sista insupet

2012-06-25@23:59:16
 
Promenerade runt själv i flera timmar för några dagar sen. Eller själv och själv, jag såg det mer som den sista dejten på tu man hand ihop med min fyra månaders långa och fortfarande nykära romans – staden med en förevigt speciell plats i mitt hjärta. Tänkte att det kommer fan inte bli lätt alltså, att lämna något som man hållt av ända sedan den första dagen man träffades. Nu, två dagar kvar innan avfärd, fladdrar alla minnesbilder redan fram och tillbaka som ett bildspel framför hornhinnan, och nej, det är fan inte lätt. Men jag tycker om tanken att istället för att vara ledsen för vad man inte längre får ha, ska man vara glad och tacksam för det man haft. Tusentals minnen, lärdomar och upplevelser. Otroliga tillfälligheter. En salig blandning av urhärliga människor. Och en stad som jag antagligen alltid kommer vara lite olyckligt kär i varje dag som jag inte är där. Därför kör jag inget farväl utan bara ett på återseende! Det var hemskt trevligt att få lära känna dig.

jump in my hoopty hoopty hoop!

2012-06-16@20:25:22Yiouwzaaah! Ohyggligt braiga dagar. Umgänge med min kärlek och privata kokerska Z. Utsökta frukostar, luncher och femrätters middagar. Underbart för mycket bakelser och godis. Notre Dame, latinska kvarteren, Montmartre, Champs Elysées och Jardin des Tuileries. Spöregn. Strålande solsken. Sniglar. Vin. Vin. Vin. Vodka. Mer vin. EM-mania och häng på grann-britt-puben. Med andra ord fenomenalt bra. Synd på fotbollsnederlaget bara, men igår styrde vi i alla fall ett bra jävla krig mot engelsmännen. Synd att inte svenska landslaget krigade lika bra! ;-)

Puzsz!

lala lalalalalala lalalalalalala love

2012-06-07@15:25:39

I förrgår åkte vi och hälsade på Claire och hennes en och en halv vecka gamla Kyler ute i den mysiga förorten Colombes. Hon bjussade på lunch och vi kirrade efterrätten. Världens coolaste lägenhet hade dom (älskar övervåningar) och världens coolaste franska bulldog Pogo. Claire var nästan på vippen att följa med oss på roligheterna i St Jean Cap Ferrat förra veckan men så bestämde hon sig istället för att klämma ut ungen ungefär en månad för tidigt. Lite onödigt kan tyckas, men nu när jag träffat honom förstår jag att hon hade bråttom, för han var typ det sötaste och häftigaste jag någonsin sett och jag brukar inte ens tycka om ungar.

Idag är jag gräsänka eftersom Kajsa har gittat hem till Sverige över helgen. Hon säger att det är för att fira hennes brorsas student, men det kan hända att hon bara är trött på mig, min enformiga musik, mitt eviga daimsmaskande i sängen och mina dåliga skämt. Men jag kommer klara mig bra för imorgon kommer en annan älskling hit och förgyller min vardag! Känner på mig att det kan komma att bli en livad och hyfsat blöt vecka och inte mig emot! :D

Har kört en ful liten skolkdag idag. Så himla typiskt mig att gå upp i tid, göra mig helt iordning, packa väskan och sen fem minuter innan jag ska gå, ändra mig och stanna hemma istället. Så då har jag såklart passat på att måla naglarna (var fyra dagar sen sist :-O :-O :-O!) och även fast jag har tröttnat på att ha ombre-hår nu så gillar jag fortfarande själva grejen, så jag tänkte att jag kör nagelvarianten istället. Himlans fierce måste jag allt säga! Nu ska jag i alla fall göra någonting nyttigt och plocka ur diskmaskinen och sätta på tvätten. Och kanske kanske gå på ett gympapass lite senare. Fast troligtvis inte om jag tänker efter. Det känns som en inte-trötta-ut-sig-i-onödan-dag idag. :-)


tonight we are young

2012-06-05@00:46:49
Oduglig blogg det här. Ska försöka lägga in en bättre stöt framöver. Några omtumlande, underbara och helt galna dagar har passerat sedan sist. Men på både gott och ont – det ska ju kännas att man lever! :-)

Puzsz och godnattis!

RSS 2.0