den tjocka juden

2014-10-31@12:10:50

Haha, bästa thefatjewish @ Instagram! Ni som inte följer honom missar några superfniss om dagen!
 
Idag har jag goda nyheter! Jag har tagit av mig pluggofferkoftan. Halelujah! Jag har bestämt mig själv för att sätta mig i ett positivt tillstånd vilket leder till en positiv spiral, istället för helt tvärtom, vilket i sin tur också kommer leda till ett mycket bättre resultat (eftersom bitterheten tar upp så mycket energi att det inte blir så mycket kvar till det som är viktigt).
 
Igår kväll skulle jag ha tränat efter jobbet, men istället körde jag en yolo-kväll och köpte tonno-pizza med extra musslor samt njöt mig igenom två Wallander-filmer, bara för att jag VERKLIGEN behövde det. Sen gick jag och lade mig tidigt så nu har jag 10 fina timmars sömn i ryggen och är superredo för en hel helg med megaplugg. Jag ska bara boka tvätt och åka till kyrkogården imorgon och eventuellt träna på söndag kväll, resterande vaken tid ska gå åt studier. Och det känns okej, för nu ser jag ljuset i tunneln, om några dagar är allt över, och nu ska jag bara ge järnet och se fram emot allt härligt som väntar efter denna tenta, som jag (pepp pepp) ska klara. Kul!
 
Nu har jag tagit en superdusch, smörjt in mig i Victoria's sekret, ställt upp fönstrena för vädring och bunkrat upp med massor av nybryggt kaffe – I'M READY!

duktiga flickan-syndrome

2014-10-29@13:03:56
Fördrinks och förrätter i fredags. (Musslorna, my god!)
 
Party women!/Huga huga huga chaka!
 
Thékväll och kvinnomöte hemma hos Fräz.
 
Good morning, wednesday!
 
En dubbel jävla onsdagsespresso!
 
God middag! Onsdag, ny vecka, snart ny månad och jag och mitt munsår traskar vidare genom livet. Dock (!) anar jag idag en förbättring med lite mindre gipsprickande varje gång jag öppnar käften så låt oss hoppas att skiten är på väg bort. Men man ska inte ropa hej förrän man kommit över munsårsbäcken, så jag hoppas inte allt för mycket.
 
I fredags var vi ju ute och käkade en försenad födelsedagsmiddag på Tabban med god mat, goda drinkar och gott sällskap – hur trevligt som helst! Vi träffade på Johanna & Co också så efter middagen gick vi i samlad trupp till Pubis och dansade. Adrian Lux spelade mindre bra musik, men vi hade det inte mindre kuligt för det! En mycket bra kväll! Sedan dess har jag i princip bara jobbat. Och tränat (heja heja). Ikväll blir det käk hos Matte och Angelica, himlans trevligt!
 
Nu sitter jag hemma med pluggångesten från helvetet. Alltså, idag börjar jag nästan gråta. En megatenta förra veckan och nu en annan på onsdag (båda i nationalekonomi, något som jag tycker är så sjukt ointressant och svårt att jag vill slita mitt hår). Är på gränsen till att skita i allt och köra en megakuggning, men det vet jag ju att jag aldrig kommer tillåta mig själv – lider av ett alldeles för stort duktiga flickan-syndrom för det (plus att man ändå inte kan njuta eftersom man vet att man ändå måste göra den vid ett senare tillfälle). Men jag har inte sedan jag började studera känt ett sånt sting av skoltrötthet och opepp som jag gör just nu så när denna tenta är över ska jag fan bada i champagne för att fira. Over and out! Peace and love! Plugga or die!
 
Puss.

svinkoppan

2014-10-24@12:46:11
Toodelz och god dag, älskade fredag! Ja, jag älskar fan alltid fredagar även fast jag nästan aldrig haft ett 9-5-jobb där man verkligen får smaka på sötman av att ha varendaste helg totalledig. Det spelar ingen roll om jag råkar jobba både fredag, lördag och söndag – en fredag är ALLTID en BRA känsla i kroppen! Och idag har jag dessutom ett nyfärgat fräscht jävla hår att visa upp mig i plus att vi ikväll ska ut och käka med Martina och Andreas på Tabban. Jag har dock beslutsångest om jag ska ta deras skaldjurspasta eller bara en massa gottig tapas. Blir ett tufft beslut! Vad som blir ett mindre tufft beslut är om jag ska dricka en massa gott vin eller inte, heeeeeh.
 
Alltså, nu ska ni få höra något äckligt. Jag har ju lidit av ett brutalt munsår i snart två veckor nu SOM ALDRIG LÄKER. Bara det är ju äckligt i sig. Men igår när jag fikade med min kusin och klagade inför henne om det ständiga varandet och sprickandet så tyckte hon att jag skulle ringa och fråga Pontus (hennes läkarman) om råd och det gjorde jag. Av den distansdiagnos han ställde på mig via telefon fick jag höra att jag troligen har svinkoppor. Alltså SVINKOPPOR. Jag tror jag spyr i min mun.
 
Well well, nu är det hög tid att ta tag i en massa nyttigheter. Aerobicsen igår gick relativt bra och var superrolig (mina koordinationsproblem till trots – aerobics är tydligen lite som en dansjympa). Efter det avslutade vi kvällen på bästa tänkbara sätt med räkmacka, grönsaksdipp (Fresh Island, halelujah!), varsin whiskeypinne och I huvudet på Gunde Svan. Fint det!
 
Puss och trevlig helg!

soffmys, cakepops & aerobics

2014-10-23@11:24:01
God förmiddag!
 
Igår efter skolan fick jag förmånen att få hänga med Becca och Winster. Vi chillade och halvsov i deras nya fina soffa, drack kaffe och åt hembakta chokladbiskvier. Alldeles för mys! Efter jobbet kom Marre över hit och vi gav oss på att baka cakepops. En sort med Oreos i och en annan med citronmuffins. "Enkelt att göra, men blir väldigt fint" tänkte vi. Haha. Det blev kaos. Vi sket i att göra ett vattenbad för chokladen och smälte den i en kastrull istället. Hur smart och diskeffektivt som helst. Det var bara det att chokladen förvandlades till en tjock kladdkakesmet och hälften av cakepopsen gick sönder i doppningen (påsmetningen) av kladdkakschokladen. Sen hade vi tydligen använt oss av rookie-grillspett som kakpinnar. Men de blev åtminstone supergoda så hälften var rätt! En cakepopsrevansch är alltså given!
 
Nu ska jag äntligennnnn färga mitt hår så jag slipper den (hu) äckliga råttfärgade utväxten. Sen ska jag plugga, fika med min fina kusin Therese och köra ett aerobicspass på Frillan. Vet inte riktigt vad den där aerobicsen innebär, så det blir superspännande! Puss!

i just died in your arms tonight

2014-10-21@17:43:37
Jag hade en gång en blogg. Som uppdaterades mer än en gång i halvåret. Men det var för längesen, så längesen.
 
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag skulle ha pluggat hela dagen, men min hjärna har totalvägrat. Den är väl inte återställd, stackarn, sedan nationalekonomitentan igår. Förstår honom! Så han fick chilla idag. Och ägna sig åt selfies, träning, ny pepp-som-fan-musik, en långdusch, nymålade naglar och lite sånt där annat härligt! Ikväll är jag och Somp utbjudna till morbror och moster i Hökbyn på käk – himlans koseligt! Annars har jag inte så mycket att rapportera om nuläget faktiskt. Eller, jag har skaffat mig en ny yolo-sidbena – det skulle vara det då.
 
Trevlig tuesday kväll! Puss!

RSS 2.0