EN SÖT BESIKTNINGSMAN

2015-08-26@15:19:15
Igår var J & T här på fotbollsmys. De är ju världens sötaste, som ni kan se! :-*
 
Vi smaskade en massa gott och skålade i bubbel eftersom Johanna precis examinerats från sin utbildning till certifierad PT och kostrådgivare. SÅ himla duktig är hon! Nu har hon bara massörbiten kvar och ingen längtar mer än jag tills hon skaffat sig en egen massagebänk, hehe. Jag kommer vara hennes trognaste kund! Heja heja! :-*
 
Idag gick jag upp 04.45 för att åka och inventera på jobbet innan vi öppnade. Helt sjukt ovant att gå upp så tidigt, men det gick förvånansvärt bra. Satt i bilen på väg till jobbet och kom på mig själv med att hamna i någon slags mysstämning, haha. Är verkligen en morgonmänniska ut i fingerspetsarna. Efter det traskade jag hem till gamla lägenheten för att släppa in en söt besiktningsman (ska flytta ur och tömma lägenheten helt denna vecka, sen är det bye bye forever, old apartment!). Han var söt för han blev helt tagen och överrumplad över att jag skött lägenheten så bra och att den till 99% fortfarande var i samma skick som när jag flyttade in för 6 år sedan, haha. Tapeterna i lägenheten var uppsatta 2004 och det var nämligen HELT OTROLIGT för det kunde man verkligen inte se och skulle alla lägenheter vårdas på detta sätt skulle hans jobb vara en härlig walk in the park och förrådet behövde han inte ens kolla på eftersom han var så övertygad om att såg lägenheten ut såhär, då kan inte förrådet vara sämre. Haha. Man undrar ju hur andras lägenheter ser ut i såna fall?! :D

Efter det åkte jag hem och lunchade med min man och sen har jag legat i sängen och försökt sova i ett par timmar, men bara lyckats knåpa ihop typ en kvart. Huvudet är dödsgrötigt, men har något konstigt ryck i benen så nu tar jag mig över till gymmet en sväng innan karln min kommer hem från jobbet och vi tar släpet med till gamla lägenheten för att köra vår (förhoppningsvis) sista rush där! Wish us luck! Puss.

LITE HELG

2015-08-25@14:29:18
I fredags hängde jag och min vän Maria på Löga Beach. Vi kom fram till att det var ca fyra år sedan sist.
 
Vi kom på rätt så snabbt varför vi inte varit där på länge när vi kom ihåg att medelåldern här ligger på ca 17 år (eller vilken ålder det nu är när man hänger i stora gäng, spelar hög musik och sparkar fotbollar hej vilt? Fy, haha).
 
Men vi var glada ändå. Vi spelade kort och åt en massa gott. Jag åt en skaldjurssallad bland annat. Bytte ut den ständiga pastan mot bulgur för att leva lite on the edge! Gott faktiskt.
 
Plus en egenihopplockad fruktblandning (nom nom nom nom).
 
Sedan toppade jag det med en GLASS! Hurra, vad gott det är med daimglass med tuttifruttikulor på! Min absoluta favorit.
 
Marre i sin superfina gröna playsuit.
 
På kvällen cyklade jag och S till Svedjevägen för att fira Martina och Andreas som fyllt år. S tog med sin specialbeställda magnumflaska med Mulderbosch som var dubbelt (!) så stor som en vanlig vinflaska. Men den gick åt, hehe.
 
Jag fick mysa med deras nyfödda lilla Joline, som typ är världens snällaste lilla bebis. Hon säger i princip inte ett knyst utan äter, sover, chillar och myser mest omkring. Supersöt är hon också. Åh, jag har verkligen börjat tycka om små bebisar mer och mer! Hehe.
 
I söndags kväll återupptog vi en kvällslyx som vi varit dåliga på under semestern – charkbuffén! Som jag saknat den. Men den blir perfekt att återuppta nu emot hösten. Vi körde några gamla favoriter – Morcon Iberico Belotta, vildsvinssalami, Parma Slega och Blå kornblomster – plus att vi provade en ny hårdost som hette Appenzeller. Den var snarlik vår favorit Gruyère, men lite billigare och i princip lika superdupergod!
 
Nu sitter jag hemma och mumsar på rester av min karls fantastiska lasagne. Ikväll blir det jobb till halv nio, sen måste jag skynda mig hem eftersom vi får sällskap av Johanna och Tomas till Malmö-Celtic. Haha. Jag kan väl inte direkt säga att jag bryr mig särskilt mycket om matchen, snarare om det trevliga sällskapet, men innerst inne vet man ju hur det brukar kunna bli när Sverige-tävlar-i-vad-som-helst-nerverna sätter igång. :D Puss puss!

PIZZAMIDDAG OCH DONKENLUNCH

2015-08-21@08:07:01
I onsdags åkte vi ju till bästa Johanna och Tomas och lagade pizza med utskuren biff, sparris, lök, champinjoner, feta, whiskycheddar, pinjenötter och ruccola. Alltså den blev såååå god, hu hu. Dessutom hade Johanna gjort en pizzasallad till som var från himlen. Älskar kål! Haha. Vi satt och kacklade ute på balkongen hela kvällen och kom som vanligt där ifrån alldeles för sent, hehe.
 
Igår hade Winston sin första helt egna dag på förskolan så då fick jag ta på mig att vara dagvakt åt Rebecca (så att hon inte skulle springa iväg till dagiset och stå och smygspana i en buske osv). Det gick väldigt bra! Vi solade lite i Rudbecksparken, köpte vår nya standardlunch från Donken och sen när hon gick för att hämta hem lillprutten igen så låg jag på deras balkong och stekte och läste VLT. Inte helt fel med dessa lediga soliga dagar alltså! Idag är min sista av dessa tre, så imorgon är det bara på't igen på jobbet, men jag är ledig fem dagar på raken nästa vecka så jag ska nog klara mig tills dess, hehe. Nu ska jag kuta iväg en snabbis till gymmet, sen blir det Löga med Marre och födelsedagsfirande på Svedjevägen ikväll.
 
Ha en underbar fredag! :-*
 

STRAX OVANFÖR HÄNGBOOBEN

2015-08-19@18:35:33
God kväll! Idag har jag haft en skön mysdag hemma för mig själv. Har "donat med det administrativa" som jag brukar säga. Och målat tånaglarna, vikt in tvätt, vattnat blommor och såna där saker. Ibland är det så himla härligt att bara vara hemma och pyssla. Sen drog jag ut och sprang en sväng i solen, en runda på 4,5 km. Saktade in och gick bara en gång, i typ fem sekunder. Framsteg ändå med tanke på det långa jogguppehållet och den senaste tidens springkatastrofer! Hoppas på att snart vara tillbaka till den gamla formen och sen bara bli ännu ännu bättre!
 
Ikväll skulle vi ha haft Johanna och Tomas över på middag, men då Don T har gått och dragit på sig någon läbbig muskelbristning så att han knappt kan röra sig tar vi våra pizzaingredienser och våra cyklar och trampar över för att sno ihop vår pirra där istället. Då får vi dessutom avnjuta den på deras stora härliga balkong, så det blir full score på kvällen ändå. :)
 
Nu har jag btw velat och funderat bra länge, men idag slutligen kommit fram till att jag ska prova på det här med att bli blond igen. Ge det en extra chans! Problemet för mig är ju aldrig att jag inte trivs i någon hårfärg, utan mest att jag blir uttråkad och MÅSTE byta. Nu kommer det ju dröja innan håret kommer kunna bli helt blont igen, så jag kommer ju antagligen få prova på en hel del olika hårfärger på vägen – full variationspott med andra ord! Jag har ju dock verkligen gillat denna färg, så lite sorgligt är det. Men inte nog med att jag blir uttråkad, jag blir ju helt jävla oxtokig när jag måste jaga halvt ihjäl mig efter en ljus jävla utväxt som ger mig den flintskalliga looken – en look jag inte trivs SÄRSKILT bra i. Jag måste liksom tona utväxten MINST en gång i månaden för att inte skämmas när jag går ut. Så nu får det vara dags för byte till lugnare, mindre stressfulla hårfärger.
 
Så jag hörde av mig till min hårsjälsfrände Maria (av någon konstig jävla anledning har vi alltid samma hårfärg. Om vi inte har setts på länge och jag har färgat håret i någon ny färg, då har hon färgat sitt hår i samma färg helt ovetandes typ samtidigt. Och vi blir alltid lika konfunderade hur det kan vara så? Aja). Då hade hon såklart också planerat att bli blond, så vi tänkte att vi ska göra den här resan tillsammans. Hennes idé var ett ljusblont svall i en lång page som slutar strax ovanför hängbooben. Tror det är något jag absolut kan gå med på! Mycket spännande, haha. Så, to be continued så att säga, i mina viktiga hårfunderingar!
 
Nu är det hög tid att svida om inför middagen. Trevlig kväll på er! :)

FRAMNÄS/RAMNÄS

2015-08-17@12:07:39
I fredags åkte jag, Becca och Winster till Ramnäs eller Framnäs (minns aldrig vilket som är vilket, helt sjukt) för lite bad och sol och mys. Vi hade det så himla härligt. Winston var glad för han fick äta pommes, bada och kolla på änder. Idag ska han börja på förskolan och även fast Beccis är typ nervösast i hela Universum så vet både hon och jag att det kommer det gå såååå bra. Heja Winston! Och kanske ännu mer – heja mamma Rebecca! ;-*

CATCHING THE DAY

2015-08-13@15:30:00
Weeho! Bara för att jag tycker att min blogg numera är så fin vill jag bara blogga hela tiden, haha. Hoppas peppen håller i sig! XD I fredags var jag på kvinnofika i Rubisparken. Vi åt charkisar, drack Cola och spelade kort. En superdejt helt enkelt!
 
På kvällen trotsade jag solen och after work med jobbet för att istället lägga mig i sängen och kolla på Morden i Sandhamn hela kvällen. Min kropp skrek av avslappningsbegär så jag gav den det plus lite godis.
 
Min karl är en superkarl som är uppe med mig på kvällarna när jag kommer hem sent från jobbet, men som ändå får gå upp snortidigt till jobbet varje morgon. Han borde vara trött som en sate, men ändå är han världens bästa kille. <3
 
Idag provade vi lunch på det nya stället Bianchi Café & Cycles. Eller är det ens nytt? Det kanske bara är jag som är sen på bollen? Ingen aning. Men maten var jättegod iaf! Vi åt oxfilé och potatisgratäng. Det enda dåliga var att det inne i själva restaurangen kändes lite som en skolmatsal plus att vi fick springa omkring och leta efter grejer själva, så som smör och vatten osv. Ingen superservice med andra ord. Efter lunchen hann vi till och med med en glass i solen på Sigmatorget innan det var dags för S att gå tillbaka till kontoret. Supermys!
 
Nu ska jag ut och springa i det härliga vädret! Jag är lite halvredo på att det kommer gå katastrofalt dåligt, haha. Senast vi sprang, första gången efter semestern, orkade jag knappt 2,5 km så jag har inte allt för höga förhoppningar idag. Men solen borde ge en skaplig springkick! Vi får se om jag vågar kuta omkring i endast sporttopp eller om jag blir stingslig av mig och fegar ur, hehe. Puss. Ps. Bilhevetet gick preciiiiis igenom. Hale-fucking-lujah, så JÄVLA skönt.

FAVORITHÖRNAN

2015-08-13@09:39:00
Åh, vad jag gillar vår lilla vardagsrumshörna som vi fixat till så fint! Äntligen har vi fått upp Paristavlan också, som vi var tvungna att lämna bort för att rama in. Dessutom har vi fått en ny hortensia av Sonnys föräldrar som blommar så ivrigt så ivrigt. De skulle ta hand om våra blommor (typ två-tre stycken) när vi var i USA och eftersom vi alltid är ute i sista minuten med packning osv hann vi inte slänga den andra vi hade som var både helbrun och stendöd innan vi åkte. Så när Hasse och Ginger kom hit trodde de att hortensian hade dött under deras ansvar och köpte oss en ny, hehe. Snacka om mindfuck när vi kom hem igen och jag trodde att blomfan hade återvänt från de döda? Haha.
 
Idag ser dagsschemat ut som följer: ta en snabbdusch (om jag hinner), besikta bilen, lunchdejta med min kära sambo, träna rygg och mage och sedan jobba stängning. Har stängt kassa/kiosk typ varje dag de två senaste veckorna vilket måste vara något slags stängningsrekord från min sida, men imorgon är jag totalledig. Så då ska jag och min karl fira att det är första kvällen på exakt TOLV dagar som vi är lediga samtidigt och inte går om varandra. Halelujah!

Ny bloggdesign

2015-08-12@16:04:09



Idag har jag suttit hela jäkla dagen och gjort om min blogg. Jag vet inte vad som hände, jag började pilla lite och sen hade dagen gått. Jag säger då det. Men jag är nöjd för jag fick TILL SLUT till det som jag ville ha, några timmars div classer, margins och paddings senare! Då är det dags att dra iväg till jobbet igen med andra ord. 

Här är några bilder från när jag, S och Lucke var ute med båten i söndags. Mysigt! 


RSS 2.0