarkvälls-road-trip genom stan.

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER?

2011-06-03@09:52:48


ÅHHH, UNDERBARA DAG! Snart ska jag åka iväg och hämta upp Zandy för lite solning. Därför blev det en extra somrig frukost idag på jordgubbar och clementin. Ett litet störningsmoment dock - en geting har svischat in i mitt vardagsrum. Han är nog spekulant på min mumsiga smoothie. Och egentligen, who can blame him? ;-)

OBS! VARNING FÖR PUBISHÅR

2011-06-02@22:29:59


Närå. Skämt å sido. Var bara jag som blev uttråkad i helgen och körde lite living on the edge i badrummet, med slutmål långlugg. Tog först ett glas vin för att lugna nerverna lite. Sen klippte jag pytteyttelite. Och sen lite till. Sen fick jag värsta sköna känslan i kroppen och klippte lite till. Sen fortsatte det så några omgångar innan jag fick britneyvibbar och fick säga till mig själv på skarpen att sluta. Men, blev i alla fall nöjd till slut. Kortare än resten av håret men fortfarande tillräckligt långt för att kunna ha bakom öronen. Superbra och superbilligt!Nu sitter jag och dricker thé. Valde mellan det och vin, men eftersom jag ska ta bilen till Björnön imorgon fick det bli det tråkiga alternativet. (Jag veeeet att jag är paranoid, men för mig är det en principsak. Har aldrig kört bil dagen efter jag druckit ens en droppe alkohol förutom en gång när jag helt glömde bort att jag var bakis.) Dessutom har jag smetat in mig själv i BUS för att jag inte vill se ut som världens blekfis gentemot Sandy och gänget imorgon. Men med tanke på hur mycket i alla fall hon har legat och stekt på sitt sommarlov (!) så kommer det nog bara att hjälpa föga.

Igår var vi ute och tog några glas med delar av klassen och då kom vi fram till att eftersom det nu är juni är det officiellt sommar. Ett mycket skönt fastställande!


RSS 2.0