EHEY EHEY (AHA AHA)

2010-10-31@19:35:02

När rödtjutet var slut vid sjutiden imorse och vi drog från Loket lämnade jag min forna arbetsplats och mina forna kollegor för den här gången. Med mig hem tog jag sex lärorika veckor, en bunt visitkort, lite nya förälskelser och huvudet fullt av nya insikter. Ut ur bubblan och in i verkligheten - imorgon börjar skolan igen. Could be fun!

Nu ska jag packa upp, dricka upp mitt thé och sen äntligen måla naglarna. SOM jag har längtat.

Puss. :-)SIMPLICITY

2010-10-25@21:59:37
Hihi. Hittade precis en mycket härlig kväll långt bak i minnet.


Så jag kände för att uppleva den en gång till. :-)BOOGALOO DUDES CARRY THE NEWS

2010-10-24@09:10:00


Godmorgon, godmoooorgon! Jag har kommit på tricket för att inte bli för morgontrött: att inte sova för länge! Det är sant, det fungerar. Idag ska jag vara duktig. Ska städa, diska och plugga och jag har sex timmar på mig innan jag måste gå till jobbet igen. Huu, vad jag ligger i alltså. All work no play. Fast iofs, ibland är det a little play at work. :)

Som i fredags. Då var jag på ett sånt där tröttflamsigt humör när jag plötsligt hittade ett nytt varuställ vid kassa ett som var proppat med Halloweenpynt, -hattar och -masker. Så jag blev skitglad och började testa (jag ääääälskar masker!), men tyvärr är det ju inte så kul att testa på sig själv eftersom man inte ser så mkt utav det. Så jag sa till Siv att hon skulle prova. Först var hon lite tveksam, men när hon väl fått på sig dödsmasken levde hon sig in i rollen till fullo. Så pass mkt att hon började serva kunder iklädd dödskallen. Problemet var att den första kunden var helt oförberedd och hoppade till och skrek till av chock när hon såg Dödskalle-Sivs uppsyn. Ett riktigt gällt skrik. Jag har nog inte hört någon skrika så högt på jobbet sen den gången Yvonne såg en dockarm i ån bakom kajen och trodde det var ett människolik. Hähähä. ;)


BLUFFIN' WITH MY MUFFIN

2010-10-22@07:32:19

Jaha, idag är det fredag dvs helg dvs jobb. I söndags beslöt Sandy och jag oss för att på lördag, då skulle det bli 100% raggafton. Herrarna på Cirkus var den tänkta målgruppen. Men insåg igår att det är tidsmässigt omöjligt om jag faktiskt ens ska hinna börja på alla skoluppgifter som ska vara klara när vi börjar igen om en vecka. Så i matchen plugga vs ligga blir det hemmaseger den här gången.

Well, idag blir det alltså muffinsfrulle på Eskilstuna Kultur & Fritid enligt herr Alsterklevs önskan. Bäst för honom att han bär sin fredagsslips dagen till ära!

Juste! Förra veckan blev vi ju filmade av tv4-nyheterna och nästa vecka ska jag och enhetschefen bli intervjuade i radion. HAHA! Det kan ju verkligen sluta hur som helst.


I LIKE YOU A LOT LOT, THINK YOU'RE REALLY HOT HOT

2010-10-20@22:32:00
Hey there, sugar baby - saw you twice at the pop show,
you taste just like glitter mixed with rockn'roll! <3


TAKE A CHANCE & MAKE A CHANGE?

2010-10-19@07:26:02

Godmorgon. Uppe med tuppen som vanligt. Bara för att jag verkligen älskar mina mornings. Nu regnar det, men det gör inte så mycket för då blir min balkong ren(are). Det är helt knäpptyst ute (förutom ev. regnets smatter), mörkt och cosy. Man har liksom alla förutsättningar att göra dagen så bra man bara vill.

Bussen går 08:17. Ungefär tio minuter senare är jag på stationen. Köper en kaffe, en biljett och tar en cigg ute på perrongen. Tåget ska gå 08:35 och oftast kommer det in några minuter tidigare. Jag vet inte var det kommer ifrån, men när tåget stannar väller det ut människor. De flesta ser allmänt morgontrötta och stressade ut. Jag gör mitt bästa för att få en bra plats i tågets färdriktning, allt för att undvika åksjuka så gott det bara går. Oftast tar det bara några minuter innan jag är inne i L. Rhineharts mjukpornografiska värld i en sjuttiotal fyllt av yoga, psykonanalys och slump. Men ibland händer det att jag avbryts i mitt läsande och riktar min uppmärksamhet på annat; små fjortisar som diskuterar politik (tror dom) eller business-nissar som pratar med sina business-nisse-kompanjoner i headset om begrepp jag inte vet vad dom betyder, men gör mitt bästa för att förstå. Kaffet brukar vara kallt ungefär efter att vi passerat Kvicksund. Och någonstans där brukar jag sluta läsa och bara sitta och glo ut genom fönstret den sista biten.

Igår satt jag där och läste av landskapen som vi åkte förbi och tyckte plötsligt att jag såg några tårar i spegelbilden. Och så fort jag insåg vad dom handlade om så blev jag så jävla förbannad och trött. På min hjärna som i 9 fall av 10 är så jävla klen och låter sig överröstas av hjärtat när det kommer till att välja i tankar och handlingar. Och att det alltid resulterar i önskningar som handlar om vad jag vill och aldrig i vad jag behöver. Jag fattar inte vad jag håller på med. På riktigt. Måste lägga ner.


GLAMOPHONIC, ELECTRONIC, D-D-DISCO BABY

2010-10-16@13:11:49
Okeeeeej, sjukt bra vecka!

Ytterligare fem otroligt givande dagar på kanske världens bästa praktik med kanske världens bästa arbetskamrater. Möten, pressträffar och "på-riktiga" arbetsuppgifter som ger mig SÅ mkt och jag får verkligen vara delaktig i allt! Och dom som jobbar där är så mysiga! Alla på sitt egna lilla sätt. Min handledare som är übersnäll, scenmästaren Pelle Pulver som är typ roligast i Eskilstuna med ett skratt som gör att om man mot förmodan inte skrattar med honom skrattar åt honom, lilla Totte som egentligen är pensionär (han hotar tydligen varje år med att det ska bli sista året) och som springer runt och fixar med allt bara för att han tycker att det är så roligt, Kenneth som alltid retas med allt och alla och som förra veckan fick höra ryktet att jag hade bakat muffins och därmed beställde en ordentlig omgång chokladmuffins till nästa veckas torsdagsmöte och sen inte att förglömma alla andra snälla människor som sitter borta på teatern. Och:

Tisdag: smulkväll hemma hos Sandy. Tanken var att vi skulle kolla på fotbollen, men vi snackade i princip bort hela matchen. Och mygod vad jag hade mycket att catcha up på! Malin har köpt en ny mobil i smyg för hennes päron (hon vågade inte ens svara när hennes mamma ringde utifall det skulle höras), Becca har fått ett par trosor med tryckta med namnet Johan på och Sandra ska hooka med Brolle JR i helgen, bara som några exempel.

Onsdag: DH-kväll hos Marre (utan bajsande katt).

Torsdag: mys-Skype-dejt med min lilla parisienne Kajsa.

Fredag: pimpa-skolan-fest och en massa pyssel med alla nya inköp. Jag var dessvärre inte så mycket till hjälp, utan satt mest och snackade skit med loverboy Henric. Han är verkligen en gullig kille, den där Henric. Han har t. o. m. sjungit en egenskriven låt till mig och en annan person som jag tyvärr inte kan nämna vid namn (inte ens vårt interna smeknamn eftersom det skulle vara på tok för obvious och eftersom jag försöker att inte kränka folk i den här bloggen avstår jag). Sen åkte jag och hämtade upp Anna-Karin och tillhörande hund för lite take-away-mat och filmhyrning. Men inte förrän flera timmar senare var vi hemma igen på grund av några oväntade hinder på vägen (lite för krånglig fickparkering och lite för långa omvägar för att slippa stöta in i ex-pojkvänner bland annat). Men väl hemma mös vi till det rejält. Fille somnade flera gånger och jag bara en, men det spelade tydligen ingen roll för det var ändå mig Matte blev sur på.

Lördag: Har precis veta att Emma Bästa Damm ska med på kvällens festligheter! Det kan inte bli så mycket bättre!


-1°C

2010-10-11@07:19:15

Någonstans mellan Kolbäck och Kvicksund tappade jag bort något viktigt förra måndagen. Jag visste inte riktigt vad det var, men jag visste att det saknades. Hela helgen sörjde jag det borttappade. Tills igår, söndag. Det vackra vädret och ett kort möte med Sandy kan ha varit grejen. När tåget lämnar stationen om en och en halv timme tänker jag hålla i det mycket mycket hårdare.


RSS 2.0