HELG-O, SVÄLJ-O!

2015-05-30@15:10:19
Goooood dagens! Lördag lördag lördag, woop woop woop! Idag har S sitt Pleasure & Party, en heldagsaktivitet för typ 36 grabbar som han kör årligen. Idag skulle de golfa på förmiddagen, spela innebandy och fotboll på eftermiddagen och sen köra spa, middag och utgång på det! Så igår kväll for vi runt och inhandlade nödvändigheter till spat (läs groggvirke) och efter det kom Angelica och Amanda över för lite hemlighetsdoning inför ikväll – vi ska passa på att köra en härlig liten tjejfest hemma hos oss när karlarna ändå är ute på sitt. När storråttan är borta dansar småråttorna på bordet, som jag brukar säga, HEHE. ;-) Efter det tog jag en lång kvällspromenad för mig själv ute i den ljumma (faktiskt) vårkvällen. Helvetiskt skönt!
 
Idag har jag kört ett medelpass på Friskis. Kan ha varit dagsformen, men jag tycker mig vara i ovanligt bra form just nu. Fantastiskt. Nu har jag fixat mina naglar så att de är partyredo inför ikväll. Ska äta upp min sallad, sen blir det en lång, varm, skön jävla dusch. Sen är det dags att röja undan och göra fint innan kvinnorna kommer över om några timmar. Have a lovely saturday! Pörr! :-*

NEW IN!

2015-05-29@11:29:33
1. | 2.
 
Gud, jag har kommit in i något slags galet shoppingstim. Har handlat överdrivet mycket de senaste veckorna, men jag har inte ens plockat upp en fjärdedel ur alla kassar och förpackningar, haha. Snacka om kicksökeri! Det är som att jag bara för att jag plötsligt spar pengar genom att bo som sambo och samtidigt hittar en massa fynd inte kan rättfärdiga för mig själv någon anledning att INTE handla. :-D Samma sak med prylarna ovan som jag precis klickat hem: två saker jag suktat efter och som nu är på halva priset – SJÄLVKLARA KAP! Haha. Antagligen helt idiotiskt, men samtidigt – YOLO, VAFAN. Jag kanske dör imorgon.
 
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska ta en rejäl jäkla förmiddagsnap! Jag är nämligen ledig i TRE dagar så det är något jag verkligen kan unna mig. Sedan vet jag inte exakt vad jag ska göra, mer än att fixa klart vår B-uppsats i Word så att den är redo för inskickning. Kanske målar naglarna, åker ner på stan och klipper mig, tar en sväng till gymmet, packar upp några flyttlådor eller börjar plira på de två tavlorna jag ska göra till hallen. Eller så gör jag någonting helt annat. Ni hör ju. Vilken fantastisk dag! Blir näsan pirrig i magen av alla valmöjligheter, haha. PUSS och trevlig helg! :-*

WEEKLY UPDATE

2015-05-26@10:12:41
Fredag: Dejt med min karl på Kajplats 9. Vi åt deras himmelska råbiff och asiatiska summerrolls (helt okej) till förrätt och vår favoritgryta med fisk och skaldjur till varmrätt. Och så drack vi en massa vin såklart. SÅ himla mysigt! Lördag: Jag och mina kvinnor höll halvt på att riva ner vardagsrummet när Måns gick och drog hem storslam på ESC. Helt jävla otroligt alltså. Två segrar och två tredjeplatser på fyra år. Heja Sverige! Måndag: Intressant infomöte nere i stan. Mer om det senare om det är något som blir aktuellt. ;-) Idag, tisdag: En helt vanlig tisdag, men jag har på känn att det kommer bli en ovanligt bra vecka. Nu ska jag dricka upp min smoothie, betala mina räkningar och sedan är det time to hit the gym! Puss på er! :-*

RAH-RAH-RAMAMAAA

2015-05-22@11:34:57
Gooooddagens fredag! Idag är jag på ett utomordentligt bra humör. Härligt! Jag är nämligen ledig och kan göra lite precis vad jag vill. Vilket är precis vad jag gör. Har precis målat naglarna och nätshoppat hem lite härliga hudkrämer och grejer. Och bästa nagelboostlacket någonsin behövdes fylla på i lager – can't live without. Och så tokköttar jag Gaga i hörlurarna. Jag tycker lite synd om henne, att hon liksom hamnat i skymundan ibland playlistorna nu för tiden. Det var ju ett tag där hon var fantastisk och jag avgudade henne. Så hon förtjänar lite lyssningar då och då. Kör jobbhelg denna vecka, men sånt där rör mig knappt i ryggen längre. Skrattar bäst som skrattar sist (när lönespecen trillar in, mohoho). Snart ska jag säga upp min gamla lägenhet och sen laga lite pannkakor. Efter lunch någon gång ska jag och Beccis premiärbesöka H&M Home på Erikslund. Spännande! Imorgon kväll kommer mina favoritkvinnor över på tjejkväll (min första någonsin i denna lägenhet!) och Eurovisionmys. Vi ska moffa godis och charkisar på denna fina charkbräda som jag fick av dem i födelsedagspresent. Och ikväll blir det middag på stan med karln i mitt liv. Så jävla SMUTT! Trevlig helg! :*

the spring intoxication 2015

2015-05-20@21:36:54
Alltså SÅÅÅÅ proud of me and my running companion, Rebecca! Herrejösses, vad vi sprang igår alltså! Trodde jag skulle dö flera gånger om. Hon med. Men vi liksom drog varandra framåt i olika etapper. Vi hade dealat innan att vi skulle ge oss på att försöka klara femman under 30 min och vi släpade våra arslen in i mål på 29:30. Helt jävla fantastiskt. Sen kunde vi inte prata på flera minuter, knappt inte andas heller. Men det var det värt! Vi var åtta stycken supertjejer som deltog via jobbet och efter loppet drog vi ifrån regnet och fikade i Helenes peppiga Viktväktarlokal på stan. Supermys!
 
Idag är jag öm i vartenda litet ben i min underkropp som jag ens vet om existerar. Jag och min studiegrupp har suttit i bibblan och producerat B-uppsats hela dagen. Efter lunch deltog jag i en fokusgrupp som diskuterade sexistisk reklam samtidigt som jag blev serverad gottefika (två saker som gör mig duktigt fängslad och hängiven). Nu ska jag äta upp mina dadlar och sen ta en lååååång feeeeeeet dusch. Tjarrrrrrå! <3

PARIS MAP!

2015-05-16@21:09:52
God afton! Lördag kväll och jag sitter i köket. Dricker rödvin och ugglar. Sonny och Torneryd sitter och smider planer i vardagsrummet och alldeles snart kommer det trilla in folk på lite lördagsdrinkar. Den här fina tavlan köpte vi för några dagar sedan! Visst är den underbart fin? Hihi! Sandy och Per har Londonvarianten och när jag var hos dem sist blev jag helt förälskad på riktigt. Nu har vi funderat på vardagsrumstavlor väldigt länge utan att komma fram till någon som båda gillar ända tills jag kom ihåg dessa fantastiska skapelser, hehe. Och eftersom vår första utomlandsresa tillsammans gick till just Parre kändes den ännu mera GIVEN. Nu plingar det på dörren! Puss och trevlig lördagskväll!

FRANK RULES

2015-05-15@14:31:00
Alltså jösses. Att det är en sån jäkla skillnad på mat och mat alltså. Helt otroligt. Igår kväll var vi som sagt på Frank och käkade. Sonny hade fått sin cykel lagad så vi tog en cykeltur ner på stan – supersnabba var vi, hehe. Vi började med en fördrink på Tabban innan det var dags för fyrarätters och drinkpaketet på Frank. Alltså jag kan inte minnas senast jag åt så god mat? ALLT var ju helt jävla SAGOLIKT. Roligt var att flera av rätterna hade jag aldrig ens provat förut, som kalvbräss och lammsadel, men det var 100% nom nom nom nom! Däremot – dryckerna, hallå? Vem klarar av att dricka dessa mängder? När vi gick hade jag kvar i flera glas och var ändå för rund under fötterna för att palla cykla hem. Så vi fick lov att ta taxi, haha. När vi kom hem mitt i natten kom vi på att vi inte hade hämtat tvätten nere i tvättstugan så vi fick kuta ner dit och släpa upp allt till lägenheten igen. Jag har typ minnesluckor, men jag minns i alla fall att det var den roligaste tvättiden jag kanske någonsin varit med på, haha.
 
Nu ska jag äta och försöka piggna till lite. Ikväll kommer Beccis och Grevo över på käk. Det blir supermysigt! Idag är Sonny iväg och donar med båten. Jag hade tänkt göra en massa nytta här hemma, men den enda nyttan jag hittills framkallat är nymålade naglar och detta blogginlägg. Maha. Så nu är det hög tid att ta tag i dagen!
 
Puss! <3

MIN PERSONLIGA ALMANACKA

2015-05-14@11:33:26
Weiho! Här om dagen fick jag hem min nya almanacka från personligalmanacka.se! Den är sååå fin! Där får man designa den precis som man vill ha den, vilket ju är rena rama himlen för mig som är så tokig i almanackor, haha. Jag körde på ett guldmönstrat omslag (otippat) och "stående" dagar med en ruta för dagens träning längst ner, men man kan välja att ha det i princip hur som helst, med dagens väder, to do-lists, dagens plugg osv. Jag tog ett sjok med världs- och Sverigekartor längst bak också. Tänkte att jag skulle försöka förbättra min geografiska förmåga och mitt lokalsinne om jag får lite tid över, hehe. 297 kr är kanske lite saftigt för en almanacka, men om man slår ut det på hur mycket jag använder den blir det inte många ören per gång. :-D
 
För övrigt är jag så jävla glad över att det är långhelg och att jag för en gångs skull också är ledig! Både från jobb och skola. Jag jobbar förvisso en liten snabbis på dagen på lördag, men sett till ledig torsdag, fredag och söndag är det en piss i havet! <3 Ikväll ska vi till Frank och köra deras Frank Rules! Det ska bli sååå spännande för jag har aldrig varit där, men så har jag ju turen att ha en väldigt omtänksam pojkvän som tycker att det är på tiden att bjuda ut mig dit! Lucky me! Nu ska jag dricka en till kopp kaffe, ta tag i min to do-list och sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda! Helt FANTASTISKT.
 
Puss lovers!

POPÅLOLÄGOGGOGSOSDODIFOFFOF!

2015-05-06@10:53:59
Fina gula naglar i påskas!
 
Hej vänner! Fy fan, den här bautatentan tar nästan kål på mig. MEN. Efter fredag kommer vi ha det superhärligt i skolan ända fram till sommaren. Alla tentor och inlämningsuppgifter är då klara (och förhoppningsvis godkända) och återstår gör då bara B-uppsatsen (som ju faktiskt är en piece of cake om man ska vara krass och ärlig, hehe). Det blir en walk in the park fram till sommarlovet med andra ord. Helt fantastiskt.
 
Bara för att jag inte riktigt hinner och kan så finns det såklart tusen saker jag skulle vilja göra just idag. Typ sortera de sista flyttkartongerna från lägenheten. Typ fylla vår nya superduperfina garderob med kläder och skor. Typ TRÄNA (det måste jag fan se till att hinna med idag, annars är sittsåren och stelheten snart här som ett brev på posten). Men vi har i alla fall tvättid ikväll. Det tycker jag är mysigt. Så hinner jag inte med något av det andra får tvättandet bli dagens höjdpunkt, mehe. :-)
 
Puss!

IF YOU'LL BE MY BODYGUARD

2015-05-03@01:34:00
Paul Simon, rödvin och pyjamas. Det är så jag lyxar denna sena lördagstimme! Det tycker jag mig vara värd efter att ha pluggat ända in till midnatten. Tittade igenom lite bilder från vår semesterresa till Egypten i mars – gråa dagar som dessa sitter det inte fel med lite soliga semesterminnen. I väntan på solen här hemma menar jag, herregud. På fredag är det sista tentan för terminen så räknar med att sitta djupt försjunken i studier fram tills dess. Imorgon ska vi dock klämma in garderobsshopping på IKEA (halelujah-woop!) och så har Johanna bett om att få utöva hemläxa à la en timmes helkroppsmassage på mig på eftermiddagen. Vem är jag att neka henne det liksom? Hehe. <3 Puss!

BYE BYE APARTMENT

2015-05-01@23:40:00
Nu har jag officiellt bytt bostad till min karls. Flyttanmält, adressändrat osv. Känns oväntat ovedmodigt. Vi flyttstädade här om kvällen inför min nya hyresgästs inflytt och då var det som att jag sa hejdå för alltid. Vad som än händer tror jag aldrig att jag kommer återvända dit igen, det känns som ett avslutat kapitel. Men han, den kära lägenheten, var mig trogen och tillgiven i sex härliga år – det ska han ha massor av cred för och jag ska honom för alltid vara tacksam! Amen.
 
Ikväll har jag jobbat stängning. Nu varvar jag ner hemma med saltiner, färskost och rödvin. Mina ögon är helt gryniga av trötthet. Imorgon skulle jag och Linnea ha åkt till Angelica i Stockholm, men det kom en helvetestenta i vägen, så den dejten har blivit uppskjuten tills vidare. Nu kommer min man hem från middag och hockeykväll. En supermassage är utlovad av min superkarl, sen kommer jag somna på fem röda och förhoppningsvis sussa några bra timmar in på morgondagen så att jag är utvilad och redo för en superpluggarlördag! Godnatt!

RSS 2.0