SUSPICION

2011-03-24@18:22:07

Att det alltid ska vara såhär. Att man vill ha det man inte har. Så fort det börjar bli vår vill jag vara blond, men så fort jag blekt håret vill jag bli röd igen. Kämpar för att mentalt sätta mig in i hur det kändes förra sommaren som blond när jag ångrade mig så hårt och tänkte att nästa sommar då ska jag vara röd, vilket jag också fortsatt tänka ända tills nu. Antingen handlar det bara om förändringen eller så är det helt enkelt en naturlag (samband som återger regelbundenheter för skeenden i naturen, reds. anm.) för vissa av oss att när det är ljust ute ska barret vara likaså.


A HAIRSPRAY REVOLUTION

2011-03-24@08:23:16


Seriöst. I CAN'T WAIT! Den 8:e smäller det. Logerna ligger vägg i vägg med mitt gamla praktikkontor så jag kan koden. Ska verkligen försöka behärska mig och inte kuta in och antasta Ola Bandoola, men jag kan inte lova något. Mihi ;-)


I'VE BEEN WISHING ALL NIGHT I WAS ON THAT FLIGHT

2011-03-22@07:37:17

Guten morrrrrgen! Gick upp på första larmsignalen idag och det ska jag försöka att fortsätta med för man blir så sjukt mycket piggare av det än när man snoozar. Börjar bli lite halvkrasslig känner jag. Men nu har jag inte varit sjuk på flera månader faktiskt. Måste vara nytt rekord. Min kamera pajkade ihop i helgen, which made me lite sad och lite happy. För då kan jag inte skjuta upp att köpa en ny kamera much longer. Knäppaste grejen: för ett par veckor sedan redovisade jag, Mallan och Jossa vår idé för ett nytt koncept åt Plantagen, med bland annat en ny reklamfilm. Den här veckan går nästan exakt samma reklamfilm på tv. Med avsändare Plantagen!


EVERY LITTLE THING

2011-03-19@15:53:33


Denna ständiga vår-/sommarhybris! Jag vill använda mina nya, citerar Rebecca, "väldigt väl ingådda tantskor" nu nu nuuuuu och typ såhär!


MY TELLUS

2011-03-19@09:28:30

Observera den gigantiska Sovjetunionen. Jag blundade, snurrade och pekade, precis som när man var liten, och hamnade på Turkmenistan. Så det är alltså där jag ska bo när jag blir stor. Idag är det Ems&Vick-dag och solen skiner så jag är en lycklig liten skit. Igår hade vi BUZZ-, saft- och spelkväll @ Zandis. Jag vann inte en enda gång. Måste ha varit något fel på spelet. Nu ska jag lyssna lite till på Barbados rewind-skiva och sen kuta iväg för lite jobb. Lovely saturday!


A DAYDREAM BELIEVER AND A HOMECOMING QUEEN

2011-03-17@12:10:43

Mmmmm, kaffe, godishalsband och The Monkees! Idag ska det hinna med mycket nyttigt. Är lite halvbakis, men på det bra och chillade sättet. Igår kväll var det Ettan-brudar-kväll här hemma med tacos, choklad, vin och skitsnack. Trevligt! Och för övrigt är det alltid intressant att delta i diskussioner med folk man vanligtvis inte umgås med, med deras infallsvinklar och perspektiv. Antingen blir man 1) "Ja, jo, mmhm och precis", 2) inspirerad och kanske faktiskt påtagligt mind-changed eller så 3) fattar man inte ett skit hur vissa resonerar och är glad att man inte är som personen i fråga utan faktiskt som sig själv.


FEMME FATALE

2011-03-15@08:12:48

-
Seriöst, hur bra mår man inte av detta väder? Min kropp kan inte låta bli att spritta omkring och jag är så energisk att jag nästan överraskar mig själv. Det måste vara våren. Igår hamnade jag framför Factory Girl med Sienna Miller. Oerhört snygg kvinna i kortkort hår. Tjurade mig igenom halva filmen och sen blev jag så förtrollad av denna Edie Sedgwick att jag satt och googlade mig igenom hundratals bilder, texter och citat om henne. Mycket sorglig film, men den stärkte vad jag länge redan känt av - 60-talet är så sjuuuukt fascinerande!


KANSKE DEN SKARPASTE KNIVEN I LÅDAN

2011-03-12@12:17:58


We were looking for a room. We were looking for a hotel. We were in between. We were a few chosen. Somewhere to fit in. Something that's fitting. After one day it started itching. And we rubbed until it was bleeding. Then we ran through the moonlight far beyond. And we laughed at the moonlight far beyond.


MY TOWN IS KILLING ME (K-K-KILLING ME)

2011-03-04@08:08:37
-
Snart ska jag promenera ner till EH och studera med Ulla-Bella och Evil Crowd. Det kan bli en och annan cuppis. Och på söndag ska jag ha födelsedagsfika. Funderar på att baka. Kanske några cuppisar. Med 23 ljus i varje c-u-p-p-i-s! Oja! Mkt sweet.


RSS 2.0