IN THE MORNING RAIN

2009-11-30@10:28:50Tycker inte att det finns något vackrare än det här just nu.
Hur vackra är dom inte tillsammans?
Och hur fashion är inte Marie? Åratal före alla andra.
Skulle nog göra vad som helst för att ha fått vara med på det här.
 
ps. Marre, ser du Herrlinen?


SALVATION

2009-11-30@09:57:01


Some will get broken, others will get lucky like me, meeting you

Åh, how I miss her everytime hon tar sitt pick och pack tillbaka till hufvudstaden. Några timmar på helgen är allt man får, men jag är iaf glad för det lilla!
 


CINNAMON SONGS

2009-11-29@20:13:07


"Oj, förlåt, du gick visst in i min armbåge."
 


RIGHT FROM THE START

2009-11-27@19:24:35
You have captured my heart.
And I really like it like that.
:-)


EN SOMMARDEJT

2009-11-27@17:34:15

Del 1 - Det var en gång i en lekpark...

"Nu rinner snoret."
"Ja."


Del 2 - Själva dejten

"Hejdå nu, sa Puh och Ru."

Del 3 - Den blöta finalen

"Top notch!"
 


COULD WE HAVE KIPPERS FOR BREAKFAST?

2009-11-27@08:22:18

Mummy dear, mummy dear.

Nu blev morgongröten alldeles för vattnig igen. Hatar när det händer. Idag ska jag på adventsmys i kyrkan vid St Eskil. Faster Inger ska smuggla in mig, eftersom det bara är för gymnasieeleverna på skolan. Men jag vill också vara med och mysa. 

Snart kommer äntligen Mums-Maria hem igen. Can't wait. Martin och Edvin kommer få storpisk i Med andra ord och Så det kan låta. Hoppas vi kör Kotten också. För old times sake.


 


YOU SEEM TO BELONG TO A DIFFERENT WORLD?

2009-11-26@14:26:13
Yey, på söndag äre inflyttningsfika som gäller och jag ska bjuda på kladdkaka med mjölkchoklad i! Då kommer min älskade farbror. Jag saknar honom.


Jag ska krama honom så hårt jag bara kan!


IT'S ALL ABOUT KIX

2009-11-25@15:25:35All your'e looking for is somebody to feed you
All you're looking for is something in the air
All your'e getting are som trash to breathe

The more you leave
The more we love you baby
- why should you stand the chance?
 


YOU & ME, WE WRITE A BAD ROMANCE

2009-11-24@10:57:13


Tycker lite synd om gubben till höger. Totalt jävla livlös och ihjälklämd.


Det är så jävla typiskt att man ska bli bjuden på 17 paket cigaretter dagen efter man bestämt sig för att sluta.


Jag skulle gärna betala 39 spänn för nån slags Tobbe. Fast får man ändra på måtten? 50x70 känns sådär. Hellre långsmal med gröna ögon, tack.


Vi är alltid så fredags-morgontrött-söta på tåget till E-tuna, hon och jag.
 


NAKED TO THE T-BONE IS A LOVER'S DISGUISE

2009-11-23@09:36:27
Det är förbannat frustrerande det här med att sluta röka. Tänker på cigaretter ungefär heeeeeeeela tiden. Men. Jag har bestämt mig. En dag avklarad och det taggar mig till att klara många fler. Är bara lite allmänt jobbig att ha och göra med. Idag ska jag skriva en tidningsartikel som ska motivera hushåll i E-tuna till att skärpa till sig när det gäller sopsortering. Snacka om trött ämne! Tur iaf att man får spåra ur hur man vill så länge man håller sig till syftet. Jag hoppas på en inspirationsattack någon gång under dagen. I väntan på den ska jag kila iväg och hyra en till Wallander. Om jag har råd. Tror jag har 23 kronor kvar på kontot. Ka ching! Det blir hela fyra kronor över tills på onsdag!
 


U.F.O     B-)
 


ELLER HUR, ELLER HUR, ELLER HUR?

2009-11-22@10:08:19
Vilken skum dag härom dagen. Tidigt på morgonen tog jag blå buss nummer tre in till stan och besökte en dam i en lucka på SJ-stationen.
"Jag skulle köpa biljett till sjunde himlen."
"Dom är slut" sa hon och log.
Så jag satte stegen emot SAS. Tänkte att jag tar en plats på planet, sen far jag iväg över husen. Men dom hade ingen ledig sits för någon till sjunde himlen. Bara ett nummer: 90 000.
Då sprang jag på en man med konstiga ögon. Han sa:
"Vill du resa iväg till sjunde himlen? Enkel biljett, femtio spänn. Här är paketet. Packa väskan och dra iväg."
Så jag köpte biljett till sjunde himlen för att se om min älskade var där.

Men himmel nummer sju, visst lurade du mig? Eller hur, eller hur, eller hur?
 

TÄNKVÄRT

2009-11-21@08:26:17

Everybody wants to be someone else
Everybody wants to change their name and face
Everybody wants to be on TV
Everybody knows that one and one makes three
Everybody wants to be the man of the world
Everybody wants to watch the poor little rich girl
Everybody wants to sow the perfect seed
Everybody wants to be what everybody needs
Everybody to change their shirts and ties
Everybody wants the truth behind all lies
Everybody wants invincibility
My mother still wants Ringo to come on over for tea

Be anyone you wanna be
But baby, if you come as you are
That's alright with me
 


TJOFF

2009-11-20@07:21:30

Hur tidigt man än går upp så blir det alltid bråttom. Why?


Ms Sne-tand och tyrk-näsa


LAST DAYS OF DISCO

2009-11-19@09:30:41

Jag tror inte jag kunnat få en bättre start på morgonen än när jag precis gick in på Johannas blogg, där hon lagt upp bilder från min lilla inflyttningsfest.
Lilla dansanta A-K Hartland hade tillochmed fått ett eget inlägg:

Ärligt talat vet jag inte om det kan bli roligare än såhär?!?!?! *kiss i byxan*
Förbannade jävla A-K! Haha!


REALITY KILLED THE VIDEO STAR

2009-11-18@07:22:21
Johan i min klass frågade mig vad jag lyssnar på mer än P. Öööhhh? Shit. Därför drog jag på Robbies nya skiva, och helvete. Den är riktigt gooooood! Snygg är han med för den delen.


All we've ever wanted is to look good naked,
and hope that someone can take it.
God, save me rejection,
from my reflection.
I want perfection. 
 


I WONDER WHY I'M NOT DYING? NA NA NA

2009-11-17@17:05:33

Det här har jag hållit på med hela dagen. Började vid 10 nån gång, och nu är klockan 5! Sanslöst. Men tiden går väl fort när man har roligt. Nu har jag en massa bilder jag tycker om som jag kan titta på utifall tv'n är tråkig.
Pretty fierce tycker jag allt!


 


PHYSICAL FASCINATION

2009-11-17@08:28:51

Haha. Har precis gjort mig klar för skolan och så kommer jag på fem minuter innan jag ska åka, att nej fan, jag vill inte till skolan idag. Möpp. Istället ska jag vara hemma och mysa. Tror jag ska hyra senaste Wallanderfilmen. Dessutom har jag ett litet projekt som jag måste börja på till min lya. Säger inte vad, men tror det kommer bli asballt! Var till IKEA med Elin igår och införskaffade lite material plus att jag äääääääääntligen köpte mitt soffbord. Ska försöka mig på att skruva ihop det idag. Med bra musik i bakgrunden går allt!

Vet ni mer? Jag får komma på workshop på Learning Partners KY-utbildning! Tjoho! Dags att börja bli nervös nu kanske?


 


OH, WHY DO I GIVE IN?

2009-11-16@09:41:23

Varför tänker man alltid att på måndagar, då ska man på något visst sätt börja om? Typ ta tag i sitt liv. Man tänker att alla måndagar är som en ny chans att ändra på saker. Jag brukar tänka att jag ska minska på ciggen, börja laga mer mat, plugga hårdare osv. Det blir aldrig så, haha. :-) Inte så disciplinerat alltså.

Ikväll kommer Beccs äntligen hem. Undrar hur hon har haft det? Antagligen alldeles underbart. Ska bli spännande att höra i alla fall. Jag håller på och filurar ut vad jag ska bjuda på på min inflyttningsfika/adventsmys. Hittade ett gulligt recept på pepparkaksmuffins toppade med vaniljkesella och lingon. Kanske kan bli något.

Idag ska vi börja på ett nytt "projekt" i skolan, att skriva om NFC- tekniken. Vad i helskotta är det? Har jag aldrig hört talas om. Surt att just detta som man fattar nada om är individuellt, när nästan allting annat ska göras i grupp. Aja, får prata med Ida. Hon har gått Bergs school of communication och är fan bildad inom allt vi håller på med. Det blir bra det. Helt ärligt så är det rätt så svårt med motivationen just nu. Vill bara börja på min lilla KY-utbildning här i Våsan. Men tror inte ens att jag får det. Åh.
 You, you know how to get me so low. My heart had a crash when we spoke. I can't fix what you broke. And you, you always have a reason. Again and again this feeling. Oh, why do i give in? It's sad that the map of the world is on you. The moon gravitates around you. The seasons escape you. And i always and always was one for crying. I always was one for tears. No, i never was one for lying. You lied to me all these years. The sun is getting cold, it's snowing. Looks like an early winter for us. It hurts and i can't remember sunlight. Looks like an early winter for us. The leaves are changing color for us. And it gets to much, yes, it gets to much starting over and over and over again. An early winter for us. But i need you to turn me over...
 

 


C.B.B

2009-11-16@00:23:34


C'MON JOIN THE JOYRIDE

2009-11-15@14:38:42

Bästa kommentaren nere vid Giddegrillen: "Passa på att njuta nu, tjejer! Det här kan vara de enda korvarna vi får ikväll!"
 

A LITTLE EXCITED, A LITTLE IN PAIN

2009-11-15@11:55:13Dagens städ-outfit. Det ser ut som en svinstia här hemma och jag försöker verkligen städa samtidigt som jag haltar runt som nån jävla farbror Melker. Sandra, tack vare dig luktar 2/3 av min lägenhet vin. Tack, mycket mycket tack! Ska åka och hämta julpynt hos Kenta K sen. Måste verkligen försöka sno med mig julslingan så jag kan ha den i mina Elgot-horn. Och nu - endast en vecka kvar till New Moon! Åh, pirrigt pirrigt!

"You wear them so well, those innocent eyes. You're putting on a wonderful disguise. I want you so bad, I'm pushing my luck. It feels like being hit by a truck. This is no place special, don't know why I came? If someone's got a minute, do please explain."
 


TWISTER ON THE FLOOR

2009-11-11@07:16:31


Varje morgon läser jag mitt horoskop på ditthoroskop.nu. Och det brukar nästan alltid stämma väldigt bra! Hoppas på tur idag då! Fast jag har ingen lust att börja bråka med Kenneth när han kommer hit ikväll iofs...Gissar att det som vanligt kommer handla om att maten jag lagar honom är äcklig! Haha.

1, 2, 3, not only you and me. Got one eighty degrees, and i'm caught in between. Merrier the more - triple fun that way! twister on the floor - what do you say? I'm counting! 1, 2, 3... Are you in? Living in sin is the new thing. Are you in? I'm counting!

Britney är föööörgudars jädra bra alltså!! 
 

I KNOW YOU'RE NOT GOING TO

2009-11-10@18:31:03

Lite pysslig är jag ändå. Har fått nån hook på skrivstil, kladdar det överöverallt.
 


WHO KNEW

2009-11-10@14:57:12
Förvirrad dag det här!

Vaknade sju och gick och la mig igen. Sen vaknade jag ett. 13:00! My god, inte bra. Nu är jag seg som en för gammal dumle-kola. Jag måste tvätta, skriva inbjudningsbrev, renskriva målgruppsbeskrivningar och koncept samt duscha. Luktar fan löksoppa här inne. Jag har en läbbig granne. Han berättade för mig på jobbet att han och hans fru allt har koll på mig från deras fönster en våning över. Att de ser mig när jag är ute och röker och dansar för mig själv. Nu sitter han nere på parkeringen hukad bakom en bil och gömmer sig för någon? Weird old man. Ikväll ska jag till Carola. Det ser jag fram emot. Jag ska snyfta i hennes famn om livets jobbiga, sen ska hon göra mig på gott humör med god fika och skitsnack i tv-soffan. Nu blir det hallon med mjölk.

Peace. 


ÖPPNA DINA ÖGON FOR GOD'S SAKE

2009-11-09@07:15:01

Morrn morrn!

Nu är det lite bråttom här. Måste slänga i mig gröt-fan och sen trampa ner till stationen för att sedvanligt åka till skolan. Idag står grupparbete på schemat. Lite jobbigt med cyklandet, för mina fötter är sönder-jobbade sen i helgen. Men vi (jag och min sköna flum-grupp) ska idéspruta oss fram till några asbra "weekend-paket" som vi ska försöka sälja till en nisse från Eskilstuna Marknadsföring. Det kan bli hur spännande som helst!

Jag är lite putt, för min kära Carola ska flytta. Till jävla Kiruna. OK att hon har sin familj och sitt nya lilla barnbarn Texas där, men jag då, HALLÅ!? Jag kommer ju sakna min lilla rockabilly-morsa. Men hon har tvingat mig att lova att jag ska komma och hälsa på, så jag får väl ta och se fram emot det då. Suck.

Sen har min brud Beccs dragit till Arlanda, och kanske redan till Egypten. Hon var in på jobbet igår, nervös som en liten gris. Hon fattar inte hur underbart de kommer få det. Neeeeeej, jag är inte bitter, bara förjävligt avundsjuk.

Aja, jag ska iaf ha en superduper-helg jag med. Med den här bruttan, som är så förjävla snygg, jag vet, men hon är MIN, och bara min. Sådetså.


LOVE

2009-11-08@13:58:57i wake up each day, i wanna sleep that day away
i catch a train in the rush hour rain
some people are talking to me,
i don't care what they say
cuz i know

love doesn't live here now you've gone away
love doesn't live here,
but i'm left to stay
and i thought it was me and you who had it all
yes, i thought you and me, we stood so tall,
but it's all over now

friends on the phone, "life is good, life goes on"
but i spend my days in a heart broken haze
of movies and lonely tunes,
every song seems to be about you

love doesn't live here since you went away
no, love doesn't live here,
but i'm left to stay
and i thought you and me, we were the chosen ones,
yes, i thought you and me, we sailed into the sun
but it's gone, it's over now,
yes, it's all over now

Idag är saknaden fruktansvärd.
Men jag vet att du är här med mig än.
<3
 


ÅH SÅ VACKERT

2009-11-08@11:58:12

det blev :-)
 


bloggverksamhet

2009-11-07@13:32:50
bla bla bla

SATURRRRRRRDEY

2009-11-07@09:21:27

 
it's saturday and it's raining constantly. it's the best god can do!?
it's saturday and the man on the tv-screen wanna sell me some shoes.
it's a perfect day, what a perfect world!Torie wearing Emma Damm! Thihi. :-)
 


ÖGON SOM GLITTRAR PÅ JIMMY DEAN

2009-11-04@15:01:10

 
Hej hopps.
Nu sitter jag här igen. Kladdig om munnen av all spaghetti och köttfärssås. Yummi. Idag har jag turen att få träffa två kära vänner, Beccs och Mr Eriksson. Becca och jag ska till IKEA så jag äntligen kan få köpa det där jävla soffbordet jag planerat att köpa i flera månaders tid. Blir spännande att försöka sig på att skruva ihop det sen!

Helgen har varit bra bra bra. Fredagen var freaky friday med världens bästa Line och världens bästa Sandy!

 

Världens bästa Line.


Världens bästa Sandy.


Och jag som visar på tok för mycket.


Sen åkte vi till Kajsa och förfestade med några ascoola indier.


Sen som vanligt när kameran varit med ute, så förekommer det några bilder som man tvekar på att lägga upp. Men med den här är jag bara tvungen. Sandra påstår nämligen att hon inte "var så full". Hah!
Ni ser ju på kontakten från taket att den varit någonstans blött. Och när man dansar så vilt som hon gjorde i fredags är det faktiskt lätt hänt att den doppas i glaset.

Det finns nog ingen roligare människa på jordklotet :-)
    


I DON'T WORRY ANYMORE

2009-11-02@11:52:18
 
Is this what you want, everything you point at me?
I'm eating your words, but are they really here for me?
I've tasted them before, when you crashed at my door,
bringing some hot stuff, baby.

And when you call me in the middle of the night
I won't be there,
cuz you're always breaking my heart,
you always tear it apart, yeah yeah yeah

My love rise on laughing mind, lovetalk to the roses
But you bring 'em bad bad weather
You reach out a hand to hold,
and ain't it sad when the distance grows?
Two hearts cling to their fates
"Hurry hurry, don't be late"
But i don't worry anymore.

So when you need me in the middle of the night,
there's no one there,
cuz you're always breaking my heart,
you always tear it apart, yeah oh yeah

 

RSS 2.0