ÅTER VINTERNATT

2011-01-31@23:25:59
Nu har helvetet frusit till is och Dolly Parton somnat in på mage. Jag har börjat träna! Knappt så jag fattar det själv. Men helt plötsligt tränar ju typ alla jag känner och på frågorna om jag inte ska joina har mina anledningar till att tacka nej börjat ta slut. Eller den enda vettiga nej-anledningen jag egentligen haft är att jag inte känner att jag hinner. Men så läste jag nån jäkla tidning där en PT blev intervjuad och sist i intervjun frågade de honom om ett sånt där komma-igång-tips, varpå han svarade någonting att "De flesta skyller på att de inte har tid, men jag jobbar med många som arbetar som högt uppsatta personer med fullsmockade scheman och till och med de hinner med att träna. Att skylla på att man inte har tid är bara skitsnack, det handlar bara om att prioritera och planera." Jaha, där ser man. Där sprack den enda vettiga nej-anledningen jag hade. Så nu tränar jag. I och för sig så hade jag ju med i min nya-åretplan att jag skulle anta nya utmaningar och det här är fasen utmaning så det räcker och blir över. Nu måste jag gå och lägga mig och vila upp mina spaghettiben jag fått efter dagens pass för jag kan knappt stå upp rakt.

(PS. På tal om den här nya-åretplanen så känner jag bara att jag kanske behöver förtydliga lite att det här med att komma i tid = riktlinje, inte löfte.) 

Puss och godnatt! :-)06:00 AM

2011-01-30@14:12:58A PROMISE MADE: FOUR HANDS AND THEN AWAY

2011-01-21@13:59:03
Från en promenad hem från stan en tidig söndagsmorgon. Ibland slår hon verkligen knock out på mig med sina kloka ord, den där Kajsa.

Gårdagskvällen blev en hit! Även fast mitt bakhjul strejkade så jag fick cykla till Johanna utan luft i det. Och jag måste bara säga: fyfan, vad jag är bäst på Buzz alltså. Speciellt det med bara musikfrågor. Vann typ sju av tio gånger. I och för sig kanske det inte var så konstigt just igår eftersom de andra damerna mer intresserade sig för att fylla på vinglasen än att fokusera på spelet. Det är ju faktiskt inte så lätt att svara rätt på frågorna om man knappt kan läsa dem för att orden bara "blandar ihop sig". ;-)

Lite halvläskigt dock att cykla hem klockan två på natten och veta att en snubbe med rånarluva nyss hoppat på en gubbe bakom Ettan och sen enligt vittnet sprungit upp mot höghusen på Vitmåragatan. Men jag klarade mig hela vägen hem utan rånarmöte. Dock låste jag ytterdörren med extralåset för att vara på den säkra sidan. ;-)JA, TACK & GÄRNA

2011-01-20@17:59:01
-

Nu är det brådis! Ska nämligen ut och cykla. Ja, cykla! Hu, jag ber en stilla bön och hoppas att det är värt det.

STICKS AND STONES

2011-01-19@00:01:10
Idag var jag och Zandy och tittade på Å2-lokalen. Den är pretty damn fabolous! Och att beskriva den som VIT är verkligen ingen överdrift. Det är så oerhört skojsigt att sprutta en massa idéer, om allt ifrån indianhövdingshuvudbonader till lekar som inkluderar de underbara kompistoaletterna. Sen hade vi "DJ-möte" hemma hos henne. Eller möte och möte, ingen av oss deltagare verkade veta vad som egentligen stod på dagordningen så vi satt mest och lyssnade på gamla eurodancelåtar. Fint det!

Morgondagen kommer bli en helskottas proppad dag. Skola till tre, klassråd om klassresan till Köpenhamn, vidare till varumärkesmöte med Affair på Öster Mälarstrand och sen direkt till jobbet för att stänga kiorren. Men sen är det torsdag = buzzkväll hemma hos Johanna, dagen efter det fredag = efterlängtad dejt med Rebeccasmulan och till sist lördag = turistbesök i huvudstaden och partyparty med Kajsa Thaien Björkholm. Hon slutar vid sju någon gång så innan det ska jag strosa runt och kika lite på stan, inte alltför långt ifrån hennes Zara, för när hon smsar om att kändisar befinner sig i butiken måste jag snabbt hinna pallra mig dit! ;-)BAMBOO!

2011-01-17@23:15:18
Den här dagen började inte alls bra. Utan precis som en sån där dag när man försover sig, inser att man har slut på bensin, glömmer datorladdaren hemma och går runt med stans fetaste hår. Så jag tvingade min MK-grupp att inte bråka med mig idag. Och de gjorde nog så gott de kunde.

Någon gång på eftermiddagen började det i alla fall ljusna. Det började med att Katta delade med sig av ett typsnitt jag velat ha toklänge och fortsatte med att jag lagade den godaste biff stroganoff som jag kan komma ihåg att jag har ätit. Sen var det tänkt att jag skulle göra lite nyttiga (läs halvtråkiga) saker och till min egen stora förvåning gjorde jag det också. Jag pluggade, dammade, dammsög, gjorde rent badrummet (inklusive handfatet), diskade och fyllde i csn-papper. Det var inte ens skittråkigt och jag hann till och med med att tvätta håret. Så jävla effektivt, allt bara flöt på så att säga!

Sen när jag ändå var igång tänkte jag att varför inte packa upp dom sista julklapparna? Dom har ju bara legat och väntat i tre veckor, men det kan ju faktiskt vara spännande att undersöka vad man önskat sig. Så nu pryder min fina digitala fotoram, fullproppad med vackra bilder, fönsterbrädan i vardagsrummet. Och bäst av allt - ritplattan är installerad och invigd! Jag känner mig typ som en liten barnrumpa som ska lära mig att cykla för det går rätt hackigt och motoriken är inte helt hundra. Men det tar sig och det är askul! Säger jag inte till mig själv att gå och lägga mig nu finns risken att jag kommer sitta uppe hela natten och klicka! Haha. :-)
HOT CHILD IN THE CITY

2011-01-12@07:35:13

 

I ett av de fyndigaste SATC-avsnitten, precis när man tänker att "shit, vilket fyndigt avsnitt det här är, det KAN inte bli fyndigare!" så börjar den här låten spelas och ka-boom så har det precis blivit typ det fyndigaste av dom alla. För mig är det en sån här åka-runt-på-sommaren-med-kompisar-i-en-alldeles-för-varm-bil-och-sjunga-med-allt-man-har-låt. Alla sjunger med, alla vill vara tjejen i låten och när karln säger "Come on down to my place, baby - we'll talk about love! Come on down to my place, woman - we'll make loooooove!" blir alla helt fnissiga och på bushumör. Och sugna på att be runnin' wild and lookin' pretty.SUCH A PASSION PLAY!

2011-01-07@10:59:47

Fyfaaaan, jag är heeeeeelt såld! Och kan inte sluta. Inte ens för en liten minut! Det svänger ju så förbannat bra! Jag hoppas att mina vänner vet vad de har att vänta den här helgen! Mwuha!TIO BLIR ELVA

2011-01-02@11:10:24
Första nyårsaftonen ever som jag spenderat ensam, själv, solo. Blev tvungen att hoppa nyårs-/födelsedagskalaset hos David och befann mig istället liggandes hemma med endast en het febertermometer som sällskap. Trodde verkligen att jag skulle känna mig ynkligt sorglig och deppa in det nya året i min ensamhet. Men så blev faktiskt inte fallet. Visst är det trevligt att fira i goda vänners lag som alltid annars, men jag insåg att man även kan få ett gott slut med sig själv.

Så jag satt i min soffa och gick igenom mitt 2010 lite granna. Och många olika saker ploppade opp i min skalle. Massor av roliga minnen. Alla fester och resor. Barcelona och Paris, Lady Gaga och Peace and Love. Tiden i skolan - från überlyckan över att ha kommit in, genom alla lektioner och föreläsningar, till den underbara tiden på praktiken och var vi är nu med inte ens ett år kvar. Alla nya intressanta bekantskaper och stärkandet av redan befintliga. Förälskelser. Alla roliga stunder med mina arbetskamrater. Hur jag trivts i min lägenhet och hur jag gjort den till min egen. Sen finns det självklart saker som hänt som jag önskat kunde ha resulterat i eller slutat på andra sätt. Så är det ju alltid. Men det ord som ändå symboliserat det gångna året mest för mig måste vara utveckling. Kunskapsmässigt men också personligt. Det har varit jävligt mycket mörker, men jag har tagit mig igenom det mesta av det och det är jag så förbannat stolt över mig själv för. Och det nya året kommer precis som alla år tidigare bjuda på mycket läskigt och ovisst, men jag känner mig faktiskt jävligt redo och jag tänker göra allt för att se på saker som utmaningar istället för faror!

Okej, så nu välkomnar vi 2011! Några nyårslöften är det inte snack om (de finns bara till för att man ska må dåligt av att bryta dom?), men lite riktlinjer kan ju inte skada. Så för mina vänners skull ska jag i alla fall försöka att 1. Passa tider bättre & 2. Chilla med kontrollfreakandet (och kalendern, jag LOVAR!). Och för mig själv - fortsätta unna mig det jag vill ha, fast skippa det dåliga samvetet. ;-)

Gott nytt år!

RSS 2.0