HAPPY CLAPPY

2015-01-23@12:06:23
Fredag idag och ledig helg imorgon - hipp HURRA!

NY LAMPA OCH STUDIEKVÄLL

2015-01-10@17:04:40
Lediga underbara helg! Eller lediga, jag har en tenta på torsdag som jag förslagsvis bör studera till, förslagsvis nu. Igår hade vi myskväll och lagade mat hemma. Idag har Hasse varit här och hjälpt oss med lite byggtjosangrejer. Vi har fått upp badrumsskåpet, duschprylshållare i duschen och så ska han hjälpa oss att rodda i ordning lite hyllor i klädkammaren. Vi har dessutom rensat ut lite skåp i köket och samtidigt konstaterat att vi inte behöver köpa några fler tuber vätskeersättning eller c-vitaminbrus de resterande dagarna av detta år. OCH! Vi har köpt världens finaste taklampa! Random by Rydéns i guld. Vi ska ha olika stora lampor med såna där coola trådar i, ni vet. Kommer bli såååå fint i köket! Halelujah. Nu måste jag ta tummen ur och sätta igång med studerandet som jag (förhoppningsvis?) kommer ägna resterande tid av denna lördagskväll åt. Wish me luck. Puss!

I FLYTTKAOSET

2015-01-08@20:50:08
I måndags kväll körde vi ett ryck och flyttade in mig och mina förnödenheter (typ kläder, nagellack, necessär och téer) på Malmabergsgatan 79B! Det gick över förväntan! Resten av veckan har vi donat och pyttsat på med mera småsaker. IKEA har fått besök också då det krävdes lite extra förvaringsutrymmen för alla necessärsprylar, hehe. Lägenheten är fortfarande ett levande kaos, men saker och ting börjar ta sin plats och det mesta kommer gå in (i och för sig efter en hel del rensning från bådas håll, men det är bara superbehövligt). Jag trodde det skulle vara svårt till en början, men jag känner mig redan hemma. Obegripligt för en sån hemmatryggjunkie som jag!
 
Ikväll är S nere på stan och käkar middag och jag hänger här hemma själv. Jag har donat till mig en liten datorhörna inne i vardagsrummet där jag sitter och myser. Det är en särskild känsla att vara ensam i någon annans hem, men jag njuter. Inte förrän nu har jag på riktigt förstått tjusningen med att bo tillsammans – det är ju verkligen hur koseligt som helst. Säger jag nu iaf. Kanske ska återkomma med en ny rapport om ett par veckor, hehehe.
 
OCH jag har kommit igång med träningen igen! Eller kommit igång och kommit igång, jag har kört ett pass. Men jag känner att nu har jag det i mig, banne mig! Maha! Så imorgon ska jag nog upptäcka bostadsföreningens gym nere i källaren, om jag vågar mig dit ner själv vill säga.
 
Idag blev en mycket fetare dag än jag hade trott när jag vaknade imorse. Vi blev klara i skolan med helvetesuppgiften från helveteshelvetet tidigt så vi hann med en hel del tentaplugg under eftermiddagen och kvällen. Så jävla strålande!
 
Nu ska jag ta en lååång dusch och sen en kopp thé och sen ska jag kicka ass på Quizkampen. Puss!

NEW YEARS EVE (Say Geronimo)

2015-01-04@22:12:08
Nyårsaftonen! Herrejisses, den var bra. Jag fick fira ut ett av de bästa åren någonsin tillsammans med ett 20-tal härliga och festglada människor, god mat, massor av bubbel, lekar, galenskap och en efterfest utan dess like. Vid 07.30 släckte vi lampan hemma efter mer än 12 timmars festligheter som jag lever på än. Var så taggad på en megafest så jag kunde inte ha önskat mig mer. Förutom mina smulor då, som jag saknade ihjäl.
 
Nu är denna jobbhelg avklarad. Av någon anledning har den gått oerhört segt. Men igår kväll firade vi moster Maritas födelsedag med hela min extra adoptivfamilj. Så jävla supertrevligt. Guldklimpar hela högen. Ikväll hade jag tänkt kolla på den nästnästsista Wallanderfilmen, men ändrade mig i sista stund och gjorde lite vettigare saker istället. Ni vet hur det är – de första dagarna på det nya året är man så duktig att man nästan spyr på sig själv. I förrgår var vi helt plötsligt ute och morgonjoggade. Första gången på mer än en månad. På tisdag ska jag börja tentaplugga. Det ska bli kul! (?) Och imorgon ska vi flytta över mina viktigaste saker hem till mr. S och därmed byta min Vitmårabas till en av det mer Malmabergsaktiga slaget. Ni hör ju. Äckligt! :D
 
Något mer jag är jävligt peppad på min nya usb-hubb jag fått av Kenneth. Med den kan jag ha både iphoneladdare, mus, wifi-dongel och bamboo-penna igång samtidigt. Helt jävla fantastiskt! Puss!

RSS 2.0