party pleaser/party crasher

2008-11-30@21:26:32
 
Jag är en jävla lipsill these days. Igår på SPI & på Postkodmiljonären när nån tant vann en bil och Carolas jävla julsång. Men ikväll slog jag tamejfan mitt eget rekord i fjantigt bölande. Min gröna kudde i soffan är inte längre grön, utan svart av mascara. Och anledningen till det är - pamparapam - de fyra sista avsnitten av SATC. Som egentligen blev nästan åtta avsnitt eftersom jag spolade tillbaka alla bra scener tio gånger. Och nu sitter jag här och snyftar åt att P's nya skiva är så bra att jag inte kan slita mig ifrån den. Bokstavligt talat. Jag lyssnade i en timme efter jag kommit hem från stan, sen tog jag med den i bilen till och från ICA och efter det hade jag den i cd-spelaren i köket samtidigt som jag lagade mat. Måste lägga in den i datorn illa kvickt så jag kan ha den på mp3n också. Om jag någon dag skulle få för mig att vara snäll mot hela världen skulle jag ge alla alla människor varsitt exemplar. 

a party pleaser, for sure!
och smaka på titlar så som 'hey, i died and went to heaven', 'thai with a twist' & 'i didn't mean to turn you on' 
 


 gessle.com
 

Nu är det krig!

2008-11-30@10:42:59

Som vanligt någonstans mellan 20-22 på lördagskvällen infann sig ett smsbråk mellan mig och K. Denna gång såg det ut såhär:

K: (Efter att Jesper åkt sitt andra åk) - 'Heja Jesper'.
V: 'HEJA MARKUS!'
K: (Efter att Markus slagit poängrekord, fått flera 6,0:or och åkt såjförjävla bra, och Kenneth känner sig i underläge.) - 'Vet du vad Markus är? Tanternas favorit.'
V: (Efter att kaxigheten lagt sig och insikten kommit om att Jespers poäng totalt är högre än Markus denna kväll, och det istället är jag som då är i underläge) - 'Hahahahaha! Vet du vad Jesper är? Släkting med kaninerna!'

Så lågt kan man sjunka när man är totalt bestämd att ha rätt. Det roligaste var dock att lite senare får jag ett sms av Inger som skriver 'Jag hejar också på Markus! Och jag är ingen tant! Markuspower!'


Morr!
 

Haha. Idag ska jag på första adventsshopping med Elin och Kajsa, men jag har en känsla av att jag inte kommer hinna ner i tid. Har så mkt att dona med här hemma nu. Jag ska ta fram alla söta tomtar, föna håret å allt sånt där, gå ut med soporna, och ja, lite såntdär. Dessutom är jag putt över att min ängels lampa har gått sönder och vi har inga likadana lampor hemma. Det är deppigt att den bara hänger där utan att lysa. Som att den har dött eller något. Snyft.

Åh, jag är så julpeppad nu! Får tom nästan en tår i ögat av att höra Carola sjunga Hej mitt vinterland! Det fattas bara snö. Och idag ska jag baka lussebullar som en överraskning till Kenneth när han kommer hem så vi kan ha adventsfika med lussekatter, peppisar och glögg. Och allt är pyntat och fint när han kliver innanför dörren. Och det plingar till precis när han gör det, för där hänger en liten tomtegrej med en bjällerklocka som slår mot dörren. Åh, så fint. Juste, jag måste skriva en köplista också. Bäst att sätta igång med allt.

Ljusstaks-tajm!

2008-11-28@08:36:26
 
 
Nu. Nu vill jag börja med att smyga in ett litet i'm sorry  till mina goa sötisar till vänner. Det är liksom så här att jag inte hunnit/tagit mig tid att umgås med er lika mkt på sista tiden som förut. Största anledningen är att jag jobbat som ett svin. Det har varit så mkt att ta in på jobbet de senaste veckorna att jag knappt haft varken tid eller ork att göra andra saker. För er som jobbar vet, att när man slutat är man också helt slut och vill bara sova. Iaf jag. Men nu har jag bestämt att nästa vecka ska bli en light-vecka när det gäller jobbet. Även fast det är som mest just nu. För jag ORKAR INTE. Och jag vill hinna med att göra andra saker också, som att träffa er! Så nu vet ni det. Förlåt än en gång.

Idag börjar jag eleven o'clock. Slutar eight o'clock. Sen ska jag bara hem och byta om lite innan jag ska åka till Carola's place. Hon är så rolig. För i förrgår var jag lite depp på jobbet och det märker den människan på en gång, tror jag. Så då bjuder hon in mig att komma hem till henne ikväll, även fast hon ska få besök av sin väninna från Kiruna. Hon bjöd tillochmed med mig att följa med dom till Sthlm imorgon på en heldag, men då tycker jag att det är lite väl snällt kanske. Så det ska jag inte. Jag menar stackars hennes kompis. Kommer hit för att umgås med Carola och så är jag med där lite på sidan och tränger mig på. Men Carola säger bara, 'äh! hon är minst lika knäpp och pratig som jag, och hon kommer bara tycka det är roligt!' Haha. Hon är en rolig prick, den där Carola :-)

Men nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen, fixa mig m.m. Sen ska jag faktiskt bara mysa här hemma och njuta av alla ljusstakar, änglar och stjärnor som vi satte upp igår kväll. Det lyser så fint och känns så hemtrevligt. Och bara för att jag alltid hade min ängel tänd hela natten när jag var liten, så måste jag ha det nu också, eftersom det är tradition. Att jag knappt kan somna för att det är för ljust spelar ingen roll. Tradition är tradition, punkt slut!

POK!
  
 

Snö snö snö

2008-11-25@09:13:45



Fyfan alltså, vad jobbigt det är att ha bil! Jobbigt att borsta den varenda eviga morgon när det har snöat och man förfryser fingrarna och nästan hela kroppen! Sen är det förjävla dyrt också. Jag tycker bara att jag betalar och betalar, det tar aldrig slut. Nu får det vara nog.
Igår råkade jag ta på mig att jobba längre idag, jag vet inte riktigt hur det gick till. Höll nästan på att glömma bort det också. Så nu ska jag börja ett ist för fyra, och självklart ska jag stänga kiosken, precis som i går kväll. Bara att då var jag helt ovetandes om det. Och det gick ju som det gick också. Jag hann med kanske hälften, så det var ju bara rena turen att Henke var kvar så han kunde göra andra hälften. Hur i helvete ska jag nånsin klara detta by myself? ALDRIG! Eller, till och börja med kan man ju ändra inställningen lite, så kanske det går bättre. Upp till bevis ikväll!

Nu funderar jag på att ta en promenad, men jag tror nog inte att det blir något av det. Jag ska luncha falaflar med Marre klockan elva, så det blir nog för stressigt tror jag. Får promenera imorgon istället, efter min sköna massage jag kommer få. Mmmm. Och nu lyser mina fina ljus på tv-bordet. Fattas bara lite kottar, sen äre komplett!

 

Snart jul!

2008-11-24@10:52:00
 
Goooodmoooorgon! Idag börjar förhoppningsvis en ny trevlig vecka! Snart ska jag åka till Tove och fixa frisyren min och jag och K har nyss tagit fram saker som vi ska pynta upp på torsdag. Hihi, jag älskar allt med julen! Verkligen allt. Och nu är det inte långt kvar! Jag ska ha min finfina ängel i fönstret och fatet med de fina nya ljusen jag köpte i helgen tillsammans med lite kottar och kanelstänger. Sen den 13:e ska vi ha julmys hos Kajsas papi! Med julklappsbyte, pepparkaksbak och en massa annat. Jag ska baka lussekatter och jag hoppas verkligen på snökrig! Och inte att förglömma, så ska jag, Sandy, Anki och Beccis träffas den 10:e och käka julbord och mysa. Gud, så roligt! Men ikväll är det jobb som gäller. Jag ska stå i snabbkassan. Men den här gången ska jag ha mina jobbyxor och inte mysbyxorna jag hade igår. För det blev så pinigt att stå där i mjukisarna och se ut som värsta luffaren. Undrar vad kunderna tänker då. Eller chefen. Hu. Så nu måste jag fixa mig minsann! Vi hörs vällééé!!! PusspussPUSS!

 

Nobody gets me like you

2008-11-23@12:45:16


Hallå där ute! Nu har jag precis målat mina naglar illgröna och sitter och lyssnar på knäpp musik. Kan ni förstå att nästa vecka är det första advent!? Imorgon ska jag och K gräva fram en massa julsaker. Jag vill prompt ha adventsljusstake och såklart min ängel som jag alltid har. Igår köpte vi finaste julprydnaden med fiberoptik som lyser så fint. Jag vet, för vi provpyntade med den igår. Och så var vi i Skultuna på marknad, asmys. Men jag min klant ramlade i en jävla uppförsbacke och fick snö innanför jackan så jag höll på att frysa ihjäl. Jag måste köpa en ny vinterjacka också. Ska nog kolla på det idag. Dessutom blev jag störtförälskad i två nya Samsungmobiler. Men det får vänta för mongo-3 fungerar tydligen inte i andra mobiler än i deras egna eller dom där jävla Sony Ericsson, som jag INTE vill ha. Och i fredags söp vi ju till, jag och Maria. Hon drack sitt äckligt söta Blå Nunna-vin och jag ett annat som smakade blommor. Och kvällen slutade med Pitcher's och Burger Corner. BC är verkligen underskattat. Nu när de byggt om och renoverat och allt också. Deras pommes är ju så grymma! Igår lekte vi med fudgebajsbollar och gjorde fina poser. Och JAA, imorrn ska jag till Tove! Det ska bli spännande!!!!
 
Ps. Sexigt med vita tights-trikåer, Markus! Verkligen. Kanske inte om man vill att folk ska kolla på själva isdansen. 
  
 


  
 

party

2008-11-21@16:01:42
Ikväll blire rajraj visade det sig! Körningen till och från SACO gick bra, men jag har inte kommit ett endaste steg närmare i vetskapen om vad jag ska bli. Det är ju typiskt. Men shit, vad roligt vi hade. Ja, oj oj. Och nu ska vi snart åka hem till mig och dricka lite gottig alkohol. Men först ska vi till Spicy så Marre får sin jäkla vilja igenom och till Systemet och inhandla lite smått och gott. Fint! puuuuuuuuuuuuuusssssssssheeeeeeejrå!

05:37 AM

2008-11-21@05:42:33
 
Morsning! Kom upp ur sängen för 20 minuter sen. Det är inget ovanligt för mig nowadays. Börjar ju nästan jämt åtta och då äre så det blir. Går upp kanske sex, och lägger mig mellan åtta och nio eftersom jag är ungefär totaldöd då vid den tiden. Ja, herregud. Igår kunde jag inte det dessvärre. Slutade sju och var tvungen att göra pastasallad som jag ska ha med mig idag när jag och Marre gittar iväg till Älvsjö. Yes, vi ska till SACO-mässan. Och jag ska köra! Herre min gud, Maria vet inte vad hon ger sig in på. Sen jag tog körkortet har jag varit nära att krocka två-tre gånger och så sent som i förra veckan var det inte långt ifrån att jag fick rumpen intryckt av en lastbil. Det positiva är väl att de flesta tutar på mig i sådana lägen, så då vet jag ju iaf att jag gör fel. Nu måste jag fixa frojlan och måla naglarna, sen bär det iväg! 
 

Silly Really

2008-11-17@12:47:44
 
Hej på er alla trogna bloggfans som väntat en evighet på en uppis! Nu är jag här igen. Men fortfarande utan något vettig att säga. Därför kan jag börja med att berätta att jag just gått från att inte ha något liv alls till att ha livet fullt av jobb. Hela dagen, varje dag. Och nu är det snart två veckor som gått utan en endaste liten ledig dag. Frågan är väl vad som är bäst - inget liv alls eller ett liv som är ungefär som att bo i en affär. Troligtvis det sistnämda. Eftersom cashen jag tjänar går direkt ner i resekassan á la Gran Canaria. Men därför har jag alltså inte så mkt att komma med på bloggen. Eller. Jag kan ju skriva och berätta för er hur det går till när man öppnar kiosken, de nya kassorna, hur man använder snabbkassorna, vad det är för skillnad på Bomben, Lången och Mixen och vilken dag det är V65, V64 och V75. Fast det är kanske inte så intressant för er vill säga. Jag bokstavligt talat andas, lever och drömmer om mitt jobb. Är det så här det blir när man blir vuxen?

Skitsamma. Lördagskvällen spenderades med Galenpannan Hartland- no comments. På fredag ska jag, Marre och Sofia till SACO-mässan, på lördag ska jag med K&I på julmarknad i Skultuna och nästa vecka blir det frisörbesök och massage.
 


Hon är redan klar för semester den bruden! 
  
 

Pysseldag

2008-11-06@08:18:34
  
 

 

Morsning Korsning. Idag blir det mys och pyssel med Maran. Men först ska jag fixa naglarna nere på stan. Gud, så skönt för mig. Jag har redan börjat pula med julklappar hit och dit. Det är så mysigt! Fast jag måste lugna mig lite för det är ju ännu mysigare i december. Åh, jag äter världens godaste fil med smultronsmak och med världens godaste bär i - gojibär. Namnam, try it! Och nu är jag ledig i två hela dagar! Helt skönt. Det behövs känner jag. Och imorgon kommer min käraste kusin Therése hit på fika. Jag ska baka chocolate chip muffins med ja, choklad i. Som dom på bilden fast med finare muffinsformar. Måste dock köpa lite mer choklad eftersom jag blev så sjukt sugen på det igår efter jobbet. Buh, visst äre läskigt att köra bil nu på kvällarna när det är så jäkla halt ute? Tycker jag iaf. Hej sammanhang i detta! Hejdå. Kysskyss.

 

Det börjar verka kärlek banne mig

2008-11-05@10:26:13


Hej hopp. Ja, vad har hänt de senaste dagarna då? Halloweenfirande hos Emma, bio och middag med K (Rallybrudar var bra bra bra!), Bingolottospelande och ja. En massa jobb jobb jobb. Men jag klagar inte. Tvärtom. Det är roligt. För nu händer det så förbaskat mkt på lilla Ettan, iaf för mig. Är i kiosken så mkt som möjligt så jag ska få in lite vana där, var med när Henke stängde den igår och fick testa på det (vi har världens roligaste mynträknarmaskin), nästa vecka är det två dagars utbildning (posten och ica-skolan) och på fredagen kommer de nya kassorna. De verkar hur superbra som helst. Ungefär som självscanning, fast bättre. Och jag kommer stå där och ragga alla kunder dit för att testa. Det är alltså stressigare och svårare på jobbet just nu och jag är helt slut när jag kommer därifrån. Men som sagt - ROLIGT.

Bla bla bla om det. Idag ska jag träffa Becca på stan. Lite lunch och sen ska vi uträtta lite shopping tror jag allt. Hon har ju inflyttningsfest på lördag + firande av sin lillebrors myndighet. Nu ska jag ju jobba till nio på kvällen, men jag hinner iaf dit och fira lite efteråt. :-) Ska väl föna håret nu antar jag. Och fortsätta lyssna på Lasse Stefanz, Barbados, Claes-Göran Hedström &co. Over and out. Hej.

Ps. Ingen av bilderna från i fredags platsar i att läggas upp. Den minst påfrestande bilden av alla föreställer Kajsa i svart skägg som försöker föda barn, så ni förstår kanske var ribban ligger på ett ungefär. ;-)

 


RSS 2.0