Dagens lista:

2008-08-18@11:52:29
DAGENS VILL HA: Inspiration, ork, en lägenhet i Barcelona (eller åtminstone en 2-veckors-resa för mig och Elin), städat rum & körkort.
DAGENS KLÄDSEL: Mys.
DAGENS FRISYR: Nyvaket.
DAGENS HÄNDELSE: Nytt utseende på min lilla blogg. Gölligt.
DAGENS ORD: Prat i telefon med K.
DAGENS ROLIGASTE: Väntar jag fortfarande på.
DAGENS FUNDERING: Är det höst nu? Svar: Ja.
DAGENS PLANER: Jobba i tre timmar. Tre jäkla timmar. Kostar nästan mer att åka buss än vad jag tjänar på de tre timmarna.
DAGENS DROG: Kaffe och cigg, vad annars.
DAGENS KRAM: Väntar jag fortfarande på.
DAGENS KÖP: Bussbiljett.
DAGENS GODIS: Vindruvor.
DAGENS HUMÖR: Trött. Om det är ett humör.
DAGENS LÄNGTAN: Emma, Anki, Kenneth, Mormor, Therese, Inger & Leopold, sol och värme.
DAGENS LÅT: ABBA - Andante Andante. Världens finaste.




 

Fredags kväll

2008-08-17@13:38:25



 

Halkan, check!

2008-08-15@12:39:20
Sådär, då var halkkörningen avklarad då. Bara uppkörning kvar, spännande! Och det VAR roligt att sladda lite. Det var INTE roligt att sitta upp och ner i den där bilen. För bältet tryckte på där man är som kissnödigast och brillorna höll på att flyga all världens väg. Men det var SKÖNT att köra runt i dom där bilarna helt helt själv. Bara jag och en liten radio med min körlärares röst i. Jajamen.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske läsa lite, kanske ta en promenad. Jag ska iaf njuta av att vara ledig ända tills imorgon kväll. Och så får vi se vad som blir av ikväll. Jag hoppas iaf på något roligt! Buh-bye =-)


Mamma Mia!

2008-08-13@09:59:03
Var på bio med Elin igår kväll. Wow, verkligen Mamma Mia! Jag älskade den! Älskade den där musikalaktiga må-bra-feelingen som gör att man mår så bra när man går därifrån. Och scenen när Meryl Streep sjöng The Winner Takes It All gav mig tom några tårar i ögat.

i don't wanna talk if it makes you feel sad
and i understand
you've come to shake my hand
i apologize if it makes you feel bad
seeing me so tense
no self-confidence
but you see
the winner takes it all


Mkt fint. ABBA är grymt bra. Och Mamma Mia. Pierce Brosnan - vilken hunk. Tillochmed nu. Han är ju nästan gammal som gatan. Och fortfarande en hunk. Haha. 

Dagen spenderade jag med Emma. Här hemma och på stan. Jag köpte världens snyggaste kavaj på Gina. Blå och vit och snygg som bara den! Det är så lovely när man köper något som man verkligen verkligen gillar och bara vill ha på sig det hela hela tiden. Så den kommer absolut bli flitigt använd. Nu är nog Marre på ingång. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men jag ska försöka övertala henne att skjutsa mig på moppen till jobbet lite senare, ska nämligen jobba sju och en halv timme ikväll. Segt. Och nu har Bebban slutat också, så jag får hitta någon annan att ha roligt med. Ska nog läsa lite i Snabba Cash nu, även fast jag inte riktigt kommit in i den trots att jag läst nästan en tredjedel. Bäst att den blir bättre snart annars hoppar jag vidare till nån annan bok. Förresten så dracka jag min godaste hemlagade smoothie någonsin alldeles nyss. Vindruvor och ananas. Nästan lika mums som Brosnan, haha! I alla fall i yngre dar. L8R!







Måndag

2008-08-11@12:46:14




Morsning. Härlig mysardag hos Kajsa och Sebastian igår. Vi moffade på med marängsviss (hur fasen det nu stavas?) och chips och kollade på Euro trip och Kopps. Gött. Och fina filmer. Känner mig lite slappig nu sen semestern och allt. Lyxar till det med buss vareviga dag, men nu när K fixat min cykel får jag väl ta och rycka upp mig. Ikväll är det arbete som gäller. Men nu ska jag käka köttfärssås, föna håret, inviga min nya almanacka, lyssna på Goldfrapp och rensa i hyllan min. Peace.


Barcelonakärlek

2008-08-09@23:13:07
Wohoo, vad jag är duktig på att uppa! Det är så att man knappt hinner med att läsa alla mina inlägg eftersom dom kommer så ofta. Åhh, det har iaf varit en underbar tid sen senast. B.A.R.C.E.L.O.N.A in my heart forever and alalalways! Jag får ståpäls och ankskinn. Och jag vill tillbaka. Helst nu eller imorgon. Det finns mkt att rapportera om resan vill jag lova. Men jag kan sammanfatta den rätt bra med sol och värme, massor av vin-, sangria- och mojitosippande, norska och italienska pojkar, partypartyparty, fyndshopping, träningscyklar, vilsespringande, starbucksberoende, duvor, sightseeing, borttappad väska och halsfluss med hög feber. En salig blandning alltså. Och trots de två sistnämnda sakerna - en ooootroligt kul resa. Och det är inte bara Barcelona som ska ha credd för det utan Elin också som är den grymmaste reskamraten man kan ha. Oj. Det blir nästan känsligt att sitta och skriva om det här, men det är lugnt för vi ska ju snart tillbaka. Hihi.

Jaha. Sen har man ju kommit hem och varit sjuk lite. Men det är ok. För nu har det gått över. Bara det tråkiga faktum att jag käkar penicilin i exakt fem dagar till. Och vi vet ju alla vad det betyder - ingen alkohol. Bu. Vi får se hur det blir med den saken. Ikväll har jag iaf jobbat och jag kan säga som så att det var helt KUL. Inte att jobba, men Carola och Bebban89 gjorde kvällen grym. Jag har ont i skrattgroparna som jag inte ens har. Lustigt. Mindre lustigt att det var en kund som försökte blotta sig, men det blev också lustigt till slut. Haha. Jag är trött.

Imorgon ska jag bruncha på Stattis med Marre. Värsta mys. Men hon sa att vi måste vara där i tid eftersom det är buffé och det kan jag verkligen tänka mig, så snikna och giriga människor blir så fort det är dags för buffé. Men jag har ju iaf vanan inne sen Barcatrippen så det ska nog lösa sig det med. Nu tror jag det börjar bli dags att nanna kudde eftersom det är en del saker på schemat imorgon. Fast först blir det nog något avsnitt satc och några kapitel i min bok (jag har börjat läsa på riktigt!) så man kommer i sovstämning. Just nu är jag så uppstissad så jag skulle kunna jobba fem timmar till på övertrötthet. Godnatt.






RSS 2.0