IF YOU ONLY SAY YES

2009-03-31@09:34:06
Singing la-la-la-la-la-la-la-ley. Godmorgon. Farao vilka drömmar jag haft inatt. Säkert tio olika, alla lika skumma, men jag kommer inte ihåg vad de handlade om, bara att de var just skumma. Har precis ätit min morgongröt, kollat på Vakna (Sanna är bäst!), druckit mina koppar kaffe, läst mina favvobloggar och nu ska jag ge mig ut och skaffa mig lite träningsvärk. Sen blir det dunderrensning i mitt rum. Allt ska gås igenom. Det blir nog roligt, man hittar ju alltid en massa saker som man glömt att man har i stil med mjukisdjur man förvarar mobiltelefonen i, roliga solbrillor, takljuskronor och maskeradkläder. Kan bli kul.

Have a nice day!


Denna bild förstorade jag upp och ramade in till mitt favvopar och de blev precis så glada som jag hade hoppats!
Och det i sin tur gjorde mig APGLAD!
 

CHARIOTS OF FIRE

2009-03-27@16:05:10

Hej-hipp-hopp! Fikan med A-K var trevlig. Speciellt när hon berättade om sin incident i Punkts parkeringshus och hon fick soppatorsk mitt i uppåt-rundeln och det blev kö ända ner till infarten. Jag ser det framför mig hur hon kutat runt där full av panik. Ner och ut, upp i punkt till informationen, ut igen, upp i rundeln. Och hur alla som var på väg upp fick backa ner igen. Hur den där tanten som skulle försöka backa kört in i väggen inte bara en utan TVÅ gånger och skrapat den fina lacken mot väggfasaden. Haha!!!! Det här kommer jag leva på ett bra tag! Tack Anki!!

Nu har jag suttit i flera timmar och spanat utbildningar. Fyra stycken fastnade jag extra mkt för:
- Textdesign i E-tuna
- Internationella marknadsföringsprogrammet i V-ås
- Internationella kommunikation- och medieprogrammet i Dalarna
- Informatörsprogrammet i Växjö

Gud så spännande! Och imorgon blir det också spännande, men jag tänker inte berätta varför! Thihi! Nu ska jag lyssna några hundra gånger till på Flo-Rida - Right Round och Babyshambles - You Talk!

Tjing tjong!


BUSY WOMAN

2009-03-27@07:39:28


Berlin var grymt. Nu är vi hemma igen och jag har en massa saker att ta tag i. Den 13:e flyttar jag (måste packa rensa packa rensa packa), den 15:e är sista ansökningsdag för högskolan (ska "bara" välja) och så har jag ett annat litet projekt på gång, fast det är snart klart. Ska avslutas och hämtas idag.

Idag ska jag träffa A-K. Det måste vara månader sen vi sågs på riktigt. Sen ska jag arbeta och tigga med mig banankartonger hem. Och så har jag fått nåt störande i ögat. Kan vara en vagel? Fy, tänk vad äckligt om det är en vagel! Vagel-Vickan.
 

EXCITED & CANDYGUIDED

2009-03-19@08:21:33
Godmörra! För en gångs skull är jag färdig i förtid. No stress - skitskönt. Om en kvart ska jag åka till VIK-stugan på föreläsning i tre timmar, sen måste jag åka hem igen och hämta resväskan. Buss ner till stan och Kajsa, växla pengar, käka lunch och posta ett brev. Kul! Och jag har dessutom hört rykten om att det kommer vara alkohol involverat redan innan flygets avgång. Kan bli spännande!


Hejdå Västerås, HEJ BERLIN!
 

JAG KÄNDE SAMMA SAK

2009-03-17@10:54:55


 
Gosh, I love you for this!
 

WISH I COULD SHUT MY PLAYBOY MOUTH

2009-03-13@08:57:02
Sådär! Istället för en tjatig good-morning-powerwalk har jag kört min egna good-morning-cleaning-the-apartment-träning. Den är minst lika svettframkallande! Och tom ännu mer om man inkluderar allt dansande i samband med städandet. Puh. Lyssnade på Lady Gaga - Just dance samtidigt och det är så roligt för den påminner mig så mkt om Elins och min Barcelonaresa.

I've had a little bit too much - minst sagt.
I love this record, baby, but I can't see straight anymore - yep.
How'd I turn my shirt inside out? - Haha, Elin!
What's the name of this club? - A.. a.. Nånting med A?!Haha. Nu ska jag ta mig i kragen och bege mig ner på stan för en synundersökning. Linser, here I come!
 


MITT ENGAGEMANG

2009-03-12@10:03:05
Det börjar dra ihop sig. Endast tre dagar kvar, sen smäller det. Ja, jag syftar på Melodifestivalen la finale. Fenomenet de flesta hatar att älska. Jag tar på mig rollen som rescensent och oddssättare i detta nu och förutspår hur det hela kommer sluta, nämligen Måns till Moskva. Hans Hope and Glory är den "typiska" låten som Sverige alltid röstar fram som vinnare. Och visst, den är bra. Men väldigt opassande att skicka iväg till ESC, eftersom den är precis det, "typiskt svensk". Vi har skickat flera andra låtar som är snarlika, t ex Hero och Las Vegas. Men så tänker inte den svenska befolkningen när vi röstar. Så är det bara. Sen har vi ju iofs andra låtar som starkt konkurrerar med honom om första platsen, så som sockersöta Agnes, småtjejsidolerna EMD och kanske först mer oväntade Caroline af Ugglas och Malena "Opera" Ernman. Och ett rätt så starkt startfält rakt igenom tycker jag faktiskt (med vissa undantag som Molly och Emilia). Men som de flesta redan förstått så kommer mina röster gå till energiknippet Alcazar. Om man bortser från min totala förälskelse i den här gruppen så tror jag verkligen att dom har en stor chans i ESC. Katchig refräng, ett kick-ass-framträdande och inte minst ett JÄDRA DRAG! Man vill ju för helvete bara hoppa in i tv-rutan och vara med och dansa! Så snälla Sverige, var lite osvenska, rösta som galningar för att skicka Alcazar till Moskva! Please?! 

En soldans

2009-03-11@09:30:20
Jag sitter här en stund. Och blundar men jag ser ändå. Jag räknar varje sjunde våg och svävar i en guldträdgård. Jag har suttit här ett tag. Sommarnatt blev sommardar. Jag ville aktivera min tro. Jag ville höra gräset gro.

Det skulle vara så att om man tänkte riktigt hårt, önskade tillräckligt mycket och nästan längtade halvt ihjäl sig, då, då kunde man få det man önskade sig. T ex att man kan vrida fram årstidsklockan och vakna upp imorgon av solsken in genom fönstret med en termometer som ligger över 20-strecket och en skål jordgubbar med mjölk som väntar på att ätas upp ute på balkongen.


En soldans på din grammofon håller regnet härifrån! :-)
  

RSS 2.0