pruttis

2014-11-27@21:57:10
Idag har jag haft lite av en pruttdag. Fick släpa min röv upp ur sängen imorse efter nästan nio timmars sömn – obegripligt. Var iväg på det kanske mest ovärda seminariet någonsin (men inget ont om vår lärare, hon är supersöt så hon kan få stanna), åkte hem. Åt gröna woken. Det var i och för sig härligt, men lite för svagt kryddat (ni hörde rätt, framsteg framsteg på spicyhetsskalan). Men sen skulle jag vila i en kvarting och vaknade upp två timmar senare helt mardrömssvettig. Då var klockan tre på eftermiddagen och jag såg inte ens förbi balkongräcket för all dimma (ska det verkligen vara på det här viset? Någon sa att vi hittills haft typ 8 soltimmar under hela november?). Planerade att ligga i soffan hela kvällen och växla mellan att stirra på teven, på datorn och upp i taket, men så drack jag lite kaffe, åt några dadlar och ryckte upp mig och det hela slutade med cirka fem timmars effektiva studier och ett fridfullt sinne. Det är en förjävla trevlig känsla det där när man vänder en pruttdag till en sån där dag som i alla fall slutar bra. Bra och effektiv. Puss!

chai & choklad

2014-11-26@22:29:59
Åh, mitt kvällsliga favoritte och min favoritmugg. En bra kombo. Har precis bestämt mig att jag från och med imorgon är 100% friskförklarad så jag kan börja träna igen. Känner mig som en dopaminjunkie som behöver sin fix. På måndag ska jag och Mallan åka och simma på Krille (det är tydligen så dagens ungdomar kallar Kristiansborg). Efter kl 20 släcker de ner och tänder levande ljus. Ursäkta, hur mysigt? Sen har de bastu. Just saying. Imorgon bitti har vi seminarium med gruppen. Jag har ingen aning om vad vi ska säga, men det blir nog superbra. Nu är det hög tid för sömn. Godnatten!

folkets och jobecca

2014-11-26@13:49:19
Toodelz på er! Allt väl, allt väl? Jag har haft några superhärliga dagar på sistone. I lördags var vi på Folkets med hela Sonnyfamiljen och firade. Dock var det lite oklart om vi firade pappa Hans nya anställning eller Martina och Andreas födelsedagar i somras, men firade gjorde vi i alla fall som bara den. Det var 20-talstema så folk var uppklädda i kostymer med flugor, masker etc och det stod till och med en karl i trappen och lirade basfiol. Superfeeling! Dessutom åt vi den godaste maten jag ätit på riktigt jävla länge. Drinkarna måste ha varit supergoda de också för på söndagen vaknade vi upp sjuuuukt sega. En väldigt konstig känsla för såna som jag som aldrig blir bakis, hehe. Men S och jag var duktiga ändå och pallrade oss ner på stan för att gå på julskyltningen och marknaden på torget – ett superbra drag för det var jättemysigt.
 
Igår var vi hembjudna till Rebecca och Johan på käk och spelkväll. Jag vann som vanligt på 500. Börjar bli lite enformigt nu så jag uppmanar de andra deltagarna att träna lite på sidan om tills vi möts igen. Igår hade vi den stora turen att få hänga lite med krulltotten och sovvägraren Winne-Pinne också. Bästa lillkillen ever (fast nu börjar han bli jävligt stor alltså, jeez!).
 
Idag sov jag ända till halv tio (hale-fucking-lujah) och sen åkte jag hem och dammsög. För mig är det okej att det ligger flyttkartonger här och där i hela lägenheten, men det får INTE VARA DAMMIGT. Huva! Nu ska jag sätta mig med budgetboken inför tentan nästa vecka sen ska jag traska ner på stan och träffa mys-Frasse som jag inte träffat på år och dagar. Jävligt på tiden med andra ord!

voulez-vous (aha)

2014-11-21@16:53:00
Woop woop, jag har yolo-klippt mig! Nerå, det var bara ett skämt. Men jag blev lite sugen när jag såg den här bilden. Jag ser ju glad ut i kort hår, då kanske det är det jag ska ha.
 
Jag har pillat med bloggen, ser ni?! Superfint tycker jag att det blev. Nu blir väl Becca putt för att jag påtat på min före hennes, men jag kunde inte låta bli. Skulle ha pluggat lite och så vaknade jag upp två timmar senare med en uppad bloggdesign och massa nya typsnitt. Oups, typiskt mig.
 
Nu ska jag snabba mig iväg mot jobbet. Kör stängning ikväll, sen har jag LEDIG HELG! Hale-fucking-lujah!
 
Puss!

idag

2014-11-19@15:39:22
God eftermiddag. Har precis städat hela lägenheten i takt till ett gammalt album med Laurel Music – så jävla bra, så jävla fint, så himla sorgligt. Det var en period i gymnasiet som jag och Emma lyssnade på den där CD-skivan hela förbaskade tiden när vi åkte runt i hennes lilla gula minibil, och sjöng med. Och då älskade vi den. Sen när jag lyssnade på den själv minns jag att jag alltid blev lite ledsen i ögat för att den var alldeles för fin och ledsam för att jag skulle mäkta med den vid det tillfället. När jag lyssnar på den i dag blir jag bara varm. För mig är det alltid ett bra mått på om jag är riktigt lycklig – då kan jag lyssna på fina och sorgliga låtar, men istället för att bli ledsen blir jag bara glad och tacksam och stärkt. (Nu tror jag dessvärre att det är ett rätt så kristet album, men jag spelar dum, lever i förnekelse och låtsas att jag inte förstår just de hintarna.)

Just idag är jag så jäkla lycklig. Jag vet inte den exakta anledningen, men jag skulle gissa på att det kan bero på att jag äntligen börjat tillfriskna och känner mig hundra gånger piggare, att jag fått städa (fan, vad jag älskar att städa! Helvete.), att jag är lyckligt kär i mannen i mitt liv, att jag precis köpt denna superspännande, efterlängtade locktång, och att jag känner att jag är på ett sånt jäkla rätt ställe i livet samtidigt som jag är superredo för en massa nya förändringar och utmaningar och vad fan det än kan vara som komma skall. Jag är TAGGAD, helt enkelt. Slitna fraser they may be, men de blir inte mindre sanna för det.

Jag vill dra mig till minnes att jag hört någon säga att vi människor bör sluta lägga en massa energi på att sträva efter att traska runt och vara superlyckliga hela tiden, som i ett slags övergripande tillstånd, vilket ju är helt jävla omöjligt. Finns ju inte en kotte som kan lyckas med det. Var hittar du topparna utan smärre dalar? Istället så bör man vara vettig och förstå att man gör smartare i att lägga energin på att samla på sig så många enstaka lyckliga moments man bara kan istället. Att försätta sig själv i de tillstånd och till de tillfällen där man vet att man känner pur lycka och sedan njuta av dessa för att det är det som bygger oss i längden. Kan ligga någonting i det.
 
Nu ska jag äta upp min frysmatlåda, göra mig iordning och sen jobba. Efter det blir det traditionsenlig onsdagsmiddag med Matte och Angelica! Happy wednesday, friendos!

pyrexia & kristerabstinens

2014-11-16@19:41:37
Igår firade vi bästa Angelica. Supertrevlig fest, men jag var helt trasig så drog hem efter någon timme.
Jag blir ju så jävla ynklig när jag är sjuk. Och får jag feber blir jag dubbelt så ynklig och dessutom arg på alla som inte tycker synd om mig. Men det är ju ett OMÄNSKLIGT satyg! Man blir snurrig i skallen, svamlar, man kan knappt köra bil för när man ska checka döda vinkeln svartnar det för ögonen. Man blir så öm i kroppen att man grimaserar av att bara sätta sig i soffan. Och att sätta sig på en toalett av porslin ska vi inte ens prata om. Rövförfrysning AB!
 
Tror jag precis slog personbästa i längsta och varmaste duschning någonsin. Försökte ta mig samman och kliva ut ur duschen ungefär var femte minut. Stängde av vattet, dog frysdöden, fick sätta på vattnet igen och samla mig ytterliga fem minuter inför nästa utklivnings-failure osv osv. Övervägde till och med att ta in datorn och sätta den på toalocket för att kunna befinna mig i där inne längre utan att bli uttråkad, men insåg att jag sveddat bort ungefär tre lager hud av det skållande vattnet. Så nej.
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på första avsnittet av sista säsongen Wallander. Alltså förstå att det sen endast är fem avsnitt kvar. Vad ska jag göra med mitt liv när jag sett dessa? Kommer gå under av Kristerabstinens. <3

Bäst i test

2014-11-15@19:29:00
Tjingen. Färdigjobbad för idag. Sitter i soffan och har precis tryckt lite gottiga pizzarester från igår. Snart bär det av för att fira Angelica. Jag är trött och sjuk, men det blir trevligt att träffa tjejerna.
 
Gårdagskvällen var koselig. Skumpa, vin, god mat och chokladfondue hemma hos Beccis och sen en liten sväng ner på Tabban. Mina kvinnor är bäst i test, ingen protest.

mysstrumpefredag

2014-11-14@12:03:06
God förmiddag. Idag är en riktig hemmamysfredag tycker jag. Pruttväder ute och varmt och gosigt inne. Jag ägnar dagen åt studier, men snart ska jag iväg och handla på Ettan och Systemet. Vi ska ha möte och middag med hemliga kvinnoklubben ikväll och jag kom på en god liten efterätt som jag tycker att vi förtjänar efter maten. Sen blir det nog ett litet glas vin på stan innan vi vuxna kvinnor ska vara anständiga och gå hem och lägga oss igen. Imorgon ska jag jobba, sen blir det utflyttningsfest hos Angelica, på söndag blir det ännu mera jobb, och efter det åker jag och fikar och byter däck hos Kenneth – supertrevlans!
 
Igår skulle jag har kört ett medelpass på Friskis Björnövägen vid halvsexsnåret, men det fanns inte EN ENDA parkeringsplats ledig NÅGONSTANS. Alltså jag blev tokig. Jag åkte runt där som en dåre och letade och letade ända tills jag missade passet, knöt näven och åkte hem. Väl hemma var jag så uppstissad att jag var tvungen att göra mig av med all irriteringsenergi så jag gav mig ut i mörkret och sprang istället. Det var helt fantastiskt! Blir fler gånger, dock måste jag skaffa mig någon slags reflex för jag höll på att bli påkörd av mer än en irriterad bilförare. Har fått ett sånt där snitsigt Polar-pulsband av min superhyggliga karl och efter springturen såg jag att jag legat i maxpulszonen typ 80% av springtiden. Haha, helt jävla galet! Skulle ha tränat imorse också, men så vaknade jag upp med känningar i halsen. Suck! Bara för att man är inne i ett peppflow just nu såklart.
 
Dags att borsta tänderna! :D Puss!

lägenhet uthyres!

2014-11-13@21:32:00
Nu är det dags! Arslet ska röra sig ifrån min kära lägenhet som jag bott i i lite mer än fem år och jag behöver någon som kan ta hand om den åt mig i sex månader från och med (helst) någon gång i början av december. Lägenheten ligger på Vitmåragatan, Gideonsberg – en etta på 40 kvm på sjunde våningen med balkong och Mälarglimt. ;-) Den kommer vara möblerad under uthyrningstiden. Hör av dig om du är intresserad på [email protected].

en gammal stöt

2014-11-13@16:54:20
Haha, alltså random bilder! Men ni vet ju, jag suger på att dokumentera livet. Så då minns jag ju knappt vad jag har gjort för roligheter. Av iPhonen att döma har jag i alla fall ätit en väldig massa god mat (typ varje dag, hela tiden – min karl göder mig), varit ute och partajat på BMB med snygg-Linn på jobbet (hon är 95:a. Om jag kände mig som en gammal stöt? Eh. Dör.), gått introduktionsvarv på gymmet med Johanna (världens bästa tjej som orkar introducera en megarookie som jag, hehe), rensat i förrådet (och hittat varifrån mina snyggener kommer ifrån) samt fått besök av mina toppfavoriter Rebecca och Winston.
 
Det är så mycket nu. Eller nu och nu, det är mycket hela förbaskade tiden! Men det är mycket jävla okej också, för det är bara roliga saker som tar upp min tid (säger jag nu när jag precis tagit mig igenom två härliga små mystentor och har ett par-tre veckor kvar till nästa – living in denial, hej). Men jag ser till helheten och den är fantastisk. Se till att älska er vardag, folk!
 
Nu ska jag iväg och träna sen kommer Marre Muffs hit och hänger! Lucky me!

RSS 2.0