LIVE-BLOGG

2010-03-31@15:46:50

från Timmermansgatan. Fröken Björkholm sitter och frustreras över sidhuvudsfunktionerna i Word samtidigt som hon försöker hitta telefonnumret till sin mäklare. Jag ligger och väntar på att hon ska bli klar så vi kan spela alfapet nån gång. "Hej, jag heter Kajsa och jag skulle vilja sälja min lägenhet". Tar nog en nap för det här kan ta ett tag...

SOME WE MURDER, SOME WE LET GO

2010-03-31@08:51:07
Varje gång jag lyssnar på M.I.A's Paper Planes tänker jag på mig och Anki i Thailand. Jag tänker ofta på Thailandet faktiskt, för det var en fin tid. Fin, men samtidigt väldigt konstig och ovanlig för mig. Men att jag kom hem som en annan person än den jag var när vi lyfte från Arlanda den där tidiga morgonen, det är ett som är säkert.

Idag ska jag till stadsbibblan och (förhoppningsvis) klura ut lite av den ekonomiska biten på vår affärsplan tillsammans med de andra i gruppen. Alla förutom Malin, för hon har dragit till London (baby!), den svikaren.

Igår kom Marvin på besök. Vi lyssnade på musik, rökte, tittade på sjukt ovärda tv-program och jag låg med huvudet i hennes knä och blev kittlad i pannan. Ungefär som vanligt alltså. Och jag älskar det. Dessutom spelade vi in roliga meddelanden på hennes iPhone och spelade upp dem i olika gör-om-versioner, som typ "långt eko", "hurtigt" eller "förvrängt". Bra jävla kul!


Nej. Nu må jag höppe in i duschen och sen ta tag i disk-kaoset som befinner sig i mitt kök.

no on on the corner has swagger like us
hit me on my burner, prepaid wireless
we pack and deliver like UPS trucks
already going to hell, just pumping that gasSAUSAGE

2010-03-30@14:35:31

Idag lagade jag inte korvstroganoff som jag brukar utan enligt min nya rutiga kokboks sätt. Det inkluderade bland annat mjöl och senap (!?) och först var jag tveksam, men! Det blev så jävla gott alltså! Jag har aldrig aldrig aldrig ätit en godare korvstroganoff. Så! Nu vet ni det.

(Ni kanske undrar nu också varför jag helt plötsligt skriver tre jäkla blogginlägg på en dag. Det är bara för att jag gjort världens bästa inköp: en minneskortsläsare! Då kan jag lägga in bilder på tre sekunder och det blir ju liksom 3000 gånger roligare att blogga då. Det och att jag inte har så värst mycket för mig idag.)

JUST HOW IT IS

2010-03-30@12:23:30
I know we were both to young way back when we had our thing. And you're not the one that I think of everytime that the telephone rings. And I know that what we had would not be called love by the ones who know. And I know it's been many years and a hundred love affairs ago.

I know we became restrained everytime we were among friends. And I know how it was last time and how bitterly it always ends. And I know we were both to young to know what real love would be like. And I know that our communication didn't always work out right.

I know all that so well, but I also do know this - calleth you, commeth I. And that's just how it is and how it's always been. It's where my reason stops and something else comes in.

I know it doesn't make sense, but still - that's just how it is.IN MY HEAD YOU FULFILL MY FANTASY

2010-03-30@10:43:26
Jag är så lycklig i mitt liv! Kan inte sätta fingret på exakt varför. Kanske är det för att jag äter världens godaste frukost. Eller att våren är på ingång med grus under fötterna och påskliljor var man än sätter blicken. Kanske är det för att jag ska träffa min smula Rebecca idag (och eventuellt en indie med "Gaga-kontakter"). Kanske för att jag, i min mening, går världens roligaste utbildning. Jag vet inte. Men jävligt bra är det!DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

2010-03-26@07:29:45

SMULORNA

2010-03-19@15:14:19
 


Jag är så stolt så jag nästan spricker!

Kolla in!

 ABSOLUTELY NO DECORUM WHATSOEVER, BABY!

2010-03-19@11:31:56
Dagens drog: The Ark och Ola-Bandola! Dagens frukost: M&M's och tre gula kiwi. Dagens to do: BURMAHOGS. Dagens dejt: A-K H-Smulan.

Right now under this fevering moon i wanna take you for a ride
To the reasons you need, be it hunger or greed, it's OKAY
Tell me a joke and make me smile
Play me the part, be the star for a while
Gimme a wink and let me know you're alive
Do what you will, we're only here for a while
and absolutely no decorum whatsoever, baby!

Kunde aldrig sagt det bättre själv.

EN FRÅGA BARA

2010-03-16@10:50:22

Kan det bli mycket bättre än såhär?

PÅ SÄTTET SOM HON ÄLSKAR

2010-03-12@00:45:21
Hon vet var gränsen går att hålla nån varm och intresserad. Men hon vet också var gränsen går att såra nån, då är hon kall och fascinerad. Och alla vill dom hålla henne hårt tills natt blir dag. Om hon visste vad hon ville kunde hon få vad hon ville ha. Ibland så ser man att hon är inte här, hon går och fantiserar. Timmar svävar i en ensam dröm där ingen annan existerar. Och ibland så hör man hur hon vill härifrån till nya situationer, som om hon jagar nya perspektiv och nya vibrationer. Men jag hoppas att hon läser det här nån dag.

För om hon visste vad hon ville kunde hon få vad hon ville ha.HEADS OFF!

2010-03-11@09:34:19
Igår var det alltså min födelsedag. Och jag satt hemma med förkylning och pluggade 7 timmar i sträck, med en enda paus för lunch. Eller OK, jag var ut några svängar på balkongen också för att insupa lite solsken och nikotin. Men jag var inte alls bitter för jag visste vad som väntade.

Efter fyra kom K förbi en sväng med lila tulpaner och en inslagen toastmaskin. Jag blev överlycklig. Nu kan jag gå toast-crazy när jag vill. Fem av fem toasters för det alltså! Sen bar det ner på stan vid åttasnåret för att möta Rebecca och hämta ut biobiljetterna till Alice in Wonderland. Då hade sötnöten ordnat så att både A-K och Sandy joinade oss på en fika innan filmen började. Jag fick blommor och min älsklingströja, som jag sitter i nu. Det är verkligen något speciellt med den här tröjan. Ja, verkligen.

Filmen var bra. Extraordinär, som Becca sa. Jag älskade den röda drottningen (jag menar, kolla bara vilken dunderskalle) och skulle verkligen inte tacka nej till att byta med Alice för nån dag eller två. Wonderland vore ett ställe att upptäcka, for sure.

Nu bär det snart av till lasarettet en snabbis, sen ska jag till skolan. Vi måste verkligen bli klara med vår affärsidé, vision och mission. Det verkar vara svårare än jag någonsin kunnat ana.
FÅR MAN ÖNSKA EN LÅT?

2010-03-01@19:58:19
Min kära vän Rebecca har tjatat hela kvällen om hur mycket hon älskar och saknar Lordi's Hard Rock Hallelujah (kommer ni ihåg den?) Iaf så tänkte jag att, okey då, det här får bli ett inlägg åt dig, honey! Bara för att det är du! <3

Wings on my back
I got horns on my head
My fangs are sharp
And my eyes are red
Not quite an angel
Or the one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell

Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah
In God's creation supernatural high

VAKNA

2010-03-01@06:51:49
Ska man behöva drabbas av en släng av någon slags kräksjuka för att uppskatta vardagen? Kanske. Jag är i alla fall överlycklig idag, när jag inte längre vaknar av mina egna kväljningar. Antagligen borde jag stanna hemma ännu en dag, men det spritter i hela kroppen. KAN INTE SITTA här hemma längre, som värsta döingen. Speciellt inte nu när jag fått tillbaka en stor del energi. Så det blir skola idag. Känns viktigt. Däremot vågar jag inte äta skolmaten än, så måste åka förbi Ettan innan skolan och köpa barnmat på burk för småttingar upp till 8 månader. Känns tryggt, haha.

Sen ikväll ska jag inta rollen som korsordskonstruktör. Det kan bli spännande. Och imorgon är det inventering på jobbet klockan 6. (Ja, på morgonen!) Inte lika spännande.

Men vet ni vad?! Barcelonaresan är bokad! Tjoooooo! Eftersom jag var hemma i fredags och mådde som en kratta när vi skulle boka så kunde jag ju inte vara med. Trodde jag! Men det kunde jag ju visst det - över Skype! Hihi.


RSS 2.0