fast det snöar så är himlen galet blå

2013-02-22@12:34:26
Bra dag idag! Det är fredag med annalkande ledig helg, jag är klart mindre näppt i täsan och fortfarande i bra mood från min dejt med A-K igår kväll. Vi skulle egentligen ha skrivit packlistor inför resan, men det blev inte så mycket av med det. Istället kollade vi på ”Hissen”, käkade pirra och kebab och så satt vi och visualiserade vår kommande kamelridning vi ska göra där och diskuterade alla frågor som kommer med det. Måste man ha turban på sig? Vad gör man om kamelen får spel och sprätter iväg ut i öknen? Etc etc. Anki är så rolig för hon sms:ade mig här om dagen helt exalterad och ville att vi skulle besöka Maspalomasöknen. Då har hon alltså inte fattat att hon redan varit där förra gången vi besökte Playa del Ingles, haha.
 
Nu är det fan mindre än två veckor kvar alltså! Längtar ihjäl mig efter att få komma hem till Granaria igen och jag är en lycklig jävla skit som får göra det med världens bästa Spankz! <3

bittermuttan

2013-02-20@20:24:14
 
 
Alltså TRÖTT MAN SKA BEHÖVA BLI!? Jag måste få klaga nu och ni måste tycka synd om mig:
 
1. Började ana igår att en ny förkylning var på ingång och idag sitter jag med bihålorna sprängfyllda av tjockt snorgrönt snor, en betongtung, lätt febrig skalle och en fnasig, rött lysande näsa som har ungefär tio lager skinn mindre än vanligt av allt snytande. Två veckor efter att jag blivit frisk från influensasatjäveln!
 
2. På grund av punkt ett blev jag därför imorse tvungen att boka av min inplanerade dagsutflykt till Eskilstuna där jag skulle ha hängt med min farbror och faster som jag saknar så in i helskotta mycket. Jag kommer inte heller kunna besöka familjen Damm Grönvall på fredag med risken att smitta ner lillfisan med mina äckliga bakterier. Maaahhh, två av de saker som jag sett fram emot mest denna vecka och båda skiter sig!
 
3. När jag någon gång på eftermiddagen idag blivit helt sjukt uttråkad av allt slappande tänkte jag att jag i alla fall kunde göra lite nytta hemma med något som inte är så fysiskt påfrestande (pyttsan), så jag gav mig på att försöka koppla ihop datorn och TVn så jag kan se GG på större skärm. Vill informera om att jag först köpt en dyr jävla kabel som jag blivit lovad skulle föra över både bild och ljud från min gamla Mac, som sen visade sig bara kunna fixa bilden, så efter det har jag därför köpt till en annan sladd för ljudet, för ”då ska det till 100% fungera". Jag höll på i tre timmar med de där kabeljävlarna och testade alla uttag jag kunde hitta, vände TVn halvt upp och ner för att hitta fler hål, googlade, läste på olika tekniknördsforum och ändrade inställningar både på datorn och TVn ända tills jag råkade ta bort alla kanaler, och när jag väl lyckats få tillbaka dem så har bilden fått ett grönt jävla filter som inte går att få bort (!?). Alltså seriööööööst!? Jag kokade så jävla mycket att jag ville slänga ut hela TV-fanskapet – det hade ju varit en så jäkla cool och härlig sak att göra! När jag kom på att det var både dumt och omöjligt så tänkte jag slänga ut kablarna istället, men det blev inget för jag insåg rätt snabbt att det hade ju inte direkt gett samma effekt plus att det vore både jobbigt och skämmigt att behöva gå ner på gården och hämta sladdarna efteråt.
 
4. Ser ni de fina naglarna där uppe? De var mina ända tills den högra tumnageln alldeles nyligen bestämde sig för att gå av allra längst ner. Så nu är jag en kortnaglad människa som känner sig ful, identitetslös och som blir uppgiven varje gång jag försöker klia mig på ryggen.
 
Vad som tar mig igenom den här dagen av bitterhet och i-landsproblem? Denna ljusglimt!

bonjour mardi

2013-02-19@12:16:51
 
God dag! Inte så mycket att rapportera här, känns som att jag bara jobbar, jobbar och jobbar och gött är väl det. I torsdags var jag i och för sig ledig så då luftade jag och Fräz våra isbjörnsfällar nere på stan, lunchade med Beccasinen och uträttade mer eller mindre viktiga ärenden. Sen åkte jag hem till S och var rådgivare/socialt stöd till hans filippinpackning. Han ska bara vara borta i tre veckor, den saten, och det är ju såklart lite tråkigt och skitkul för honom på samma gång. I alla fall så har jag fått vårdnaden om ett superhärligt litet objektiv under tiden så nu fotar jag allt som bara går att fota, bara för att det är så kul (i'ma show ya l8er!). För övrigt så längtar jag ihjäl mig tills på fredag för då ska jag få träffa lilla Céline för allra första gången och tills på lördag för då är det Sandys (pam-para-pam!) 25-årspartaj! Pappa Håkan har lovat att låna ut sin fina lägenhet och det känns ju som något som han eventuellt kan få ångra lite i efterhand. Huuuuu, är så pepp så jag nästan pepprar över! Trevlig tisdag på er!

22

2013-02-13@09:42:45
 
Det blev som jag förutspådde en riktig jävla semmelfezt igår. Nytt rekord – mer än 8000 sålda semlor och den roligaste jobbdagen ever! Var helt utmattad när jag kom hem och så hade jag florsocker på alla möjliga och omöjliga ställen, men det var det helt klart värt!
 
Nu ska jag sippa i mig min björnbärssmuttis sen blir det medelpass och solning innan det är dags att bege sig mot jobbet igen. Taxfreekatalogen damp ner genom brevinkastet här i dagarna – älskar alla tecken på att det inte är många dagar kvar till semester (22 stycken för att vara exakt, HURRA!)

bop-de-bop

2013-02-12@12:14:05
 
Mina fina smulz på Å i lördags, någon gång medan vi fortfarande var anständiga och trevliga tjejer. Egentligen skulle nog en offentlig ursäkt till alla stackare som råkade ut för mina och Beccas odrägligheter några timmar senare sitta fint, men mest av allt vill jag bara tacka för att ni gav oss en så in i helvete rolig kväll. I söndags var jag på middag hos en annan favoritfamilj – les Fredrikssons ute i Hökbyn. Alltid lika mysigt och trevligt! <3
 
Nu håller jag på att förbereda mig mentalt för vad som brukar kunna bli årets mest kaosartade dag, i alla fall om man jobbar på ICA Ettan. Jag säger som Henke: har ni inget bättre för er – sätt er på en stol ute på parkeringen och låt er roas av alla människor som febrilt kämpar för att få en bilplats och sina efterlängtade semmelpåsar. Högst underhållande!

well, it's hard to dance with the devil on the back – so let's just shake him off, shall we?

2013-02-09@12:34:53
 
1. Min och cyklistens feta hemlagade nötburgare som jag haft cravings på i flera veckor nu. | 2. Hej solen #1! | 3. Obeskrivlig lycka. Om karln klipper sig lagom till augusti blir den ännu lite obeskrivligare! | 4. Mitt favvolack ”I am not a kiwi” från H&M. | 5. Snart gör jag och A-K Playa del Ingles ännu en gång! | 6. Har för första gången i mitt liv lyckats skapa osönderkokt potatis! #stoltchey | 7. Hej solen #2! | 8. Mina nya kärlekar. Med dem på känner jag mig lite gangstah och det är ju alltid trevligt.
 
Den här veckan kör jag extrainsatt jobbhelg, men det spelar ingen roll, jag får alltid helgfeeling i alla fall, även om jag jobbar! Idag har jag testat en helt ny smuttiingrediens – svarta vinbär, och det var supergott. Oväntat supergott faktiskt eftersom jag trodde att jag inte tycker om svarta vinbär, men där hade jag ju tydligen tokfel. Och ÄNTLIGEN är jag helt återställd efter nästan en veckas sjukligheter. Slogs av den inte helt genomtänkta tanken att den som uppfann förkylningen och alla andra såna där fjantiga sjukdomar kanske gjorde det bara för att vi ska uppskatta vardagen som sjutton när vi blivit friska igen? I såna fall var det ett ganska smart drag för nog fan fungerar det! Ikväll blir det en eller två eller tre irish med mina söta smulkarameller downtown. Nu ska jag äta korvstroganoff, fläta mitt hår och skriva önskelistor.
 
Trevlig helg på er! :-)

RSS 2.0