A STICKY AFFAIR, LIKE BUBBLEGUM IN MY HAIR (AH!)

2011-02-28@16:29:25


Den här bilden heter "Oregano 025". Väldigt fint och passande namn. Jag måste sluta försova mig, det sliter på hälsan. Nu ska jag betala räkningar, sen blir det smuldejt. Det här kan bli en bra vecka! Och just det! Vad döper man en hund till som gillar glass? DOUGLAS! Ma-ha-ha! XD


MARBLE HOUSE

2011-02-24@23:55:57
-

Lord. Vaknade imorse med betongbaskern på och fattade först ingenting. Sen kom jag ihåg att det som skulle ha blivit en lugn middag blev en lugn middag, fast med några glas vin. Och sen några glas till och några till och innan jag visste ordet av stod jag på ett dansgolv och tokdansade med två människor jag aldrig träffat förut. Fullt munderad i ytterjacka och pälsmössa. Jag säger då det. Och bara för det fick jag ta bussen till lasarettet idag och bara för det hittade jag inte dit jag skulle. Så jag sprang runt där helt bakisförvirrad och även fast jag fick hjälp av två söta lasarettvärdar som både förklarade vägen och gav mig en karta så gick jag vilse mer än en gång. Har aldrig tänkt på det förut, men hela stället är en enda stor labyrint med på tok för många återvändsgränder.


TUFFA TIDER FÖR DRÖMMARE

2011-02-22@23:06:12
Det här har utan tvekan varit årets hittills flamsigaste dag. Eget arbetedag med projektgruppen och vi satt i ungefär en produktiv timme och konstruerade vår funktionsstruktur. Skönt nog har vi fått reda på att det inte bara är vi, utan också nästan alla de andra grupperna, som känner en oerhörd frustration över hur kursupplägget ser ut. Det är nämligen inte så att man fördelaktigt kan köra på för att ligga i framkant utan då måste vi snällt vänta på nästa schemalagda lektion för att ens gå vidare i rätt ordning. Dessutom kommer mer än hälften av projekttiden (känns det i alla fall som) behöva läggas på alla dessa rapporter och bara en liten liten del på själva genomförandet, det vill säga produktionen. Tröttsamt så det förslår.

Sen efter struktureringen vet jag inte riktigt vad som hände, men urspårningen i vår grupp blev total. Henric lade efter ett par timmar fram ett förslag om att vi skulle googla fram några tuttbilder för att i och med det återuppta vår effektivitet. Ett tappert försök. Dessvärre inte så värst bra. En halvtimme senare satt nämligen 3/4 av gruppen (den kvinnliga delen) fortfarande fastnaglade framför den fascinerande sidan dinatuttar.com. Och det var tur att vi blev avbrutna där någonstans för på samma sida fanns en hel del intressanta länkar att surfa vidare in på. Dinrumpa.com och dinmus.com bland annat. Det hela slutade med att vi gick hem en och en halv timme före avsatt dagsavslut. Det fanns liksom inga åtgärder som kunde få oss på rätt spår igen.

Känner mig faktiskt överlag rätt disträ just nu. Den här vintern suger en hel del must ur mig. Februari är snart slut och det är nu det är såååå mycket att göra och ta tag i. För nu och för framtiden. Men tiden bara springer iväg. Och jag sitter mest och drömmer mig bort till våren och ljusare tider. Mark tom på snö och grus under skorna. Påskliljor och utomhusaktiviteter. Att kunna gå runt med skinnjacka utan att frysa halvt ihjäl. Mhmmmm. Men det kommer dröja. Man gör väl bäst i att ta sig i kragen och börja leverera. Och tänka på att om man gör det kanske våren kan komma att bli ännu bättre.


DON'T BE A DRAG JUST BE A QUEEN

2011-02-18@07:52:41

-
Oookay - what a week! Inte en lugn minut! Pendlar emellan en och annan frustrations- och stressattack över att jag inte har total kontroll till att få lyckorusningar och fnissanfall över hur roligt allting är. Men det är helt OK, är bara ovan.

Igår kväll skulle jag ge mig på att färga håret på mig själv. Väldigt intressant, speciellt eftersom jag skulle färga rött och det blev brunt. Och imorse hittade jag färg på alla möjliga och omöjliga ställen. Men jag är inte den som är den! Vad som helst är bättre än den vandrande utväxt jag gick runt som innan. Vem vet, det kanske är dags för en brunhårig era nu! I såna fall ska jag ta den till mig och pull it off!

Och mygawd, imorrn smäller det! SVÅRT ATT VARA MER TAGGAD!

FINALLY

2011-02-11@15:22:00

Mhmm. <3


LORSQUE JE LÈVE MES MAINS AU CIEL

2011-02-11@11:17:25


Så jävla trött på tulpaner nu så jag dör. Har en massa gult pulver från pistillerna (eller ståndarna, vet fan inte vilka som är vilka) överallt i lägenheten. Men häromdagen tog jag min spontanshopping till en annan nivå och köpte en minidammsugare! Den var så jäkla söt så jag kunde inte låta bli. Och faktiskt helt perfekt för mig som har dammtuss- och smutsfobi. Så nu slipper jag dra fram det tunga artilleriet varje gång jag får en släng av städpaniken. Eller pistill-/ståndarpaniken.

Nu ska jag duscha, minibruncha och fuldansa mig iordning för dagen. Tror faktiskt att jag bara är några repeats av I just had sex-låten från att konvertera tillbaka mina Jehovasgrannar.


LOOKING FOR GOLD THAT CAN'T BE BOUGHT OR SOLD

2011-02-08@16:19:12

Att dra hem en snygg karl på thé och sen faktiskt dricka thé kan visa sig vara gravt underskattat. Särskilt om han dessutom har vettiga tankar innanför pannbenet och förstår ens språk. Idag har jag varit en skolkis, slappis och segis. Men ikväll ska jag göra tulpanannonser och fika i A-K och Kenates nya lya. Jag ska också försöka axla min roll som projektledare för vårt "examensarbete" och ringa och boka in ett möte med vår blivande samarbetspartner (herrejösses, vad vuxet det där lät.) Det rycker och sliter i min vårnerv så mycket just nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Vet att det är långt kvar innan våren sätter in på riktigt, men jag kan i alla fall stilla abstinensen lite redan nu genom att sitta ute och röka i t-shirt på balkongen med en termometer som visar 20+ i solen.


LIVET ÄR FARLIGT. MAN KAN FAKTISKT RÅKA DÖ! :)

2011-02-07@17:37:07ENOUGH

2011-02-06@22:22:00

När man stör sig så oerhört på ointelligenta människor är det inte världens behagligaste känsla att inse att man ibland egentligen spelar i exakt samma liga själv. Har man tur så har man smarta vänner som hjälper en att hitta tillbaka till förnuftet. Sen är det upp till en själv att se till att man håller sig kvar där.


TWEET T-T-TWEET TWEET

2011-02-03@09:15:52
Godmorgon! Idag är det the big pitchday. Vi i grupp 5 ska presentera vår varumärkesplattform och vårt förslag till ny grafisk profil för Affair (inredningsbutik och café på Öster Mälarstrand) och det är faktiskt lite pirrigt. Vet att vi har en god chans, nu gäller det bara att lägga fram allt på ett bra sätt. Hoppas verkligen att de nappar!

För övrigt ser jag fram emot detta veckoslut. Ledig helg och lyckoparty på lördag. Nu gäller det bara för värdinnan R att krya till sig tills dess, annars får hon fan dansa av sig febern på lördagskvällen. Och efter flera veckor av att vi försökt styra ihop en utgång tillsammans (men hindrats av allt ifrån Västeråsfrånvaro till tentaplugg) ska jag och Emsie få parta ihop igen! Hittade den här bilden på hennes blogg som jag tycker så himlans mycket om. Den säger rätt bra hur lyckliga och partyglada vi var den fina sommarkvällen för ett antal månader sen ute på hennes balkong med en tjurig granne next door som sprang ut och in och försökte störa vår partystämning men helt utan resultat.RSS 2.0