VILKA PROBLEM

2009-02-14@22:17:14


Då var karusellen över för denna vecka då. Tyckte fasen inte att det var vidare bra bidrag med alls ikväll. Eller snarare så var det väl så att, för ovanlighetens skull, fastnade jag inte för något speciellt av dem. Eller nä, jag är fan besviken!

Lili & Susie - sådär. I ESC skulle alla se dem som ABBA-wannabes. Oh Mama var so much better. Lasse Lindh gillar jag inte alls. Hans kroppsspråk/dans känns överdriven. H.E.A.T tyckte Kenneth om. "Det enda som skulle gå bra i ESC" anser han. "Tveksamt" anser jag. Fast okej då, lite bra tycker jag de är. Mest för att reta Kajsa :-) Markoolio - var det ett skämt eller? I såna fall var det inte roligt. Amy Diamond - besvikelse. Det hjälpte inte att hon är urgullig och ser ut som en docka. No can do. Cookie's and Beans? Gäsp. Dessutom låter det äckligt - småkakor och bruna bönor? Blä. Och så Måns då. Han var väl OK. Men som Kajsa skrev i ett av våra hundratals kommentator-sms under sändningens gång; "Det är så tråkigt när någon är så förhandstippad!" Han har nog mkt att tacka alla 12-15-och-50-65-åriga damer för, minst sagt.

Och juste, Jennifer Brown hade jag visst glömt. Det kanske säger tillräckligt?

I FELL IN LOVE WITH MY STEREO

2009-02-14@19:18:41
Lite bilder från mitt rum veckan som varit:


Min fina klocka från Notting Hill i London.


Räddaren i nöden: nagellacks-blåsar-apan Henry.


Parfym.


Ner i sminkväskan.


Lite shoppat.


Tror det var i förrgår. Jag tände ljusen på morgonen och gick ut och rökte (alla ljus var lika långa) och kommer tillbaka och ser det här. Vad hände liksom? :-
D


Finfin julklapp från Marre.


Lite tofs sådär. ;-)


Snygg tjej!


Och det här är nu! Mystofflor möter lacktights i en härlig kombination, right? ;-
) Eller som Kenneth kallar mig; "Fröken Nattskjorta". Observera plastblommorna i bakgrunden som han fyndat idag!

Nu väntar jag på att Becca ska ringa och lyssnar på Fleetwood Mac. Åh åh åh, jag vill vill vill!
 

SHE WALKS LIKE SHE JUST DON'T CARE

2009-02-13@14:45:33
Nu har jag lite bråttom iväg. Jag ska åka och hälsa på Becca. Men jag måste vänta på att nagellacket ska torka först. Så då dansas det omkring fläktandes med händerna till Stay the night med Alcazar! Hoppas Becca bjuder på kaffe för det är det vekligen dags för nu känner jag!

Hejpa!
 

TRYING TO RECALL

2009-02-13@12:29:00
Jag tror jag får fyrkantiga ögon snart. Dom har nämligen stirrat på datorskärmen i princip hela dagen. Jag har donat med designen på bloggen. Najs va? Lite piffig sådär. Sen hamnade jag bland gamla bilder och nu har jag valt ut några favoriter att dela med mig av. Ah, underbara minnen. I mitt hjärta föralltid, såklart!


Gottig glass efter krogen.


Jag fick agera modell till Emmas Argentina-arbete.


Barcelonakärlek.


Hemma hos mig i Hökåsen på cider- och bastukväll.


Vi rockade Fångad av en Stormvind på Birka Princess.


Utgång med min gamla vän Anna.


En gång i tiden festade vi tre tillsammans.


Becca på glatt hopphumör.


Där hade vi kul så länge det varade. ;-)


Jag och Sandra på äventyr i Götet.


Emmas underbara studentdag.


We love Sjökrogen...


Jag tvingade Emma att tvätta fötterna innan sänggåendet efter hennes barfotaspring. ;-)


Ah, älskade sommar.


Nu har vi lärt oss att onyktra cykelutflykter sällan slutar bra..! ;-)


Heja Sverige!


CP!


En underbar sommarkväll på väg ner till Mälartältet.


Midsommar. I brist på flasköppnare fixar Kenneth att öppna flaskan med en skruv!


Här var jag väl stilig? ;-)


Gamla klassen diggar till Y.M.C.A!


Pippi Långstrump försöker krysta ut ett barn! ;-)


Utklädnads-shows-dagen. No comments, hah!


Emma och jag. <3


Cannes, Frankrike.Full fart i Sthlm!


Go-cart-åkning i E-tuna! Mats, Fredrik, okänd man, Inger, Kenneth och jag.


En förjävla rolig förfest hos E.


Becca lyckas knipa kvällens kap på Konrad. ;-)


På väg till Honolulu.


Fest i kollektivet på Vallby!


Kräftskiva och GT-kärlek. :-)


London-kärlek!


Midsommar på Sundängen. (Skrev jag rätt nu?)


Två vänner på en photoshoot.


Försökte återställa min cykel efter att vi mosat in den i Emmas mini-mini-bil! :-)


Becca & Bingo.


En av våra många asroliga utgångar!


P-konsert på Löga.


Emma är en jävel på att fotta!


Maskerad.


Vem sa något om slitna?


Party sisters: E, V & Gudrun-look-a-like!


Skaparna av guiden "Västerås barer och kaféer" ;-)


Sommar på Bangatan.


Sandra och dans-guden!


Silk!


Marre, jag kommer på cykeln i sommar igen!


Thailand, på The White.


Blå dricka är gott...


Ja, där var man lycklig!


Vackra Becca i hamnen.


Nyår i Sälen.


Thailand. Det är inte lätt när det är svårt. ;-)


En av de bästa tiderna 2008.


På Skoda innan Melodifestivalen i V-ås.


Ett skratt säger mer än tusen ord?


Har glömt namnet på denna dansen! ;-)


Marre i sitt coola rum.


Jag saknar oss i den lägenheten. ;-)
 

i'm starving without your loving

2009-02-12@13:03:40
Idag har jag varit nyttig! Jag har dammsugit hela lägenheten och tom dammtorkat den. Det brukar jag aldrig göra. Inte två jobbiga saker på en dag. Men det var inte så jobbigt idag, så jag plockade ur diskmaskinen också, hah. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ungefär 90% av min lediga tid de senaste dagarna har jag spenderat med att titta på Beckfilmer. Jag tror det är fem filmer på två dagar. Inte illa pinkat! Men nu är de slut, tyvärr, och jag blir lite rastlös. Ont i halsen hade jag imorse också, men det är så fint väder så jag skulle egentligen vilja vara ute faktiskt. Drygt att man ska behöva dra ner persiennen när det väl är sol, bara för att kunna se vad man skriver på datorn.

Juste, igår åkte jag och Marre till Klockartorpet och "tog in" på ett relax-ställe! Haha, det var roligt. Och jättefint. Jacuzzi, ångbastu, vanlig bastu, kallbad och så fanns det en sån där hink som hängde i taket som när man drog i ett rep öste kallvatten över en. Vi fegade lite först, men när vi väl hade testat så blev det en hink efter varje omgång bastu eller jacuzzi. Precis vad man behöver när det är så varmt att man nästan tuppar av. Vi var väl där ett par timmar, men sen kom det två jobbigt högljudda gubbar och tog plats i jacuzzin. Då ville vi inte vara kvar längre, hah!

Nej, nu ska jag plocka upp lite shoppingkassar och slå in ett paket! Och äta upp min älskade havregrynsgröt (jag är verkligen besatt av havregrynsgröt!) med kiwi, goji-bär och mjölk. Mmmmmmmmmm!


 

here comes the summer son

2009-02-10@10:37:28

Wouppa, nu har mitt bekräftingslösen kommit från studera.nu så nu är det bara att börja söka! Då ska jag bara bestämma mig för vad. Jag är väldigt inne på någonting inom media/kommunikation. Svårt område eftersom det är så hård konkurrens, men vill man så går det. Så det så. Troligtvis så blir det dock inte förrän nästa höst eftersom jag är ungefär 80% säker på att jag vill till staterna och studera engelska hösten som kommer. Men det kan vara roligt att se vad man duger till. Dessutom kanske jag hinner ändra mig, och då är det bra med b-planer!

Nu blir det dusch, doning och sen en sväng ner på stan. Ska möta upp med Johanna och förhoppningsvis shoppa lite. Har spanat in lite snygga ting som jag vill lägga vantarna på!


 
God morgon! (Jag bjuder på vindögdheten!)
 

ibland när jag drömmer

2009-02-09@14:40:54
Ibland när jag drömmer ser jag en ängel framför mig. Jag hör hennes lugnande röst, känner hennes värme och hon håller mina händer. Det känns precis som om det var igår. Jag är så liten jag bara kan och hon torkar mina tårar. Hon tittar på mig och ler och jag ser kärleken i hennes ögon. Hon viskar något som jag inte kan höra, men jag förstår ändå vad hon säger. Hon är där fast ingen annan än jag kan se henne. Och det är allt jag behöver.

"Goodbye my friend, it's hard to die. When all the birds are singing in the sky. Now that the spring is in the air. Think of me and I'll be there. Goodbye my dear, it's hard to die. When all the birds are singing in the sky. Little children everywhere. When you see them I'll be there. Goodbye my love, my little one. You gave me love and helped me find the sun. And everytime that I was down, you would always come around and get my feet back on the ground. Goodbye my love, it's hard do die. When all the birds are singing in the sky. With the flowers everywhere, I wish that we could both be there."


 


snabbgenomgång á la lördag

2009-02-09@13:06:53

På lördagen var jag och Marre på stan och testade kläder.


Vi samlades som vanligt hos K.


Lyckan var total när Alcazar gick vidare till final!


För A-K var lyckan total när Melodifestivalen var över.


Söt-som-socker-Sara!


Systrarna B-holm!


Systrarna In-Crime...


På väg att möta Vicki.


Upp-och-ner-och-ner-och-upp!


Mikrofon: Min fot


Godisglasögonormen


Dj Zeb


Kareoke-tajm!
 

it reminds me of you

2009-02-09@10:51:54
Måndag morgon, ny vecka. Känns skönt. Ikväll ska jag jobba, men det är inte hela världen. För jag ska också gå en promenad i detta underbara vädret, hämta undanlagda as-snygga kläder på Gina Tricot, köpa mjölk och göra en smoothie och kolla på Beck - Flickan i jordkällaren. Det blir fint.

Lördagskvällen blev ju lyckad. Det vart lite BilloBob, lite Strike och sen ännu lite mer BilloBob. Sebastian dj:ade på BilloBob, så vi var där och supportade. Sen träffade vi Becca & gänget på Strike och drog av några låtar på kareoken. Vart aldrig riktig onykter så jag är förundrad över att jag blev riktigt bakfull. Det är nästan så att det inte gått över än, haha. Därför var det så überskönt att ha en heldag off igår och inte behöva göra någonting alls. Jag vaknade som vanligt före herrskapet Björkholm och Kriz så jag gick och köpte Aftonbladet, tittade på Nyhetsmorgon och mös lite. Sen när de vaknat köpte vi pizza och degade lite innan jag åkte hem och tittade på Kanadas Next Topel Model-maraton. Sen slocknade jag klockan nio (!) och det var så jääääädra skönt. Nu är jag pigg som en lärka!


Jag verkar vara den enda som tycker att det är totalvackert ute just nu.
Våren är ju ändå inte här på länge så då kan snön gärna lysa upp denna gråa månad!
 

close your eyes, clear your heart

2009-02-07@12:48:19
Helvete-i-jävlar vad jag mått piss de senaste dagarna. Nästan så man trillat av pinnen. Men såklart lägger jag på en finfin fasad av leenden och uppförande. När jag egentligen bara vill skrika allt jag har och slå allt och alla jag ser.

Men imorse tog jag mig en promenad. Snackade lite med mig själv. Hade väl ungefär nått min absoluta botten igår kväll. Och efter lite funderingar hit och dit insåg jag att det finns inte en endaste kotte på detta jordklot som kan göra något åt saken, än just jag själv. Puh, vad jobbigt. En helvetes massa jobb, tänkte jag då. Men bara att komma till den insikten gjorde mig också lugn. Det är ju inget som kommer komma över en natt, nope. Det kommer ta sin tid. Men det är OK. Framöver ska jag bara göra saker som är bra för MIG och som får mig att må bra. Vad fan spelar resten för roll? Mår man bra inombords så löser sig allting annat, så måste det vara. Mitt mål nu är att skippa tankar som "vad förväntar dom sig av mig?", "tänk om han/hon tycker jag är störd/dålig/dryg/töntig/blablabla nu?" och att släppa ut tankar, känslor och reaktioner istället för att hålla dom inombords tills det tillslut svämmar över och jag drunknar i det. Leva nu, inte imorgon, och ta vara på livet som är nu. Det här kan vara livets bästa tid, jag har alla förutsättningar och chanser. Och inte fan tänker jag slösa bort det genom att sätta på mig offerkoftan. Offerkoftan är så ute!
 

Emma Damm

2009-02-06@09:34:23
Jag känner att jag måste slå ett slag för min konstnärliga väninna Emma. Dels för att hon är en vän, men mestadels för att jag inte känner någon som är lika stark. Hon har bestämt sig för att ägna sig åt det hon älskar och brinner för, nämligen att teckna, istället för att ta ett tråkigt kneg någonstans där hon inte alls trivs. Och det, mina vänner, är i mina ögon något så beundransvärt så det finns inte. Det kan inte vara lätt någonstans, men hon kämpar med att nå ut med sin konst och sakta men säkert lyckas hon. Jag litar på min magkänsla som säger att en dag kommer hon bli någonting stort, någon att verkligen räkna med. Om du bara fortsätter att ge allt och aldrig ger upp så kommer du nå ditt mål, min vän, det är jag bombsäker på!

Du kan följa hur hennes teckningar blir till här och du kan köpa eller beställa dom här.

Själv har jag införskaffat mig det här snygga linnet med hennes design. I love it!
 

i wish i could let go

2009-02-05@13:04:15
Idag är jag lite low. Vet inte riktigt varför. Kanske för att jag jobbat de senaste sex dagarna? Det tar musten ur mig litegrann. För att det inte ska vara så jobbigt (som det konstigt nog är) så försöker jag tänka att jobbet inte är mitt liv, bara en liten del av det. Bara något jag gör för att tjäna pengar osv. Det fungerar sådär. Jag vet ju lite varför det känns sådär iofs, men så tänker jag att blir det verkligen bättre med ett annat jobb? De flesta är ju 9-5-jobb, men jag vet inte om jag passar för det. Jag tror inte att det är för att jag är lat, för det tycker jag inte att jag är. Men jag behöver så mycket tid för mig själv hela tiden, för att hänga med i de rätta tankarna och för att hitta motivation till det mesta som händer. Förra veckan var jag som en helt annan person de tre dagar jag var ledig, men nu efter helgen är jag i princip tillbaka på ruta ett. Det stör mig, men jag försöker ruska av mig de jobbiga tankarna och tänka positivt hela tiden. Så wish me luck.

Nu har jag precis öppnat ett berg av post som legat och samlat damm i flera veckor. Det är så tråkigt, för antingen är det bara en massa bankpapper eller försäkringsgrejor, som jag ändå inte förstår, och som Kenneth måste kolla på och förklara, eller så är det post till Kenneth. Fast det är ju iofs bara bra för då är det inte tråkig post till mig, hah! Som grädde på moset drog jag en papercut på tummen med ett kuvert från Nordea, så nu måste jag snart gå och sätta på lite plåster.

Hoppas en dos mangothé och en promenad kan rycka lite liv i den här dagen. Vad ska ni andra hitta på för kul?
 

Because I can

2009-02-04@09:18:28
Oj, vad morgontrött jag var idag. Idag ska jag jobba lite extra (pengar till Berlinresa, yippi!) men jag ska också betala räkningar, titta på Semestersvenskar + Made in Sweden och måla naglarna. Det där top coat-lacket jag köpte förut har revolutionerat min vardag! När man målat klart i den färg man önskar sveper man bara på ett lager av det och inom ungefär två minuter är det helt torrt och oklibbigt. Hur klarade jag mig utan det before?
 


Kolla den här bruden och bilden i sin helhet. Jag hittade den på Facehunter eller The Sartorialist och fastnade direkt. Hon ser så skön ut, som om hon varit ute kvällen innan och är på väg hem från sin lover. Fotografen sitter ju typ på en bike och fotar också? Väldigt Paris. :-)
 

Ao Nang

2009-02-03@13:19:05


Idag har jag spenderat förmiddagen med dom som kom hem inatt från detta; Ao Nang, Krabi, Thailand. Dom som jag imorse knappt kände igen sen jag såg dom sist. Kenneth såg ut ungefär som om han vore doppad i bajs och bara lite avtorkad, i färgen. Vi käkade frulle och åkte till Köping för att lämna av Inger. På vägen hem förhörde jag honom om resan och det verkar ha varit finfint. Såklart. Nu ska jag återigen bege mig till jobbet, måste bara kissa först. Toa-lampan har pajkat, så man får gå lite på känsla! ;-)
 


090202

2009-02-02@13:30:03


Så här söt var Marre igår.


Jag och stans goaste brunch.


Och nu är jag på G till jobbet.

Ha en bra dag! :-)
 

Helg

2009-02-02@09:53:05
Fredag: Jobb till 22.15. 22.30 är jag hos Kajsa, festen har börjat. Sen går det utför som många gånger förr. Men festa kan vi, allihopa. Det är ett som är säkert!

Lördag: Pallrar mig berusad till jobbet. Är det olagligt? Anyhow. Har roligaste dagen på jobbet ever med Mona. Jag har stickningar och domningar i höger arm och hand när jag sträcker på den, så hon övertalar mig att ringa citypraktiken för att kolla läget. Men det var ingen stroke. Jag kanske har sovit på något konstigt sätt? Snarare festat på något konstigt sätt tänker jag. Efter jobbet promenerar jag ner på stan och köper med mig chips och Spicy hem. Tittar på Miss Secret Agent 2, den är lika dålig som man förväntar sig. Sandra B är OK dock.

Söndag: Brunch och stan med Marre. Godaste ever. Sen åker vi hit och tittar på Let's Dance. Vi blir frälsta av Morgans dans och rörda av inslaget om Maggan. Sen bär det återigen av till jobbet. Inte alls lika kul som dagen innan.

Måndag: Sitter här nyvaken och SEG. Vill ut och springa men ser att det är 4 minusgrader. Fan också. Då får man ont i lungorna när man flås-andas. Då får det bli träningscykeln. Och städa så det är fint när K kommer hem inatt! Fjorton sköna FF-dagar till trots saknar jag honom. 
 

10:13 AM

2009-02-01@10:12:50
Söndag morgon. Är färdigfixad och klar att bege mig ner på stan. Egentligen hade jag nog hellre stannat hemma och haft mysmorgon, men jag hoppas komma på bättre tankar. Ska kuta ner med soporna och sen träffa Marre på Statt för lite brunch, det är väl inte fy skam det heller. Recap från helgen kommer senare,
 

RSS 2.0