JEGGINGSKÄRLEK

2015-03-27@22:02:28
Åh, jag har haft en sån bra dag idag, helt ledig från inbokat jobb och skola. Hela dagen till eget förfogande liksom! Och hur har jag spenderat den? Ensam hemma utan att ens ha lämnat dörren, haha. Och jag har fått supermycket bra saker gjort. ÄLSKAR den känslan. När man inte måste göra något, men ändå får massa härligt avklarat. Det är som att avsaknaden av tvång gör att man blir mer produktiv än någonsin, haha.
 
Nu är Sonny på AW och jag firar denna sköna dag med att passa på att lyssna på alldeles för hög musik och sjunga med alldeles för högt samtidigt som jag sitter och pillar i Photoshop. Det har ryckt i formgivningsnerven ett tag nu så äntligen får den lite utlopp. Egentligen skulle jag bara berätta att jag har investerat i ytterligare två par av mina favoritbyxor – Molly från GT. (Ett av mina två befintliga par gick sönder så i ren panik beställde jag hem två par till för att vara på den säkra sidan utifall att de typ skulle utgå ur sortimentet och jag skulle bli utan, för då skulle jag fan inte överleva, bär dem typ 80% av min vakna tid – jag vet, blä och ursch på mig). Men så blev det dessutom ett trevligt litet kollage av dem. Och nu kollar jag runt efter inspiration till de två vardagsrumstavlor som jag tänkt producera, full av tusen härliga idéer!
 
Imorgon blir det work all day long, sen ska vi hem till Johanna och Tomas och fira Tomas som råkat gått och blivit 30 jäkla barre-år! Supertrevlans! Puss och trevlig helg!

LATELY

2015-03-25@18:10:06
Vi har varit barnvakt! / Mitt tryne har prydit baksidan på Ettans direktreklam, hehe.
 
Jag har hälsat på Sandy i Sthlm. Lärt henne använda Snapchat osv. / Vi käkade på afterski-restaurangen Broken!
 
Jag åt en superburgartallrik och blev så mätt att jag höll på att bli kvar i soffan resten av kvällen. / Morgonen efter bjöd hon mig som vanligt på superfrulle.
 
Och vi var ju på Mello! Det var en superhärlig tillställning (även om fel låt vann etc)!
 
En härligt solig dag bjöd Elin ut mig på lunch. Hur trevligt som helst! / Sen blev jag firad av mina bästa smulisar och vi åt munkar.
 
Nu i helgen åkte jag tillbaka till Stockholm för att hälsa på min kära Kajan. / Jag fick äta goda dumplings.  Halelujah!
 
På kvällen åkte vi ut till en födelsedagsfest ute i Skarpnäck. Med var söta Nellie. / Och på eftermiddagen i söndags hade vi födelsedagsfika hemma hos oss för släkter x2.
 
Det var fullt hus! Supermysigt. Jag fick jättefina presenter. Och jag har fått jättefina presenter överlag av alla mina fantastiska människor, TACK för det! <3 / Här sitter jag nu, i min blomsterhörna och myser.
 
Nu ska vi falla för trycket och äta smaskiga frasvåfflor! Puss.

LJUSET

2015-03-13@12:31:31
Skollunch ute i solen!
 
Bestie-fika. <3
 
Namnsdagsros från Superskurken. <3
 
Alltså ljuset. Vi har haft en underbart lyxig och solig semester (ska försöka få upp lite bilder sen), men det är någonting särskilt med när våren slår till hemma i Sverige. Någonting fantastiskt händer i kroppen. Ljuset som återvänder till morgnarna och kvällarna, det är fan helt OTROLIGT. Nåväl. Igår var jag i skolan hela dagen på föreläsning. Vi lunchade ute utan jackor! Efter skolan mötte jag upp Marre-Muffs och käkade glass på Kajens fik. Sen traskade jag från en superkvinna till en annan och käkade bagels och drack thé med Malin. Hon och Edde har köpt (det är helt sant) två lurviga små marsvin. Det är nog det roligaste jag hört sedan Becca nämnde att solen nog snurrar runt jorden (kärlek!). Nu ska jag måla naglarna, lyssna något ytterligare varv på Mazarinplattan (en extra jäkla SUPERBOOST till vårkänslorna), sen åka iväg och springa av mig på gymmet. Ikväll ska vi vara barnvakt! Ni hör!
 
Puss.

RSS 2.0