weirdness schmeirdness

2013-01-20@01:33:19
 
Kiorrestängning – check! Bra jobbkväll, men fick springa och snyta mig varannan minut. Möööh, har verkligen varken tid eller lust att bli sjuk nu igen så nu har jag hetsmölat i mig två koppar thé. Tänkte att det och en natts powersömn får ta och mota bort förkylningen. Har suttit och kollat igenom blogginlägg från tidiga 2012. En egenskap som jag ogillar mycket är att ha så överdrivet lätt för att bli nostalgisk. Men jag kan aldrig låta bli, glider liksom alltid dit omedvetet. Och den där perioden var så himla speciell, en mix av råångest och stunder av obeskrivlig lycka. Jag minns en dag när jag inte kunde röra mig ur fläcken, jag satt bara i soffan hela dagen och tårarna ville aldrig ta slut. Ringde till Sandra för att få hjälp med att förstå vad problemet var, men hon kunde knappt ens höra vad jag sa för allt gråt. Några dagar efter var jag så hög på livet att jag inte visste var jag skulle göra av all glädje, utan att förstå varför. Det var ju helt åt helvete påfrestande med dessa toppar och dalar, ändå tänker man bara i efterhand att ”vilken härlig tid”. Bra jävla stört. Och på tal om stört har jag kommit på att det finns jättemånga saker som man sällan reflekterar över, men som också är så jävla konstiga. Till exempel att snart ska Emma kläcka ut en bebbe (vill informera om att det betyder att det bor en helt annan människa inuti hennes kropp), att vi bor kvar i ett land där året består av ungefär 182,5 kalla dagar (man borde kanske bara ta med alla man tycker om och plantera in dom på en solig söderhavsö?) och att man ska dricka mycket vatten för att återfukta kroppen, men om man istället tvättar sig för mycket med det blir huden uttorkad. Nej, nu svider fasen ögonen sönder, dags att zzzzoooooova! Godnattpuzz! :-)

walking upon the river like it's easier than land

2013-01-18@10:20:47
 
God morgon, god fredag! Bra skit 1: TTMOE. Bra skit 2: ikväll ska jag få hänga med mina fina smulisar. Bra skit 3: Har insett att min kropp och mitt psyke MÅSTE iväg till sol och värme, så så får det lov att bli!

who took the bomp from the bompalompalomp? who took the ram from the ramalamadingdong?

2013-01-17@19:33:50
 
1. Yes, PLEASE! 2. Förra veckans naglar. 3. Godissmuuuuuutti! 4. Heldagsbus på Erikslund med Marremuffs. 5. Den totala lyckan när hon får träffa och krama sin idol nummer ett. 6. Dagens Tovebesök som resulterade i ett barr lite ljusare, lite kortare och med (tro det eller ej) tusentals färre slitna toppar än innan.

happy b-day, kajan!

2013-01-13@16:41:17

Igår styrde vi ett litet födelsedagsfirande för Kajan som fyllde 25 hela i fredags. Vi hade lurat i henne att de andra var upptagna med annat, men när hon och jag kom in innanför Elins dörr hoppade de fram som gubbarna ur låddan. Vi käkade tacos och typ fyra portioner var av Elins hemgjorda och snuskigt goda glasstårta på grädde, hasselnötter och Nutella. Efter det blev det a walk down memory lane/skrattfest när vi körde charader med Kajsatema. En grymt bra kväll och jag är fortfarande lycklig i själen av att ha fått hänga med dessa fina pinglor och att vi för en jävla gångs skull lyckades få ihop hela gänget!
 
Den här helgen har faktiskt varit riktigt megafin överlag. Tabasco och Å med mitt andra favvogäng i fredags och idag när jag stod på ballen kände jag att något var annorlunda. Det var inte längre den trötta vintersolen som sken i mitt tryne utan herr vårsol som gjorde ett besök och nog ville påminna om att han faktiskt snart kommer på riktigt. Så nu tycker jag vi börjar nedräkningen. Mot ljuset!

RSS 2.0