chori chori! kare dhadak dhadak jiya jiya (dil bole boom boom yeh)! rut mastani kahe chadhti jawani, piya piya (dil bole boom boom yeh)!

2012-08-23@21:38:24
 
Veckans kärlek: Eskilstunafolket i mitt hjärta tills jag dör och hundra år till efter det eller så lång tid det tar för min kropp att ruttna bort.
 
Veckans äventyr: Hur jag och Line med full resepackning inser att bussen till Champinjonvägen slutat gå för natten, men istället för att ta en taxi lyckas chartra en egen lokalbuss som kör oss hem till dörren. Gratis.
 
Veckans köp: Kaviarnagellack! Kan knappt bärga mig tills jag får hämta ut skiten!
 
Veckans jägar-faster-citat: ”Hörrni, brudar. Ska vi inte ta en sväng på stan ikväll? Det är ju den 18:e augusti – bockarna är lovliga!”
 
Veckans happening: Bluesfestival på Gästis. Började sansat, slutade mindre sansat och med en ny favvo-playlist som går varm. Ungefär så. <3
 
Veckans konstaterande: Läppglans är för snaggade. Om man inte vill ha halva tupén fastklistrad i käften.
 
Veckans blödiga sate: Jag. Men nu börjar jag äntligen komma till sans igen.
 
Veckans galenskap: Bodycombatpass i Skytteholmsparken. Jag vet, vansinne. Spaghettiarmarna saknade motstycke i jobbigt många dagar efteråt.
 
Veckans färg: Neongrön såklart.
 
Veckans älskar-att-hata-och-hatar-att-älska: J. Lo & Pitbull – Dance again. Töntigaste skiten ever.
 
Veckans punchkotte: Emelie.
 
Veckans sämsta: Att man inte kan vara på flera ställen samtidigt.
 
Veckans kära återseende: Basisten i The Kingdom! (Synd dock att han inte hade med sig sin sångarkompanjon med långsvart rock, leggings, renrakad flint och elfiol.)
 
Veckans ofrivilliga umgänge: När man sitter fast i en tunnelbanevagn ensam på väg hem bland en massa hetsiga AIK:are.
 
Veckans speed-date: Världens bästa A-K-H innan hennes tågavgång. Tror inte det är många som fixar mys, skitsnack, två hamburgare, en slät kopp, en smoothie och lösningar till två livskriser på ca 30 minuter.
 
Veckans parissyndrom: När man pratar engelska med en turist från Spanien och säger ”Yes, Copenhagen is really nice, but you should come to Sweden too!" I Stockholm. Som ligger i Sverige. (Denna platsar även in i ”veckans jag-ska-aldrig-mer-klaga-på-någon-som-är-så-blåst-att-jag-avlider-av-chock/avsmak.)

who would you rather be?/the beatles or the rolling stones?

2012-08-12@21:58:38
 
I går dansade vi stjärtarna av oss. Jag fick prata lite franska med en blond (!) spanjor som hade hål i örat (varför har inga karlar hål i örat längre?) och Sandra blev misstagen för att vara både kulturminister och Cher. I dag håller vi soffläge. Men vi har varit lite duktiga också – Zandy har lagt in sill och jag har laddat hem ikoner till datorn. Nu är den superduperfin, men jag har fortfarande lite problem med att hitta rätt. Och så har jag PMS-hulkat och snorat åt OS-sammanfattningar och det faktum att det är över, fast jag sammanlagt kanske bara tittat aktivt på OS i ungefär tre timmar. Jag måste säga också att vi har fått en väldigt fin start på vårt provsamboliv, frugis och jag. Är totally redo för mer! För att jag skulle få känna mig ännu mer hemma här i lägenheten fick jag inreda en liten exotisk hörna i köket. Det kändes bra.

inte riktigt redo än

2012-08-11@19:22:35
 
Man hann tänka att nu är det väl kört för i år men så plötsligt fick man äntligen smaka lite mer på sommaren.
 
<3

det bästa med att lyssna på musik i telefonens headset är att om man mummelsjunger med lite tyst kan folk ändå tro att man pratar i telefon (zaleilah-leilah-ley)

2012-08-11@00:06:57


Multitasking #1!


Multitasking #2!


Multitasking #3!

Multitasking #4! ;-)

RSS 2.0