up up up up up uhhhh-up!

2012-05-27@22:33:05


Åh, hujedamig. Vet inte riktigt vad man ska säga när allt redan är sagt, alla känslor kända, alla skrik skrikna och alla tårar redan gråtna (vissa värre än dom andra). ;-) En sak är i alla fall säker - det vi fick se och ta del av igår kväll är något vi aldrig kommer glömma. Aldrig aldrig aldrig!

Nu är det sista packsvängen här hemma. Inatt drar vi mot Nice och Monaco och extraknäcker lite i några dagar. Jag ska vara chaufför och Kajan croupier. Det är bara det att jag har aldrig kört någon annan bil än min egen och Kajsa har aldrig spelat poker. Så det här kan ju sluta hur som helst. Well, den som lever får se! ;-)

PuzZZzzzzzzZ!

hej gadnös!

2012-05-20@18:33:24


Alltså fransoserna och fransyskorna. Nog för att det finns mycket gott att säga om dem (sjukt många är sådär sofistikerat och jobbigt snygga, de kan slänga ihop världens kanske godaste bakverk och de säljer billig alkohol i livsmedelsbutikerna) men ibland förstår man inte riktigt hur de tänker. Det är olagligt för homos att gifta sig eller ens registrera partnerskap, deras köttbullar är fyrkantiga och inte nog med det! Istället för att använda vanliga slangord som alla andra normala människor så trilskas de med att vända på vilka ord som helst bara lite sådär när de känner för det så en annan inte fattar ett jota. ”Tu es fou” (=”du är dum”) blir ”Tu es ouf” etc etc. Högst bökigt och onödigt. :-p

Idag anammar vi dock en av fransmännens seder vi med och kör söndag = vilodag. Snart blir det Speed Rabbit Pizza, utfälld bäddsoffa och fortsättning på vårt Disney-maraton med Ringaren i Notre Dame eller Ratatouille. Imorse var jag och lämnade av Inger och Line vid RER-tåget. Det är som alltid när kära vänner precis har åkt hem blandade känslor. Vemodiga för att de lämnar oss och härliga för att man är så glad att de varit här. Nu är käket på väg hit. Tur det, så som pizza-med-gräddfil-nerven rycker!

PuZzZz! :-)

s'il vous plaît

2012-05-06@19:19:59

Kom igen nu då sommaren! Heja heja, komsi komsi!

Tjena hejsan! I helgen har vi haft finbesök från Estocolmo. Annika och Katten drog tidigt imorse, men Emmelie är kvar tills på tisdag. Hela helgen har vi härjat runt och sett en sjujäkla massa saker så igår kväll när vi egentligen skulle ha gått ut fastnade vi hemma i soffan och körde hemmatjejkväll med skitsnack, kex, ost, vin och myskläder. Sjukt trevligt (ja, till och med trevligare än att gå ut!). Nu är Kajan och Emmelie ute och knallar runt och smaskar macarons i Marais, men jag är fortfarande hemma. Har kört skön-ego-dag med sovmorgon, lååååångdusch, nagelfix och micro-laxagne. Och så har jag fixat Gunnars inbjudningskort till hans 50-årsfest. Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och möta upp dem andra två för lite vin på La Perle. På torsdag kommer Ankz Spankz! Med dubbeldaim och fint väder. Det har hon lovat!

Pörre!
<3

RSS 2.0