Den sista dagen

2014-12-31@09:12:33



God morgon god morgon! Kollar nyheterna och äter sista frullen för i år. Har målat naglarna nyårstjusiga inför ikväll. Det ska bli så mysigt! Vi ska vara ca 20 pers i lokalen på Malmaberg och vi har caterat nyårsmenyn från K9 med en massa nom nom nom. Blir sugen bara jag tänker på det! Ska bara avverka några timmar på jobbet. Sen blir det PARTEY! Puss och skål och gott nytt år! 

lite julis

2014-12-30@20:04:07
Tänk så det är med julen. Hela december går man runt och myser, insuper julkänsla och längtar till julafton, sen på juldagen är man så trött på skiten att man vill spy, haha. Jag tog bort allt mitt julpynt idag. Superskönt! Men vi har haft en superhärlig och intensiv julvecka och har hunnit med att träffa och fira med alla nära och kära som går att komma på – helt fantastiskt. Jag har om möjligt varit ännu sämre än vanligt på att dokumentera. Men nu ser vi framåt! Mot ett nytt härligt år med massor av dokumentation, hehe. Nu ska jag kuta iväg hem till Skurken på fisk- och skaldjursgryta – NOM NOM NOM!

Selma & dark chocolate

2014-12-16@22:40:56
Såhär mysigt hade vi det på Selma spa förrförra helgen när vi firade att Sonny fyllt år. Ungefär ett halvår efter hans födelsedag. Bättre sent än aldrig! Vi var supernöjda med allt förutom att utomhuspoolen hade kallt vatten (why in hell?). Annars var middagen och frukosten delish, behandlingarna bra och spaområdet superfräscht. Tummen upp!
 
Idag har jag besökt min vän Rebecca och hennes lille son Winston. Vi åt potatis- och purjolökssoppa och busade. När jag kom hem hade jag tänkt färga håret lite mera mörkbrunt, så det gjorde jag. Eller jag trodde att jag färgade det lite mera mörkbrunt, egentligen färgade jag det svart. SVART! Färgen hette ju Dark chocolate. Jag tänkte mig typ Marabous chokladkaka med 70% kakao, inte rent kakaopulver! Jag svimmar ju i princip när jag kollar mig i spegeln. Om man tittar jättenoga ser man några bruna hårstrån. Men annars totalsvart. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, men visst är det kul allt med förändring. Om förändringen är bra eller dålig återstår att se imorgon när jag sminkat mig. Man ska aldrig göra en hårfärgsbedömning utan ansikte på!
 
Usch, är riktigt sugen på en cigg just nu. Det är en sådan kväll. Men jag är duktig och dricker mitt té istället. Imorgon blir det fullt upp – skola, jobb, kusinfika och sist men inte minst onsdagsmiddag med Matte och Angelica. Jag är nyfiken på vad de ska bjuda på, men i vilket fall som helst så hoppas jag på att det kommer serveras vin! Maten kvittar. ;-)

oh christmas lights, keep shining on

2014-12-14@02:05:47
Goderafton. Klockan är visst mitt i natten ser jag nu. Då inviger jag tredje advent med kvällens andra kopp té och en knaprig liten saffransbiscotti. Har spenderat min lördagskväll i köket, bakandes och lyssnandes på Musikhjälpen. Superkos. Bakade en extra stor sats biscottis så att de skulle räcka både till fem fina små gåbortpåsar och en bautastor burk till mig själv, hehe.
 
Har haft två hela dagar helt för mig själv, bortsett från jobbet då. Så himla skönt. Älskar ju att umgås med mig själv, egopropp som jag är. Lite catch up och lite tystnad runt omkring liksom. Reflekterade över det tidigare idag, att såhär hade jag det väldigt ofta förr. Nu tror jag inte jag har haft två liknande ensamhetsdagar på raken på väldigt länge. Det är ju så FRUKTANSVÄRT skönt med lite egentid ibland. Men. Inser nu att jag gått och blivit något mindre ensamhetsvargig mot förut. Två hela dagar räcker. Och blir nästan över. Nu börjar jag till och med bli trött på mig själv – jag och jag har gått igenom allt och har inte så mycket att prata om längre. Imorgon ska jag träffa alla smulor på smuljulsdejt hemma hos Becco, sen kommer min kära Superskurk hem från Sälen och jag kan knappt vänta – längtar ihjäl mig efter allihopa. Saker och ting och människor förändras.
 
Nu svider det i ögonen – sovdags! Puss och godnatt!
 
PS. Bästa jullåten i världshistorien.

mega-high five

2014-12-12@13:23:42
Haha, det verkar alltid vara fredag när jag bloggar. Idag har jag mysdag hemma. Donar och håller på. Ställde klockan på nio så jag skulle hinna få någonting gjort av denna dag. Vaknar klockan sju superutvilad – megahigh five på mig själv! Så detta blir en supereffektiv dag. Har bland annat slagit in den första julklappen för i år, wopp! Och alla julklappar är nu inköpta, ännu mera wopp!
 
Nu ska jag äta upp min riskaka, sen ska jag svida om och åka ner på stan för att uträtta lite andra ärenden; hämta paket, köpa hårfärg och hårpiller, lämna in min klocka på lagning och fixa lite andra hemligheter. Sen tänker jag köpa med en sen god lunch hem och slå in ännu fler julklappar. Ikväll blir det stängningskneg på mitt andra hem ICA Ettan. Puss och trevlig helg!

stockholmskos

2014-12-01@22:39:57
Hej på er, vänner. Äntligen är det december – mysmånaden numero uno. I lördags tog jag tåget till storstaden och hälsade på min kära Sandy. Vi mös omkring i Gamla stan, gick på en finfin utställning, drack bubbligt vin och åt godmiddag. Hon var fin i nyklippt hår och jag var hög på Stockholmspulsen. På söndagsmorgonen bjöd hon på frukost sen tog jag mitt pick och pack hem igen, plockade upp en bakfull Sonny och åkte vidare hem till Kenneth och Inger som bjöd på hemmagjord pizza – Ks specialare. Efter lunchen åkte vi hem, pyntade adventsfint, drack choklad- och chiliglögg och spelade Bomberman tills vi kroknade. Jag vann stort (vad den dåliga förloraren till karl än må säga). Idag har jag jobbat hela dagen så snart blir det sänggång så jag orkar vara en megapigg student imorgon. Måste bara lyssna på den här superlåten ett par gånger till. Puss!

RSS 2.0