EXTREME CAR MAKEOVER

2015-07-10@11:05:00
Älska sommarfrulle på balkongen!
 
I tisdags tyckte S att det var dags att dra på meckar- och biltvättskläderna för att ta en tur till Spacewash och vårt garage. Jag gick motvilligt med på detta, enligt mig, tråkiga tidsfördriv. Men jag skulle faktiskt snabbt ändra mig.
 
Såhär minns ni min stackars lilla matta röda fara. Men några timmars vaxande och polerande senare hände det grejer vill jag lova! Ni ser ju, jag är vass med poleringsmaskinen. (Okej då, S stod för merparten av arbetet, men ÄNDÅ.)
 
SUPERBLANK! Mohahaha! Så jävla nöjd! Vi blev helt chockade båda två att hon blev i sånt fint skick! Nu kan jag ju nästan vara stolt över min bil istället för att skämmas för den, hehe.
 
Vi ska bara smörja in de gråa delarna så de blir lite svartare osv. :)
 
På kvällen var jag och mina skolkamrater hembjudna till Louise och hennes karl och två hundar på Enhagen. Hon hade dukat så fint ute.
 
Vi blev bjudna på en superfetasallad, grillat kött och tsatsiki, och gott vin. NOM NOM NOM!
 
Precis. NOM!
 
En supermysig kväll var det! Härligt att få umgås med de här ute på Enhagen utan att för en gångs skull behöva ha med sig kurslitteratur och dator!
 
Och dagen därpå hade vi turen att bli inbjudna till Johanna och Tomas för att käka en annan supergod grillmiddag på deras balkong. Vi satt kvar där ute med infran ända in på småtimmarna och kacklade. En riktig guldkväll! Vi har en sån tur att vi har kompisar som bjuder in oss grilltörstande människor utan grill sommardagar som dessa, hehe.
 
Nu ska jag kuta iväg till gymmet, sen blir det lunch med Mallefrasse på stan. Ikväll ska det packas för imorgon åker vi! Halelujah! Jag planerar att slå något slags tidsrekord i packningen för vi ska nämligen hinna med en liten grillkväll hos S föräldrar innan vi åker också, haha. Puss!
 

SOMMARKÄRLEK!

2015-07-07@01:39:48
Hej på er! Long time, no see. Plötsligt blev det sommar. Friggin underbart! Vår midsommar spenderade vi hemma hos Ager ute i härliga Holmbo.
 
Midsommartårta in the making.
 
S vid Så mycket bättre-grillen som han föll pladask för, haha.
Midsommarselfie med min käraste!
 
Jag var med i vinnarlaget både på femkampen och kubbspelet. Viktigt!
 
Sen grillade vi god mat.
 
Och mös vid Så mycket bättre-elden när mörkret kröp sig på. Sedan avslutades den supermysiga kvällen med jacuzzibad utomhus. Lyx!
 
Jag har dessutom haft besök av jordklotets härligaste unge.
 
En tisdag hoppade vi på bussen ner på stan för lite tapas. S insisterade på en dagens outfit-bild till bloggen, haha.
 
Tapas-OD på Tabasco! Bäst är fortfarande de gratinerade musslorna.
 
När det var cityfestival i stan åkte jag, Becca och Malin ner för att gå på ABBA-show. Det var bara det att detta ABBA bestod av en karl och tre kvinnor samt att de spelade andra bands låtar? Stor förvirring.
 
Vi har häckat hemma hos Hollis också! Utsikten från hans balkong är fan inte nådig.
 
Denna kväll var vi dessutom bjudna på 30-årskalas/inflyttningsfest hemma hos Lundgren och Anna. Inte direkt undermålig utsikt där heller.
 
Solen. <3
 
Rätt vad det var hördes sambatoner och ut på terassen dansar ett tiomannastort sambaband inklusive dansare, inhyrda från Uppsala. Då blev det FEST!
 
Födelsedagsbarnet och Sonos-teknikern.
 
Sen blev det grabbhäng ute på balkongen innan det var dags att röra oss ned mot stan och lufta dansmovesen.
 
På stan träffade vi en massa trevliga människor, Alex Fejk-italienare och Agers bror bland annat.
 
Amanda och Karlsson som antagligen pratade tomter, bygg, lantmäteri och sånt där som en annan inte begriper, haha.
 
Förra tisdagen satte jag och Marre av mot huvudstaden och Skansen!
 
Vi skulle gå på Allsången, men kom så tidigt att vi hann titta på en massa djur också!
 
Miniminimusar uppe i sitt träd.
 
Sen blev det Allsång med bland annat Tomas Ledin! Så jäkla mysig kväll! Det var så varmt och skönt och sen live-musik på det. Kan det bli bättre?! När Ledin spelade blev jag så glad och rörd att jag började böla, haha.
 
Sen blev det äntligen semestertider! Fyra hela veckor ledig tillsammans med min andra hälft. Helt jäkla obeskrivligt! Det firade vi med att åka ut en sväng med båten i det underbara vädret!
 
Klagade inte här.
 
I fredags gick jag, den här och Beccis till Brasseriet för lite drinks. Vi hade tur för där var en trubadur som underhöll oss och till slut fick vi till och med höra och sjunga med till Gyllene Tider. Guld! Den här killen var semesterglad i sin semesterhatt! <3
 
Och i lördags fyllde mormor 85 år så vi firade henne ute på restaurangen på Öster Mälarstrand.
 
Jag åt en jättegod räkmacka på hembakat bröd.
 
Bästa lilla mormor var sommarfin och glad i ny blus och sommarhatt.
 
Min vackra kusin och jag. Så glad och tacksam över att få vara en del av hela denna fantastiska familj som behandlar mig som en av deras egna, haha! <3
 
Världens bästa S efter Vansbrosimningen i lördags! Hipp hurra! Nu är det bara Lidingöloppet kvar sen är klassikern KIRRAD som en liten biff!
 
Igår var vi iväg och firade favvo-Kenneth som både hunnit med att fylla år och gå i pension på en och samma vecka! Han bjöd på smugge och kaffe och jag fick en fin Roxette-bok av Inger. Bra söndag!
 
Imorse möttes vi dock av tråkiga nyheter när vi insåg att vi av misstag bokat in en veckas boende på vårt superhotell i Miami (som vi skulle unna oss sista stoppet på hela resan) 20-26 juni istället för 20-26 JULI. No refund på hela beloppet. Då kan man säga att vi (jag) bröt ihop en aning. Men när allt kommer omkring så är det ju bara pengar och ingen som är skadad. Vi får se hur vi löser detta, men jag vet ändå att det kommer bli en av de allra bästa resorna någonsin! Förstår ni, att på lördag åker vi till fucking USA i två veckor!? Jag kan fan inte tro det själv. Nu ska jag ta 1) ta en nattdusch, 2) lägga mig och läsa, 3) inte ställa klockan och sen 4) sova som ett litet barn. Puss och kärlek och ha en fantastisk sommar! <3

RSS 2.0