EN VÅT DRÖM OM LIV

2009-12-29@09:11:18



Det blev varmt igen. Jag hade blivit van vid kappan. Allt blev ljust igen, förvandlingen total. Hissen fungerade. Jag brukade springa upp för trappan. Solen blev en raket mot min tapet och mitt tak. Boom boom.


2 DAYS TO GO

2009-12-22@10:22:43

Det har varit och kommer fortsätta vara en underbar dag idag. Tre dagars ledighet och två dagar kvar till självaste julafton. Lycka! Var precis ner på jobbet och köpte tomtegröt och hämtade kartonger att slå in Leopolds bamsestora julklapp i. Kan inte säga vad det är för han kanske läser, men jag kan säga att jag har fått ungefär tio stickor i fingrarna av den. Hihi. Lite senare ska jag åka till frissan och sen till världens bästa och min alldeles egna Maria. Vem vet, vi kanske tar en skridskotur på hennes isbana på uppfarten, precis som förr. Myyyyyyyyys! Och till alla er som jag inte kommer träffa innan torsdag:




:-)


HIGHER

2009-12-21@09:46:19

Crazy Saturday! Var på klassfest med klassens topp tre, blev "dunder"-packad, shakade loss i dunjacka på dansgolvet, blev upphånglad mot väggen av en 33-årig lesbisk familjeläkare, bråkade med Kajsa över sms och vaknade mitt i natten av att min tavla brakade ner i golvet och gick i tusen bitar.













Well. Några bilder säger mer än tusen ord?
Nu åker jag till mommo och käkar pannkaka och ärtsoppa!
Have a nice day! :-)


MMM

2009-12-19@08:50:50




GRAVITY HAS LETTING GO OF ME TONIGHT

2009-12-18@11:32:13
Sitter här och knaprar på mina goda julskinkssmörgåsar. Eller knaprar och knaprar, de är faktiskt mjuka och saftiga. Mums. Samtidigt försöker jag producera julklappar och göra mig iordning för dagen. Igår var jag på besök hos en farbror doktor. Det första han gjorde var att undersöka mina tår och lite senare gav han mig en remiss till en annan farbror doktor som jag ska till idag. Fast nu ska inga tår undersökas och klämmas på utan idag ska det kollas EKG. Tänk om det verkligen är fel på mitt hjärta. Fast det tror jag inte. Är nog snarare så att hjärtat mitt inte är vant vid att pumpa så hårt och glatt som det gör just nu. Extra mycket pumpar det när jag lyssnar på min nya favvolåt: Higher med IDOL-Erik. Jag skiter i att det är en jävla töntlåt, man blir sjukt glad av den och det är en riktig segerlåt. När man lyssnar på den känner man sig nästan som en vinnare själv!





HOKUS POKUS

2009-12-15@23:28:24




I THINK I'M IN LÖÖÖÖV

2009-12-14@13:32:14


 


ULLA-TO-THE-RED

2009-12-12@10:41:50














4 AM i torsdags bar det av - herrejäklar vilken händelserik resa! Kan berätta att Ullared är precis så crazy som man tror, haha! Nu är vi hemma igen, många tusenlappar fattigare, men många många fulla kassar rikare innehållande allt ifrån kastruller till partyhattar och takljuskronor. Vi har hjälpt till med att starta bilar, träffat självste Morgan och Dag-Otto samt provat lösvaginor. Den här trippen kunde inte ha blivit bättre! Och igår var jag på julmysafton med en massa god mat. Alltid lika roligt att träffa tjejorna!

Nu: uppackning! Jättespännande eftersom jag inte kommer ihåg ens hälften av allt jag köpt :-D
 


DIXY

2009-12-09@19:00:11

hon såg dig först
varför du log?
fråga den som vet
kvällen var ljum
ni tog en taxi till din lägenhet
hon stannade kvar
du kysste henne för att få reda på vem hon var

hon var från stan
du växte upp bredvid en grammofon
parken var gul
av alla löv på väg bort därifrån
hennes andetag höll dig vaken
för du ville veta vem hon kunde vara

Mysig text det där!
 


HUR FINGRARNA SÖKTE, HUR LÄPPARNA LOG

2009-12-09@18:45:06
Herregud, vilka intensiva dagar det har varit den här veckan. Somnade 20:30 (!) igår kväll och vaknade 08:14 imorse. 08:15 skulle jag vara hos Conny. Shit shit shit. Lyckades iaf pallra mig dit på en kvart utan vare sig dusch, frukost eller kaffe. Blev en smått skrämmande bilfärd dit och jag tycker verkligen synd om Conny som blev tvungen att se mig i det tillståndet. Men sånt är livet.

Och nu ska det packas. Fick nyss uppgifter om att 04:10 imorgon bitti kommer avfärden gå från Vitmåragatan 10 med destination Ullared och Gekås. Har fått strikta ordinationer om att packa så extremt lite som det bara är möjligt eftersom att allt vi handlar ska få plats i bilen hem. Så det blir det nödvändigaste: tandborste, deo inför allt runt-kutande, kortlek, påslakan som ska agera sovsäck och presentsnöre att märka kundvagnen med så vi vet vilken som är våran. Det är tur att det är två erfarna Ullared-besökare jag åker med, så jag vet vad som är viktigt att packa ner. Haha, det här kan ju verkligen bli hur kul som helst!


Förresten.
Fyfan, vad duktig hon är, den där Maria. Och jag är stolt som en tupp över na! <3
 


MAN BLIR SOM MAN LYSSNAR?

2009-12-06@14:38:13
Haha! Jag måste nog tagga ner P-beroendet lite. Att jag har fått lika snea tänder som honom är ju känt sen tidigare, men nu har jag tydligen börjat låta som honom också. Det är inte med flit, jag lovar!


 


WHEN THE TEARS DON'T FIT YOU, YOU LOOK LIKE A JOKE

2009-12-06@13:15:35


BACK IN THE DAYS

2009-12-04@14:10:44



4 saker kan vi komma överens om här:

1. Marre kan verkligen inte låttexten
2. Jag har tydligen aldrig sett någon spela gitarr förut
3. Precis som idag är hon bitterfittan och jag fjanten
4. Musiksmaken var bra redan på den tiden
 


MESSED UP BUT WE LIKE IT THAT WAY

2009-12-04@10:14:27

Tog en promenad imorse. Väl framme satt jag och gapade i fem minuter. Nu är jag hemma igen, ingen större skillnad förutom några hundralappar fattigare och lite blodigare i munnen. Creepy Neighbour är i farten igen, träffade på han i hissen. "Du är väldigt mycket ute på balkongen, du." "Öh, ja.. Det blir några rök då och då." "Ja, jag vet."

Gårkvällen vart ju tokrolig, spiknykterheten till trots. Jag har verkligen världens bästa arbetskamrater. Dom är så bra! Hela jäkla bunten.


80-tals-luggen Mona-Liza och Eva






Hökisar


Carola


Bröderna Herreys utan armar


Specialkosts-garvet


"Nu är det liiite kaos här, erhhhmmm."
 


A KISS ON THE ANSWERING MACHINE

2009-12-03@12:43:51
Nu har jag varit hos Conny-boy. Jobbigt, men mkt mkt bra. Ska käka lite gottig lax med potatis och vitvinssås alldeles strax, sen måste jag diska och göra mig iordning för att åka ner på stan och träffa A-K. Det kommer bli så mysigt ikväll på Wallmans, det känner jag på mig. Med alla söta arbetskamrater och nissarna Rebecca och Sandra. Fördrink 18:30, sen sätter showen igång. Och jag har hört rykten om utgång efteråt. MDH-kortet är nerpackat för säkerhets skull. ;-)

Det är så mysigt hemma hos mig nu, så ni kan inte förstå!


Mini-adventsstaken


Den fina tomten jag fått av K&I håller mig sällskap. Han har världens mysigaste tofflor, hihi!


Pynt i köket (godispyntet försvinner på ngt mystiskt sätt mer och mer för varje dag som går)


Sötaste kakfatet ever från M&M. Plus den första boken i min nya samling av bakböcker!


Ja, allt är mys förutom det här kaoset. Så nu måste jag sätta fart!

:-)
 


WINTER WONDERLAND

2009-12-03@09:26:54
Den här bruden gillar jag skarpt. Hon har ett härligt skratt och vettiga tankar och åsikter. Dessutom gillar hon ostkaka lika mycket som jag gör!

;-)
 

11:33 DO DO DOD O DO

2009-12-02@11:33:04



ARMED AND EXTREMELY DANGEROUS

2009-12-02@10:14:37

När det är iskallt ute blir jag glödvarm i hjärtat. (Det är inget befintligt ord, men jag tycker det fungerar bra.) Älskar frosten på marken för att det är så vackert! Det är skönt att slippa vara så totalt inne i dimman, bokstavligt talat. Brukar inte kunna se ens till närmaste grannhuset för att den är så tät. Nu ser jag solen!

Nu: Disk, dusch och dubbeldaim (allitteration!). Ikväll: Adventsmingel.


Imorgon: Anki-tajm och Wallmans! :-D
 


RSS 2.0