NOW I DO BELIEVE IN FLOWERS ON THE MOON

2009-08-22@08:35:13

some will get broken, others will get lucky like me meeting you.

Idag ska hon och jag baka världens goaste paj. Sen ska vi åka till Sandra och käka en massa kräftor. Innan det ska jag åka och titta på när Kristian spelar fotboll. Och gå på stan med Inger och Linnéa. Nu ska jag måla naglarna och diska. Bara så ni vet.

Puss.
 

ALL I CAN THINK OF IS TABOO

2009-08-17@09:52:54


Tjoho!

Ny dag, ny vecka. Jag ska (förhoppningsvis) köpa soffa, fixa kurslitteratur och lite smått börja packa. För jag flyttar ju snart, herrejesus! Bara tre arbetsdagar kvar också, hur fint som helst. Nu måste nagellacket torka så jag kan borsta tänderna och sätta mig på cykeln till Conny-boy. Sen om jag har tur så blir det lite veckohandling. Ja, precis. Hej hej.
 


 

KUBB-MANIA

2009-08-08@09:15:03

  
  Vi var ju som sagt ute och lirade kubb i onsdags. Kubb och Ruttet ägg, rackarns roligt var det! Var tydligen fler än jag som hade träningsvärk dagen efter, både i benen efter allt springande och i magmusklerna efter gapskrattandet. Helhärligt. :-)
 

SUNSHINE

2009-08-07@10:04:01


Åh, vad jag tvättar för fulla muggar nu! Och städar. Och byter sängkläder. Och dammtorkar. Och äter havregrynsgröt med mango och hallon. Duktiga jag! Igår kväll köpte jag med pizza och drog till mormor. Gud, så lycklig hon blev, för så lite. Jag tvingade med henne ut på hennes balkong som hon aldrig använder. Vi käkade pizzan och jag bjöd tillbaka cigaretterna som hon bjussade på förra veckan. Hon berättade om gamla minnen och om när de flyttade runt i hela Sverige eftersom morfar jobbade som stins. Från Karlstad, ner till Blekinge och upp till Falun, innan de slog sig ner på riktigt här i Västerås. Hon skrattade så hjärtligt åt alla roliga historier hon berättade. Som om hon upplevde dem igen. Och jag med för jag älskar att lyssna på när hon berättar. I love my granny. Nu måste jag ner och hämta tvätt igen. Hoppas torkskåpet fungerat den här gången!
 

GET READY TO JUMP!

2009-08-05@09:26:48
Morsning!

Madonna live från the Confessions Tour, brabra. Kajsa den fuskisen ska se henne live på riktigt snart. Jag sitter här med mina kokta-ägg-mackor. Frukost brukar vara hyfsat trevligt tycker jag, men idag går det segt för äggskivorna att nå magsäcken. Måste ringa Thomas på Verner Andersson och kolla om parkeringsplats. Det är lite att fixa med innan en flytt märker jag. Men det är ju lite av tjusningen. Alltså idag kan det inte bli annat än en tokrolig dag. Vi ska liksom spela beach volley. Ja, beach volley! Herremin. Och sen kubb och brännboll och sånt, men det är ju inte lika skräckinjagande. Hoppas det blir med en sån där mjuk barnboll för jag är inte vidare sugen på stenhårda bollar som kommer flygandes och som med största sannolikhet ger en en massa blåmärken. Speciellt inte när Elin smashar. Huga.


The Queen of Pop in Jelly Beans
 

FREE FALLIN'

2009-08-04@22:39:50
 
Hej och God kväll.

Den här dagen har varit fin. Korsordslösande i Rudbecksparken (nej, inga pensionärer här inte) och lite lullande på stan med Kajsa och Elin. Nu ikväll tog jag cykeln min till Kenneth. Vi tittade på Allsång på Skansen, rökte lite cigaretter och snackade väl egentligen inte om något vettigt, men trevligt var det. Sen skjutsade den snälla människan hem mig och cykeln i spöregnet. Nu sitter jag och är helt insnöad på John Mayer. Han är bra, den snubben. Nu ska jag dricka lite thé innan det är dags att lägga sig. Måste läsa lite i min überspännande bok också. Mysigt värre tycker jag!
 
Nostalgi kan vara lite skojs ibland. :-)
 

RSS 2.0