gypsy

2014-01-26@22:58:59
Hillvittu, vad jag är förtjust i min nya hårfärg alltså. Känns svårbegripligt nu att jag inte gått över till den mörka sidan tidigare. Jaha, denna helg skulle ha spenderats i Stockholm hos Smula S, men så blev icke fallet. Det har varit så fullt upp den senaste tiden att i fredags eftermiddag när jag kom hem från skolan kom stressen ifatt mig och jag föll ihop i en apatisk liten pöl på hallgolvet. Så det blev en rehab-helg hemma för mig själv istället. Trist som fan, men what to do. Nu har jag tagit hand om mig själv hela helgen så nu borde jag allt vara back on track very soon. Idag tog jag bilen till Erikslund för att köpa en liten pressy till finaste Céline som fyllde hela ett år igår. Det är läskigt som fan varje gång jag åker iväg i min röda skruttis eftersom det troligtvis är pyspunka i höger framdäck och eftersom jag aldrig orkar kolla upp eller fixa det sitter på nålar (mer än vanligt då eftersom, JA, jag är en kärring i trafiken) och tror att jag ska tappa däcket, köra av vägen och dö. Men jag klarade mig. Jag hälsade på A-K på hennes jobb också och köpte världens coolaste UFO-skor. Nu har jag fått Anki-abstinens känner jag. Tur för mig att hon erbjöd sig att stilla mitt begär redan denna vecka. Nu ska jag dricka upp mitt glas med vyssan lull-vin och sedan säger jag godnatt till denna söndag.
 
Tre saker. 1. Jag klarar fan inte av EN solig semesterbild till på Instagram. Fy fan, jag spyr. Det kan inte vara inbillning – vintern måste bli längre och längre för varje år som går. 2. Nu måste vi ut och dansa snart! Det här är ohållbart. 3. Bästa skiten. Jag blir bara så lycklig. Gypsy gypsy gypsy, hey!

ett stycke braig helg

2014-01-21@02:25:53
1. Hakade på min kära faster Inger till Örebro i lördags för att fira finaste Paulines sjuksköterskeexamen. 2. Den högtidliga broschceremonin i biblioteksaulan. 3. Lycklig Line efteråt med pappa Ingemar och mamma Marie.
 
1. Sen blev det fira av i Stjärnviks bygdegård. 2. Line och hennes karl Rally-Robert. 3. Världens största gullehund Labbas hjälpte till att städa dagen efter.
 
1. Och i söndags kväll bar det av till Eskilstuna för övernattning i Marres nya kollektivlya. Den var tjock! 2 & 3. Två brownies sharing a brownie!

En alldeles perfekt långhelg med underbara människor. Energitanken är fullpumpad inför en vecka med jobb och vårterminsstart, men nu måste jag verkligen titta in i huvudet några timmar så jag fortfarande är pigg imorgon. Då väntar nämligen kneg och sedan finbesök av Elin och Johanna. Pözzzzzz!

pacta sunt servanda

2014-01-14@22:23:22
 
Heeeeej bloggen! Long time no see! 10 månader närmare bestämt. Och det känns ju lite tråkigt. Men idag kände jag plötsligt värsta inspirationsilningen genom kroppen, så håller höger tumme att den planerar att återkomma lite då och då framöver. Nytt år och nya tag ju! Nåväl, så här som ovan har jag spenderat min tid de senaste dagarna. Med näsan i Sveriges rikes lag och Malmströms Civilrätt. Tenta imorgon eftermiddag, men känner mig ungefär 85% redo och 60% räcker ju, så nu får det vara nog med pluggande för denna gång. Nu ska jag ringa upp min kära utbytesstudent Kajan och höra hur hon har det en France. Är nyfiken i en strut och så avundsjuk att jag nästan börjar tjura!
 
PS. Ä-N-T-L-I-G-E-N verkar Beccas lilla krabat i magen börja känna sig redo för världen utanför. Och det är fan på tiden för nu orkar vi inte vänta mer! Komsi komsi, lillfisen! Jag lovar att lära dig allt viktigt att kunna här i livet (typ vilken musiksmak som är bäst, svenska grammatikregler och hur man ljuger utan att det märks). <3

RSS 2.0