Here comes the sun

2008-09-29@09:42:17

 


 


Imorgon åker jag och den här brüden mot Londrés. Hörs efter helgen! :-)

 

Mysiga september

2008-09-25@08:21:28
 
Hoj hoj allihopa! Wzuuup? Hos mig är det mysmorgon för tillfället. Kom tillsammans med Anki igår på att hösten är grym. Man kan ha fina kappor, sjalar, mysa inne med tända ljus osv osv. Och det var lite vad vi gjorde igår. Vi skulle egentligen tagit en fika men istället åkte vi hem till mig och mös. Jag "fick lov" att skjutsa henne till Friskis där hon hade sin bil, och jag kan bara säga att GUD vad nervös jag blev för att jag bara skulle skjutsa na. Så nervös att jag glömde veva upp rutan efter punkthuset. Vilken tönt man är alltså. Sen åkte vi ner på stan igen mot kvällen och gick runt i lite affärer och köpte med oss sushi hem som vi käkade samtidigt som vi tittade på Idol och Oskyldigt Dömd med Persbrandt. Jättemys vare!

Ja, nu är Londonresan bokad och klar också! Vi blir borta tis-lör. Det enda som är kvar att fixa är att skriva packlista, köpa ett sånt där uttag så man kan ha våra sladdar i deras eluttag. Ja, ni fattar. Och så ska Monica tipsa oss om lite saker eftersom hon nyss kom hem därifrån. Vi ska bo precis bredvid Piccadilly och vi har eget badrum och frukost ingår. Skitbra!

Nu ska jag snart åka ner till farbror Doktor på stan som ska få ta en titt på min högra bihåla. Stackarn. Kan inte vara så mys så som den har betett sig på sistone. Hoppas nästan det är nåt fel, så jag kan få nå piller och det går över. Orkar inte gå och snora och snyta mig var femte minut. Jag ser ut som Rudolf himself.

Förresten så tycker jag det är något konstigt mystiskt weird som ligger i luften. Det händer skumma saker. Igår t ex, när jag promenerade hem från busshållsplatsen, kommer det en flygande tepåse som landar bredvid mina fötter ute på gården här. Jag kollar upp, men det finns inte en kotte ute på någon av balkongerna. Hmm. Kanske Gud som håller på att förbereda mig för London, vem vet?

Piz! :-)
 

Tänk att så här såg vi ut en gång i tiden!

 

Höst

2008-09-22@10:16:12
 
 


Hej mina vänner. Hur mår ni? Jag mår så finfint. Äntligen blir det lite bättre i bihålan min, Becca och jag ska börja spela basket igen, jag ska hälsa på min kära mommo idag, Marre och jag ska boka London-resan ikväll och jag sitter och lyssnar på PG. Det kan inte bli så mkt bättre just nu känns det som. Gud, jag fullkomligt älskar mornar! En vanlig ledig dag ser ut ungefär såhär för mig: går upp runt sju, tittar på Vakna i typ en timme och läser tidningar, dricker kaffe och röker samtidigt. Sen lullar jag runt på datorn, läser alla vänners bloggar, kanske skriver själv, duschar, dricker mer kaffe och röker ännu lite mera. Det enda som det måste måste bli en ändring på är rökandet. För ska vi börja spela basket igen så går det verkligen inte an. Dessutom är det egentligen så himla onödigt (jag vet, ingen nyhet) men det är en nyhet att jag tänker så. Förut har jag bara sett fördelarna med rökning. Som egentligen inte finns. Men nu känner jag mig redo att sluta. Gud, jag är så bra. Igår kväll/natt låg jag i två timmar och bara lyssnade på P och filosoferade. Asmysigt. Tända ljus och bara jag och mina tankar. Haha, tönt. Men det var finfint. En låt som jag nästan glömt, men som jag verkligen älskar är 'Regn'. Jag menar finaste texten, eller vad?

Sitter i ett fönster och tittar ner på alla människorna
Augustimorgon, du läser och kammar ditt hår
Vi har inget att göra idag
så kom och sätt dig här ett slag
och hör på regnet mot ditt tak

Regn, regn, regn
En sommardag passerar
Regn, regn, regn
Gör luften ren och mild
Och håll mig hårt intill
Så jag känner att du kan och vill
törs och vill
älska mig

Sitter i ett fönster, tittar upp
men ser bara regnmoln
Dina ögon har färgen idag
som himlen hade igår
Säg mig vad hade jag haft
utan all den kraft
som du ger och jag tar

Regn, regn, regn
En sommardag passerar
Regn, regn, regn
Gör luften ren och mild
Och håll mig hårt intill
Så jag känner att du kan och vill
törs och vill
älskar mig

Ah. För fint. Höres! ;-)
  
 

Min vecka

2008-09-20@09:21:10





Ja, det där är ungefär min vecka i sin helhet. Med några undantag. Tog mitt förbannat efterlängtade körkort, blev idol-frälst, sprang mest på stan och spelade det roligaste spelet ever - buzz. Vad har helgen och kommande vecka att bjuda på då? Jo, ikväll ska jag jobba, sen ska jag troligtvis ner på stan för att kolla in kulturnatta med Marre. Konstskolan hon går på ska ha öppet hus, så dit måste jag ju. Men sen vill jag till slottet och bibblan och lite till. Värsta mys ju. Vad jag vet så har jag aldrig ens varit på kulturnatta. Åh, jag tror jag ska ha min nya vinterjacka då så jag inte fryser när vi promenerar runt. Hihi. Och så måste jag och Marre snacka ihop oss lite, vi ska ju nämligen till London. Jag har tänkt att vi kan åka 1:a oktober. Om Marre kan. Hoppas. Har hittat ett fint hotell och sen går det ju flyg från Hässlö - supergood.

K och Inger har begett sig till Åland med Birka. Dom ska väl handla alkohol och cigg antar jag. Och käka sina jäkla räkmackor. Haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jo, jag ska iaf slå en pling till Anki och förhoppningsvis boka in en tid nästa vecka som vi kan ses på. Oj, juste, imorgon ska jag och Becca och titta på en basketträning och kanske snacka lite med tränaren. Får se om det blir av det här, vår lilla plan, men det hoppas jag verkligen att det blir. Så fort vi blir friska och krya så vi kan ge gärnet!

Jaha, det var inte så mkt mer jag hade att förtella just nu. Så jag önskar er en riktigt trevlig helg! :-)

   

Lilla filuren

2008-09-18@16:44:14
 
Yes yes yes - I made it!

 



Lägesrapport

2008-09-16@08:18:38
Godmorgon. Är uppe med tuppen idag, för jag ska nämligen köra bil nere på Rolands. Fint. Drygt är att vi inte har något vatten (!) idag förrän klockan fyra. Tur hade jag iaf så jag hann koka kaffe innan de stängde av det. Gud vad man är bortskämd med att alltid ha vatten och så fort det försvinner så blir man halvt handikappad. Jaja. Senare på eftermiddagen ska jag träffa min Emma nere på stan på hennes rast för en sen lunch eller fika eller vad det nu blir. Ska bli så roligt att träffa henne, var typ år sen. Och det känns som att hon har mkt att berätta, hur de har det i lägenheten, hur det går på nya jobbet osv, mm. Igår fick jag reda på att jag inte ska jobba något mer denna vecka förrän i helgen. Ovant att vara så här mkt ledig. Men så pratade jag med Jenny och hon ska fixa så jag får flera fasta tider på mitt schema, vilket känns oerhört bra! Då får man liksom lite mer struktur va. Och vet hur man ska jobba i förtid.

Nu vill jag bara bli frisk. Känns som att jag har snor överallt i kroppen, ända nere i halsen upp till huvudet där det spränger av onthet. Mysigt tänker ni. Jag med. Jag orkar inte vara sjuk hela jäkla tiden! Ska leta upp något superpiller som boostar immunförsvaret eller så får jag väl bara knapra Eccinagard (?) varenda dag. Precis.

Och vet ni mer? Igår hamnade jag på någon sida om språkresor och är heeelt inne på att åka till USA och plugga engelska i vår. Några veckor eller så. Skulle vara såååå roligt, dessutom känns det ju som en investering. För jag har ju tänkt att börja studera nästa höst och då kan ju inte lite extra kunskaper i engelska skada. Men vi får se hur det blir med det. Kostar ju en massa pengar och så. Men jag håller tummarna.

Det var det för den här gången. Piiiiiiz out.


ps. jag vill ha JUL! :-)

 

uppsalahelg

2008-09-15@08:57:55
Jajamen, var i Uppsala i helgen hos min kära kusin och hennes karl. Skulle ta bussen hemifrån ner till stationen och ta nästa buss till Uppsala därifrån. Men smart-jag glömde bort att det var lördag och att bussarna inte går som vanligt då. Så jag fick lov att ringa en jävla taxi för att åka ner till stationen ist. Fast det är väl bara att vänja sig, det kommer ju bli vardag för mig när jag blir rik och berömd som Therese så smart sa. Det tror jag med. Hon kom iaf och mötte mig nere på stan och vi gick runt i lite affärer och jag hittade en massa fint på affärer som vi inte har här hemma. Kuligt! Dessutom vare kulturnatta eller något där så det var full fart på stan med massa aktiviteter och uppvisningar. Sen på kvällen hyrde vi film och mös. Och på söndagen åkte jag hem igen. Fast första bussen jag gick på fick jag gå av igen för jag hade inte cash, bara kort. Smart. Så då vare bara att vänta en timme på nästa buss. Så jag gick till stationen och satte mig där och väntade. Då kommer det en taxi med lite folk som kliver ut och jag tycker jag känner igen en av dom. Då äre Monica som kommer och ska med samma buss som jag ska. Ha, värsta coolt. Oj, jag skriver helt mongo nu märker jag. Men iaf, det var en trevlig helg! Idag ska jag försöka bli frisk (även fast det känns helt hopplöst) och sen bege mig till jobbet efter fem lediga dagar. Hoppas det är nån snäll själ som ska åt samma håll som jag när vi stängt för jag tycker det är så otäckt att åka buss. Eller det är själva gåendet till och från buss som är otäckt. Men kommer det någon våldtäktsman så nyser jag bara på honom. Det borde räcka. Japp. Buh-bye.

Ps. Kräftskivan i fredags var minst sagt rolig. Har man en full Maria så behövs inte så mkt annat som underhållning ;-)



 

Buzz-loverz

2008-09-11@13:37:50

Hej och hå! Kom nästan precis hem från kajsa. Hon, jag, anki, elin (och lite sebastian) har spelat Buzz ungefär halva förra dygnet. Fyfan, vilket spel. Helt beroendeframkallande! Men sent igår kväll lyfte vi på rumporna och gick ut och dansade lite med alla 90:or. Sen käkade jag en kebab med bröd. herremingud. jag tycker inte ens om kebab. och imorse låg det kebab lite häråvar på golvet. blä. Nu är jag iaf hemma, men ska snart åka vidare mot hökåsen till Mats och Marita. De är hundvakt så vi ska nog ut på promenad med Goya. Sen när det närmar sig kväll lite mer så ska jag göra en visit hemma hos Marre med lite filmtittande och mys. Fint! Och Kleerup är bäst. Hejs!


torshälla och kattutställning

2008-09-09@09:42:20
Godmorgon. Det känns som en god morgon actually. Jag har lite att dona med idag, sen ska jag jobba. Men det är sista arbetsdagen för den här veckan, vilket känns oerhört skönt. Inte för att jag tycker att det är så värst drygt att jobba, utan mest för att det sköna är att inte jobba. Då hinner man ju med så många andra saker som man vill göra. Jag ska tex spela buzz med kajsa, ha filmkväll med marre, hälsa på mats & marita, gå på a.k's kräftskiva och sen i helgen ska jag bege mig till uppsala och vara gäst hos therése och pontus. det kommer nog bli en fin vecka. jag har lite roligheter att ta igen. sen ser jag framemot att träffa min nära och kära vän emma damm. jag har planer på att bjuda över henne på lite  eftermiddagsthé och filmmys. hon får lov att ta med sig lite svenska gamla godingar, om hon inte redan sett alla. fast då får hon ta med sig dom ändå.

Helgen som var spenderade jag i e-tuna, i en av mina favvostäder, på ett av mina favvoställen, hos inger och leopold. på lördagen var jag och inger på torshälla marknad, men det regnade så mkt att vi efter ett tag gav upp och åkte till lager 157 i hälleförsnäs istället. jag köpte ett par acnejeans på halva priset, hihi. jag tycker dom är jättefina. och på söndagen var vi på kattutställning och spanade. såg en massa söta saker, och en del mindre söta. eller mindre söta ska jag väl inte säga, men vissa raser ser verkligen lite mer annorlunda ut. söta är dom ändå. jaha, vad kul tänker ni. men kolla den här missen då, en japansk bobtail utan svans och med olika färger på ögonen. hur söt?




RSS 2.0