alors, on danse!

2012-09-24@17:41:51
 
Toodelz, måndag! Imorse gjorde jag och Bruno-Otto en deal. Vi skulle städa igenom våra lägenheter ordentligt, sen skulle vi belöna oss med en mysfika ikväll för att vi hade varit så duktiga. Jag höll min del av avtalet så jävla hårt, känns som att jag har kört värsta träningspasset, men den andra kvinnan rapporterade just att hon inte ens har börjat eftersom hon istället legat och kollat på TBBT hela dagen?! Hade det varit en annan serie hade jag gått i taket, men nu är vi ju på ungefär samma trollbundna nivå när det gäller Sheldon & Co så jag kan känna att det är OK och faktiskt ett giltigt skäl att bryta ett avtal. Men det blir ingen extra belöningsmuffins för den bruden, det är en sak som är säker.
 
Nu sitter jag och tuggar på pizzarester som är så där ännu smaskigare dagen efter när kanterna fått sega till sig lite och filurar på vilken nagelfärg jag ska slå till på idag. För någon vecka sen kom jag på den briljanta idén att jag skulle ta en dag och riktigt ta hand om mig själv så jag införskaffade i en kroppspeeling och såna där duschvantar ni vet, så efter städningen tänkte jag att nu jävlar ska det bli en stor babystjärt av hela mig och gick loss som en tok där i duschen. Nu sitter jag här och fattar inte riktigt vad som hände, med en rödflammig hud som kliar och svider även fast jag till och med smörjde in mig med sån där extra välgörande olja efteråt. De enda anledningarna jag kan komma på är att jag antagligen är en aning allergisk eller att jag kanske fick lite för mycket feeling med skrubbandet och skalade av några hudlager för mycket? Hur som. Ren blev jag ju i alla fall, alltid något.
 
Mitt Spotify har krånglat hela dagen så istället har jag fått lyssna på gamla låtar som jag har på datorn, vilket faktiskt inte heller är fy skam (jag menar tänk typ Swingfly – Me and my drum, Stromae – Alors on danse och Maskinen – Pengar), så under tiden har jag nu passat på att skriva upp vilka gamla hits som måste vara med på "2010 FTW"-festen vi ska styra hemma hos Becca som en hyllning till ett av de bästa partyåren någonsin. Haha, jag kan knappt tänka på det utan att börja dansa okontrollerat.
 
Och just det, bilderna i detta inlägg är inte från den här helgen (då det i lördags, av en anledning som jag är strikt beordrad att inte berätta om, var fotoförbud) utan från den härligt spontana danskvällen veckan innan. Jag blir lite glad varje gång jag tittar på dem, det är därför jag vill ha dem med.
 
Puzz!

nattliga bestyr

2012-09-22@13:58:59
 
Ibland när jag jobbat sent kommer jag hem helt uppe i varv och då tänker jag i min enfald att nu sätter jag mig vid datorn ett litet tag, bara någon halvtimme eller så och varvar ner med lite photoshop och sen fastnar jag där och när jag sen kollar på klockan ser jag att den är strax efter tre eller fyra eller något sådant och så är jag ännu piggare än innan och blir nästan lite ledsen för jag känner ju inte alls för att sova, men så tvingar jag mig i säng och så ligger jag där ännu någon sömnlös timme och morgonen efter sover jag antingen alldeles på tok för länge eller så går jag upp i tid men glider runt som en zombie hela dagen och så tänker jag varje gång att de här fasonerna måste jag sluta med för det fungerar ju inte i längden och så några dagar senare ska jag stänga kiosken igen och så kommer jag hem och tänker att bara en liten liten stund kan ju inte skada och så kollar jag på klockan efter några minuter och då står den jättekonstigt redan på tio över tre och så går jag skamfyllt och lägger mig och ligger sömnlös i någon timme och så och så dagen efter går jag antingen upp alldeles på tok för sent eller så glider jag runt som en zombie hela dagen och så blir jag förbannad på mig själv för de här fasonerna måste jag sluta med för det håller ju inte i längden!!!! Sen dröjer det någon dag innan Delia undrar om jag kan stänga kassan kvällen efter och visst kan jag det så det gör jag sen kommer jag hem efteråt helt uppe i varv och är bra sugen på att sätta mig vid datorn men så slås jag av tanken att nu är det något som inte stämmer här eller i alla fall att det känns som att det är något som jag glömt och så kommer jag på att just det, jag ska inte sätta mig vid datorn för då kan jag ju inte sluta, hmmmmm, fast den här gången ska jag bara sitta en halvtimme och sen när jag märker att klockan är halv fyra på lördagsmorgonen blir jag helt lamslagen av min egen dumhet att jag inte fattar bättre men så inser jag att det egentligen kan vara så att jag är en av de smartaste levande människorna på jordklotet eftersom jag innehar den så pass vassa intelligensen och skarpsinnigheten att jag till och med kan överlista mig själv.

några saker som idag gör mig smått berusad

2012-09-21@15:47:15
 
–> Att fullkomligt skita i to do-lists och inte göra ett enda vettigt skit på hela dagen utan bara njuta av att vara ledig och ändå inte få den minsta uns av ångest.
–> Florence + The Machines Dog days are over på högsta volym.
–> Att imorgon kommer Zandy och Frasse hem och jag ska få träffa dem båda.
–> Att jag innan det ska få hänga med Matts, Marita, Jenny och Arvid och träffa lilla lilla Rut för allra första gången.
–> Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast.
–> Att jag på söndag äntligen ska få klappa och lyssna på min älskade mami-Emz bebisbula.
–> Att min söta gammelgranne påstår att jag är slående lik Cate Blanchett (han är en aning synskadad, men ändå).
–> Att jag och Kajan om några veckor åker och hälsar på vårt kära Paris igen.
–> Att det bor en snubbe i huset mittemot som gillar att göra helikoptern för sin brud ute på balkongen.
–> Att jag för tillfället bara känner mig så förbannat bekymmersfri och själaglad.

no more nightmares

2012-09-19@13:11:17


Min fina fina dreamcatcher jag köpte på marknaden i Torshälla. Efteråt frågade jag tjejen som hade tillverkat och sålde dem om historien bakom och då fick jag veta att det var Gammelmor Spindel, som hade varit så bekymrad över alla barn som drömde mardrömmar att hon bestämde sig för att råda bot på detta. Så hon gick till pilträdet och bad om en av dess grenar, sen gick hon vidare till örnen och tiggde till sig några fjädrar. Hon böjde pilgrenen till en cirkel som skulle omsluta jordens alla människor och runt grenen spann hon ett nät av visdom som skulle fånga upp alla mardrömmar. Efteråt bad hon Fader Sol att bränna alla de elaka drömmar som fastnade i nätet, så när solstrålarna träffade dem förvandlades de till dagg och rann sakta ner längs fjädrarna, tillbaka till marken. Hur gulligt? Nu ska jag ju inte ha den ute på balkongen eftersom jag mestadels sover inomhus, men jag ville bara visa er hur extra fin den är när den fladdrar i vinden. :-)
 

to the market!

2012-09-16@16:00:57
 
Förra söndagen åkte jag och Inger traditionsenligt till Torshälla marknad. Vi hade det så där traditionsenligt mysigt som vi alltid har det när vi fikade goda mackor på Amarant, träffade några av hennes gamla vänner, tog en sväng på Ebelingsmuseet och frossade i strömmingsmackor från favoritströmmingsvagnen. Vi köpte fina handgjorda drömfångare och jag fyndade en mössa som var så gosig att jag inte ville ta av mig den på flera dygn. På kvällen brassade jag vidare på filmmys i Marres nya lägenhet (och hittade rätt på FÖRSTA försöket!!!). Dagen efter hade Marre skola så jag tog på mig spenderarbrallorna och drog runt på stan ända tills kvinnan fick lunchrast och gjorde mig sällskap. Då blev vi uppraggade av Eskilstuna-Kuriren och fick posera luktandes på parfymer till deras helgbilaga. De sa att det var för att vi passade in i den målgrupp som de inte hade gjort testet på än, men jag är nog faktiskt 99% säker på att det var för att jag hade en sån snygg mössa.

Informer: ya' no say, dadda me Snow me, I'll go blame (A licky Boom Boom Down)!

2012-09-01@13:24:45
En ovillig och två frivilliga.
 

BMB-AW-oskulden rykt!
 
20.00: ”Undra vilka muppar som hänger här mellan 22 och 24?
23.14: ”OCH JAG GÅR I DAAAAAAGAR I TRÖJAN DU HATAAAAAAR!”


Dancebattle!

Saxtandat snyggo!

Chill i vardagsrumshörnan. <3

 Hejdå-AW för söt-Malin.

<3 hos Pecciz.

3/4 av världens bästa smulz-väninnor!

Underbart nytänkande raggningsförsök på Frassan! :-D

Min nya fina skärmsläckis.

 Vem har ristat in två skinkor/hängpattar på min balle?

Lyckan när man ligger på konkursgränsen och hittar bortglömd kosing!!!!!!!

Och äntligen är den bästa, snyggaste och härligaste favvotidningen ute i butik! ;-)
 

RSS 2.0