PÅ SISTONE

2015-06-17@14:12:44
Ibland hinner vi inte ses så mycket på kvällarna, jag och min karl, så då passar vi på att luncha ihop under dagen. Det är jättemysigt! I onsdags var vi på Hatten.
 
Snyggot är snygg och glad.
 
Jag är också glad, men jag sportar också en helt otrolig volym på luggen ser jag nu.
 
På kvällen var det dags för personal- och leverantörsfest ute på Gryta för Ettan och Hökåsen! Det var supertrevligt att få hänga med alla off work, så att säga.
 
När det var lekdags blev jag utsedd till lagledare för det blå laget. Vi kämpade på bra på lekarna, men det räckte tyvärr inte hela vägen. På det avslutande musikquizet däremot? Herrejösses. Utklassning i världsklass, hehe.
 
I fredags eftermiddag bar det iväg mot Motala för att dessa herrar plus Johan skulle beta av ännu en del av deras svenska klassiker och köra Vätternrundan! Pirrigt!
 
Ungefär en timme efter avsatt tid kom vi iväg. Det skulle handlas tröjor, kattstrypare, bilen skulle packas om osv (det var för övrigt denna bil jag skjutsade karlarna i hem, JA, jag vet, helt sjukt), men sedan var vi i alla fall på väg.
 
Johan tog tillfället för ompackningen i akt och slog en behövlig inför-vättern-drill.
 
Karlarna släppte av mig i Linköping där vi mötte upp Becca och Lillkorv och deras nya fina bil som jag lyckades missa att ta bild på.
 
Vi tog en fördrink på innergården till Johannes Kök där Beccas broder Daniel jobbar.
 
En superfräsch Mojito i kvällssolen var inte helt felt kan jag intyga!
 
Winston fick smaka på Beccas alkoholfria strawberry daquiri, vilket gav våra bordsgrannar hubudbry och blängsylta.
 
Sedan gick vi ner i restaurangen och åt kvällsmat – båda tog ryggbiffen som var helt okej god. Jag tog in ett rödvin som hette Da vinci-någonting, det var däremot NOM NOM NOM.
 
Efter middagen åkte vi hem till Beccas pappa Jinge och hans Mia och mös i soffan till TVn.
 
Bästa gullgrisen. <3
 
På lördagsförmiddagen tog vi vårt pick och pack och den nya bilen för att se när våra killar kom i mål i Motala. De hade cyklat sedan 20.00 kvällen innan!
 
Där var det galet mycket cyklar och folk. :)
 
Vi åt en superäcklig lunch som hette "grillad kycklingfilé med pasta och chilicrème". Det var nog fan det vidrigaste vi någonsin ätit. Båda fick placebo-matförgiftning efteråt.
 
Efter lunch kom våra superkillar äntligen i mål! 30 mil senare!
 
Väl hemma i Vässan igen lyxade vi med pizza och Breaking News. S körde egenkomponerad chillhörna för att minska trycket på den ömma stjärten. Haha. Världens duktigaste kille som klarade att cykla 30 fucking mil hela natten utan att knappt ens ha tränat innan! All cred! <3
 
Här om dagen var jag och Muffsi till IKEA for some fönstershopping! Jag lyckades ändå få med mig en hortensia och ett nytt badlakanset hem. Mycket smutt.
 
Idag har jag varit ner på stan och blivit bortskämd i en hel timme på salong. Hårtvätt, hårbottenmassage, superinpackning i ångvärmare och sedan blev jag snyggfönad. Superlyx en helt vanlig onsdagsförmiddag. Igår började jag med en omrevidering och rensing av garderoben så nu ska jag åka till IKEA för att köpa till två hyllor som fattas till vår garderob samt lite nya galgar. Plus uträtta lite andra Erikslundärenden. Hoppas på att bli klar med all garderobsfix ikväll! Får jag feeling kanske jag till och med ger mig på att skruva ihop garderobslådorna innan S kommer hem, det vore ju en sån personlig seger om jag lyckades med det själv, haha. Men jag har inte så höga förhoppningar där även fast S tror att jag är en person "som är bra på att läsa bruksanvisningar"? Haha. 
 
Puss.
 

GRILL @ ENHAGEN

2015-06-09@08:23:39
God morgon, god morgon! Känner mig pigg och fräsch idag efter en efterlängtat bra sömn inatt. Härligt! Igår kväll var vi kvinnor ute på Enhagen och firade Mallefrasse som joinade 27-skaran. Vi grillade fläskfilé, grönsaksspett, halloumi och majskolvar till räfflad potatis i ugn och bea, nom nom nom var det! Till efterrätt fick vi specialbakad födelsedagstårta med Jappmousse och Ahlgrens bilar-fluff av vår blivande tårtdrottning Rebecca. Ytterligare nom nom nom där! Sen skulle vi ta in Malin och Eddes marsvin Stella och Batman, men Batman ville inte riktigt komma ut ur sitt nya trådgårdsslott så vi fick hjälpas åt att passa opp på honom, bära Stella i en balja osv tills han gav med sig. Nu ska jag äta frukost, boka tvätt, dra till gymmet, rensa klart på ballen och sen åka och jobba. Smuttismutt! Puss!

LE WEEKEND

2015-06-07@13:45:15
Goddagens! Två fullsmockade dagar har gått och dessa två bilder är de enda jag har lyckats skramla ihop. Sämst. Anyhow. Det har varit två supermysiga dagar. I fredags efter lunchen gick jag, Beccis och Winne för att titta på studenternas flakåkning genom stan. Winne diggade nästan mer än studenterna. Han körde till och med den klassiska armpumpen. Det kommer bli en klubbhoppare av den karln, den saken är säker! <3 Sen gick jag och klippte mig på stan för 100 kr. Som fucking hittat och jag blev supernöjd. Helt fantastiskt. När eftermiddagen kom började jag och S drömma oss bort till kvällsgrillning på någon solig uteplats och med superbra timing blev vi inbjudna till Christian (S chef) och Anna ute på Skälby. Så vi tog våra cyklar och trampade iväg nästan en mil enkel resa. Väl där åt och drack vi gott ända in på småtimmarna då vi cyklade hem igen. Igår sov jag i princip hela dagen. Sen, lagom till att solen tittade fram igen, var vi inbjudna på stor födelsedagsgrillfest hemma hos Malin och Edde på Enhagen. Vi grillade, spelade kubb och hade det allmänt mysigt. Sen skjutsade min superkarl mig och Angelica till Linnea på inflyttningsfest. Vi var där några timmar och hade det trevligt, sen kände jag att jag hade gjort mitt och åkte hem när de andra skulle gå ut. Det tackar jag mig själv för idag! Nu ska jag och karln ta tag i balkongen så att den blir sommarfin och ikväll blir det stängning på Ettan. Det var min härliga helg! Puss och trevlig söndag!

FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

2015-06-05@11:08:44
Såhär stekiga och njutiga var vi igår när vi lunchade ute i solen på Torggatan 1s uteservering. ÄNTLIGEN LITE FUCKING SOL OCH VÄRME! Hela jävla dagen igår var fan fantastisk alltså. Innan lunchen hade vi slutseminarium i skolan som gick snabbt och enkelt och efter lunchen med min karl kom fina Johanna ner på stan och drack kaffe med mig. Också i solen såklart! Efter kaffet sprang vi runt lite på stan. Provade glasögon, köpte bubbel, letade kalendrar (till henne, lovar) osv. Sen drog jag ut på en superköttarjoggingrunda. Höll på att dö, men helvete vilken känsla det är efteråt alltså. Guld. Sen tyckte jag och S att vi var värda lite torsdagskvällslyx så vi drog iväg och köpte charkisar och var uppe så där lite för sent för att vara vardagskväll och tittade på vårt nya slavfölj Breaking News. Bästa jävla skiten, älskar Filip och Fredrik till döds, haha. Låter fan hög, men det är lite den känslan i kroppen idag alltså! Nu ska jag slänga på mig några somriga kläder, sen ska jag dra ner på stan och luncha med Becco och Fräso, det stjälper inte direkt sommarpeppen. Pörrrrrr!

UNTZ UNTZ

2015-06-03@14:36:15
Festredo i lördags! | Våra fina jellyshots vi hade gjort! Helt sjukt starka, haha.
 
 Festliga tjejer!
 
Untz untz!
 
Jag var full och glad! | Sen åkte jag hem och plockade jag upp min fulla och glada karl hos grannen!
 
 I söndags blev vi bjudna på god middag på K9 för att fira mors dag med de här fina.
 
Vi åt råbiff och fisk-och skaldjursgryta. IGEN. Så alldeles för jävligt gott, haha. Sen åkte vi hem till Sonnys päron och kollade i gamla fotoalbum, åt jordgubbar och drack bubbel. En helt perfekt söndag!
 
Idag har vi varit i skolan och gjort klart vår opposition inför slutseminariet imorgon. Förstår ni? Fr.o.m imorgon vid lunch har jag sommarlov! Sen är det bara ett litet pluttår kvar! Sinnes. Igår kväll hade vi finkusin Therese och hennes Pontus över på kvällsmat – alltid lika mysigt att träffa dem. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska ta en nap eller åka till gymmet, haha. Blir nog en olidligt spännande kamp. Puss!

RSS 2.0