THE BOXER

2010-09-28@21:38:55

Jag har bytt typsnitt till ST Heiti. Ni stackars satar som inte har det får hålla tillgodo med gamla hederliga Courier New. Nu ska jag skynda mig till affären och köpa snus och hämta ut mitt paket. Jag är sjuk med ett huvud av betong, men jag är lycklig. PussRIDING ON A CAROUSEL

2010-09-13@11:06:44
Okej, nu bär det av till skolan för ett snack med vår handledare/rektor/vad-hon-nu-är. Sen ner på stan för att lämna nycklar och hämta vin. Samt fika med smulis R. Och sen äntligen ett efterlängtat besök hos frissan. Korpsvart page - here we go! Piz out.

Beslutsångesten blir verkligen bara värre med åren.DEAR DEAR FRIEND

2010-09-09@13:05:21


floaters in my eyes, wake up in a hotel room. cigarettes and lies, i am a child, it's to soon. a little bag of cocaine, a little bag of cocaine, so who's the girl wearing my dress? i figured out her number inside a paper napkin, but i don't know her address, i wade downstairs. the porter smiles to me, a smile that i have bought. with a couple of gold coins a sign, that i've been caught.

i have dreams of orca whales and owls, but i wake up in fear. you will never be my fool, will never be my fool. dear dear friend.VET NI VAD?

2010-09-07@10:08:06

Igår käkade jag frulle och drack kaffe ute på balkongen. I bikini! Och believe it or not; såväl rygg- som tuttsvetten var ett faktum!

Nu ska jag bara vänta på att nagellacket torkar, sen blir det att göra sig i ordning för en dag på "kontoret" och en kväll hos vår kära nya Västeråsinvånare Mallan, med pizza, Idol och flyttkartongsuppackning! :-)


SCARED, TIRED AND UNDERPREPARED

2010-09-06@19:33:20

Den har stått tom ett bra tag nu, min lilla sparbössa. Men idag la jag den första kronan i mynthålet. En krona som egentligen bara är en symbol för någonting helt annat än pengar. Det är lätt att glömma bort hur viktigt det är att ha drömmar, svåruppnåeliga som lättillfredställda. Därför börjar jag samla idag. Det blev bara en krona den här gången, men ändock; den som spar han har. Och man måste börja någonstans. Jag tror huvudsaken är att man gör det det.GNÄGG

2010-09-06@09:29:02

Nu är pållen installerad i sitt rätta stall. Det tog bara (!?) en timme. Han är lite sne och ojämn. Men som sagt; vem vill ha en rak häst? ;-)


JUST BE PATIENT AND DON'T WORRY

2010-09-05@11:33:18
Då var det söndag igen och snart slut på en mycket härlig helg. Stockholm på fredagen med roligt folk, shopping och utgång. Lördag morgon med grova minnesluckor hos hela sällskapet, brunch och tågresa hem. Jag och Becca tänkte köra en tvådagars, men efter middag på varma mysiga Bill & Bob ändrade vi riktning och körde myskväll med film istället. Eller ja, det var vad vi tänkte, men väl i soffan slocknade i alla fall jag på två röda. Och jag anade i ögonvrån att Becca "vilade sina ögon" ett tag hon med.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Förutom att verkligen försöka få upp hästen och lampan som stått och väntat i snart två veckor och ge mig på en av alla skoluppgifter vi ska göra tills skolan börjar igen. Nu sänder Nyhetsmorgon live från Tjejmilen och jag försöker skymta våghalsarna Elin och Cattis där någonstans. Hmm, man kanske skulle leva lite on the edge och ge sig ut på en joggingrunda?Mäktig låt när man är på väg hem från bussen en ovanligt stjärnklar natt!RSS 2.0