APACHE

2009-09-21@18:54:15

 
Godkväll.

Måndag idag då. Den här veckan kommer vara rätt så fullsmockad av plugg. Imorgon ska jag gå min första "heldag". Har frivilligt anmält mig till en kurs i studieteknik. Lite osmart kanske för då blir det ännu mera plugg, men jag känner att jag måste uppdatera min hjärna lite när det gäller hur man studerar. Var ju ett tag sen man gjorde det "på riktigt". Dessutom får man ju lite extra högskolepoäng att casha in också.

Nu ska jag egentligen läsa 40 sidor ren fakta om informationsdesign på engelska. Har redan läst 48 och det som fastnat är typ att man ska ha svart text på vit eller gul bakgrund, eller vice versa, för att tydligheten ska vara optimal och att det inte är någon bra idé att blanda rött med grönt hur som helst, för då blir det kämpigt att nå fram till de stackars färgblinda.

Vi hade en gästföreläsning idag av en Lotten som är språkpolis. Hon kändes som en sån där som alla gillar, men jag blev nästan lite rädd för henne. Lite pinigt också när hon la upp en overhead med alla inskickade mail och jag var den enda som inte skrivit något på ämnesraden. Oups, banning där. Sen hade ungefär 75% av klassen mejlat in frågorna på lördagen och söndagen. Det får man inte göra för "då har folk ledigt och man kan inte räkna med att mejlet läses i tid". Oups, banning där också. Såg nyss att vår lärare i textdesign skickat ut allas inlämningar där vi skulle gestalta en plats också. Turistinformation plus inledning till en roman. Skitkul att läsa alla andras! Sen ska vi dessutom sitta och korrläsa varandras. Jag har redan en massa synpunkter, haha. Fast min är ju perfekt såklart. ;-)

Nej, dags att börja läsa nu då innan Elin kommer på besök. Vi ska kolla på Idol och massera varandra. Yes yes yes! Jag älskar Idol och massage! 

 

Bruden på Djäkneberget
   


"STÄNG AV TV'N IKVÄLL, BABE"

2009-09-20@09:18:21

 
Älsk, när kör vi igen? :-)


 
Den här kvällen behöver en repris!
 


WHEN I LOSE MYSELF I THINK OF YOU

2009-09-12@06:59:29
 
Skratta ni som vill, men nu sitter jag och lyssnar på BSB och Tokio Hotel igen. Blivit galen? Jag är inte rätt person att fråga. I helgen blir det E-tuna för hela slanten! Om ett par timmar går tåget. Väl framme blir jag upphämtad av världens bästa faster lagom till elva-kaffet. Sen ska vi göra vår årliga visit på Torshälla marknad. Supermys! Och har vi tur serverar de även detta år stekt strömming på knäckebröd. Åh dreggel. Sen ska jag och några av mina söta klasskamrater göra eskilstunanatten osäker. Åh längtar. 
 

DARWINS OFULLBORDADE

2009-09-07@07:04:42
 
05:30 stog klockan på imorse. Sedan dess har jag duschat, skrivit en jädra skoluppgift och nu sitter jag och lyssnar på p!nk samtidigt som jag frenetiskt försöker få i mig mina frukostmackor. Det är ju nästintill omöjligt att äta frukost såhär tidigt. Men har man långa skoldagar framför sig så får man tvinga sig förbi den dära jobbigt-att-äta-skittidigt-spärren, annars blir det inte mkt till inlärning. Kaffedrickande inpå småtimmarna och fullmåne är ingen lyckad kombination om man vill sova gott heller har jag märkt. Men nu måste jag vakna till, klä på mig och åka till Elin och printa ut lite papper.

Hutt!


 


FAITH DID ARRANGE FOR US TO MEET

2009-09-02@09:19:21
 
Hej hallå!

Bu, jag har egentligen inte tid att sitta här. Det återstår en massa saker att packa upp innan den nya soffan kommer vid lunchtid. Trots att jag spenderat ungefär hela helgen och veckan med att packa och packa upp. Känns det som iaf. Men en sak måste jag bara berätta: Jag ÄLSKAR min lägenhet! Trivs som fisken i vattnet. Som handen i handsken. Som Sandra på BMB. Som Vickan på Vitmåragatan helt enkelt. Och så har skolan börjat också, ja, jag säger då det! Huuuur spännande som helst! Nej, nu kallar flyttlådorna!

Hepp!
   


 


RSS 2.0