OH-UH-OH (OH OH?)

2010-12-29@13:31:40

Titta vilket fint armband jag fick av min allra underbaraste Emma i julklapp. Det och två jättefina ringar som hon designat själv. Jag blev så rörd att jag nästan började tjura när jag öppnade paketet och såg att armbandet var ingraverat med hennes alldeles egna smeknamn på mig. Nu har jag det på mig mest hela tiden och varje gång jag tittar på det blir jag lite varmare i hjärtat.

Jaha. För övrigt är det mestadels den här soffposen jag hållit det senaste dygnet. Igår gjorde jag. Inte. Ett. Skit. Eller jag tittade på en film och så gick jag till jobbet och köpte universallim (Karlssons Klister finns inte längre?!) bara för att göra någonting vettigt över huvudtaget. Tror jag startade igång InDesign typ fem gånger men fick ändå inte tummen ur att sätta igång med pluggandet. Men idag mår jag bättre! I alla fall nu när jag fått i mig lite mat och knaprat lite Ipren. Seriöst, karln som uppfann Ipren borde få nobelpriset eller nåt. Och han som uppfann febern borde få ett kok stryk! Nej, nu ska jag försöka hurta till mig lite tillsammans med Lady G och göra mig i ordning för en cityvisit. Tror faktiskt att en smuldejt kan få mig ännu lite piggare! :-)


LIVING IN A BOX BUT OUT WHEN OPPORTUNITY NOX

2010-12-28@11:53:30


Mhmm. Jag är förälskad i dom här mjukisarna. Once you go mjukis, you can never go back faktiskt. Som att traska runt på en mjukismatta dagarna i ända. Det enda jag har inplanerat idag är att göra en teateruppgift till produktionen och att köpa något Karlssons klister-aktigt. Så jag passar på att ta en liten mysmorgon med gottisfrulle, tidningsläsning och slösurf. Imorgon ska smulisarna återförenas igen. Jag längtar såklart.

GOD ONLY KNOWS

2010-12-27@22:44:07
En aning förbryllad I must say. Inte helt pigg. Har i alla fall vart på fyndshoppingtur med Sandy idag. Det inhandlades allt ifrån Uggs till bomberjackor. I köer längre än kinesiska muren. Sen kom Elin över och vi tittade på en (läs och häpna) actionrulle. Eller nåväl, action/komedi men det var tillräckligt ändå. Jag är verkligen ingen för pang pang. Kollade igenom bilderna och filmerna från lördagen imorse. 98% av dem borde åka in på livstid i censurfängelset.


TO FIND MERCY IN STRANGERS

2010-12-22@07:18:36

Jaha, uppe med tuppen igen då. Klockan är 07.10 och jag har redan ätit frullis, druckit kaffe och duschat. Jag har verkligen försökt att bli lite kvällspiggare och morgontröttare bara för att synka med när i princip alla andra jag känner är vakna, men det fungerar föga bra. Igår hade jag ställt klockan på nio för en gångs skull men då vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om. Jag tror det är dags att ge upp. Kenneth säger "en gång en morgonmänniska - alltid en morgonmänniska". Det kan nog vara sant.

Åh, de senaste veckorna har varit så så trevliga. Det har bakats, pyntats, shoppats, fikats, umgåtts med släkt och vänner och pysslats. Och det har knegats, men det har varit helt OK. Igår var jag på mysrundtur till M&M och mormor. Sen skulle jag ha hälsat på hemma hos Therése och Pontus men då blev klockan så mycket (21.30) att jag såklart blev på tok för trött och fick lov att boka om vår dejt. Och så sprang det två rådjur rakt framför bilen när jag åkte på Salavägen. Det var ju för himlans tur att jag körde i 70 och inte 90. Men då blev jag så jävla rädd och skakis att jag körde 50 hela vägen som var kvar. Haha!

Ps. Att livet är det som händer medan vi försöker planera det måste vara sanningarnas sanning.


THE SWEET ESCAPE

2010-12-16@08:06:51

Från förra visiten på Champinjonvägen. Line tar så fina bilder. Snart ska jag dit igen, lagom till julhelgen, och jag längtar. Känns som ett andra hem där borta. Kramelikram.


NO TIME TO HESITATE

2010-12-15@08:13:30
Goood morgon! SVTs julkalender - check! Tomtegröt - check! Första julklappsrimmet - snart check! Hihi. Och nu endast tre dagar till jullov! Looooove it! (Som vår kära greve skulle ha sagt.) Idag har vi sista lektionen i webbproduktion för året och sen ska jag äntligen få träffa min Smula R, det var såååå för längesen vi sågs.

Min gårdag var riktigt riktigt najs! Glöggkväll med Alealejandro på Varda, innan det hade vi kampanjredovisning i skolan och vår grupp vann pitchen! (Asglada blev vi! :-D) Efter det hade jag och H ett kärt återseende på Skype (som som alltid drar ut på tok för mycket på tiden, vilket resulterar i inte allt för många timmars nattsömn.) Så idag är jag lite segis.

Men imorgon är det bakkväll här hemma för mig och Elin. Myselimyyyyyyys!


Ouuh, och I can't help but love this pic på min lilla söta crack-Pippi!


101208?09?

2010-12-09@00:14:18
Kan man ens överdosera i adventsmys? :-)


RSS 2.0