det är dumt att vara ensam/vill du följa med mig hem?/chikaboom

2013-03-28@14:43:15
 
Ouh, torsdag torsdag torsdag, lediga torsdag! Och icke att förglömma – soliga torsdag! Eller rättare sagt – soliga vecka! Den här jävla smygvåren gör mig helt speedad alltså! Blir så sjukt effektiv, vaknar av mig själv timmar innan väckarklockan ringer, sjunger och dansar så fort jag bara kan och kärar ner mig i allt och alla. Jag vill bara vara utomhus mest hela tiden, träna så mycket jag bara hinner för att få ur mig all överskottsenergi och allra allra helst ha ett påfyllt glas med kallt vin i ena handen under tiden jag gör allt ovanstående!
 
Igår tog jag och Smula R oss ut på världens mysigaste lilla roadtrip! Först åkte vi och rådde bot på stenskottet på hennes lilla Wroomis, efter det körde vi öppning på IKEAs frukostbuffé och sen plöjde vi den Erikslundska shoppingen. Det fyndades allt ifrån nagellack, solbrillor och bautastora hårmunkar till tvättpåsar, orkidéer, skor, toalettborstar, resväskor och nästan nästan en systemkamera som inte ens existerade. När vi utmattat oss själva tillräckligt åkte vi hem till mig och chillade och drack saft i solen på ballen. Perfektare dag får man leta efter!
 
Idag har jag varit på basgympa och det var ju ett misstag jag aldrig mer tänker göra om. Det var lite väl mycket ålderdomshem där kände jag, till och med för mig. Nu ska jag äta mina avokadomackor, duscha och sen tänkte jag nog fastna lite till på balkongen innan det är dags att bli effektiv igen. I helgen blir det jobbmos och en massa andra trevligheter innan jag hoppar på tåget till Sälen på måndag morgon. Jag har beslutat mig för att jag tamefan ska ge mig på ett andra försök att åka skidor, men denna gång ska jag inte åka in i en snygg karl så att båda två trasslar ihop sig och ramlar ner i en hög det första jag gör och jag ska inte ta liften ner igen efter bara 10 minuters åkförsök. Minst en kvart, annars är det inte OK!

lägg av, du med?!

2013-03-25@17:05:48

 
Från lördagsbubbel, smulkul i en vestibul och tapaspul till söndagstrubbel bestående av magstrul. Ändock inget grubbel – lätt en av de bästa helgerna sedan jul! Hehe. B-)

kärlek

2013-03-19@10:53:45
 
<3

heja heja

2013-03-02@16:45:01
 
Fan, känslan när man som tidsoptimist blir klar långt innan man trott! Först blir man lite ställd och konfunderad eftersom man inte är beredd på att vara färdig alla redan, sen kommer en svag känsla av tomhet för att man är så ovan att ha så mycket tid över som man kan göra vad man vill med och för att det känns ensamt utan ett sällskap av stress, och till sist när man bekantat sig med tanken och förstår vad det innebär blir man ju överlycklig!
 
Jag hade tydligen underskattat mina bakskills – planerade in fyra timmar och blev klar på två (!?). Heja heja! Insåg dock efteråt att jag med öppet fönster gett hela innergården min egen liveversion av Mazarinplattan, men det kan de ju gott ha en lördag som denna. Med all tid över tänkte jag att nu kan jag ju visa lite bilder så ni förstår min kärlek för detta superobjektiv! Han har ju bara fått häcka här hemma i lägenheten sedan jag knyckte honom, men någon gång snart ska han ut och luftas utomhus också, det kan jag lova er!
 
Puzz och trevlig helg! :-)

lilla cillisen

2013-03-02@09:06:43
 
Åh! Igår fick jag ÄNTLIGEN träffa lilla Céline. Hon var typ hälften så stor som jag trodde och helt bedårande. Dessutom somnade hon i min famn så jag kan ju inte vara fullt så skräckinjagande för barn som jag tidigare trott. Men det är fan läskigt att hålla i ett sånt där litet knyte alltså! Man tror ju typ att hon kan gå sönder om man håller bara lite lite fel. Så jag satt och frågade Emma stup i kvarten om hon fortfarande levde, haha. Underbart att få träffa min fina Emz också, det var verkligen på tiden! Hon är en riktig jävla guldklimp den kvinnan!
 
Idag ska det städas och bakas för fulla muggar inför födelsedagsfikan för släkten imorgon. Så jävla spännande, för jag har inte bakat något av detta innan. Blir det äckligt får gästerna fan äta ändå för efter all ingrediensshopping har jag inte råd med någon in-case-of-emergency-tårta! So long! :-)

RSS 2.0